2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930722 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

benim içimdeki ses daha pahalı diyor :bandit:
Hayırdır abi ver bir havadiste mutlu mesut finalime çalışayım :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

Matthew Ryan diyorlar.

Sezon basinda Valencia 7 milyon Euro verip almis.

Ben gecen sezonki C.Brugge eslemesinde izlemis cok begenmistim.

Bence cok iyi kaleci, Valencia'da sezona as kaleci olarak baslayip yedege dusmus. Keske kiralik da olsa alabilsek, potansiyeli yuksek.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sen çalış dersine olumlu olsa sonuna sırıtık ifade ( :D ) koyardı  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Arsenal yeni kaleciyi alır, Ospina bize gelir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat26

benim içimdeki ses daha pahalı diyor :bandit:
Bilet işi ne oldu abi?

Çevrimdışı talha

Bu arada tutup adam akıllı birini alamayacaksak. Normaldir yarıda iyi adamı hayatta göndermezler. Yarım adam almasınlar. İki yarım bir tam etmiyor parlar boşa gitmesin. Tolga'nın da şampiyonluğu yememesine dua etsinler artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Karabay

ba ba ba seslere bak

Çevrimdışı Necmi

ben duyum yapmam :bandit:
sadece içimdeki sesi dinlerim :D
uçak rezervasyonunu verdik ki doğruydu sövülmedik yerimiz kalmadı
sanki transfer haberi yaptık zaten bu bir prosedür her pazarlık yapılan oyuncuya bilet için yer ayırtılıyor
rudolpho için kaç bilet ayrıldı bir ayırttılar adam son maça çıktı iptal oldu bir ayırtılar kendisinden dolayı iptal oldu
biz o zamanda biliyorduk ama veremedik haberi transfer olan bir çok oyuncunun biletlerine ulaşabiliyoruz
zaten biriyle ilgileniyorlarsa pazarlık başlayınca yer ayırtmalarından belli oluyor bizim orda rezervasyonu vermemizin nedeni pazarlık yapıldığını
anlatmak içindi millet transfer oldu diye ayaklandı. transfer olsa bilet onaylanır biz rezervasyon diyoruz.
ne zaman bir yönetici transfer için gidiyor biz o ülkeden gelecek uçakları taramaya başlıyoruz :evillol:
bildiğin oyuncuysa zor olmuyor ama rudolfoda bayağı zorlandık

Çevrimdışı Kadir G.

Wenger yerine başkası olsa olurda adam fena inat  hiçte sevmem anlamadımda arsenal onu niye yıllardır tutuyo bizim yönetim transfer işini öğrendi yapacaktır güzel bir hamle yalnız boyko gelecekse Lopez gelsin ben razıyım diğer senelerde boyko yüzünden çöp olmasın tolganın şampiyonlar ligi maçlarını seyretse objektif biri tolgayı muslera ile kıyaslar boykonunda yaptıgı çıkış tek bir sene

Wenger'i Fikret Orman'ın Arsenaldeki yansıması olarak düşünebilirsin. Yaklaşık 400 milyon poundluk bir stad yapıldı inşaata başlandığı dönem civarında namağlup şampiyon yaptı takımı. Yıllardır senelik 10 milyon pound transfer bütçesiyle ilk 4 te bitirmeyi alışkanlık haline getirdi. 10 senedir üst üste şampiyonlar ligine katılıyor vs. Yeni yeni mesut gibi pahalı transferler yapmaya başladı.

Bir de gerçekten gününde olduğunda takım muhteşem top oynuyor sadece kupalar eksik. :) bu sene onu da alacak gibi bakalım.

Neyse konuyu Beşiktaşa bağlıyım yoksa Arsenali diğer başlıkta konuşmak lazım.

Ben başka biri de olsa Ospinayı vermesinin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Baktığında akıl kârı iş değil çünkü. Tamam kaleciler daha az sakatlanıyor fakat cech sakatlandı diyelim yerine B takımdan oyuncu koyamaz bizim gibi şampiyonluk mücadelesindeler. Kalecinin karşısındaki oyuncular umut burak da değil en amiyane tabirle kazması benteke. Epl sonuçta.

Önümüzdeki seçenekler bence, Ospinaya 5-6 milyon gideceğini düşünürsek Arsenal yedek kaleci alacak ki zor ihtimal. Şezniyi çağıracaklar veya biz lopez gibi yarı sezonluk bir formüle gidip yazın rahat dönemde ospinayı zorlayacağız. O zamanda şöyle bir eksiniz var: oyuncu satmadan transfer yapamayacağız.

