2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898012 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Öncelikle istediğim şekilde yorum yaparım kimse karışamaz.Neymiş Tolga'dan kötü oyuncumuymuş Böyle anlayışla transfer yaparsan sen kaleye Harun'uda istersin Bekir İrtegün'üde amacın sadece yedek transferi yapmak küçük düşünüyorsun.Senin alacağın iyi bir stoperle Ersan yada Rodo'nun yedekte bekleyeceğini takımın kalitesinin artacağını İsmi olan bir kalecinin transfer edilmesiyle rakip forvet oyuncularının topa vururken çekinerek vurmasını tam doksana vuruyumda kaleci çıkaramasın derken topu auta atması(Muslera) bunları göremiyorsun yazık...

"Boyko'yla Douglas'ı alırsak bu sene şampiyon dahi olamayız. :s20: Lideriz ama Fenerle 1 puan fark var üstelik fener uyumsuz kadrosuyla bu kadar puan aldı 2. devrede rvp falan uyum sağlarsa malesef 2. oluruz."

Böyle cümleler yazarsan  kimse karışamaz diyemezsin.Senin burda Beşiktaş'ı küçük düşürmeye fener'i övmeye hakkın yok.Bu kadar fener'i beğeniyorsan onları izle o zaman laflara bak en fazla 2.ci olurmuşuz.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu 2 futbolcu gelirse sezon sonu görüşürüz...

Mesajımda da belirttiğim gibi benim sorunum bakış açında, öngöründe değil. Bu bakış açısında birkaç arkadaş daha var onlara da cevap niteliğinde olsun.

1) Bunu aslında bütün N'Diaye'cilere söylemek istiyorum. Ölüp bitiyorsunuz şu adam için tamam Allah için iyi oynuyor AMA biriniz açıklayabilir mi neden 25 yaşında bu sezon pik yapan adamı yere göğe sığdıramazken, 25 yaşında Avrupa Ligi finali oynayıp pik yapmış stoperi kabullenmiyorsunuz? Bodo ve Osmanlı aynı ayar takımlar, bunlardaki "pik" mi Avrupa Ligi'ndeki pik mi daha kıymetli sizin gözünüzde?

2) Şezni Arsenal'e dönmeden Ospina'nın bize gelme ihtimali yok şu an itibariyle. Sirigu ve Handanoviç maddi durumumuz itibariyle mümkün değil. Mandanda da istemiyor ve EPL'den teklifler var kendisine Everton başta olmak üzere. EPL'nin kalburüstü takımına bizi tercih etmesi için ancak 3.5 milyon eurolar vs. vs. gibi imkansız paralar vermeliyiz. Bu şartlarda bizim dışımızda değişiklikler olmadığı süreci bu isimlerin gelme ihtimali 0!

3) Balanta'nın hiç ama hiç vakti değil. 22 yaşında, kıtasından ayrılmamış çocuğa devre arası gel defansımızı toplarla demektense Douglas'ı 10 kere tercih ederim. Sene sonu düşünülebilecek bir transfer Balanta, o da ffp el verirse..

4) Obi Mikel'i buraya getirmek için Gomez'e yakın bir maaş vermek gerekli. Şu maddi durumda Veli ve Tolgay dönecekken bence hayati önemde bir transfer değil. Zapata ve Cacares de aynı şekilde 2-3 milyondan aşağıya maaşla gelemeycek oyuncular, bu koşullarda gelmesinler daha iyi. Simon Kjaer 4 milyon euro alıyor oradan hesap biçin.

Lütfen eleştirilerimizi bu gerçekleri göz önünde bulundurarak yapalım çünkü yoksa "şampiyonluk hayal" gibi çok ama çok zararlı noktalara gidiyoruz. Şampiyonluğun her türlü 1.adayıyız bizi geçmişte bu tarz mantaliteler bitirdi kaç defa hem de. Douglas da Boyko da devre arası düşünüldüğünde kötü transferler olmaz. Bir tık iyisi Adler+Djilobodji olabilir ama kiralık Djiloboji mi bonservisli Douglas mı diyince orada da çok aşırı bir fark göremiyorum. Douglas kaç yıldır oynarken, Djilo'nun 8 aydır maç yapmadığını da ekleyelim.

