2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894728 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

@Çağrı @atalay Merakımdan soruyorum, ben de fazla kiralık oyuncudan yana değilim, boyko+douglas paketini de destekliyorum ama Allah aşkına şu adamı 6 ay kiralamak çok mu zor, paslanıyor ve bence en çok ihtiyacımız olan bölge kaleyle birlikte:

http://www.transfermarkt.de/gael-clichy/profil/spieler/7449

Çevrimdışı F1903

Yaz doneminde burada baya bir adi gecmisti Rafael Toloi. Adam 3.50 milyon Euro'ya Atalanta'ya gitmis kimse soylemiyor :)

Çevrimdışı MUTE

Senol Günes, Torku Konyaspor maç bitiminde verdiği röportajda 1 kaleci daha şart cünkü 2 kaleci ile olmaz en az 3 olmalı dedi. Bakalım o kim olacak ama sanmam yabancı kaleci alacaklarını.

Çevrimdışı cursedofdragon

Senol Günes, Torku Konyaspor maç bitiminde verdiği röportajda 1 kaleci daha şart cünkü 2 kaleci ile olmaz en az 3 olmalı dedi. Bakalım o kim olacak ama sanmam yabancı kaleci alacaklarını.

yabancı kaleci türk kaleci kim var başka ?

Çevrimdışı doganay

iki tane var iste Tolga ve Gunay. Digeride burda adi gecen kalecilerden biri olacak buyuk oranda. Boyko ,Adler gibi

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kaleci, Stoper bir de Sol bek gelsin. Tadından yenmez valla.

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Çağrı

Boyko - Douglas - Rhodolfo - Atiba

Orta savunmayı 1.90 üstü 4 oyuncu ile kapatmış olacağız. Sanırım duran top sorunu artık tamamen çözülür.

Akan oyunda da uyum sağlanırsa Douglas Rhodolfo'dan bir Ronaldo Zago performansı görebilecek miyiz diye merakla bekliyorum.

Boyko'dan şüphem yok olursa iyi kaleci almış olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Su douglasin gelmesini hic istemiyorum ya
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko - Douglas - Rhodolfo - Atiba

Orta savunmayı 1.90 üstü 4 oyuncu ile kapatmış olacağız. Sanırım duran top sorunu artık tamamen çözülür.

Akan oyunda da uyum sağlanırsa Douglas Rhodolfo'dan bir Ronaldo Zago performansı görebilecek miyiz diye merakla bekliyorum.

Boyko'dan şüphem yok olursa iyi kaleci almış olacağız.
:ok:
Lakin Ersanin kesileceğini sanmiyorum

Ya Ersan - Douglas olur
Yada rhodolfo - Ersan olur bekleyip gorelim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Gomez 17'de 13 oldu.

25 golü bulacak sanırım. Tabi bir de Bilic'in Demba 20 atarsa şampiyon oluruz sözünü hatırlıyorum. Bir kez daha sövüyorum.

1-0'dan sonra oynadığımız oyuna bakın geçen sene bir de bu sene. Halbu ki oyuncular aynı oyuncular. Çok yazık biz geçen sene şampiyonduk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Benim tahiminim:

Sirigu = Kiralık

Papy = Kiralık

DeJong veya Mbia = DeJong olursa kiralık Mbia olursa bonservisli.

Opsiyonlu olursa bunlar tadından yenmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez 17'de 13 oldu.

25 golü bulacak sanırım. Tabi bir de Bilic'in Demba 20 atarsa şampiyon oluruz sözünü hatırlıyorum. Bir kez daha sövüyorum.

1-0'dan sonra oynadığımız oyuna bakın geçen sene bir de bu sene. Halbu ki oyuncular aynı oyuncular. Çok yazık biz geçen sene şampiyonduk.
@Çağrı hatirlyormusun gecen hafta sana Eger Gomez biraz on ve arka direk kosusu yapsa Quaresma her mac 2 Asist yapar demistim :tabe:

Gomez bugun bu kosulari yapti ve Quaresmada 2 Asist yapti ona

Birincisinde Arka direge kesti Gomez Ustten az farkla Auta Yolladi

2.cisinde On direge kesti Gomez kafayi vurdu kaleci ve Direk Gole izin vermedi :bandit:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 02:16:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

@Çağrı @atalay Merakımdan soruyorum, ben de fazla kiralık oyuncudan yana değilim, boyko+douglas paketini de destekliyorum ama Allah aşkına şu adamı 6 ay kiralamak çok mu zor, paslanıyor ve bence en çok ihtiyacımız olan bölge kaleyle birlikte:

http://www.transfermarkt.de/gael-clichy/profil/spieler/7449

Clishy diyorsun hocam. kiralık bile olsa öyle birşeye ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bence de Ismail caliskanligi ve azmi nedeniyle hep tolere ediliyor, ve malesef yeteneksizligi ve dengesizligi goz ardi ediliyor.

Valla takima faydali degilse isterse Rocky olsun, azmi umrumda olmaz. Bu sacma zihniyet yuzunden Mustafa Pektemek'in ise yaramaz bir adam oldugunu anlatamadik yillarca, sonunda sakatlik bahanesi kalmayinca bir sure oynadi da herkesin kafasina dank etti yeteneksizligi (herkes Mustafa'yi iyi sanarken gitmesini istiyordum). Gecen sene sampiyonlugu kaybetmemizin en onemli 2. etkeni de zaten Bilic'in nedense Cenk varken Mustafa'yi oynatmasiydi, yani adamin yeteneksizliginden o kadar eminim ki mac 0-0 gidiyorsa ve Mustafa oyuna girerse direk gecmis olsun deyip maci kapatiyordum genel de de hakli cikiyordum. Sene sonunda Mustafa gitmeli, hatta mumkunse devre arasi gitsin. Tolga da ayni sekilde. Ismail yedek kalmayi kabul edecekse tutulmali. Artik 2. sinif oyunculari boyle duygusalca savunmaktan vazgecmek lazim. Yani adam milyon eurolari aliyor fakat abartmiyorum bu forumda Mustafa Pektemek kadar maca cikip ondan cok gol atacak birileri yoksa ben de bir sey bilmiyorum. Adam 110 maca cikmis ve 20 gol atmis ya bir de sozlesme yenilendi bu capsizla, yonetimin en buyuk hatasi.

Gomez 17'de 13 oldu.

4 gol daha atarsa Pektemek'in neredeyse 5 senedir kadromuzda olan Pektemek'in ligde attigi gol sayisina ulasacak.

Gecen sene gol atmakta zorlaniyorduk cunku oyun sikisinca Cenk degil Pektemek giriyordu (ya da 11 cikiyordu). Sonrasini zate biliyorsunuz.

Bu arada baska yerlerde de ekledim, buraya da ekleyecegim, orta saha alinacaksa Kapustka'yi mutlaka almaliyiz, sene sonu bize birakmazlar:

Çevrimdışı Çağrı

İçeride Mersin ile başlayacak olmamız da büyük avantaj. Farklı yenerek başlayacağız.

Trabzon'a o moralle gideceğiz Fener de kayıp ile başlarsa işler ilk 6 haftada çok değişik olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

İçeride Mersin ile başlayacak olmamız da büyük avantaj. Farklı yenerek başlayacağız.

Trabzon'a o moralle gideceğiz Fener de kayıp ile başlarsa işler ilk 6 haftada çok değişik olabilir.

Ben bizi çok zorlu bir fikstürün beklediğini düşünenlerdenim. Şampiyonluğa inancım tam ama bunun çok meşakkatli olacağını düşünüyorum. İlk yarıdan daha çetin olacak.

Ben bizi çok zorlu bir fikstürün beklediğini düşünenlerdenim. Şampiyonluğa inancım tam ama bunun çok meşakkatli olacağını düşünüyorum. İlk yarıdan daha çetin olacak.

Anlamadim, fiksturun ilk yaridan farki nedir? Ayni fiksturu zaten oynamadik mi? :lol:

Çevrimdışı doganay

Anlamadim, fiksturun ilk yaridan farki nedir? Ayni fiksturu zaten oynamadik mi? :lol:

Bende fiksturun cok farkedecegini dusunmuyoruk. Fakat hayir ilk yari ile ayni fikstur degil. Simdi ilk yarida kendi sahamizda oynadigimiz takimlarla simdi deplasmanda oynayacagiz. Dogal olarakta deplasmandakilerle de evimizde. Yani tersi  :eyes  :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Mersin devre arasında dağılmazsa, kadroları yetersiz de olsa çok kolay bir maç olacağını sanmıyorum. İlk maçlar sürprize açık oluyor ve tek atımlık kurşunları var. Bizden puan alırlarsa lige tutunmaya çalışırlar. Yine 5 lersek ilk düşen takım belli olur ki zaten Mersin düştü gibi. Ayrıca fb  teşvik primi verir ki istemeseler bile kabul ederler yoksa batacak kulüp.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Ligin üst sıralarındaki takımlarla dışarıda oynayacağız. Gerçi bizim deplasman performansımız daha iyi diyeceksiniz ama ya bizim deplasman performansımızın iyi olmasının sebebi deplasmana gittiğimiz rakiplerin kolay olmasıysa?

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu sefer bir değişiklik yapalım kampın ilk haftasına almak istediğimiz iki oyuncuyuda transfer etmiş bir şekilde ikinci yarı hazırlıklarına  tam kadro başlayalım, transferin son dakikasına kadar kıvrandırıp istenilen oyuncuların elden bir bir kaçmasını izletme bize Başkan ve değerli Yönetim Kurulu.