2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898011 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Sezon başlarken Atiba-Oğuzhan orta sahası hem defansif olarak zayıf hem de sayısal olarak az diyordum. İdare etmeleri çok zor görünüyordu.

Ama adamlar 23 maçı takır takır oynadı. Nerdeyse hiç sakatlık yaşamadık Allah'a şükür... Veli'nin toparlamasıyla biraz daha kalabalıklaşacak orası.

vallahi bilmiyorumda dün atibanın bazı hemleleri ve top kayıplarında dedimki bu adamın pili harbiden bittmiş acil bir tatile ihtiyacı var devre arası zamanlaması cok yerinde oldu ve yinede tıkıstırayım

bir ortasaha transferi sart veli ve necip sadece ligin ilk 10 sırası haricindeki takımlarla oynanan maclarda fayda saglar gerisinde onların ustunde adama ihrtiyac var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TayfurU

Şansal kesin olarak bitti diyorsa o iş bitmiştir bence eğer anlaşılmamış olsaydı kesin demezdi. bu çok iyi oldu takıma daha erken katılacaklar başka da transfer yapmayız herhalde yani transfer dönemi başlamadan bitmiş olabilir bizim için

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada beğenilmeyen Boyko UEFA nın resmi Team of The Year oylamasında Neuer, Buffon ve Joe Hart' la birlikte yer almakta.

beğenmeyen'lere göstermek lazım  :)

Çevrimdışı amed.yasa

açıkçası transfer konusunda fikirlerimi beyan etmek isterim ancak öncelikle şunu söylemeliyim takımın şu anki durumu (defolarına rağmen) şampiyonluk için yeterli gibi görünüyor. İşi şansa bırakmamak adına kaleci ve stoper (sol bek,orta saha ve hücum oyuncusunun 2.yarı için elzem olduğunu düşünmüyorum) transferleri için ise boyko ve douglas'ın gayet uygun olduğunu düşünüyorum. her ne kadar Ukrayna ligi bazı arkadaşlar tarafından küçümsense de bence en az bizim lig kadar kalitelidir (uluslararası arenayı baz alırsak bence bizim ligden daha kaliteli). Dnipro da bu ligin D.Kiev ve S.Donetsk'ten sonra 5 yıldır en göze çarpan takım konumunda. Douglas için ağır diyen arkadaşlara katılmıyorum. Dnipro diğer iki takım dışında oynadığı tüm maçlarda bizim Anadolu takımlarına karşı oynadığımız oyunu oynuyor ve Douglas da bu oyun sistemine alışık bir futbolcu yani gelirse sorun yaşamaz ( topu oyuna sokma konusundaki eleştirilere katılıyorum ). Boyko'ya gelince evet son 1-2 yıldır göze batan bir futbolcu olduğu doğru ama bu onun iyi bir kaleci olduğu gerçeğini değiştirmez. Takip edebildiğim kadarıyla çizgide, birebirde ve yan toplarda iyi; refleksleri çok iyi. Mental ve enerji bakımından ise bence mükemmel (abarttığı zamanlar da olmuyo değil :) )   
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Douglas ve Boyko İle Yani Futbolcuların Kendileri İle Anlaşıldığı Haberlerinin Doğru Olduğunu, Yönetimin Bunu Basına Doğruluk Payı Olan Büyük Bir Yem Olarak Verdiğini, Transfer Dönemi Başlamadan 2 Bölgenin Oyuncusunu Cebe Koymanın Rahatlığıyla Daha Kaliteli Oyuncuların Zorlanacağını ve Bu Daha İyilerinin Arayışı Sırasında İlgilenilen Futbolcuların Basına Douglas ve Boyko Diye Yansıtılacağını Yeni İsimlerin Gizlilik İçerisinde Tamamlanacağını Düşünüyorum.Oldu Ki Zamanla Dnipro İle Anlaşıldı Haberleri Çıkarsa Daglıs ve Boykonun Geleceğini Anlarız Ki Kötü Oyuncular Değiller.

Başkanın Kritik Bölge Olan Kaleye Sıradan Futbolcu Almayacağını Bunun Faydasını Dembaba,Gomez Gibi Oyuncularda Fazlasıyla Gördüğü İçin Kalede Paraya Kıyabileceğini Düşünüyorum.

