2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928216 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

İşte buda yönetimin başarısıdir ilk zamanlar yönetim kurulunda konuşulup teklif gitmeden basına sızıyordu
Ben verilen sinyallere bakarım
Erdal Torunoğulları ingiltereye pazarlık için gittimi gitti
peki son pazarlık günü bilet rezervasyonları yapıldımı yapıldı kimse inanmasada  :D bu transferin belli aşamaya geldiğini gösterir
sonra Torunoğulları sessiz sedasız istanbula döndümü döndü
ospina geldimi gelmedi
peki ingiltereden arsenal kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşuluyor wet ham ın kalecisine göz dikmiş
peki istanbulda Beşiktaş kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşulmuyor ospinadan ümit olmasa şu anda nereye bakacaklarını şaşırırlardı
Torunoğulları bu gün basında çıkan cassio haberini yalanladımı yalanladı basın döndü gene boyko yu pişirdi neymiş yönetime rest çekmiş
hadi canım böyle bir şeyin bilinme ihtimali varmı heleki yönetimleri karanlık tiplerken böyle bir şey duyulsa satacakları varsada satmazlar
bütün yollar ospina işinin tamam olduğunu işaret ediyor benim için sadece arsenalin kaleci bulma konusunda elini kuvvetlendirmek için açıklanmıyor
Şenol Güneş garanti altına almasa kaleci istiyorum diye açıklama yaparmı bu gün elindekileri taça attı. Başkanda çok rahat davranıyor.
bunlar olduğuna işarettir. yada yüzde doksandokuz olacak bir garanti aldılar. imza atılmamış olsa bile
benim gözlemlerim bunlar

Çevrimdışı Kadir G.

Yok yok her futbolcunun piyasası vardır onun üzerinden pazarlık yapılır

Tok satıcıya karşı pazarlık sökmüyor şimdi. Ben Ospina(6) kiralık Papye tamamım olursa ne ala.

Örneğin ospinada asıl sorun onlar 6 isterken bizim 3.5 vermemizse yönetimi şu noktada hatalı bulurum. Beşiktaşın menfaatlerini düşünüyorlar lakin iyi bir kaleci olmadan bu yola çıkarsak kaybedeceğimiz 6 milyonla sınırlı kalmaz.

Bunu bana düşündüren de çok fazla yerde Arsenal 7 milyon istiyor denilmesi. Kesinlikle satmayacağım deseler fiyat belirlemeye bile gerek duymazlar. O seviye takımlar için bu paralar çok cüzi miktarlar çünkü.

Çevrimdışı Savaş

Arsene Wenger:"Ospina iyi bir kaleci.. Gelecekte Arsenal'in 1 numarası olabilir"
Şair burada verdiğiniz para çok az biraz daha pamuk eller cebe demek istiyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 02:01:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu işin sonu Gomez gibi olacak bence.

SOnunda alacağız Ospina'yı bu devre arası.

Ospina - Djibolodji.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Şair burada verdiğiniz para çok az biraz daha pamuk eller cebe demek istiyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yada ospina gemileri yaktı wenger onu iknaya uğraşıyor bak kalırsan gelecekte
arsenalin birinci kalecisi olabilirsin gibi gibi diyor gibi geldi bana.

Çevrimdışı Kalyoncu

peki son pazarlık günü bilet rezervasyonları yapıldımı yapıldı kimse inanmasada  :D bu transferin belli aşamaya geldiğini gösterir
ospina geldimi gelmedi
peki ingiltereden arsenal kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşuluyor wet ham ın kalecisine göz dikmiş
peki istanbulda Beşiktaş kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşulmuyor ospinadan ümit olmasa şu anda nereye bakacaklarını şaşırırlardı
Torunoğulları bu gün basında çıkan cassio haberini yalanladımı yalanladı basın döndü gene boyko yu pişirdi neymiş yönetime rest çekmiş
hadi canım böyle bir şeyin bilinme ihtimali varmı heleki yönetimleri karanlık tiplerken böyle bir şey duyulsa satacakları varsada satmazlar
bütün yollar ospina işinin tamam olduğunu işaret ediyor benim için sadece arsenalin kaleci bulma konusunda elini kuvvetlendirmek için açıklanmıyor
Şenol Güneş garanti altına almasa kaleci istiyorum diye açıklama yaparmı bu gün elindekileri taça attı. Başkanda çok rahat davranıyor.
bunlar olduğuna işarettir. yada yüzde doksandokuz olacak bir garanti aldılar. imza atılmamış olsa bile
benim gözlemlerim bunlar
Abi wenger o açıklamayı yapmaz bu dediklerin olsa :) neyse bugunden itibaren 5.günün şafağında liverpool maçından sonra gelirmi gelir :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ospina geldimi gelmedi
benim gözlemlerim bunlar

