2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895527 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gese de yıllardır mexes i istiyo ellammm..

eğer hızı yaşından ötürü azalmadıysa çok fazla mexes bizim ligde maldini etkisi yapar bize.. top geçer adam geçmez..

zapata daha çok şenol hocanın istediği adam.

Çevrimdışı tangaz

gomez isterse ve fiorentina da isterse.. gomez sadece foirentinaya geri dönebilir.. bunu başkan açıkladı..

o sebepten fiorentina, gomez ve beşiktaş görüşcez demiş..

gomez deycekki fiorentinaya aha gördünüz acaip top oynuyom.. kaç para verceniz..

tabi şampiyonlar ligine katılırsak.. paraya bakmaz bizde kalır gibime gelmekte..

ben gomezin fiorentinaya dönme ihtimalini pek olası görmüyorum zira adamların gomez yerine aldığı nikola kaliniç gayet iyi uyum sağladı bolca da gol atıyor. bir ihtimal kaliniçi çakarlar büyük paraya gomeze dön diebilirler ya da gomezi bize vermek istemeyip başka bir takım çok bonservis önerirse gomezi oraya yollamak isteyebilirler. sonuçta boservisine 18 milyon ödeyip aldıkları adamdan bahsediyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

zapata daha çok şenol hocanın istediği adam.

takip etmediğim için bişey diyemicem zapata hakkında... italya ligi maçları artık sıkıcı.. nerde benim gençlik yıllarımdaki seria a maçları.. :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Papy Zapata Balanta
Sirigu Adler Mandanda Ospina
Eren Armero
Ndiaye Obi Mikel
Şunlardan 4ünü alsak lige 5 yıl damga vururuz.Boyko'yla Douglas'ı alırsak bu sene şampiyon dahi olamayız. :s20: Lideriz ama Fenerle 1 puan fark var üstelik fener uyumsuz kadrosuyla bu kadar puan aldı 2. devrede rvp falan uyum sağlarsa malesef 2. oluruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

takip etmediğim için bişey diyemicem zapata hakkında... italya ligi maçları artık sıkıcı.. nerde benim gençlik yıllarımdaki seria a maçları.. :)

Ben izliyorum artık o kadar sıkıcı değil bu sene bi değişiklik var izleniyor maçları zapata hızlı bi stoper tekniğide iyi bence bizim tam aradığımız adam eğer böyle bi hamle yaparsak kaleyede Adler hamlesi rahatlıkla söyleyebilirim kimse önümüzde duramaz.

Çevrimdışı tangaz

bencede ilk yarıdaki en büyük sıkıntı fenerle arayı açamamak oldu. geçen sene derbiler sıfır ilk yarı 38 puan almıştık bu sene derbiler 6 puan ama fark sadece+1 puan bu durum ikinci yarı sıkıntı olacak gibi duruyor. özellikle gençler maçındaki puan kaybı çok gereksizdi şuan 43 puanla bitirmiş olurduk.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu sezon arasında  takıma seviye atlatacak kaleci ve stoper transferi yapar , oyunumuzu geliştirir ,şampiyon olur ,  şampiyonlar Ligi için kadromuzda diğer eksik noktalarımızı kapatır o zaman Mario Gomez 'Ben bu takımdayım' der .
Sporting Lisbon maçında kalede Tolga Zengin değil de örneğin Adler gibi bir kaleci olsaydı Gomez daha pozitif konuşurdu . Tolga Zengin'in verdiği maddi zarar konuşuluyor ama bunu konuşmak için henüz erken . Sezon sonunda bu daha net anlaşılır . Umarım  gerekenler yapılır ve en az zararla atlatırız .

Çevrimdışı Koa_lAA

ben gomezin fiorentinaya dönme ihtimalini pek olası görmüyorum zira adamların gomez yerine aldığı nikola kaliniç gayet iyi uyum sağladı bolca da gol atıyor. bir ihtimal kaliniçi çakarlar büyük paraya gomeze dön diebilirler ya da gomezi bize vermek istemeyip başka bir takım çok bonservis önerirse gomezi oraya yollamak isteyebilirler. sonuçta boservisine 18 milyon ödeyip aldıkları adamdan bahsediyoruz...
ilicic-kalinic fenalar fena.. yazın satarlar onları gibi..fazla tutamazlar ellerinde..
Ben izliyorum artık o kadar sıkıcı değil bu sene bi değişiklik var izleniyor maçları zapata hızlı bi stoper tekniğide iyi bence bizim tam aradığımız adam eğer böyle bi hamle yaparsak kaleyede Adler hamlesi rahatlıkla söyleyebilirim kimse önümüzde duramaz.

umarım alırlar ovakit... italyadan stoper alınır.. adamların ekolü bu yönde zaten..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ligin ikinci devresi tüm takimlarin maclari icin tarafsiz hatasiz hakem yonetimi oldugunu varsayarsak , feneride yeneriz galatasarayida, namağlup devre bitirecek kadro ve oyun kalitesine sahibimiz , bazi arkadaslar fazla mukemmelliyetci oluyor , her kadroda bir iki pozisyon eksik olabilir  (diye dusunmekteyim)  transfer iyi olur

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Ben bu Boyko + Douglas ısrarını çözebilmiş değilim.

Sadece tek sezon diş gösterebilmiş bir takımın oyunclularında bu kadar ısrar etmek saçma geliyor.

Cidden kumar oynuyoruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Üzdün :(  :D

18 Aralık 2015, 16:41:44

Kalecileri değerlendirmem istenmiş. Fakat bahsi geçen isimleri 1-2 kez yazdım zaten.

Boyko'nun pik yaptığı tek bir sezonu var. Avrupa maçlarını izledim. Benim fikrim olumsuz.
Hadi ya :alala:

Simdide sen beni uzdun :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ben bu Boyko + Douglas ısrarını çözebilmiş değilim.

Sadece tek sezon diş gösterebilmiş bir takımın oyunclularında bu kadar ısrar etmek saçma geliyor.

Cidden kumar oynuyoruz.

bu yorumun altına imza atarım...

Çevrimdışı ilhan mansız

4.golde Oğuzhan dışında 10 futbolcu paslaşıyor, Olcay'ın topsuz oyununa bakın! Ve Sosa'nın pası...

https://twitter.com/HaberKartali/status/681389308809474048
bu golde Kerim Hatalı 😀 topu hemen arkasındaki oğuzhana bırakmalıydı 😀

Çevrimdışı AmaralGürses

ben boyko konusunda şüpheliyim hala.
kaleciliği veya yetenekleri değil endişemin nedeni. menşeii rusya ve/veya ukrayna kökenli yurtdışında oynayıp başarılı olan adam düşünüyorum ve aklıma gelen isimler 1 elin parmakları etmiyor. bir Shenvchenko var (oda milan'da evet ama chelsea'de tutmamıştı) birde çocukluğumda (80lerin sonları) SSCB zamanı igor michailichenko vardı italya liglerinde iyi bir orta saha performansı yapmıştı süper adamdı çoğu kimse hatırlamayacaktır belkide. onun dışında zorluyorum kendimi aklıma gelmiyor arshavin, zhirkov yok yok yok. ben bu adamların ülke dışına çıktıklarında uyumsuzlukları nedeni ile SSCB menşeili hiç bir oyuncuya sıcak bakmıyorum. sen ne dersin @atalay ?

Yani sonuçta Ukrayna'dan bahsediyoruz, genel olarka bir futbol ülkesi, fabrikası vs. profilinde bir ülke değil ki.
Aşağı yukarı bizim ayarımız bir ülke sonuçta..

Sınırlı futbol bilgimle aklıma ilk gelenler,

Anatoli Timoşçuk
Andrei Voronin
Sergiy Rebrov
Viktor Skripnik

Daha kısmi istikrar ve başarı yakalayanlar,

Pavluçenko
Pogrebniyak
(Florin Cernat)
Bilyalettinov
Izmailov

Şöyle de birşey var ki, kalecilik mevki uyum açısından mukayese edildiğinde en rahat mevki yani bir forvet, kanat vs. alırken belki daha önemli bu husus lakin kalecilikte ben sorun yaratacağını düşünmüyorum. Adler gelirse tabi ki itirazım olmaz ama Boyko'nun da şampiyonluğumuza büyük katkı sunacağını düşünüyorum şahsen.

Çevrimdışı tangaz

ben bizim takımın oyun karakterine arjantinli stoperlerin uygun olacağını düşünüyorum. temaslı oyunu sevmeleri seri ve süratli oluşları tatminkar düzeyde. bizim sosa'nın hiç kankası çocukluk arkadaşı falan yok mu acep :D bi ara fener ne zaman brezilyalı biriyle ilgilense hemen hepsi alex'in mahalle arkadaşı lise takımından arkadaşı kuzeni vsvs çıkıyordu :lol: bizimkilerin hiç kankası yok walla :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Papy Zapata Balanta
Sirigu Adler Mandanda Ospina
Eren Armero
Ndiaye Obi Mikel
Şunlardan 4ünü alsak lige 5 yıl damga vururuz.Boyko'yla Douglas'ı alırsak bu sene şampiyon dahi olamayız. :s20: Lideriz ama Fenerle 1 puan fark var üstelik fener uyumsuz kadrosuyla bu kadar puan aldı 2. devrede rvp falan uyum sağlarsa malesef 2. oluruz.

Bu nasıl bir bakış açısıdır ya

Çevrimdışı Koa_lAA

ben bizim takımın oyun karakterine arjantinli stoperlerin uygun olacağını düşünüyorum. temaslı oyunu sevmeleri seri ve süratli oluşları tatminkar düzeyde. bizim sosa'nın hiç kankası çocukluk arkadaşı falan yok mu acep :D bi ara fener ne zaman brezilyalı biriyle ilgilense hemen hepsi alex'in mahalle arkadaşı lise takımından arkadaşı kuzeni vsvs çıkıyordu :lol: bizimkilerin hiç kankası yok walla :D

demichelis vardır ama o da tohuma kaçmıştır artık :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu nasıl bir bakış açısıdır ya
Bu 2 futbolcu gelirse sezon sonu görüşürüz...

Çevrimdışı tangaz

Yani sonuçta Ukrayna'dan bahsediyoruz, genel olarka bir futbol ülkesi, fabrikası vs. profilinde bir ülke değil ki.
Aşağı yukarı bizim ayarımız bir ülke sonuçta..

Sınırlı futbol bilgimle aklıma ilk gelenler,

Anatoli Timoşçuk
Andrei Voronin
Sergiy Rebrov
Viktor Skripnik

Daha kısmi istikrar ve başarı yakalayanlar,

Pavluçenko
Pogrebniyak
(Florin Cernat)
Bilyalettinov
Izmailov

Şöyle de birşey var ki, kalecilik mevki uyum açısından mukayese edildiğinde en rahat mevki yani bir forvet, kanat vs. alırken belki daha önemli bu husus lakin kalecilikte ben sorun yaratacağını düşünmüyorum. Adler gelirse tabi ki itirazım olmaz ama Boyko'nun da şampiyonluğumuza büyük katkı sunacağını düşünüyorum şahsen.

yukarıda saydığın adamların hemen hiçbiri istikrarlı oynamadılar ve minimum katkı verdiler kaldıki hepside iyi oyuncu olmalarına rağmen. dediğim gibi mevkii, yetenek falan hiç birine bişey demiyorum ben genel uyum anlamında sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

11 pas, 6'sı tek pas.

Edit: Paylaşılmış daha önce. görmedim :) silebilirsiniz.

https://twitter.com/muharrem_acar/status/681452029659746305
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 14:33:40 38life ]

Çevrimiçi Necmi

Olcay düz oyuncu düz oyun düz takımlara karşı oynanır ve bize kazandırır . Olcay neden derbilerde öne çıkamıyor yada büyük maçlarda açıklamasıda bunun altında. Bakın Gomeze verdiği asist düz bir pas ve gol oldu , daha gol anonsu verilirken yine sağ açıktan Olcayın içeri kestiği pas var cevap o pozisyonda, Gomez ön direğe koşu yapıyor ama Olcay arka direğe uzak futbolcuya vermeyi seçiyor ve güzelim pozisyon harcanıyor . İşte Olcay bunuda yapabilse winner oyuncu olabilir, ama maalesef değil , düz oyuncu .  Quarejma ise böyle değil cin gibi , o topu Gomezin kafasına koyardı mesela , ama onunda başka - leri var , zaten olmasa oda şuan da Barça daydı .
Düz pas atınca düz oyuncumu olunuyor :alala:
Olcay düz bir oyuncu değildir çok hızlı düşündüğü için çok seri ataklar başlatabiliyor yada başlamış bir atağı
olgunlaştırabiliyor. Bunun için bayağı bir teknik kapasite lazım dün gomez topu attı içeri kaçtı Olcay o ofsayta düşmeden topu onlar buluşturdu
hiç kolay bir pas değildi öyle düz falan diyerekte basite indirgemeyin Olcay düz oyuncuysa rakiplerimizde öyle düz oyuncular
yok malesef :D  Olcay derbilerde neden öne çıkamasın yada bu güne kadar düz olmayan oyuncularımız çokmu çıktı
derbilerde takım kötüyse olcay ne yapsın bu seneyi saymazsak en son kazandığımız derbiyi bildiğim olcay kazandırdı.
Gecen seneki arsenal tohtnam liverpool maçlarını ve o maçlarda olcayı bir izle derim topu rakip kale önünde
tutmak istiyorsak bunun için olcay tek seçenek rakip defans dengesini bozmak istiyorsak bunun içinde olcay tek seçenek
bunu piştiğinde Kerimde yapacaktır. Olcay top tekniği iyi bir oyuncudur düz oyuncu falan değil kutu içinde çok kolay adam geçer
tel eksiği son vuruş yüzdesi düşük attığı gollere bir bakın hepsi teknik beceri isteyen gollerdir birde yaptığı asistlere bakın sonra
düzmü değilmi konuşun ne yani teknik olması için trivellamı vurması lazım yada hamudamı kalkması Düz oyuncu necip gibi oyuncuya denir.
Olcaya haksızlık etmeyin haketmediği terimleri üstüne yapıştırmayın. Renklilerinde ağzına laf veriyorsunuz. Olcay düzse o zaman
nani baston gibi :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu 2 futbolcu gelirse sezon sonu görüşürüz...

