2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897457 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

o saydığın kalecilerin geleceğine inanıyor musun sen bu devre arasında?
İnanmasam böyle bir mesaj atmazdım. :s20:

Çevrimdışı atalay

4.golde Oğuzhan dışında 10 futbolcu paslaşıyor, Olcay'ın topsuz oyununa bakın! Ve Sosa'nın pası...

https://twitter.com/HaberKartali/status/681389308809474048

Çevrimdışı F1903

Futbol zekası zayıf olduğu için yapıyor bunları. Beck neden böyle pas hataları yapmıyor? Belki ismail kadar teknik değil ama futbolun doğrularını biliyor. İsmail'le idare ederiz ancak daha ötesini beklememek lazım.

Heh bravo dostum, benim de Ismail Koybasi ile alakali en cok kullandigim terim bu; "futbol zekasi"

Futbol her ne kadar ayak ile oynanan bir oyun olsa da futbolda fark yaratan oyuncular daima kafasini, yani aklini ve zekasini kullanan oyunculardir.

Futbol zekasi denen ozellik misal Oguzhan'da 9/10 iken Beck'te 7/10 Ismail'de ise 2/10

Yani basinda rakip forvet var iken kaleye paralel pas vermek ve kaptirmak, duran topta defans hatti ayni anda ileri cikip ofsayt taktigi yaparken on direkte maci izlemek ve ofsayti bozmak, iste bunlar hep Ismail'in futbol IQ'sunun inanilmaz dusuklugunden kaynaklaniyor.

Bence sol bek transferi en az kaleci ve stoper transferi kadar onemli.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/alkann08/status/681397218906091520
Hiçbirinin bi gr katkısı olmadı şu takıma.Aksine her biri maç kaybetmemize sebep oldu.Teklif varsa sunları göndersin artık yönetim.Yok 3. forvet gerekli ondan Pektemeği göndermeyiz demesinler gerekirse 3. forveti Ali Kuçik oynar yada altyapıdan biri pektemekten kötü olamaz.

Çevrimdışı worns

Boyko iyi bir kaleci ama bizim için iyi transfer olur mu? Bunu önceden söylemek zor. Kalecinin uyum sağlaması hem zaman alan hem de takımın oyun tarzı ve takımdaki kültürle de ilişkileri olan karmaşık bir mesele.

İlk olarak söylemek lazım hangi kaleci gelecekse gelsin biraz sabır gerekiyor. Kalecilerin yeni takımdaki ilk dönem performansı genelde gerçek verimlerinin çok altında olur. Cordoba dahil bunu yaşadık. Runje gibi iyi bir kaleci ve karakteri de sabırsızlığımız yaktı. Devre arası yeni kaleci gerçekten riskli ama kalede kaleci olmadığını da düşünürsek sabırlı olup, gelecek kaleciye destek vermekten, uyum sürecini kısaltımaya çalışmaktan başka şansımız yok.

Boyko'da iki kaygım var. İlki, Slav oyuncuların başka ülkelere uyum sağlamakta zorlanmaları. Takımda aynı dili konuştuğu başka oyuncu da olmayacağından uyum süresinin daha da uzayabilecek olması. İkincisi ise sadece Dnipro'da as kalecilik yaptı ve Dnipro ile bizim oyun yapımız arasında çok büyük farklar var. Boyko kalesini iyi kapatan, çizgide başarılı bir kaleci. Yan toplarda da fiziksel özellikleriyle iyi görünüyor. Ancak, uzun vadede oyunu domine ederek oynayan bizim gibi bir takımın maçın içine daha fazla giren bir kaleciye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yine de bütünüyle olumsuz değilim. Henüz gelişime açık bir kaleci olması, Tolga'dan daha iyisi olacağının kesinliği vs. nedeniyle.

Medyada Cliessen ismini gördüm. Muhtemelen uydurmadır. Maddi olarak kolay transfer olacağını sanmam. Ama tam bizlik, uzun süreler takımda kalabilecek bir kaleciydi. Yine ismi çıkan Adler'i de tecrübesi, uyum sağlama ihtimalinin Almanca nedeniyle daha kolay olacak olması, ayağının, arkaya atılan toplara reaksiyonunun iyi olması nedeniyle başarılı bir hamle olarak görürdüm.  Bu nedenle ismi geçenler arasından 1. Cliessen 2. Adler 3. Boyko derim. Boyko gelirse de epey bir arkasında durmak lazım. Kolay asmamak lazım. Adaptasyonu zaman alacaktır.

Çevrimdışı AmaralGürses

Sol bek, sol bek, sol bek...  Sol bekimiz yok

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

A sporda 1 dk once dediklerine gore dnipro ile yazismalar bitmis boyko + douglas 6-7 milyon civarina almışız. Guldurduler beni

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Cenk Tosun - 728 dakikada ( 8 tam maç diyebiliriz ) - 10 gol 4 asist  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı atalay

Burada goruslerine deger verdiğiniz @atalay ve @Çağrı da Boyko ya olumlu bakıyor bu arada..

Üzdün :(  :D

18 Aralık 2015, 16:41:44

Kalecileri değerlendirmem istenmiş. Fakat bahsi geçen isimleri 1-2 kez yazdım zaten.

Boyko'nun pik yaptığı tek bir sezonu var. Avrupa maçlarını izledim. Benim fikrim olumsuz.

Çevrimdışı Anıl

Kalecileri değerlendirmem istenmiş. Fakat bahsi geçen isimleri 1-2 kez yazdım zaten.

