Benimde secme imkanim olsa costil i isterim. Sadece videolarini izlemistim ama cok hareketli refleksleri iyi gibi. Yan toplari nasildir bilmiyorum. Boyu ve yasida bir kaleci transferi icin tam uygun. Ne boyko kadar uzun ne ospina kadar kisa. Ben boyle 1.90 civari kaleciyi daha cok seviyorum hem cevik hemde heybetli durabiliyor kalede. 3-4 milyon verip alsinlar ki bence alabilirler. Benim tahminim baskan ospina cok istiyor diye sonuna kadar bastiriyor. Baskanin bizim takimda oynamak isteyen oyuncuya karsi zaafi var.
Yan topları, alan kontrolü, refleksleri, birebirleri ve çıkışları birinci sınıf bir kaleci. Top class değil ama 1. sınıf. Muslera'dan aşağı kalmaz bu konularda kesinlikle.
Fizik olarak çok diri, atletik, hızlı ve dengeli.
Büyük takımda oynayabilecek kadar konsantrasyonu yüksek. Maçlarını izledim kaleye hiç top gelmediği maçlardan gelen kritik topları çıkarmış hep.
Ekskileri de var tabi. Ben penaltı çıkardığına hiç denk gelmedim sanırım sezgisi iyi değil penaltılarda. Ayağı vasat kısa risksiz oynuyor.
Son olarak tipik pozisyon kalecisi. Öyle çok uçmuyor top üstüne geliyor hep ki bir kaleci için en önemlisi bu.