Çevrimdışı Koa_lAA

fiorentina Beşiktaşla boy ölçüşecek bir kulüp değil Gomez gelmeden böyle bir anlaşma yapması
kabul edilebilir ama şimdi aynı fikirde değil ön yargılardan sıyrılmış ve Beşiktaşın büyüklüğünü idrak etmiş
adam bizi Bayernle bir tutuyor. Düşünün bir demeci vardı alman dergisine geldiğimde hocayla konuştum
ve form tutmam gerektiğini ve antrenmanların ağır yapılmasını istedim demiş sonra bu dediğime bir hafta sonra pişman oldum diyor.
ilk konuşma algıdan yapılan konuşma son kelimede gerçekleri görmesinin itirafı. buraya geldi alman milli takımına
seçildi buda bizim ligin daha göz önünde olduğunu gösterir. Tabi bunun Low gibi Türkiyeyi iyi tanıyan birinin
alman milli takımında olmasının avantajı var Low de Türkiye ligine ön yargılı değil

genel anlamda seninle hem fikirim üstadım ama...

maaş ödeme konusunda sorun yaşarsak - ki muhtemel gözükmekte-

adam gidebilir.. bilmiyorum fiorentina da düzenli ödeniyomu paralar.. büyük ihtimal ödeniyodur..

biz bu adamın maaşını düzenli ödemezsek istediin kadar büyük ol gider.. tek ve en büyük avantajımız bu duruma gelirsek şampiyonlar ligine katılamız olabilir..
eğer şl katılabilirsek parasını geç ödesekde bizde kalır kanısındayım..

Çevrimdışı Kadir G.

Gelecek stoperin ismi ne olursa olsun ilk 11 e gireceğini düşünmüyorum daha çok gerektiği zaman miloseviç yerine tosic yerine o rotasyona girecektir o yüzden papy nin 7 aydır maç yapmamasını pek önemsemiyorum.

İlla biri kesilecekse de o kişi Ersan olmaz.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu şenol güneş gerçekten iyi hoca...

yaz transfer döneminde ersan ı niye gitmedi diye eleştiriyoduk(buna bende dahilim)

tuttu adamı takımın değişmezi yaptı.. helal olsun valla..

ersan olmadığı maçlarda 3 den aşağı gol yemiyoruz.. - kaleciyi pas geçiyorum bu varsayımda- :)

Çevrimdışı Kadir G.

genel anlamda seninle hem fikirim üstadım ama...

maaş ödeme konusunda sorun yaşarsak - ki muhtemel gözükmekte-

adam gidebilir.. bilmiyorum fiorentina da düzenli ödeniyomu paralar.. büyük ihtimal ödeniyodur..

biz bu adamın maaşını düzenli ödemezsek istediin kadar büyük ol gider.. tek ve en büyük avantajımız bu duruma gelirsek şampiyonlar ligine katılamız olabilir..
eğer şl katılabilirsek parasını geç ödesekde bizde kalır kanısındayım..

Fiorentina Gomez'in maaşını ödeyemediği için transfer edebildik ffp onlar için de geçerli.

Mario Gomez bize para kazandırarak gitse bile kolay kolay aynı kaliteyi alamayız o yüzden aldığı maaşı çok önemsememek lazım diye düşünüyorum. Kadroda tutacaksa 3.5 değil 4.5 alsın 2 yıllık kira sözleşmesi bittiğinde fio ile de kontratı bitiyor 2+1 lik yeni sözleşme ideal.