Boyko'nun pik yaptığı tek bir sezonu var. Avrupa maçlarını izledim. Benim fikrim olumsuz.
:D

Çevrimdışı TALAT

yunus emre oyle gormek istemisse iktardar ile muhaleet bile ayni goruste olabilir ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Anıl

yunus emre oyle gormek istemisse iktardar ile muhaleet bile ayni goruste olabilir ☺
:evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Batuhan1903

:lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Mario Gomez'in maç sonu söylediklerini açıklayabilecek olan var mı? Sözleşme konusunda sanırım sezon sonu oturup görüşeceğiz tarzı bir şeyler söylemiş.

Çevrimdışı AmaralGürses

7 milyon euro transfer bütçemiz var madem stoper ve kalecinin yanında mutlaka bir de sol bek almalıyız. İsmail'le bu yol çok sancılı olacak arkadaşlar..

Çevrimdışı tangaz

ben boyko konusunda şüpheliyim hala.
kaleciliği veya yetenekleri değil endişemin nedeni. menşeii rusya ve/veya ukrayna kökenli yurtdışında oynayıp başarılı olan adam düşünüyorum ve aklıma gelen isimler 1 elin parmakları etmiyor. bir Shenvchenko var (oda milan'da evet ama chelsea'de tutmamıştı) birde çocukluğumda (80lerin sonları) SSCB zamanı igor michailichenko vardı italya liglerinde iyi bir orta saha performansı yapmıştı süper adamdı çoğu kimse hatırlamayacaktır belkide. onun dışında zorluyorum kendimi aklıma gelmiyor arshavin, zhirkov yok yok yok. ben bu adamların ülke dışına çıktıklarında uyumsuzlukları nedeni ile SSCB menşeili hiç bir oyuncuya sıcak bakmıyorum. sen ne dersin @atalay ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TALAT

ben boyko konusunda şüpheliyim hala.
kaleciliği veya yetenekleri değil endişemin nedeni. menşeii rusya ve/veya ukrayna kökenli yurtdışında oynayıp başarılı olan adam düşünüyorum ve aklıma gelen isimler 1 elin parmakları etmiyor. bir Shenvchenko var (oda milan'da evet ama chelsea'de tutmamıştı) birde çocukluğumda (80lerin sonları) SSCB zamanı igor michailichenko vardı italya liglerinde iyi bir orta saha performansı yapmıştı süper adamdı çoğu kimse hatırlamayacaktır belkide. onun dışında zorluyorum kendimi aklıma gelmiyor arshavin, zhirkov yok yok yok. ben bu adamların ülke dışına çıktıklarında uyumsuzlukları nedeni ile SSCB menşeili hiç bir oyuncuya sıcak bakmıyorum. sen ne dersin @atalay ?

futbol bilgim cok olmamasina ragmen aklima valery karpin geldi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

:kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

futbol bilgim cok olmamasina ragmen aklima valery karpin geldi

doğru çok iyi hatırlattın süper bir sağ kanattı hatta toshack beşiktaşa transferini çok istemişti. kazma ayhan akmanı seba'nın 8,5 milyon dolara sergen'in yerine aldığını duyunca "nee 7 milyona celta vigo'dan karpini alırdım naptınız neden hoca belli olmadan transfer yaptınız" demişti. ama sonuç olarak SSCB menşeili çok az adam yurtdışına uyun sağlıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mexes ve Zapata, Milan'dan ayrılacak. Her iki oyuncuyla da Beşiktaş, Galatasaray, Sampdoria ve Fiorentina ilgileniyor. (Tuttosport)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mario Gomez'in maç sonu söylediklerini açıklayabilecek olan var mı? Sözleşme konusunda sanırım sezon sonu oturup görüşeceğiz tarzı bir şeyler söylemiş.
Her durumda Gomez 2 yıl için bizim kiralık oyuncumuz. Avrupadan vs teklif var ya o yüzden Gomez bu işin üç tarafı var gerekirse bu 3 taraf oturur görüşürüz dedi. Tamamen profesyonelce yapılmış bir açıklama ve kira süresinin 2 yıl olduğunun kanıtı .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

doğru çok iyi hatırlattın süper bir sağ kanattı hatta toshack beşiktaşa transferini çok istemişti. kazma ayhan akmanı seba'nın 8,5 milyon dolara sergen'in yerine aldığını duyunca "nee 7 milyona celta vigo'dan karpini alırdım naptınız neden hoca belli olmadan transfer yaptınız" demişti. ama sonuç olarak SSCB menşeili çok az adam yurtdışına uyun sağlıyor.

sıcak denizlere inince benliğini kaybediyor olabilirler :D

Çevrimdışı Koa_lAA

gomez isterse ve fiorentina da isterse.. gomez sadece foirentinaya geri dönebilir.. bunu başkan açıkladı..

o sebepten fiorentina, gomez ve beşiktaş görüşcez demiş..

gomez deycekki fiorentinaya aha gördünüz acaip top oynuyom.. kaç para verceniz..

tabi şampiyonlar ligine katılırsak.. paraya bakmaz bizde kalır gibime gelmekte..

Çevrimdışı Koa_lAA

Mexes ve Zapata, Milan'dan ayrılacak. Her iki oyuncuyla da Beşiktaş, Galatasaray, Sampdoria ve Fiorentina ilgileniyor. (Tuttosport)

gese de yıllardır mexes i istiyo ellammm..

eğer hızı yaşından ötürü azalmadıysa çok fazla mexes bizim ligde maldini etkisi yapar bize.. top geçer adam geçmez..