:money:

Çevrimiçi Samet Demir

Yaz dönemi douglas çok istenmişti hatta trabzona giden adamla mukayese edilmişti fm profillleri karşılaştırıldı hatta. Şimdi ne olduda istenmiyor. Bizim taraftar profilimiz de de sıkıntı oluyor bazen. Oyuncuyu isteyip alamiyorsak iyi diye yorum yapıyoruz fakat aynı oyuncu şimdi kötüleniyor çok karışık bir durum.

Ffp yi herkes unutuyor tek akılda olan şey gerçekte fm deki gibi transfer yapıldığı sanılması...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Düz pas atınca düz oyuncumu olunuyor :alala:
Olcay düz bir oyuncu değildir çok hızlı düşündüğü için çok seri ataklar başlatabiliyor yada başlamış bir atağı
olgunlaştırabiliyor. Bunun için bayağı bir teknik kapasite lazım dün gomez topu attı içeri kaçtı Olcay o ofsayta düşmeden topu onlar buluşturdu
hiç kolay bir pas değildi öyle düz falan diyerekte basite indirgemeyin Olcay düz oyuncuysa rakiplerimizde öyle düz oyuncular
yok malesef :D  Olcay derbilerde neden öne çıkamasın yada bu güne kadar düz olmayan oyuncularımız çokmu çıktı
derbilerde takım kötüyse olcay ne yapsın bu seneyi saymazsak en son kazandığımız derbiyi bildiğim olcay kazandırdı.
Gecen seneki arsenal tohtnam liverpool maçlarını ve o maçlarda olcayı bir izle derim topu rakip kale önünde
tutmak istiyorsak bunun için olcay tek seçenek rakip defans dengesini bozmak istiyorsak bunun içinde olcay tek seçenek
bunu piştiğinde Kerimde yapacaktır. Olcay top tekniği iyi bir oyuncudur düz oyuncu falan değil kutu içinde çok kolay adam geçer
tel eksiği son vuruş yüzdesi düşük attığı gollere bir bakın hepsi teknik beceri isteyen gollerdir birde yaptığı asistlere bakın sonra
düzmü değilmi konuşun ne yani teknik olması için trivellamı vurması lazım yada hamudamı kalkması Düz oyuncu necip gibi oyuncuya denir.
Olcaya haksızlık etmeyin haketmediği terimleri üstüne yapıştırmayın. Renklilerinde ağzına laf veriyorsunuz. Olcay düzse o zaman
nani baston gibi :)
Vay be necmi abi üşendigim için yazmadığım herseyi yazmışsın.

Olay bu ama insanlar ısrarla anlamak istemiyor.

Çevrimdışı zekotha

Şansal kesin olarak bitti diyorsa o iş bitmiştir bence eğer anlaşılmamış olsaydı kesin demezdi. bu çok iyi oldu takıma daha erken katılacaklar başka da transfer yapmayız herhalde yani transfer dönemi başlamadan bitmiş olabilir bizim için

Şansal'ın kaynakları eskisi gibi değil. Ben de bizim başkan bilerek çıkartıyor bu haberleri diyorum. Ospina ya da Adler gelecek

Çevrimdışı ilhan mansız

Yaz dönemi douglas çok istenmişti hatta trabzona giden adamla mukayese edilmişti fm profillleri karşılaştırıldı hatta. Şimdi ne olduda istenmiyor. Bizim taraftar profilimiz de de sıkıntı oluyor bazen. Oyuncuyu isteyip alamiyorsak iyi diye yorum yapıyoruz fakat aynı oyuncu şimdi kötüleniyor çok karışık bir durum.

Ffp yi herkes unutuyor tek akılda olan şey gerçekte fm deki gibi transfer yapıldığı sanılması...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1903

Çevrimdışı Koa_lAA

Douglas ve Boyko İle Yani Futbolcuların Kendileri İle Anlaşıldığı Haberlerinin Doğru Olduğunu, Yönetimin Bunu Basına Doğruluk Payı Olan Büyük Bir Yem Olarak Verdiğini, Transfer Dönemi Başlamadan 2 Bölgenin Oyuncusunu Cebe Koymanın Rahatlığıyla Daha Kaliteli Oyuncuların Zorlanacağını ve Bu Daha İyilerinin Arayışı Sırasında İlgilenilen Futbolcuların Basına Douglas ve Boyko Diye Yansıtılacağını Yeni İsimlerin Gizlilik İçerisinde Tamamlanacağını Düşünüyorum.Oldu Ki Zamanla Dnipro İle Anlaşıldı Haberleri Çıkarsa Daglıs ve Boykonun Geleceğini Anlarız Ki Kötü Oyuncular Değiller.

