2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895398 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

devre arası transfer sezonunun açılış tarihi ne?
5 Ocak-1 Şubat
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yasaklı Link'ten Murat Ozen de ayni durumu dile getirmis; Boyko ve Douglas konusunda futbolcular ile ilgili bir sorun yok, anlasma zaten tamam. Artik onemli olan Dnipro ile anlasmak ama saniyorum o konuda henuz somut bir gelisme yok. Muhtemelen bizim baskan kusuratin bile pazarligini yapiyordur suan.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Kara Kartal ara transfere de hızlı girdi. Siyah beyazlılar Dnipro forması giyen kaleci Boyko ve stoper Douglas ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

böyle yazıyor ligtv'de evraklar gönderilmiş bu kadar olay olduysa bitme aşamasına gelmiştir yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alınacak stoperin Ersandan bir seviye üstün olacağına eminim fakat Ersanın takıma kattığı bir sinerji olduğunu düşünüyorum. Stoper almamız daha çok sakatlık vs ama bunların dışında eğer alırsak sizce stoperde hangi ikiliyi izleriz merak ediyorum açıkçası.
Ersani kimse kesemez

Ersanin oynamadığı maclarda ne hallere dustuk hep beraber gördük

Douglas da gelse Djilobodjide gelse kesilecek oyuncu Ersan degil Rhodolfo olur

Ersan azmiyle , Hirsiyla , Fedakarligiyla bu takima Karakter katıyor muhtemelen kaptanligada getirilecek

Douglas gelirse Rhodolfoyla dönüşümlü oynayabilir ama Djilobodji gelirse direk Djilobodji oynar

Rhodolfonun Poziayonn bilgisi , Kademesi ve Müdahaleleri gayet iyi ama biz oyunu rakip alanda oynuyoruz dönüşlerde ağır kalıyor , Franconunda Pozisyon bilgisi , Kademesi ve Mudahlaleri iyiydi ama oda agirdi , Rhodolfo franconun bir tik daha Ustu bu benim görüşüm ve daha tecrubelisi tabiki..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet57

Bir ara Elazigspor'da oynayan Marvin Zeegelaar solbek mevkisi icin Sporting Lisbon'a transfer oldu.

Çevrimdışı can1903

İyi geceler, Ospina Kartalları.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

devre arası transfer sezonunun açılış tarihi ne?
7 Ocak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Boyko yu bwgenmeyen arkadaslar Gecen sene Uefada Napoli maçlarında Boykonun , Higuenin Net 5 -6 Golunu nasil cikardigini ve Higueni nasil delirttigini izlesin

Ya hicbir sey yapamıyorsaniz acin Uefa mac ozetlerini izleyin , Oyle yorumlar yapiyorsunuz ki sanirsiniz siradan bir kaleci geliyir

Burada goruslerine deger verdiğiniz @atalay ve @Çağrı da Boyko ya olumlu bakıyor bu arada..

Çevrimdışı can1903

Sakin olun basgan 2 günde transfer bitirmez, kanser olmadan bu transfer sezonuda bitmez.

Çevrimdışı can1903

Aga bazılarıda Ospina gelecek diyor.

Ospinaoğulları ve Boykooğulları savaşı var.

Çevrimdışı Çağrı

Adler gelecek dertler bitecek sakin olun, güzelce uyuyun, mutlu kalın çünkü koyduk ve lideriz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Ersan hirsli olabilir. Takima karakter katan oyuncu, dogru.

Lakin, bu onun eksikliklerini gidermez. Ersan cok iyi degil, sorun digerlerinin ondan daha kotu olmasi.
Ersan hala cok pozisyon hatasi yapan, hava toplarinda etkisiz, fazla bosa dalan, baski altinda cok pas hatasi yapan oyuncu.

Ama iyi bir yedek olabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adler gelecek dertler bitecek sakin olun, güzelce uyuyun, mutlu kalın çünkü koyduk ve lideriz :D

Heryerim ağrıyor be. Statta izlesem ne halde olucam Allah bilir. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Kazanan Boykoogullari olacak :super: :super:

Çevrimdışı Deniz

Ospina ve Adler..

Çok beğendiğim 2 kaleci.Keşke 2sinden birisi gelse takıma çok şey katacaklardır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Adlerogullarını unutmayalım :icool:
Adlerrrr....

Çevrimdışı AmaralGürses

Lakin, bu onun eksikliklerini gidermez. Ersan cok iyi degil, sorun digerlerinin ondan daha kotu olmasi.
Ersan hala cok pozisyon hatasi yapan, hava toplarinda etkisiz, fazla bosa dalan, baski altinda cok pas hatasi yapan oyuncu.

Stoperi çok pozisyon hatası yapan ve hava toplarında etkisiz takım nasıl oluyor devreyi duran toptan gol yemeden kapatıyor? Kalede de kaleci yokken üstelik?

Bütün oyunu defans üzerine kurulu fb bile kaç tane duran top golü yedi, bugün gs yine yedi...

Bu takımın stoperden önce ihtiyacı sol bektir ya neyse şimdi dallanıp budaklanmasın. Kaleci+sol bek transferi yapılsı gerisi olmasa da taşır bizi ama kimse sol bekten bahsetmiyor nedense.
Ersan'a bu tarz eleştirilerin yapıldığı yerde İsmail'in es geçilmesini anlamayamıyorum ve kabullenemiyorum şahsen. Tolga'yla birlikte bu takımın en zayıf halkası İsmail'dir.. arada Ersan'a kadar çok adam olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet57

Stoperde de arayışımız var. Sayısal olarak azız.

