2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933795 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

leiva olayı farklı onun bağlılığı vardı liverpoola nerdeyse bütün futbol hayatı liverpool da geçmiş kopması kolay değildi restte çekemezdi
ospina öyle değil arsenale bağlılığı yok sanırım cordobo da vermiş zehiri vermiş zehiri yıllardır bir türlü buluşamayan aşıklar gibi olduk. Artık bu karasevda
oldu.

abi tamam da opsina da kara kasimiz icin gelmiyor atiyorum su an psg gibi bir kulup de istese bizi secer mi? eger secer die dusunuyorsan fikrin de haklisin ama ben sanmiyorum. leiva da hatirladigim kadariyla oynayamadigi icin bize gelmek istiyordu. fakat rodgersin gazlari ve 11de forma sansi bulmaya baslayip iyi performans gostermesiyle liverpoolda kaldi. ospina da arsenalde kisa sure icinde oynayacagina inansin bizi saniyesinde unutur. bu yuzden iki olay bence birbirine benziyor fakat sonu farkli olacak sanirim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Ospina ile ilgili ingiliz kaynaklarını okudum 1 saattir.
Edindiğim izlenimi aktarim;
Herkes ospinanın gitmek istediği konusunda hemfikir ,arsenal taraftarları gitmesini istemiyor bu kadar yüksek seviyede yedek kaleci bulamayız diyor.
Haklılar da west hamın yedeği ne kadar işlerini görür tartışılır.
Wengerin inadı kırılmadan Ospina gelmez,Ospinanın gelmesinin tek yolu wengere bir kaleci almak.Yani önce arsenal kaleci transferi yapacak sonra biz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ospina hangi şartlar altında gelirse kabul edilmeli. Gerekirse stoper almamalıyız, eğer yazılanlar doğruysa ki @Necmi  abi çok güzel bir beyin fırtınasıyla işin analizini yapmış bu transfere yoğunlaşan yönetimin wengerin inadını kırabilmesi lazım

Çevrimdışı Necmi

Herkes ospinanın gitmek istediği konusunda hemfikir ,arsenal taraftarları gitmesini istemiyor bu kadar yüksek seviyede yedek kaleci bulamayız diyor.
Wengerin inadı kırılmadan Ospina gelmez,Ospinanın gelmesinin tek yolu wengere bir kaleci almak.Yani önce arsenal kaleci transferi yapacak sonra biz..

biliç bırakmaz zaten :bandit:
yönetimin araya girmesi lazım ikna edilebilir :D
yeterki arsene wenger için yeterli olsun :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim transfer ekibi onu da yaparsa şaşırmam :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

abi tamam da opsina da kara kasimiz icin gelmiyor atiyorum su an psg gibi bir kulup de istese bizi secer mi? eger secer die dusunuyorsan fikrin de haklisin ama ben sanmiyorum. leiva da hatirladigim kadariyla oynayamadigi icin bize gelmek istiyordu. fakat rodgersin gazlari ve 11de forma sansi bulmaya baslayip iyi performans gostermesiyle liverpoolda kaldi. ospina da arsenalde kisa sure icinde oynayacagina inansin bizi saniyesinde unutur. bu yuzden iki olay bence birbirine benziyor fakat sonu farkli olacak sanirim
valla şu anda çemişkezek spor istese genede gelir o noktaya gelmiş
yoksa bizden öyle aman aman bir para almayacak büyük ihtimal arsenalden daha az kazanacak
ama genede tercih ediyor Kesinlikle arsenalde oynamak istemiyor ve ilk tercihide Beşiktaş.
Bizide küçümsemeyin şu anda yükselen yıldızız ospina kolombia milli takım kalecisi arsenalin ikinci kalecisi
orda ikinci olacağına burda birinci olmayı tercih ediyor seneye şl de olacak bir takım görüyor
daha önce geçen sene arsenalle oynadık takımın gücünede şahit oldu Beşiktaşta arsenalde göreceğinden çok daha fazla şampiyonluk görür
kariyeri Beşiktaşta sürekli yükselir ama arsenalde bu gün kaleye geçse yarının bir garantisi yok ondan daha iyisini her an kulüp alır.
yani onun için Beşiktaş çok daha iyi bir tercih Birde kabul edelim EPL de şampiyonluğa oynayacak bir takımın birinci kalecisi olacak kapasitede değil
öyle olsa cech i almazlardı kaleyi ospinaya verirlerdi cechden sonrada kaleyi gene bir a klas kaleciye vereceklerdir ospina
orda sürekli iyi bir yedek olacak bunuda görmüştür zaten yoksa bir yılda neden gitmek için plava kaşık sapladı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