Çevrimdışı Kalyoncu

İşin garibi kimsenin hiçbirşeyden haberi yok fatih doğan bildiğini söylüyo yazın hatırlarsanız onuda yalanlamışlardı hep sonra çılgına dönmüştü adam heryere saldırıyodu :) yönetim acemi felan diyordukta baya profosyonel oldular gerçi övünçle bademi kandırmak çok zor olmuyodur :)

Çevrimdışı Melekcik

Arsenal yeni kaleciyi alır, Ospina bize gelir :D
Olabilir olmayana bilir sende birseyler var bakalım.yanlız herkez birinden şüpeleniyor bilen var mı diye :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Karabay

ben duyum yapmam :bandit:
sadece içimdeki sesi dinlerim :D
uçak rezervasyonunu verdik ki doğruydu sövülmedik yerimiz kalmadı
sanki transfer haberi yaptık zaten bu bir prosedür her pazarlık yapılan oyuncuya bilet için yer ayırtılıyor
rudolpho için kaç bilet ayrıldı bir ayırttılar adam son maça çıktı iptal oldu bir ayırtılar kendisinden dolayı iptal oldu
biz o zamanda biliyorduk ama veremedik haberi transfer olan bir çok oyuncunun biletlerine ulaşabiliyoruz
zaten biriyle ilgileniyorlarsa pazarlık başlayınca yer ayırtmalarından belli oluyor bizim orda rezervasyonu vermemizin nedeni pazarlık yapıldığını
anlatmak içindi millet transfer oldu diye ayaklandı. transfer olsa bilet onaylanır biz rezervasyon diyoruz.
ne zaman bir yönetici transfer için gidiyor biz o ülkeden gelecek uçakları taramaya başlıyoruz :evillol:
bildiğin oyuncuysa zor olmuyor ama rudolfoda bayağı zorlandık
rodolfoyu boş ver @Necmi abi. ospina diyorduk. içindeki ses diyorduk.

Çevrimdışı Melekcik

İşin garibi kimsenin hiçbirşeyden haberi yok fatih doğan bildiğini söylüyo yazın hatırlarsanız onuda yalanlamışlardı hep sonra çılgına dönmüştü adam heryere saldırıyodu :) yönetim acemi felan diyordukta baya profosyonel oldular gerçi övünçle bademi kandırmak çok zor olmuyodur :)

İşte buda yönetimin başarısıdir ilk zamanlar yönetim kurulunda konuşulup teklif gitmeden basına sızıyordu
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Olabilir olmayana bilir sende birseyler var bakalım.yanlız herkez birinden şüpeleniyor bilen var mı diye :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Özel bir bilgim yok ama şuan ki görüntü böyle :D

Yani Wenger yedek kalecisini bırakmıyor anca yerine biri gelecek ki Ospina'ya izin versin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

3 kere aradım ulaşamadım sanırsam olmuyor arkadaş olmaz dedi oda degistirmek istiyordu yapmamış @Anil
Ben de bir arar şansımı denerim yarın :) @Melekcik
Kombine değiştiremiyorsun @Anıl  zaten kapalı ve numaralıda yer kalmadı
kapalıda sanırım üstte yanlarda kaldı az miktarda kombineni iptal ediyorlar sen yeni kombine alıyorsun ama
topraktan girme haklarını kaybediyorsun bunu kulüpten söylediler.bu bir kaç ay önceki durumdu artık
büyük ihtimal iptal etmiyorlardır.
Kapalı üstte hala yer mevcut @Necmi abi bakalım bir şansımı deneyeceğim olmazsa artık 2017 Haziranda kombine yenileme de :)

Çevrimdışı tangaz

İçimden bir ses 4 milyon euroya ospina beşiktaşda diyor

benimde içimden bir ses aynı şeyleri söylüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Wenger'in son açıklamalarına bakılırsa Ospina ihtimali: Sıfır...

Satmayı düşünmüyor, düşünse de pamuk eller cebe diyor. 

Çevrimdışı Çağatay

Ospina'nın suçu ne (Wenger'in yolu)  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Kadir G.

Bizimkiler acaba Ospina da da mı ölücülük yapıyor diye düşünüyorum. Küfür gibi 3.5 falan teklif ettiysek olmaması yğzde yüz zaten.

Çevrimdışı Melekcik

Özel bir bilgim yok ama şuan ki görüntü böyle :D

Yani Wenger yedek kalecisini bırakmıyor anca yerine biri gelecek ki Ospina'ya izin versin.
Bırakır bırakır oyuncu istiyorsa ki belli bırakır Arsenal etrafına bakıyor kaleci için

Çevrimdışı tangaz

Wenger'in son açıklamalarına bakılırsa Ospina ihtimali: Sıfır...

Satmayı düşünmüyor, düşünse de pamuk eller cebe diyor.

mantıken olma ihtimali %10'un altında bencede. diğer taraftan ben ospina için 6 M'a kadar çıkılmasını mantıklı bulabilirim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Melekcik

Bizimkiler acaba Ospina da da mı ölücülük yapıyor diye düşünüyorum. Küfür gibi 3.5 falan teklif ettiysek olmaması yğzde yüz zaten.
Yok yok her futbolcunun piyasası vardır onun üzerinden pazarlık yapılır

Çevrimdışı atalay

16 Aralık 2015, 15:13:23
Diego Lopez (?)

16 Aralık 2015, 16:07:56
Lopez'in, patellar tendon problemi var. Ortalama dönüş süresi 1-1,5 aydır.

----------------------------------------------

6 ay kiralık, temiz iş...

Çevrimdışı Kalyoncu

Arsene Wenger:"Ospina iyi bir kaleci.. Gelecekte Arsenal'in 1 numarası olabilir"
Ospina çok yüklenmiş demekki gidicem diye :) bu adam en son fabregasa böyle demişti olanları biliyosunuz kepenkleri kapatalım ospinayı unutalım en son ne diyorduk lopezde olur ya ne olacak Madrid görmüş kaleci :)