2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929463 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Orası öyle gemileri yaktığını biliyoruz abi peki arsenalde gemileri yakan kaçıncı oyuncu ve önceki gemileri yakanlar ne oldu abi adam böyle bir adam ha ben haksız çıkmak çok isterim 5.günün şafağında dememde liverpool maçından sonra gelecektir eğer wenger ikna olacaksa

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında gemileri yakmış olan var baya biri fenerde şu an :)

Çevrimdışı campeon2015

Ben sana Sirigu olmaz demekten sıkıldım sen Sirigu yazmaktan sıkılmadın helal olsun özverili adamsın :)

Bir gece ansızın gelebilir belli olmaz  :)

Çevrimdışı Necmi

bu arada mbia işi artık çok zor değil mi trabzon ödedi en son bi miktar ayrılmasını engellemişti
bir miktar ödenmesi sorunu çözmüyorbildiğim kadarıyla serbest kalmak için başvurdu tamamen oyuncunun elinde gitmek isterse gider
zaten konuşmalarıda onu gösteriyor ben gideceğim ama istediğim fiyata takım bulamadım genede her an giderim
der gibi borcun varsa vardır bir kısmını ödeyerek kurtulamazsın uefaya alacaklarını alamadığı için başvurdu tamamını alsada sonrakileri alacağına dair güvence yok
kaç oyuncu serbest kaldı bu sene aynı nedenden ts izleniyor yani her yol istediği an mbianın valizlerini toplayacağını söylüyor
oyuncu alacağını alamadığı için baş vurmuş serbest kalmak için artık ts nin ama ben birazını ödedim deme şansı yok uefaya
ancak oyuncuyu ikna eder benim anladığımda mbia diğer alacaklarını kurtarmaya uğraşıyor neyse bizim için elzem değil gerçi hiç ihtiyaçta değil
anlamsız bir transfer olur. onun yerine alacaklarsa bir sol bek baksınlar.

Çevrimdışı tangaz

Rahat olun 2.hafta ts maçında kalede OSPİNA olacak :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Zamanında gemileri yakmış olan var baya biri fenerde şu an :)
Gemileri yakmayan yokki kimse durmak istemiyo takımda bu sene şampiyon olamasınlar özilde beni bırakın gidicem der :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

20 tane kıza teklif gönderip hepsinden olumsuz cevap alan erkek gibi olduk :)

Çevrimdışı tangaz

20 tane kıza teklif gönderip hepsinden olumsuz cevap alan erkek gibi olduk :)

ortada 20 kız falan yok 2 kişi war sadece yönetim uygun fiyatlı oldugu için mandandayı düşünüyordu ama gönülde ospina wardı ve mandanda olmayınca ospinayı zorluyoruz. diğer isimlerin hiçbirinin gündemde olduguna inanmıyorum ben...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

bir miktar ödenmesi sorunu çözmüyorbildiğim kadarıyla serbest kalmak için başvurdu tamamen oyuncunun elinde gitmek isterse gider
zaten konuşmalarıda onu gösteriyor ben gideceğim ama istediğim fiyata takım bulamadım genede her an giderim
der gibi borcun varsa vardır bir kısmını ödeyerek kurtulamazsın uefaya alacaklarını alamadığı için başvurdu tamamını alsada sonrakileri alacağına dair güvence yok
kaç oyuncu serbest kaldı bu sene aynı nedenden ts izleniyor yani her yol istediği an mbianın valizlerini toplayacağını söylüyor
oyuncu alacağını alamadığı için baş vurmuş serbest kalmak için artık ts nin ama ben birazını ödedim deme şansı yok uefaya
ancak oyuncuyu ikna eder benim anladığımda mbia diğer alacaklarını kurtarmaya uğraşıyor neyse bizim için elzem değil gerçi hiç ihtiyaçta değil
anlamsız bir transfer olur. onun yerine alacaklarsa bir sol bek baksınlar.
Mbia istemez abi yarın bigün alamaz bizdende geç alır ortalığı ateşe verir hiç gerek yok bizim çocuklar alamasada ses etmiyolar (gökhan hariç)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 02:38:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ospina için yazın 8 milyon € istenmişti.

6+ Bonus gibi bir durum olabilir. Zaten o kadar da etsin istiyorsak ödeyeceğiz artık bunun pazarlık payı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ortada 20 kız falan yok 2 kişi war sadece yönetim uygun fiyatlı oldugu için mandandayı düşünüyordu ama gönülde ospina wardı ve mandanda olmayınca ospinayı zorluyoruz. diğer isimlerin hiçbirinin gündemde olduguna inanmıyorum ben...
Abi basında yazıyor ya o reddetti bu reddetti diye esprisine söyledim. :)

Çevrimdışı tangaz

6+ Bonus gibi bir durum olabilir. Zaten o kadar da etsin istiyorsak ödeyeceğiz artık bunun pazarlık payı yok.

arsenal 4 M'a almıştı galiba 4+ bonus nesine yetmiyor buruşuk fransızın :D

Çevrimdışı Yalçın

Bu sene onemli bir sene. Illa ki kaleci alinacaktir bunu sezebiliyorum. Ama kim? Iste muamma olan bu. @Necmi abinin ongorusu cok mantikli. Umarim hakli da cikar. Keza @Melekcik arkadasimizin da duyumlar desteklemiyor degil. Hayirlisi artik. Insallah iyi birisi gelir de aklimizda soru isareti olmaktan cikar kaleci mevkisi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Sorun salt para da değil. Arsenal 3 kulvarda gidiyor. Bunların öncelikle bir kaleci alması lazım. Şu ana kadar kaleci planlamalarının olması lazım ki satıp/koyabilsinler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 02:48:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sorun salt para da değil. Arsenal 3 kulvarda gidiyor. Bunların öncelikle bir kaleci alması lazım. Şu ana kadar kaleci planlamalarının olması lazım ki satıp/koyabilsinler.