süper bir analiz olmuş... hatta iyi Beşiktaşlı olduğuna inandığım ve yönetimin elini güçlendirmek adına Fatih Doğan'ın Ospina kesin olmuyor haberi dahi stratejinin bir parçası olabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Melekcik

ospina geldimi gelmedi
benim gözlemlerim bunlar
Dayanamayacağım ben @Necmi arkadaşlar Arsenal başkanı ve ospina ile anlaşılmış ingilterede işler farklı hocalar olaya çok müdahil oldukları için sıkıntı bu. Arsenale 4 başarı yani sl gidilir gurubun çıkılırsa +2 milyon euro ospinaya 1.5 + bonuslar diyen kişi kulüp çalışanı fatih diye bir arkadaşım  bakın baştan söylüyorum kulüp başkanı ve ospina nekadar da okey dese is venger de olma ihtimali %60 yani allah göstermesin transfer yatar kendinizi çok kaptırmayın üzülürsünüz

Not:!!!!!!!!!!Tekrar söylüyorum %60 ihtimal var olmaya bilir kendinizi çok kaptırmadan üzülürsünüz olmayada bilir !!!!!!
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 02:10:29 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Wenger Ospina'yı vermezse ömür boyu şampiyonluk göremeyecek biri şöylesin şu adama. Beddua konusunda master yapmış biri olarak söylüyorum. Mehmet Topuz, Diego, David Hawkins, Zoran Erceg, Rodgers bunların hepsine itina ile beddua ettim hepsinin durumu şu an vahim durumda.

Çevrimdışı Necmi

Bu işin sonu Gomez gibi olacak bence.

SOnunda alacağız Ospina'yı bu devre arası.

Ospina - Djibolodji.
valla içimden bir ses ospina + djibolodji + mbia diyor
bakalım kaçta kaç tutturacağım :D
kaleci peşinde koşuyorlar ama hiç stoperle uğraşmıyorlar ortada isimde yok
douglas deme onunla ilgilenmiyoruz bizim aradığımız tipte stoper değil
Boyko çoktan rafa kaltı. arsen wengerle uğraşmak dnipronun başkanıyla uğraşmaktan kolay
onlar bizi sağılacak inek gibi görüyor.

Çevrimdışı atalay

Ospina için yazın 8 milyon € istenmişti.

Çevrimdışı Kalyoncu

Dayanamayacağım ben @Necmi arkadaşlar Arsenal başkanı ve ospina ile anlaşılmış ingilterede işler farklı hocalar olaya çok müdahil oldukları için sıkıntı bu. Arsenale 4 başarı yani sl gidilir gurubun çıkılırsa +2 milyon euro ospinaya 1.5 + bonuslar diyen kişi kulüp çalışanı fatih diye bir arkadaşım  bakın baştan söylüyorum kulüp başkanı ve ospina nekadar da okey dese is venger de olma ihtimali %60 yani allah göstermesin transfer yatar kendinizi çok kaptırmayın üzülürsünüz

Not:!!!!!!!!!!Tekrar söylüyorum %60 ihtimal var olmaya bilir kendinizi çok kaptırmadan üzülürsünüz olmayana bilir !!!!!!
Ospina bir geliyo bir gidiyo Necmi abi bu iletilerin hepsini sil senin yorumda dahil sonra istenmeyen yerlere gidiyo olacağı varsada dillenir olmaz üzülmeyelim

Çevrimdışı TayfurU

arsenalin kaleci almadan ospinayı bırakma ihtimali yok %10 falan da değil bildiğimiz yok böyle bir ihtimal

