Benim futbol ve ticaret kültürüne göre bu sene kaleye direk geçecek değil, seneye tolga gidince kaleye geçecek bir kaleci almamız gerekiyor. Bu da 23-25 yaşlarında ve 10 sene kaleyi kapatacak, "olmak üzere" olan bir kaleci demek ki ; rajkovic ideal bir aday. Tosiç bi işe yarasın. ( ticaret kültürü derken : kontrat tamamlama etiği ve emeğe saygıdan bahsediyorum. Kaldı ki tolga lig için gayet yeterli. Hem rajkoviç erken uyum gösterirse direk kaleye de koyulabilir. )
Stoper konusunda ise douglas tarzı bir oyuncu yine yaş itibarı ile çok ideal olur. Ama gelir gelmez direk 11 oynayacağını beklemeyelim. Kim gelirse gelsin, 3 numaralı stoper olur. Benim tanıdığım şenol hoca stoper ikilisini hemen değiştirmez. Ama bu bölgede artık zaafiyetimiz de kalmamış olur. ( ceza ve sakatlık durumunda) sene sonu ersan satılır ve önümüzdeki sene , bu yeni alınan stoperle rodolfo ikilisini izleriz.
Bir tane de genç esmer santrafor/forvet bekliyorum. Bu adam eğer kanatta da oynayabilen bir isim olursa, yaz transferinde gökhan'a güle güle diyebilir.
Bu transferler oturursa, yaz transferine sadece sosa yerine yıldız bir orta saha (stad Açılışı), ve ismailin önüne iyi bir sol bek transferleri kalır. Bu takım seneye de vurur geçer.