Çevrimdışı ilhan mansız

Gelecek stoperin ismi ne olursa olsun ilk 11 e gireceğini düşünmüyorum daha çok gerektiği zaman miloseviç yerine tosic yerine o rotasyona girecektir o yüzden papy nin 7 aydır maç yapmamasını pek önemsemiyorum.

İlla biri kesilecekse de o kişi Ersan olmaz.
işte bizim Takımı'n sıkıntısı tam olarak Yazdığınız bu yorumda gizli. İlk 11 için Alınacak oyuncular artık gerçekten üst Düzey olmalı, Olmalı ama yeterli bütçe var mı ondan şüpheliyim. Aksi halde alınacak oyuncular kuvvetle muhtemel kale Hariç yedek kalabilir. Seviyeyi biraz daha yükseltmek için daha çok harcama yapmak gerek ama bugünkü şartlarda çok kolay değil.

Çevrimdışı ozan062

Şansal Büyüka kesinleşmiş diyor. Yarın açıklanacakmış Dniprolular

hanniiiiiii saat 3 oldu?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Douglas'ın da Boyko'nun da başarılı olacaklarını ve şampiyonluğumuza büyük katkı vereceklerini düşünüyorum.

Heyecanla bekliyorum. Havaalanına bile gidebilirim şahsen takvimim uyarsa.

sebeb bunlar sıradan topcular ne kariyer var ne ülkelerinde fazgeçilmez:)) laynn izmirspordan beşiktaşa ben transfer olsam bana gelirmisin peki?:D

layn diyorum samimiyetten aman yanlıs anlama:)
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 15:19:13 ozan062 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Düz pas atınca düz oyuncumu olunuyor :alala:
Olcay düz bir oyuncu değildir çok hızlı düşündüğü için çok seri ataklar başlatabiliyor yada başlamış bir atağı
olgunlaştırabiliyor. Bunun için bayağı bir teknik kapasite lazım dün gomez topu attı içeri kaçtı Olcay o ofsayta düşmeden topu onlar buluşturdu
hiç kolay bir pas değildi öyle düz falan diyerekte basite indirgemeyin Olcay düz oyuncuysa rakiplerimizde öyle düz oyuncular
yok malesef :D  Olcay derbilerde neden öne çıkamasın yada bu güne kadar düz olmayan oyuncularımız çokmu çıktı
derbilerde takım kötüyse olcay ne yapsın bu seneyi saymazsak en son kazandığımız derbiyi bildiğim olcay kazandırdı.
Gecen seneki arsenal tohtnam liverpool maçlarını ve o maçlarda olcayı bir izle derim topu rakip kale önünde
tutmak istiyorsak bunun için olcay tek seçenek rakip defans dengesini bozmak istiyorsak bunun içinde olcay tek seçenek
bunu piştiğinde Kerimde yapacaktır. Olcay top tekniği iyi bir oyuncudur düz oyuncu falan değil kutu içinde çok kolay adam geçer
tel eksiği son vuruş yüzdesi düşük attığı gollere bir bakın hepsi teknik beceri isteyen gollerdir birde yaptığı asistlere bakın sonra
düzmü değilmi konuşun ne yani teknik olması için trivellamı vurması lazım yada hamudamı kalkması Düz oyuncu necip gibi oyuncuya denir.
Olcaya haksızlık etmeyin haketmediği terimleri üstüne yapıştırmayın. Renklilerinde ağzına laf veriyorsunuz. Olcay düzse o zaman
nani baston gibi :)
olcay çok güçlü bir oyuncu olmayabilir, Tekniği de süper değil ama bence futbolun ne olduğunu, nasıl oynanması gerektiğini en iyi bilen oyunculardan bir tanesi. İş o ki diğerleri olcaya uyum sağlasın.

Çevrimdışı ozan062

yunus emre oyle gormek istemisse iktardar ile muhaleet bile ayni goruste olabilir ☺

aynn o olumlu gorduyse tersidir:D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hanniiiiiii saat 3 oldu?:D
Bizim basın o kadar net konuşuyor ki umarım farklı isimlerle anlaşılır bu da onlara ders olur Beşiktaş'ın içişlerine burunlarını ikide bir sokmaya kalkışmazlar .
Bu medya Beşiktaş'a haddinden fazla karışıyor hatta bulaşıyor .