Başkanın Kritik Bölge Olan Kaleye Sıradan Futbolcu Almayacağını Bunun Faydasını Dembaba,Gomez Gibi Oyuncularda Fazlasıyla Gördüğü İçin Kalede Paraya Kıyabileceğini Düşünüyorum.

:money:

konu dışı...

bütün kelimelerin ilk harflerini büyük... yetenek işi... zor iş...  :)

Çevrimdışı Mehmet57

Ön libero sart. Veya en azindan gobekte faydali olabilecek futbolcu.

Su an icin Veli ve Tolgayin ipiyle kuyuya inemeyiz. Veli bu uzun suren sakatliktan sonra hemen eski oyun stiline donemez. Bundan ziyade ikisinin de form tutmasi baya vakit alir.

En temizi Leicester'den Inler'i kiralamak. Fazla vakit bulamadigindan dolayi gidebilir. Birkac kulubun ilgisi var.

Bundan ziyade Senol hocanin dun "sayisal anlamda az stopperimiz" var demesi soru isareti birakiyor. Milosevic gitmek isteyecek, Franco da gidici gibi. Ozaman sadece 1 stopper takviyesi yapilmaz.

Guzel senaryo:

Boyko (Bonservis)
Douglas (Bonservis)
Djilobodji (kiralik)
Inler (kiralik)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Boyko-Douglas inşallah medyaya yemdir. Douglas bizim oyun düzenimize uygun bir oyuncu değil. 4-5 m bonservis verdiğimiz stoperin Ahmet İlhan ın peşinden koşmasını, yakalayamayıp kaleci ile karşı karşıya kalmasını izlemek istemiyorum artık.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Boyko-Douglas inşallah medyaya yemdir. Douglas bizim oyun düzenimize uygun bir oyuncu değil. 4-5 m bonservis verdiğimiz stoperin Ahmet İlhan ın peşinden koşmasını, yakalayamayıp kaleci ile karşı karşıya kalmasını izlemek istemiyorum artık.

boyko'nun nesi var ?

UEFA Sitesinde neur,buffon ile yarışıyor boyko sevilla istiyor.Biz niye istemiyoruz çok merak ediyorum ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

boyko'nun nesi var ?

UEFA Sitesinde neur,buffon ile yarışıyor boyko sevilla istiyor.Biz niye istemiyoruz çok merak ediyorum ?
Gomez'den sonra oyuncu beğenmez olduk  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Gomez'den sonra oyuncu beğenmez olduk  :evillol:

ya ağır sakatlık geçirmiş olur onu alıyoruzdur anlarım ?

Takımında doğru düzgün oynamamıştır hep yedektir kötü kalecidir onu alıyoruzdur anlarım ?

Pappy' istiyoruz 7 aydır top değmedi ayağına onu neye göre istiyoruz ?

Bende istiyorum sirigu gelsin handanovic gelsin ospina gelsin.Bir sürü sıkıntı var fair finansal zımbırtısı takımın 2.ci kalecisinin olmaması takımının bırakmaması vs.

Öyle her istediğimiz oyuncuyu alamayız.Hayır istediğimiz kaleci kötü bir kaleci de değil.UEFA'nın sitesinde adam buffon,neur ile kapışıyor.Sevilla istiyor adamı konoplanka gibi arkasından bakarız boyko'nunda.Daha klubü ile pazarlık aşamasındayız  almış değiliz öyle iken beğenmiyoruz daha.

Douglas için birşey demiyorum bak o tartışılır yalnız boyko'yu beğenmemek nedir anlam veremiyorum.

Çevrimdışı Kirimli90

quaresma'yi hic sevmeyen biri olarak, dun iyi oynadigini dusunuyorum, gereksiz bir sari kart almasaydi ilk oyundan cikan kendisi olmazdi bence. oyundan cikarken soylenmesi ve bir iki arkadasinin teselli cabalarini iterek karsilik vermesi disinda kendisinden beklenmeyen bir tepki ortaya koymadi. tipik her zamanki quaresma, ama eger tore'nin attigi gol sonrasi frei'in oyuna sokulmak yerine biraz bekletilmesi olayiyla dalga gecmisse, bu hocanin otoritesini sarsar.

umarim o soylenti yalandir. dogruysa bu olay hoca ile quaresma arasindaki ergen cocuk tribi ve sefkatli baba hikayesi degil, sampiyonluga oynayan bir takimin hocasinin binlerce taraftar ve tv basindaki milyonlarca seyirci onunde sabote edilmesi ve diger oyuncularin gozundeki otoritesinin sarsilmasidir.

bir hocanin otoritesi sarsildi mi sanssizlik bile olsa ustuste gelen puan kayiplarinda hoca tartisilmaya ve gozden dusmeye baslar. buna da ne yonetim ne hoca izin verir.

Çevrimdışı tayfunyasar

boyko mrmic'in uzunu gibi değil mi ya? birebirde hareketli bir kaleci. ama yan topları zayıf.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

boyko'nun nesi var ?

Boyko ya laf etmedim. Boyko-Douglas ikisini birden almaya karşıyım yazdım. Ayrıca Handanovic ve Sirugu burada adı geçenlerden devre arası alacağımıza ihtimal vermediğim için saymıyorum ama Adler,Ospina varken Boyko'yu istemem onlar olmazsa razı olurum. Daha iyisini zorlamak lazım her zaman.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne olursa olsun hırs vs filan takımı sahiplenmesi gerekir, maç bitince üçlü olayında ben de sahiplenirim takımı asıl olay sıcağı sıcağınayken bunları yapmaması gerekir. Maç sonrasında al karşına konuş hocayı ama maç sırasında bu tür hareketler cidden çok amatörce, yok 3 gol atıp 2 asist yapmış olur anlarım ama bir rabona ve Gomez'e kestiği orta dışında efektif bir şey izleyemedik. Gomez 2-3 gol atıyor oyundan alınırken pozitif enerji yayıyor bu ise tam tersi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Devre arasında Ospina ve Balanta'yı alıp yine devre arasında sezon sonu için Veloso ile anlaşıp yaz sezonunda bir tane kaliteli sol bek alırsak 5 yıl boyunca geriye yaslanıp şampiyonluklarımızın tadını çıkarabiliriz..

Şunu yapmak hiç de zor değil sadece biraz planlı olmayı gerektiriyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dnipro'nun bu sezon yediği bazı gollermiş. İzlemekte fayda var. :busted_cop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

konu dışı...

bütün kelimelerin ilk harflerini büyük... yetenek işi... zor iş...  :)

Hocam Alışkanlık Shifti Çok Kullanıyorum. :ebebe: böyle yazarsam birşeyler eksik gibi geliyor. :biggrinking:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Osmanlı maçında da belirtmiştim özellikle bu sezon futbol kulübünden ziyade rehabilitasyon merkezine döndüğümüzü ve bunun sorgulanması gerektiğini .
Şenol Hoca oyuncularını kazanmak için elinden geleni yapıyor ama hoca bir adım atıyorsa oyuncu da buna karşılık adım atacak . Atmıyorsa sorun var demektir ve bu durum takıma zarar verir . Takımda ümitsiz vakalar var ve bunlar için hoca çok vakit ve emek harcıyor . Takım ve kendisini riske edecek biçimde bu oyunculara fazla şans tanıyor .

Çevrimiçi Samet Ç

Adler'i satmaya yanaşmıyormuş Hamburg. Listedeki diğer isimler Boyko ve Mandanda imiş. Stoper konusunda Douglas'ın yanı sıra listede Zapata varmış.

Ntvspor

Adler'i satmaya yanaşmıyormuş Hamburg. Listedeki diğer isimler Boyko ve Mandanda imiş. Stoper konusunda Douglas'ın yanı sıra listede Zapata varmış.

Ntvspor

mandanda + zapata

yada

boyko + douglas

Böyle olucak gibi gözüküyor.