valla şu anda çemişkezek spor istese genede gelir o noktaya gelmiş
yoksa bizden öyle aman aman bir para almayacak büyük ihtimal arsenalden daha az kazanacak
ama genede tercih ediyor Kesinlikle arsenalde oynamak istemiyor ve ilk tercihide Beşiktaş.
Bizide küçümsemeyin şu anda yükselen yıldızız ospina kolombia milli takım kalecisi arsenalin ikinci kalecisi
orda ikinci olacağına burda birinci olmayı tercih ediyor seneye şl de olacak bir takım görüyor
daha önce geçen sene arsenalle oynadık takımın gücünede şahit oldu Beşiktaşta arsenalde göreceğinden çok daha fazla şampiyonluk görür
kariyeri Beşiktaşta sürekli yükselir ama arsenalde bu gün kaleye geçse yarının bir garantisi yok ondan daha iyisini her an kulüp alır.
yani onun için Beşiktaş çok daha iyi bir tercih Birde kabul edelim EPL de şampiyonluğa oynayacak bir takımın birinci kalecisi olacak kapasitede değil
öyle olsa cech i almazlardı kaleyi ospinaya verirlerdi cechden sonrada kaleyi gene bir a klas kaleciye vereceklerdir ospina
orda sürekli iyi bir yedek olacak bunuda görmüştür zaten yoksa bir yılda neden gitmek için plava kaşık sapladı.

:ranting2:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ospina gelecek , kupa stada gelecek , çeyrek tepsi baklava necmi abiye gidecek. (Çeyrek yeter)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı campeon2015

Erdal başkan Paris yolcusu.Gelsin artık Sirigu  :icool: Kop getir başkanım.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 07:14:12 campeon2015 ]

Çevrimdışı Gastro

Ben verilen sinyallere bakarım
Erdal Torunoğulları ingiltereye pazarlık için gittimi gitti
peki son pazarlık günü bilet rezervasyonları yapıldımı yapıldı kimse inanmasada  :D bu transferin belli aşamaya geldiğini gösterir
sonra Torunoğulları sessiz sedasız istanbula döndümü döndü
ospina geldimi gelmedi
peki ingiltereden arsenal kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşuluyor wet ham ın kalecisine göz dikmiş
peki istanbulda Beşiktaş kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşulmuyor ospinadan ümit olmasa şu anda nereye bakacaklarını şaşırırlardı
Torunoğulları bu gün basında çıkan cassio haberini yalanladımı yalanladı basın döndü gene boyko yu pişirdi neymiş yönetime rest çekmiş
hadi canım böyle bir şeyin bilinme ihtimali varmı heleki yönetimleri karanlık tiplerken böyle bir şey duyulsa satacakları varsada satmazlar
bütün yollar ospina işinin tamam olduğunu işaret ediyor benim için sadece arsenalin kaleci bulma konusunda elini kuvvetlendirmek için açıklanmıyor
Şenol Güneş garanti altına almasa kaleci istiyorum diye açıklama yaparmı bu gün elindekileri taça attı. Başkanda çok rahat davranıyor.
bunlar olduğuna işarettir. yada yüzde doksandokuz olacak bir garanti aldılar. imza atılmamış olsa bile
benim gözlemlerim bunlar
   Mantıksal olarak nokta atış.  Başkan 2 gündür pis pis sırıtarak dolaşıyor. Espiriler şakalar bol kepçe. Sanki Garanti bir şeyler var. O kupa yeni stada kesin gelecek dediğine göre kaleci işi tamam. Ospina'yı da çok istediğini biliyoruz. Bunlar benim 500 km uzaktan gördüklerim.. İnşallah en hayırlısı olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman her sene bir bölgeyi yarım ve eksik bıraktığı gibi umarım bu seneyi de bırakmaz çünkü üç beş milyon vermemek için 2 senedir 30 40 milyon euroyu gs yada fb ye hediye ediyoruz
Buna katilmamak mumkun degil cok güzel bir tespit :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bilicle irtibata geçsin bizim yönetim bi güzellik yapsın Bilic versin yedek kaleciyi Arsenal'a Biz de alalım Ospinayı. Yani gerekirse Arsenal'a kaleciyi biz bulalım.

Çevrimdışı Ensar

sosa oğuzhan gokhan quaresma cenk günay gomez kerim hepsi çok güzel çok içten açıklamalar yaptı basına , takım içinde gerçekten bir kardeşlık ortamı olduğunu gösterdiler , Şenol hocanın büyük bir hoca olduğu ve tüm takımı pozitif anlamda etkilediği görüldü , umudum yenilendi canlandı, inşallah eksik bölgelere transfer yapabilirsek 17 de 17 yapacağız sezonun ikinci yarısında :D ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı BlackEagle26

Ali Ece'nin dediği gibi o oraya gelecek bu buraya domino taşı gibi o iş olmaz. Hiç alamiyorsak Orta duzeyde Tolgadan iyi bir kaleci kiralayalım yarım sezon. Sezon sonuda Ospina'yı veya başka bir kaleciyi alabiliriz.

Çevrimdışı ZEKI

sosa oğuzhan gokhan quaresma cenk günay gomez kerim hepsi çok güzel çok içten açıklamalar yaptı basına , takım içinde gerçekten bir kardeşlık ortamı olduğunu gösterdiler , Şenol hocanın büyük bir hoca olduğu ve tüm takımı pozitif anlamda etkilediği görüldü , umudum yenilendi canlandı, inşallah eksik bölgelere transfer yapabilirsek 17 de 17 yapacağız sezonun ikinci yarısında :D ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !
en son 17 de 17 yapariz dedigimizde ilk macta patlamistik, aman aman boyle seylerdeyip beklentiyi yukari cikarmayalim. @Ensar

Çevrimdışı Ensar

en son 17 de 17 yapariz dedigimizde ilk macta patlamistik, aman aman boyle seylerdeyip beklentiyi yukari cikarmayalim. @Ensar
uzun zamandır içimde tutuyordum abi :) inşallah bu sene o  sene , o patlayan kadro yok , biz türkiye seviyesinin üstünde bir takımız , ama sakın olmaya ihtiyaç var tabi benim gibi cosmak için erken :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gürcan

Bizim bu yil içinde elimizdeki işe yaramayan oyunuculari cikarmamiz gerek ve yerlerine gerekirse oguzhan kerim gibi 19 20 yaslarinda oyuncularla destekleyip kendi modelimizi devam ettirmeliyiz.

Kaleci transferine gelince bunun 2 cozumu var. Ya basacaksin parayı 6 ile 8 milyona iyi kaleci alip 5 yil kafan rahat edecek ya da 20 yasinda 22 yasinda bir kaleci yetistirip 10 yil rahat edecen bunun baska yolu yok. 20 yilimizi inceleyin. Kaleci sebebiyle en az 4 sampiyonluk ve sayisiz cl kacirmisizdir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ismail

Şampiyon olduğumuz senelerdeki kalecilere bakınca bu açık ve net bir şekilde belli oluyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyon olduğumuz senelerdeki kalecilere bakınca bu açık ve net bir şekilde belli oluyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katiliyorum
Sampiyonlugun yolu iyi bir kaleciden geciyor

