Bu 2 futbolcu gelirse sezon sonu görüşürüz...
Mesajımda da belirttiğim gibi benim sorunum bakış açında, öngöründe değil. Bu bakış açısında birkaç arkadaş daha var onlara da cevap niteliğinde olsun.
1) Bunu aslında bütün N'Diaye'cilere söylemek istiyorum. Ölüp bitiyorsunuz şu adam için tamam Allah için iyi oynuyor AMA biriniz açıklayabilir mi neden 25 yaşında bu sezon pik yapan adamı yere göğe sığdıramazken,
25 yaşında Avrupa Ligi finali oynayıp pik yapmış stoperi kabullenmiyorsunuz? Bodo ve Osmanlı aynı ayar takımlar, bunlardaki "pik" mi Avrupa Ligi'ndeki pik mi daha kıymetli sizin gözünüzde?
2) Şezni Arsenal'e dönmeden Ospina'nın bize gelme ihtimali yok şu an itibariyle. Sirigu ve Handanoviç maddi durumumuz itibariyle mümkün değil. Mandanda da istemiyor ve EPL'den teklifler var kendisine Everton başta olmak üzere. EPL'nin kalburüstü takımına bizi tercih etmesi için ancak 3.5 milyon eurolar vs. vs. gibi imkansız paralar vermeliyiz. Bu şartlarda
bizim dışımızda değişiklikler olmadığı süreci bu isimlerin gelme ihtimali 0!
3) Balanta'nın hiç ama hiç vakti değil. 22 yaşında, kıtasından ayrılmamış çocuğa devre arası gel defansımızı toplarla demektense Douglas'ı 10 kere tercih ederim. Sene sonu düşünülebilecek bir transfer Balanta, o da ffp el verirse..
4) Obi Mikel'i buraya getirmek için Gomez'e yakın bir maaş vermek gerekli. Şu maddi durumda Veli ve Tolgay dönecekken bence hayati önemde bir transfer değil. Zapata ve Cacares de aynı şekilde 2-3 milyondan aşağıya maaşla gelemeycek oyuncular, bu koşullarda gelmesinler daha iyi. Simon Kjaer 4 milyon euro alıyor oradan hesap biçin.
Lütfen eleştirilerimizi bu
gerçekleri göz önünde bulundurarak yapalım çünkü yoksa "şampiyonluk hayal" gibi çok ama çok zararlı noktalara gidiyoruz. Şampiyonluğun her türlü 1.adayıyız bizi geçmişte bu tarz mantaliteler bitirdi kaç defa hem de. Douglas da Boyko da devre arası düşünüldüğünde kötü transferler olmaz. Bir tık iyisi Adler+Djilobodji olabilir ama kiralık Djiloboji mi bonservisli Douglas mı diyince orada da çok aşırı bir fark göremiyorum. Douglas kaç yıldır oynarken, Djilo'nun 8 aydır maç yapmadığını da ekleyelim.