sen neyin kafasını yaşıyon :) Bu oyuncular gelmeden zaten 41 gol atıp 41 puan topladık.Boyko tolga ve günay'dan kötü olabilir mi ?

Rhodolfo,ersan'a birşey olursa stoper yok tosic,milosevic,franco hiçbiri uyum sağlıyamıyor oyuna.Douglas bu 3 oyuncudan kötü mü ?

Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

Çevrimdışı Batuhan1903

sen neyin kafasını yaşıyon :) Bu oyuncular gelmeden zaten 41 gol atıp 41 puan topladık.Boyko tolga ve günay'dan kötü olabilir mi ?

Rhodolfo,ersan'a birşey olursa stoper yok tosic,milosevic,franco hiçbiri uyum sağlıyamıyor oyuna.Douglas bu 3 oyuncudan kötü mü ?

Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.
Öncelikle istediğim şekilde yorum yaparım kimse karışamaz.Neymiş Tolga'dan kötü oyuncumuymuş Böyle anlayışla transfer yaparsan sen kaleye Harun'uda istersin Bekir İrtegün'üde amacın sadece yedek transferi yapmak küçük düşünüyorsun.Senin alacağın iyi bir stoperle Ersan yada Rodo'nun yedekte bekleyeceğini takımın kalitesinin artacağını İsmi olan bir kalecinin transfer edilmesiyle rakip forvet oyuncularının topa vururken çekinerek vurmasını tam doksana vuruyumda kaleci çıkaramasın derken topu auta atması(Muslera) bunları göremiyorsun yazık...

Çevrimiçi Necmi

gomez isterse ve fiorentina da isterse.. gomez sadece foirentinaya geri dönebilir.. bunu başkan açıkladı..

o sebepten fiorentina, gomez ve beşiktaş görüşcez demiş..

gomez deycekki fiorentinaya aha gördünüz acaip top oynuyom.. kaç para verceniz..

tabi şampiyonlar ligine katılırsak.. paraya bakmaz bizde kalır gibime gelmekte..
fiorentina Beşiktaşla boy ölçüşecek bir kulüp değil Gomez gelmeden böyle bir anlaşma yapması
kabul edilebilir ama şimdi aynı fikirde değil ön yargılardan sıyrılmış ve Beşiktaşın büyüklüğünü idrak etmiş
adam bizi Bayernle bir tutuyor. Düşünün bir demeci vardı alman dergisine geldiğimde hocayla konuştum
ve form tutmam gerektiğini ve antrenmanların ağır yapılmasını istedim demiş sonra bu dediğime bir hafta sonra pişman oldum diyor.
ilk konuşma algıdan yapılan konuşma son kelimede gerçekleri görmesinin itirafı. buraya geldi alman milli takımına
seçildi buda bizim ligin daha göz önünde olduğunu gösterir. Tabi bunun Low gibi Türkiyeyi iyi tanıyan birinin
alman milli takımında olmasının avantajı var Low de Türkiye ligine ön yargılı değil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takım gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde mi yoksa Avrupa Ligi'nde mi oynayacak ? Transferler yapılacaksa sadece şampiyonluğa değil buna da endeksli yapılmalı . Vizyon geniş tutulmalı .
Boyko ve Douglas bizim sisteme uymasalar da kaliteli oyuncular ama özellikle Şampiyonlar Ligi hedefimizde bu ikisi bize fazla katkı sunamaz.