Senol hocanin sozleri. Milo'nun gidecegini goze alirsak, Djilobodji kiralik + Douglas olabilirmi? Yoksa Milo giderse sayisal anlamda hala ayni kaliyoz.

Ersan bunların dışında Oynadigimiz oyun sitemine en Cok uyan hatta CUK oturan Stoperdir..

Ersan bir maca konsantre çıkarsa rakibine adim attırmaz bunu defalarca kez gördük

Oyunu rakip alanda oynadımiz icin Genel de Organize degil Kontra atak yiyoruz , Ersan Onde Basma ozelligi sayesinde bircok Kontra atagi ya baslamadan bitiriyor yada Kesiyor

Onun haricinde Hata yapma riski yuksek bir oyuncu orasi ayri konu..

Çevrimdışı Mehmet57

Stoperi çok pozisyon hatası yapan ve hava toplarında etkisiz takım nasıl oluyor devreyi duran toptan gol yemeden kapatıyor? Kalede de kaleci yokken üstelik?

Bütün oyunu defans üzerine kurulu fb bile kaç tane duran top golü yedi, bugün gs yine yedi...

Bu takımın stoperden önce ihtiyacı sol bektir ya neyse şimdi dallanıp budaklanmasın. Kaleci+sol bek transferi yapılsı gerisi olmasa da taşır bizi ama kimse sol bekten bahsetmiyor nedense.
Ersan'a bu tarz eleştirilerin yapıldığı yerde İsmail'in es geçilmesini anlamayamıyorum ve kabullenemiyorum şahsen. Tolga'yla birlikte bu takımın en zayıf halkası İsmail'dir.. arada Ersan'a kadar çok adam olduğunu düşünüyorum.

Rhodolfo'nun muthis hava hakimiyeti.

Bundan ziyade Ersan'in senelerdir hava topu zaafi var, hem ofansif hem defansif acidan. Yeni birsey degil.

Ersan cok pozisyon hatasi yapiyor. Lakin, Tosic gibilerinin stopperdeki performansindan sonra tabii Ersan boyle Puyol etkisi birakiyor.

Sunu unutmamak gerekirki biz domine eden tarafiz. Cok pozisyon vermiyoruz zaten, oyuna hakimiyetimiz cok ve baskiyi zaten en onde kuruyoruz. Tum isler stopperlere dusmuyor.

Çevrimdışı F1903

Cok sukur sonunda benim gibi dusunen bir arkadas daha buldum ya :) Bence de Ismail caliskanligi ve azmi nedeniyle hep tolere ediliyor, ve malesef yeteneksizligi ve dengesizligi goz ardi ediliyor.

Andreas Beck belki ofsansif anlamda (gol, asist) istenilen seviyede katki yapmis degil henuz ama her mac belli bir standardin uzerinde oynuyor ve bariz hata yapmiyor. Adam 10 uzerinden 8-9 degil belki ama hicbir zaman da 6.5-7 altina inmiyor.

Ote yandan Ismail ise tam bir saatli bomba. Evet, cok caliskan, cok hirsli, cok azimli ve bazen gercekten ciddi katki yapabiliyor ama adamin sezon icini gectim mac icinde bile bir standardi yok. Ayni mac icerisinde harika bir savunma performansi gosterip ofsayt taktigi sirasinda uyuyup gol yedirebiliyor. Atiyorum, ilk yari 10 uzerinden 8 oynarken ikinci yarida 10 uzerinden 3 oynayabiliyor.

Muhtemelen devre arasinda kaleci ve stoper ile transferi kapatacaklar ancak bence mutlaka ama mutlaka sezon sonunda bu takima cok cok kaliteli bir sol bek bulunmali. Daha once de soyledim, eldeki uc sol beki (Ismail, Tosic, Motta) toplasan Caner'i gectim bir Hasan Ali Kaldirim bile yapmiyor.

Çevrimdışı karakartalım

Rodolfo yerinde hamleler yapan akıl olarak büyük takım futbolcusu buna katlanabilir kaldırabilir çok rahat tek handikabı yavaş olması.daugulas iyi savunmacı cidden ama oda yavaş Rodolfo kadar olmasada bide sakatlık muhabbeti soru işareti daugulasin ayrıca  iki yavaşı bizim takım kaldırmaz uzun toplarda ara paslarda su anda bile sıkıntı büyük.bir boykonun transferini isteyen olarak konuşmak gerekirse adlerin tek handikapı 30yasinda olması kaleci için yaşlı sayılmaz uzun vadeli en fazla 3yil ve tekrar sakatlanma ihtimali soru işareti ikiside güzel kaleci bakalım başkan kimi alacak :steamed:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı campeon2015

Benim tahiminim:

Sirigu = Kiralık

Papy = Kiralık

DeJong veya Mbia = DeJong olursa kiralık Mbia olursa bonservisli.

Çevrimdışı Çağrı

Benim tahiminim:

Sirigu = Kiralık

Papy = Kiralık

DeJong veya Mbia = DeJong olursa kiralık Mbia olursa bonservisli.

Bu kadar kiralık oyuncu hedefe yürürken sağlıklı değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Bu kadar kiralık oyuncu hedefe yürürken sağlıklı değil.
kesinlikle  ve srigu zor bi transfer
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Alper1903

kesinlikle  ve srigu zor bi transfer

+ De Jong'da zor, Mbia'da baya uğraştırır.