Çevrimdışı panic13

Düz pas atınca düz oyuncumu olunuyor :alala:
Olcay düz bir oyuncu değildir çok hızlı düşündüğü için çok seri ataklar başlatabiliyor yada başlamış bir atağı
olgunlaştırabiliyor. Bunun için bayağı bir teknik kapasite lazım dün gomez topu attı içeri kaçtı Olcay o ofsayta düşmeden topu onlar buluşturdu
hiç kolay bir pas değildi öyle düz falan diyerekte basite indirgemeyin Olcay düz oyuncuysa rakiplerimizde öyle düz oyuncular
yok malesef :D  Olcay derbilerde neden öne çıkamasın yada bu güne kadar düz olmayan oyuncularımız çokmu çıktı
derbilerde takım kötüyse olcay ne yapsın bu seneyi saymazsak en son kazandığımız derbiyi bildiğim olcay kazandırdı.
Gecen seneki arsenal tohtnam liverpool maçlarını ve o maçlarda olcayı bir izle derim topu rakip kale önünde
tutmak istiyorsak bunun için olcay tek seçenek rakip defans dengesini bozmak istiyorsak bunun içinde olcay tek seçenek
bunu piştiğinde Kerimde yapacaktır. Olcay top tekniği iyi bir oyuncudur düz oyuncu falan değil kutu içinde çok kolay adam geçer
tel eksiği son vuruş yüzdesi düşük attığı gollere bir bakın hepsi teknik beceri isteyen gollerdir birde yaptığı asistlere bakın sonra
düzmü değilmi konuşun ne yani teknik olması için trivellamı vurması lazım yada hamudamı kalkması Düz oyuncu necip gibi oyuncuya denir.
Olcaya haksızlık etmeyin haketmediği terimleri üstüne yapıştırmayın. Renklilerinde ağzına laf veriyorsunuz. Olcay düzse o zaman
nani baston gibi :)

@Necmi abi trivela dedin şimdi yunus emre gelecek :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı AmaralGürses

sebeb bunlar sıradan topcular ne kariyer var ne ülkelerinde fazgeçilmez:)) laynn izmirspordan beşiktaşa ben transfer olsam bana gelirmisin peki?:D

Beşiktaş'ı şampiyon yapacak oyuncular bunlar, giderim elbet. Bir de bazen ekstra sempati duyarsın ya bir oyuncuya Boyko da o misal bende.

Çevrimdışı Kadir G.

işte bizim Takımı'n sıkıntısı tam olarak Yazdığınız bu yorumda gizli. İlk 11 için Alınacak oyuncular artık gerçekten üst Düzey olmalı, Olmalı ama yeterli bütçe var mı ondan şüpheliyim. Aksi halde alınacak oyuncular kuvvetle muhtemel kale Hariç yedek kalabilir. Seviyeyi biraz daha yükseltmek için daha çok harcama yapmak gerek ama bugünkü şartlarda çok kolay değil.

Öyle gerçekten. Oğuzhan Sosa dahil hücum hattımız CL için yeterli diyebiliriz belki fakat geri 5li de ciddi sorunlar var. Öncelikle Tolga ptt için dahi yeterli değilken en önemli maçlarda oynatmak zorunda kalıyoruz. İsmail dersen tek kelimeyle dengesiz, bir maçı bir maçını tutmuyor pozisyon bilgisi kötü ayağı fena değil oradan kurtarmaya çalışıyor. Üst seviyede bozduğu ofsaytları barcelona arsenal affetmez çok kötü durumlara sokar. İyi bir sol beki yedekler düşüncesindeyim. Ersan elimizdeki en iyi stoper. Rhodolfo ile ilgili osmanlı maçının başlığında hatalarını konuşmuştuk bu oyun yapısında sıkıntıları var. Beck, Alman altyapısı... Lafın özü şampiyonlar liginde oynayacaksak defans 4lüsünü tamamen yedeğe çekecek isimler lazım ona da maddi gücümüz yetmez.