Çevrimdışı genki1914

ospina geldimi gelmedi
benim gözlemlerim bunlar
gülümsemeyle  okudum valla güzel tespitler inş dediğin gibi olur.Bugün Şenol Hoca ve Başkanın şakalaşmaları falan var bişeyler dedirtiyor insana
Guti14

Çevrimdışı tangaz

Boyko çoktan rafa kaltı. arsen wengerle uğraşmak dnipronun başkanıyla uğraşmaktan kolay

Boyko'yu almak zor zira ruslarla ticaret hakikaten çok sıkıntı acaip ketumdurlar tamam derler sonra bir daha susarlar kalakalırsın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Melekcik

Ospina bir geliyo bir gidiyo Necmi abi bu iletilerin hepsini sil senin yorumda dahil sonra istenmeyen yerlere gidiyo olacağı varsada dillenir olmaz üzülmeyelim

Kesinlikle bu forum paylaştığı bilgi değil ben kendi şahsi arkadaş dan duyduğum bilgidir

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı genki1914

bu arada mbia işi artık çok zor değil mi trabzon ödedi en son bi miktar ayrılmasını engellemişti
Guti14

Çevrimdışı Necmi

Abi wenger o açıklamayı yapmaz bu dediklerin olsa :) neyse bugunden itibaren 5.günün şafağında liverpool maçından sonra gelirmi gelir :)

wenger zaten işe köstek olan gitmesini istemiyor bu haberde
ospinayı gitme seni gelecekte bir gün birinci kaleci yaparım diye yağlamasıdır.
ospinayı iknaya çalışıyor benim duyduğum ospina gemileri yakmış arsenalde kesinlikle kalmak
istemiyor wenger ya ospinayı ikna edecek yada sesini kesecek başka yolu yok ospinayı ikna edemez
ve bu transfere engel olmaya kalkarsa burdan oturur arsenalde tüten dumanları izleriz :D
yoksa durup dururken arsen wenger neden ospina açıklaması yapsın iyi kaleciymiş gelecekte birinci kaleci
olacakmış falanda filanda şimdi durup dururken eniştem beni niye öptü durumu oluştu :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizim bu sponsorumuz vodafone neden bu transfer işlerinde lobisini kullanmaz bize yardımcı Olmaz

Çevrimdışı tangaz

Ospina gelecek...

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Kadir G.

Bir 4 sene daha kale cechin birinci kaleci olması işin hikayesi 31-32 yaşında olmuş olacak o yıllarda.

Ospina oynamak istiyor kalırsa müzmin yedek olarak kariyerine devam edecek. Ancak milli takımda on bir oynar.

Çevrimdışı campeon2015

Sirigu,Papy,Mbia

Çevrimdışı Kalyoncu

wenger zaten işe köstek olan gitmesini istemiyor bu haberde
ospinayı gitme seni gelecekte bir gün birinci kaleci yaparım diye yağlamasıdır.
ospinayı iknaya çalışıyor benim duyduğum ospina gemileri yakmış arsenalde kesinlikle kalmak
istemiyor wenger ya ospinayı ikna edecek yada sesini kesecek başka yolu yok ospinayı ikna edemez
ve bu transfere engel olmaya kalkarsa burdan oturur arsenalde tüten dumanları izleriz :D
yoksa durup dururken arsen wenger neden ospina açıklaması yapsın iyi kaleciymiş gelecekte birinci kaleci
olacakmış falanda filanda şimdi durup dururken eniştem beni niye öptü durumu oluştu :bandit:
Orası öyle gemileri yaktığını biliyoruz abi peki arsenalde gemileri yakan kaçıncı oyuncu ve önceki gemileri yakanlar ne oldu abi adam böyle bir adam ha ben haksız çıkmak çok isterim 5.günün şafağında dememde liverpool maçından sonra gelecektir eğer wenger ikna olacaksa

Çevrimdışı Kalyoncu

Sirigu,Papy,Mbia
Ben sana Sirigu olmaz demekten sıkıldım sen Sirigu yazmaktan sıkılmadın helal olsun özverili adamsın :)