Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senol Günes, Torku Konyaspor maç bitiminde verdiği röportajda 1 kaleci daha şart cünkü 2 kaleci ile olmaz en az 3 olmalı dedi. Bakalım o kim olacak ama sanmam yabancı kaleci alacaklarını.
Boyko - Douglas - Rhodolfo - AtibaOrta savunmayı 1.90 üstü 4 oyuncu ile kapatmış olacağız. Sanırım duran top sorunu artık tamamen çözülür.Akan oyunda da uyum sağlanırsa Douglas Rhodolfo'dan bir Ronaldo Zago performansı görebilecek miyiz diye merakla bekliyorum.Boyko'dan şüphem yok olursa iyi kaleci almış olacağız.
Benim tahiminim:Sirigu = KiralıkPapy = KiralıkDeJong veya Mbia = DeJong olursa kiralık Mbia olursa bonservisli.
Gomez 17'de 13 oldu.25 golü bulacak sanırım. Tabi bir de Bilic'in Demba 20 atarsa şampiyon oluruz sözünü hatırlıyorum. Bir kez daha sövüyorum.1-0'dan sonra oynadığımız oyuna bakın geçen sene bir de bu sene. Halbu ki oyuncular aynı oyuncular. Çok yazık biz geçen sene şampiyonduk.
@Çağrı @atalay Merakımdan soruyorum, ben de fazla kiralık oyuncudan yana değilim, boyko+douglas paketini de destekliyorum ama Allah aşkına şu adamı 6 ay kiralamak çok mu zor, paslanıyor ve bence en çok ihtiyacımız olan bölge kaleyle birlikte:http://www.transfermarkt.de/gael-clichy/profil/spieler/7449
Bence de Ismail caliskanligi ve azmi nedeniyle hep tolere ediliyor, ve malesef yeteneksizligi ve dengesizligi goz ardi ediliyor.
İçeride Mersin ile başlayacak olmamız da büyük avantaj. Farklı yenerek başlayacağız.Trabzon'a o moralle gideceğiz Fener de kayıp ile başlarsa işler ilk 6 haftada çok değişik olabilir.
Ben bizi çok zorlu bir fikstürün beklediğini düşünenlerdenim. Şampiyonluğa inancım tam ama bunun çok meşakkatli olacağını düşünüyorum. İlk yarıdan daha çetin olacak.
Anlamadim, fiksturun ilk yaridan farki nedir? Ayni fiksturu zaten oynamadik mi?