Bknz: Muslera , Taffrel ile Gs nin ust uste sampiyonluklari

Atanin ve tutanin iyi olacak

Rüştü nun Ölü hali bile yetti 2009 sezonunda..
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 10:38:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa.aslan

İnşallah Ospina gelirse sonunda kaleci göreceğiz kalede. Diğer yandan İsmail iyi oynamaya başladı şu ofsayt konusunda dikkat etmeye defansla uyum içinde olmaya başlarsa solbek olarak götürecek bence. Ama mutlaka ofsayt bozma durumunu halletmesi lazım bariz şekilde bakmıyor bile diğer arkadaşlarının çizgisine bile. Ospina gelirse şampiyonluk için çok önemli bir avantaj olacak. Tolga ile olmaz herkes yönetim, teknik ekip,  taraftar hemfikiriz. Kalede ospina eksik kadromuzda oda gelirse kimse tutamaz takımı.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Torunoğulları Costil için gitmiş Fransa'ya.

Çevrimdışı tangaz

Torunoğulları Costil için gitmiş Fransa'ya.

Costil cidden iyi kaleci transfer edilmesi durumunda taraftar rahat bir nefes alacaktır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Arkadaslar Ospina işi tamamen kapanmış ne Ospina si artık ? İnanmak istemiyorsunuz da yok öyle bir durum artık , 2 dir boş çekiyoruz ingilizlerden sırf td leri yüzünden .

Costil için çabalıyormus yönetim.  İnşallah olur , bari digilobodji gelseydi kamp yeseydi oda olmadı , bugün kamp sona erdi.

Çevrimdışı Kemal

Ben verilen sinyallere bakarım
Erdal Torunoğulları ingiltereye pazarlık için gittimi gitti
peki son pazarlık günü bilet rezervasyonları yapıldımı yapıldı kimse inanmasada  :D bu transferin belli aşamaya geldiğini gösterir
sonra Torunoğulları sessiz sedasız istanbula döndümü döndü
ospina geldimi gelmedi
peki ingiltereden arsenal kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşuluyor wet ham ın kalecisine göz dikmiş
peki istanbulda Beşiktaş kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşulmuyor ospinadan ümit olmasa şu anda nereye bakacaklarını şaşırırlardı
Torunoğulları bu gün basında çıkan cassio haberini yalanladımı yalanladı basın döndü gene boyko yu pişirdi neymiş yönetime rest çekmiş
hadi canım böyle bir şeyin bilinme ihtimali varmı heleki yönetimleri karanlık tiplerken böyle bir şey duyulsa satacakları varsada satmazlar
bütün yollar ospina işinin tamam olduğunu işaret ediyor benim için sadece arsenalin kaleci bulma konusunda elini kuvvetlendirmek için açıklanmıyor
Şenol Güneş garanti altına almasa kaleci istiyorum diye açıklama yaparmı bu gün elindekileri taça attı. Başkanda çok rahat davranıyor.
bunlar olduğuna işarettir. yada yüzde doksandokuz olacak bir garanti aldılar. imza atılmamış olsa bile
benim gözlemlerim bunlar

Abi gerçekten bunlara inanıyor musunuz ? Tamam çok istedik de kendinize eziyet etmeyin .

Ospina transferi tamamen Kapanmıştır .

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar Ospina işi tamamen kapanmış ne Ospina si artık ? İnanmak istemiyorsunuz da yok öyle bir durum artık , 2 dir boş çekiyoruz ingilizlerden sırf td leri yüzünden .

Costil için çabalıyormus yönetim.  İnşallah olur , bari digilobodji gelseydi kamp yeseydi oda olmadı , bugün kamp sona erdi.

cilobodji veya herhangibir EPL oyuncusunun sende kamp yemesine gerek yokki adamlar zaten fit durumdalar muhtemelen bizimkilerden daha fitler :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona