Stoperi çok pozisyon hatası yapan ve hava toplarında etkisiz takım nasıl oluyor devreyi duran toptan gol yemeden kapatıyor? Kalede de kaleci yokken üstelik?
Bütün oyunu defans üzerine kurulu fb bile kaç tane duran top golü yedi, bugün gs yine yedi...
Bu takımın stoperden önce ihtiyacı sol bektir ya neyse şimdi dallanıp budaklanmasın. Kaleci+sol bek transferi yapılsı gerisi olmasa da taşır bizi ama kimse sol bekten bahsetmiyor nedense.
Ersan'a bu tarz eleştirilerin yapıldığı yerde İsmail'in es geçilmesini anlamayamıyorum ve kabullenemiyorum şahsen. Tolga'yla birlikte bu takımın en zayıf halkası İsmail'dir.. arada Ersan'a kadar çok adam olduğunu düşünüyorum.
Cok sukur sonunda benim gibi dusunen bir arkadas daha buldum ya

Bence de Ismail caliskanligi ve azmi nedeniyle hep tolere ediliyor, ve malesef yeteneksizligi ve dengesizligi goz ardi ediliyor.
Andreas Beck belki ofsansif anlamda (gol, asist) istenilen seviyede katki yapmis degil henuz ama her mac belli bir standardin uzerinde oynuyor ve bariz hata yapmiyor. Adam 10 uzerinden 8-9 degil belki ama hicbir zaman da 6.5-7 altina inmiyor.
Ote yandan Ismail ise tam bir saatli bomba. Evet, cok caliskan, cok hirsli, cok azimli ve bazen gercekten ciddi katki yapabiliyor ama adamin sezon icini gectim mac icinde bile bir standardi yok. Ayni mac icerisinde harika bir savunma performansi gosterip ofsayt taktigi sirasinda uyuyup gol yedirebiliyor. Atiyorum, ilk yari 10 uzerinden 8 oynarken ikinci yarida 10 uzerinden 3 oynayabiliyor.
Muhtemelen devre arasinda kaleci ve stoper ile transferi kapatacaklar ancak bence mutlaka ama mutlaka sezon sonunda bu takima cok cok kaliteli bir sol bek bulunmali. Daha once de soyledim, eldeki uc sol beki (Ismail, Tosic, Motta) toplasan Caner'i gectim bir Hasan Ali Kaldirim bile yapmiyor.