Çevrimdışı TALAT

aynn o olumlu gorduyse tersidir:D

sormadan edemedim. bandirmaspor ne alaka?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ozan062

Bizim basın o kadar net konuşuyor ki umarım farklı isimlerle anlaşılır bu da onlara ders olur Beşiktaş'ın içişlerine burunlarını ikide bir sokmaya kalkışmazlar .
Bu medya Beşiktaş'a haddinden fazla karışıyor hatta bulaşıyor .

benimde beklentim o yönder zaten yani farklı adamları alıcaz kapıdan geciricez

ve bana gore douglas senol hocanın isticeği bir adam değil mantıksız buluyorum o hamleyi birde ne alaka bir takımdan 2 oyuncu birden almak heleki bunlar oynayan topcularsa
hem para cok ister haklı olarak hemde sen neden tek bunlara fazla mesai harcıyorsun bi terslik var bana gore basını oyuna getiriyoruz yani
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 15:23:21 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

sormadan edemedim. bandirmaspor ne alaka?

bandırmalı tolgada sordum bana bunu:D

söyleyim törenin performansı iyi olursa ve devamlı olursa ath madride gider ama tersi olur berbat oynamaya devamlılıgı olmayan topcu olursa 5 seneye kalmadan bandırmaya gider oradaki amacım bunu anlatmak top onda yani kendi belirlicek kariyerini

Çevrimdışı Mehmet57

Balanta sevdasi nedir. Bir iki mac ve bazi genis ozetlerden ziyade izlemedim hic, ama hic bir ozelligini gormedim.

Douglas Avrupa Ligi finali oynamis takimin bas mimarlarindan biri.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

4.golde Oğuzhan dışında 10 futbolcu paslaşıyor, Olcay'ın topsuz oyununa bakın! Ve Sosa'nın pası...

https://twitter.com/HaberKartali/status/681389308809474048

Kusursuz :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada beğenilmeyen Boyko UEFA nın resmi Team of The Year oylamasında Neuer, Buffon ve Joe Hart' la birlikte yer almakta.

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş'ı şampiyon yapacak oyuncular bunlar, giderim elbet. Bir de bazen ekstra sempati duyarsın ya bir oyuncuya Boyko da o misal bende.

muhakkak ama birkaç kişi gitmeli cnk boyle bir donguyu baslatırsak her topcu için yapmalıyız hatta bir adım ileri gideyim

pektemek severler sozlesme uzatıldıgında onu havaalanında karsılamalı hatta dahada ileri gideyim bu sene kiraya giderse dondugunde yeni transfer havasıyla geliceğinden o zamanda ayrıca bir karsılama toreni hazırlanmalı:D

:us: :us:

Çevrimdışı Nartallo

Sezon başlarken Atiba-Oğuzhan orta sahası hem defansif olarak zayıf hem de sayısal olarak az diyordum. İdare etmeleri çok zor görünüyordu.

Ama adamlar 23 maçı takır takır oynadı. Nerdeyse hiç sakatlık yaşamadık Allah'a şükür... Veli'nin toparlamasıyla biraz daha kalabalıklaşacak orası.

Çevrimiçi COB

Douglas Dnipro ile Uefa finali oynadi doğru ama Dnipro finale nasil geldi biliyoruz,  genel olarak defansif futbolla geldi.

Biz hücum futbolu oynadiğimiz için daha seri, hizli ve ilk müdahaleleri yerinde bir stopere ihtiyacimiz var.

Dany bu tarz bir oyuncuydu ama fazlasiyla sakar di.  Dany'nin sakarlik yapmayan versiyonu lazim.