2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12931400 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

cilobodji veya herhangibir EPL oyuncusunun sende kamp yemesine gerek yokki adamlar zaten fit durumdalar muhtemelen bizimkilerden daha fitler :D

Kamp sadece fiziksel durum için yenmez. Kampta birlikte 24 saat gecirdigin arkadaslarinla yakinlasirsin. Aynı bölgede birlikte oynadığı arkadaşlarının huyunu suyunu ogrenirsin ki bu defans için elzem.

Bak mangal yaptılar akşam eğlence yaptılar , başkan geldi td si hep beraber .

Anlatabildim sanırım .

Çevrimdışı tangaz

Kamp sadece fiziksel durum için yenmez. Kampta birlikte 24 saat gecirdigin arkadaslarinla yakinlasirsin. Aynı bölgede birlikte oynadığı arkadaşlarının huyunu suyunu ogrenirsin ki bu defans için elzem.

Bak mangal yaptılar akşam eğlence yaptılar , başkan geldi td si hep beraber .

Anlatabildim sanırım .

bunlar çok önemli detaylar değil EPL'den getireceğin bir adam için deseydinki kampta taktik çalışma yapıldı uyum için önemliydi anlardım ama zaten takım kampta son haftalardaki fiziksel düşüşü göz önünde bulundurarak sadece yüklemelerle tamamladık kampı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

bunlar çok önemli detaylar değil EPL'den getireceğin bir adam için deseydinki kampta taktik çalışma yapıldı uyum için önemliydi anlardım ama zaten takım kampta son haftalardaki fiziksel düşüşü göz önünde bulundurarak sadece yüklemelerle tamamladık kampı.

Son gün getirelim maça çıksın abi o zaman Şenol Güneş cikarirsa tabi .

Çevrimdışı tangaz

Son gün getirelim maça çıksın abi o zaman Şenol Güneş cikarirsa tabi .

iyi adam getireceksek son saniyeye de razıyım  :D
Şenol Hoca Messi'yi de getirsek takımla az idman yedi die çıkarmayacak profilde bir TD :D
Amokachi transfer edildiğinde direkt Belarus'a uçmuştu İngiltere'den ve Dinamo Minsk maçına çıkmıştı.  İyi topçu her türlü oynar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Kaleci durumunda benim anladığım yönetim wengerin inadının kırılmıyacağını düşündü malum leiva transferi tecrübeside var şenol hocadan costil için okey alıp transferi bitirmeye gittiler.Costil iyi kaleci hayırlı olsun  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kemal

iyi adam getireceksek son saniyeye de razıyım  :D
Şenol Hoca Messi'yi de getirsek takımla az idman yedi die çıkarmayacak profilde bir TD :D
Amokachi transfer edildiğinde direkt Belarus'a uçmuştu İngiltere'den ve Dinamo Minsk maçına çıkmıştı.  İyi topçu her türlü oynar...

Bende iyi adam gelse razıyım tabii de , Konya maçının 2. Yarısını izler gibi transfer dönemi izlemek istiyorum . İçimiz kurudu kaleci stoper beklemekten . Yazki forvet ve ön libero bekleyisinin etkileri daha ruhumuzdan silinmeden. ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 12:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
en son 17 de 17 yapariz dedigimizde ilk macta patlamistik, aman aman boyle seylerdeyip beklentiyi yukari cikarmayalim. @Ensar

2. maç :D İlk maçta Buca'yı 5 ledikten sonra  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Su adam gitsin Costili alsın gelsin veya Sirigu yu kiralayabilsin , hatta Mandanda yi getirsin . Diyebilecek ki , 1 musubet 1000 nasihattan iyidir , yazın leiva yi son dakikaya kadar beklediler ve açıkta kaldık ama bu kulağımiza küpe oldu aynı hata düşüp wengeri ospinayı beklemediler helal olsun. Aynı tongaya düşmediler , ders çıkarmışlar .

Bunu demek istiyorum.

Çevrimdışı Sarp

Ne maçtı ama!
İnanılmaz bir lig ikinci yarısı izleyeceğiz dedim ama....
olmadı :D

Çevrimdışı murat26

Erdal Bey'in seyahate gitmediğini nerden bileceğiz

Çevrimdışı ozan062

benim canımı sıkan diğer bir detay su,, bu kadar git gel yapıyor oteller yolculuk paraları sunlar bunlar kimin cebinden gidiyor? böyle bol keseden harcama yapılıyor birtane adam dahi zor geliyor

artı 2,3 kişinin maasında zorlanan klup bu yolculukları takır takır nasıl oduyor cnk erdal beyin yolculukları oyle bir iki günde değil günde 2 kez git geller var...

oyuncular getiriliyor goturuluyor enson hatırlıyorum

lescott mesela iki haftada 10kez git gel oldu yahu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:

Transfer sezonunda seyahat hemde takimin kaleci ve stoper eksigi varken hiimmmmm...

Ingiltereye de seyahat icin gitmisti zaten :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Abi gerçekten bunlara inanıyor musunuz ? Tamam çok istedik de kendinize eziyet etmeyin .

Ospina transferi tamamen Kapanmıştır .

neye inandığımın bir önemi yok ben ospinayada takılmıyorum benim merakım
kaleci için ayıracakları paraydı ve bunu ospinada gördük benim aldığım bilgi 6 M€ bonservisdi
akşam melekte 4+2 dedi bu paralar gözden çıktıysa iyi bir kaleci gelecektir. stoperde buna bağlı
kiralık almayacaklarını söylediler demekki kaleciye ana fonu ayırıp o işi çözdükten sonra stopere
yönelecekler @Kemal

Çevrimdışı Hicks

Başlangıç bu sene de aynı hatta daha iyi bile olabilir Mersin çok kötü durumda. :) Sonu benzemesin...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı murat26

:kop: :kop: :kop:

Transfer sezonunda seyahat hemde takimin kaleci ve stoper eksigi varken hiimmmmm...

Ingiltereye de seyahat icin gitmisti zaten :bandit:
Transfer döneminde seyahat amaçlı vize vermiyorlar da haberim mi yok?:)

Çevrimdışı canergiray77

Erdal Reyiz fransa'ya uçmuş :D daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama genede bilgilendirmek istedim
( Srigu'yu alabilir miyiz gündemde var mı ? abiler kardeşler )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

sosa oğuzhan gokhan quaresma cenk günay gomez kerim hepsi çok güzel çok içten açıklamalar yaptı basına , takım içinde gerçekten bir kardeşlık ortamı olduğunu gösterdiler , Şenol hocanın büyük bir hoca olduğu ve tüm takımı pozitif anlamda etkilediği görüldü , umudum yenilendi canlandı, inşallah eksik bölgelere transfer yapabilirsek 17 de 17 yapacağız sezonun ikinci yarısında :D ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !
13 galibiyet bizi güle oynaya şampiyon yapar aç gözlü olmayalım

Çevrimdışı Sedat_BJK

Transfer döneminde seyahat amaçlı vize vermiyorlar da haberim mi yok?:)
Hani sonucta zaten kisitli bir sure var transfer icin. Bu kisitli surede enerjisini transfer icin harcamasi buyuk olasilik. Transfer kapaninca bol bol seyehat eder.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Erdal Reyiz fransa'ya uçmuş :D daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama genede bilgilendirmek istedim
Sirigu'yu alamayız. Gündemde olduğunu bile sanmıyorum. İki üç tane duyumcu sayesinde duyuldu. Costil'i alsın gelsin 5 milyon versinler değer. Ospina olmayacak anlaşıldı.

Çevrimdışı Kemal

neye inandığımın bir önemi yok ben ospinayada takılmıyorum benim merakım
kaleci için ayıracakları paraydı ve bunu ospinada gördük benim aldığım bilgi 6 M€ bonservisdi
akşam melekte 4+2 dedi bu paralar gözden çıktıysa iyi bir kaleci gelecektir. stoperde buna bağlı
kiralık almayacaklarını söylediler demekki kaleciye ana fonu ayırıp o işi çözdükten sonra stopere
yönelecekler @Kemal

Ha ona Oke abi . O mantıklı zaten yapılması gerekenden de o . Çünkü geçen yazdığın gibi Başakşehir de tolga ilk hatasından isliklanacak hatta volkan Demirel'in milli maç muhabbetine bile dönebilir . Yönetim bu riski alıp Tolgayı da Şenol hocayı da hatta kendilerini de kaybetmemeli.

Benim söylediğim olay Ospina olayı bitti, yanı olmadı.  Leiva dan ders çıkarmışlarsa diretip hem bizi hem kendilerini yakmazlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 12:53:55
  • Beşiktaş / Bodrum
benim canımı sıkan diğer bir detay su,, bu kadar git gel yapıyor oteller yolculuk paraları sunlar bunlar kimin cebinden gidiyor? böyle bol keseden harcama yapılıyor birtane adam dahi zor geliyor

artı 2,3 kişinin maasında zorlanan klup bu yolculukları takır takır nasıl oduyor cnk erdal beyin yolculukları oyle bir iki günde değil günde 2 kez git geller var...

oyuncular getiriliyor goturuluyor enson hatırlıyorum

lescott mesela iki haftada 10kez git gel oldu yahu

Para kimden çıkıyor bilmiyorum, ne kadar yolculuk yapıyor onu da bilmiyorum, sormakta da haklısın keza.

Lakin 4 yıl önce Mendes 20 milyon euro indirirken ki yaklaşık 100.000 uçak yolculuğa denk gelecektir aynı şekilde düşündün mü bunu da merak ediyorum :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 12:54:42
  • Beşiktaş / Bodrum
13 galibiyet bizi güle oynaya şampiyon yapar aç gözlü olmayalım

Derbileri kaybetsek dahi yapar 13 galibiyet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

6 ay kiralayip 6 ay sonra ospinayı alırsak tarihi bir is olur . Suana kadar ki bana göre en başarılı transfer hareketi olur.

Çevrimdışı canergiray77

Sirigu'yu alamayız. Gündemde olduğunu bile sanmıyorum. İki üç tane duyumcu sayesinde duyuldu. Costil'i alsın gelsin 5 milyon versinler değer. Ospina olmayacak anlaşıldı.
evet srigu bir hayli zor paris'e uçtuğu için aklıma ilk o geldi hem psg bırakmaz onu şimdilik bahsettiğin kaleci ne derecede iyi hiç bilgim yok tolgadan kim daha iyiyse o gelsin çok uçmaya gerek yok mac kaybettirmesin yeter bize
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 12:55:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş Sirigu'yu alabilir bu arada. Alabilir ama almaz.

O paraları verecek kadar kontrolden çıkmazlar. 4-5 milyon euro arası maaş demek bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli