2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895521 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum Dnipro 1. kalecisini neden satmak istiyor ? Bildiğim kadarıyla çok yüksek bi rakamda değil yerine kaleci mi bulmuşlar ikinci kalecilerine mi güveniyorlar neden ?

boyko gitmek istiyor şampiyonluğa oynayan üst sıralarda takımlarda oynamak istiyor.

Çevrimdışı can1903

Douglas itici geliyor bana ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

boyko gitmek istiyor şampiyonluğa oynayan üst sıralarda takımlarda oynamak istiyor.

O zaman bu bizim elimizi daha da güçlendirir gibi :) teşekkürler cevap için.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kemal

Ulan bu Ukraynalılar sırf Rusya ile olan durumdan ötürü bu 2 sini bize verir ispanyollara vermezler .

O zaman bu bizim elimizi daha da güçlendirir gibi :) teşekkürler cevap için.

evet :)

Çevrimdışı F1903

Gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum Dnipro 1. kalecisini neden satmak istiyor ? Bildiğim kadarıyla çok yüksek bi rakamda değil yerine kaleci mi bulmuşlar ikinci kalecilerine mi güveniyorlar neden ?

1. Kendisi takimdan ayrilmak istiyor.
2. Dnipro UEFA'dan men cezasi alma tehlikesi ile karsi karsiya, futbolcu satmaya mecbur durumdalar.

1. Kendisi takimdan ayrilmak istiyor.
2. Dnipro UEFA'dan men cezasi alma tehlikesi ile karsi karsiya, futbolcu satmaya mecbur durumdalar.

O zaman dnipro ücrette sıkıntı çıkarmazsa biz elimizi ovuştura ovuştura kaleci transferini bekleyelim abi :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dnipro mali krizde futbolcularını elden cikarmaya calisoyor ve ne koparsak kardır mantığındalar

Ayrıca bugun bir haber Gördüm Boyko alacaklarına karsilik Fifaya gidecek diye..

Douglas yerine Djolobodji gelirse yani

Boyko + Djilobodjo olursa Mesaleleri yakarim :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Douglas hızlı mı ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ajax in kalecisi olma ihtimali ne 26yasinda yorumlariniz neler arkadaslar
Hollanda milli takimininda kalecisi ayni zamanda

Ben hic beğenmiyorum

Ayrica Ajax 25 milyon € istiyormuş :kop: :kop:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dnipro mali krizde futbolcularını elden cikarmaya calisoyor ve ne koparsak kardır mantığındalar

Ayrıca bugun bir haber Gördüm Boyko alacaklarına karsilik Fifaya gidecek diye..

Douglas yerine Djolobodji gelirse yani

Boyko + Djilobodjo olursa Mesaleleri yakarim :halay: :halay:

Alınacak stoperin Ersandan bir seviye üstün olacağına eminim fakat Ersanın takıma kattığı bir sinerji olduğunu düşünüyorum. Stoper almamız daha çok sakatlık vs ama bunların dışında eğer alırsak sizce stoperde hangi ikiliyi izleriz merak ediyorum açıkçası.

Çevrimdışı Kemal

Boyko geldigi an Douglas da gelir ayrı ayrı olmaz tabi boyko diji olmaz , ama benim duyduğum gibi boyko zu Everton  olursa çadır karışır .

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/atakankurt2/status/681235893097750528

Doğruysa değer mi ?

Bu paraya Mandanda Caceres ( Balanta , Papy ) üstüne birde N'diaye'yi alırsın.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 00:19:58 Samet Ç ]

Çevrimdışı genki1914

Yarin 2 transfer açıklansada kafa direk rahatlasa :) veya persembe gunu yeni yila mutlu girsek adler+papy

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Kalyoncu

Lig tv son dakika geçti kesin olarak anlaşmışız

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

https://twitter.com/atakankurt2/status/681235893097750528

Atakan Kurt'u gunahim kadar sevmem ama bence de hakli, Lig TV'nin haberi ile gaza gelmemek lazim cunku Sansal "Beşiktaş Boyko ve Douglas ile anlasti" diyor. Zaten futbolcular ile ilgili problem yok, sikinti Dnipro'nun koparmaya calistigi milyon Euro'larda.

http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktas-boyko-ve-douglas-ile-anlasti

douglas rhodolfo v2 diyen ne içiyorsa alsın gelsin beraber içelim o kadar da değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Atakan Kurt'u gunahim kadar sevmem ama bence de hakli, Lig TV'nin haberi ile gaza gelmemek lazim cunku Sansal "Beşiktaş Boyko ve Douglas ile anlasti" diyor. Zaten futbolcular ile ilgili problem yok, sikinti Dnipro'nun koparmaya calistigi milyon Euro'larda.
Bu detayı atlıyorlar zaten. Lig Tv'nin her dediğine inanıp gaza gelmemek lazım Diego'ya da bitti diyordu Şansal ertesi gün Fener aldı.

Çevrimdışı 38life

Bakalım şu süreçte Kulüpten kaç tane yalanlama gelecek  :D

Çevrimdışı can1903

douglas rhodolfo v2 diyen ne içiyorsa alsın gelsin beraber içelim o kadar da değil.
Alıntılamadan laf sokmak he vay be  :tabe: :tabe:

Neyse yazarsam üslübumu bozarım, iyi forumlar sana!

Çevrimiçi Samet Ç

Adam hızlı sayılır da gömülü savunmada iş yapıyor bizde rakibi önde karşılayacak geri dönüşleri manevra becerisi bence yetersiz.

Çevrimdışı can1903

Miloseviçin gelişi gibi olur bu adamın, hissettim şuan.

Adam hızlı sayılır da gömülü savunmada iş yapıyor bizde rakibi önde karşılayacak geri dönüşleri manevra becerisi bence yetersiz.

ben hızdan bahsettim zaten diğer özellikleri tartışılır rhodolfo v2 diyen arkadaş elimizde ki en hızlı stoper olur onu bilsin gerisini tartışırız.