Twitter'daki Westham sayfası sıkmıyorsa onların yedek kalecisini istiyorlar.

Yine de gitmek isteyen adamı hayır sen yedek olacaksın diye tutmak çok zor ben asıl buna güveniyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

malesef adamların 24 kişilik kadrolarında sadece 2 kaleci var 3. bile yok :(

Çevrimdışı Necmi

bence mandanda bir seçenek değildi. Ta en başından beri ospina ana hedef
diğer isimler yedekleme ve hedef saptırma ospina olmazsa bile bunlardan biri olmayacak
benim tahminim

Çevrimdışı Savaş

Bence ya Ospina ya hiç olacak mevzu. Başkan istiyor bu adamı.

Şimdi olmasa bile yaza mutlaka getirecektir. O sebeple Ospina olmazsa kaleci alınacağını sanmıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Şimdi olmasa bile yaza mutlaka getirecektir. O sebeple Ospina olmazsa kaleci alınacağını sanmıyorum.

aynen, Ospina olmazsa sayısal olarak 3.kaleci gerektiğinden birini kiralayacaklardır...

Çevrimdışı Necmi

iş ospinada biter bence oynamam diyen bir kaleciye güvenip yola devam edebilirmisin @atalay
gemileri yakmış sözüm abartı değil ciddi yakmış bu saatten sonra ospinaya wenger güvenipte kaleye geçirmez
satmasa bile mutlaka bir kaleci alacak. inat eder satmaz oturtur kulübede ama formada veremez.şu anda ospinaya kalmak
daha büyük bir risk onun için ama adam hiç sevmediğim bir tip inadına satmaz satmaz ama bekleyelim arsenal büyük ihtimal bir
kaleci alacak

Çevrimdışı Necmi

kiralık alırlar ama kaleci almadan transfer dönemini bitirmezler

Çevrimdışı TALAT

su anki ospina durumu bana leivayi hatirlatiyor. ayni israrla leivayi istemistik rodgers da leivayi takimda tutabilmek icin once basinda gonlunu almaya calismisti sonra da 11 de yer vermye baslamisti.

aynisini su an wenger de yapiyor fakat ben tahmin etmiyorum ki cech i yedek tutup opsinayi 11e alsin. o yuzden bu sefer sans bize gulcek gibime geliyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

ben duyum yapmam :bandit:
sadece içimdeki sesi dinlerim :D
uçak rezervasyonunu verdik ki doğruydu sövülmedik yerimiz kalmadı
sanki transfer haberi yaptık zaten bu bir prosedür her pazarlık yapılan oyuncuya bilet için yer ayırtılıyor
rudolpho için kaç bilet ayrıldı bir ayırttılar adam son maça çıktı iptal oldu bir ayırtılar kendisinden dolayı iptal oldu
biz o zamanda biliyorduk ama veremedik haberi transfer olan bir çok oyuncunun biletlerine ulaşabiliyoruz
zaten biriyle ilgileniyorlarsa pazarlık başlayınca yer ayırtmalarından belli oluyor bizim orda rezervasyonu vermemizin nedeni pazarlık yapıldığını
anlatmak içindi millet transfer oldu diye ayaklandı. transfer olsa bilet onaylanır biz rezervasyon diyoruz.
ne zaman bir yönetici transfer için gidiyor biz o ülkeden gelecek uçakları taramaya başlıyoruz :evillol:
bildiğin oyuncuysa zor olmuyor ama rudolfoda bayağı zorlandık

abi rudolfo die arattiysaniz zor olmus olabilir ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

abi rudolfo die arattiysaniz zor olmus olabilir ☺
:D

Çevrimdışı Necmi

su anki ospina durumu bana leivayi hatirlatiyor. ayni israrla leivayi istemistik rodgers da leivayi takimda tutabilmek icin once basinda gonlunu almaya calismisti sonra da 11 de yer vermye baslamisti.

aynisini su an wenger de yapiyor fakat ben tahmin etmiyorum ki cech i yedek tutup opsinayi 11e alsin. o yuzden bu sefer sans bize gulcek gibime geliyor
leiva olayı farklı onun bağlılığı vardı liverpoola nerdeyse bütün futbol hayatı liverpool da geçmiş kopması kolay değildi restte çekemezdi
ospina öyle değil arsenale bağlılığı yok sanırım cordobo da vermiş zehiri vermiş zehiri yıllardır bir türlü buluşamayan aşıklar gibi olduk. Artık bu karasevda
oldu.

Çevrimdışı zaferk

leiva olayı farklı onun bağlılığı vardı liverpoola nerdeyse bütün futbol hayatı liverpool da geçmiş kopması kolay değildi restte çekemezdi
ospina öyle değil arsenale bağlılığı yok sanırım cordobo da vermiş zehiri vermiş zehiri yıllardır bir türlü buluşamayan aşıklar gibi olduk. Artık bu karasevda
oldu.
abi mersin maçında görücekmiyiz ospinayi kalede ne diyosun :)