2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895526 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Boyko ve Douglas transferleri parayı çar çur etmek anlamına gelir.

Çevrimdışı can1903

Benim kalbim seni ister, seni seni... OSPİNAM BENİM!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Ayrıca Boyko bence Tolga'nın Ts'nin şampiyonlar ligi oynadığı dönemdeki hali.
Adamı geçen sene final oynamasalardı tanıyan bile yoktu.Hemen bi videoyla Boyko hayranı oldular.Boyko'nun gelip geleceği en yüksek seviye volkan demireldir ki o bile  zor.Adı geçenlerden Ospina'da Mandanda'da Adler'de bu boyko'dan çok daha kaliteli kaleciler.

Çevrimdışı AmaralGürses

1. Kendisi takimdan ayrilmak istiyor.
2. Dnipro UEFA'dan men cezasi alma tehlikesi ile karsi karsiya, futbolcu satmaya mecbur durumdalar.

+şehirde savaş var. Shaktar neden teker teker satıyorsa ondan

Çevrimdışı 38life

Boyko - Douglas olursa birbirine alışık bir kaleci ve stoper'e sahip oluruz. Pozitif bakacak olursak bu güzel birşey. Nitekim farklı olursa defans hattımız tamamen birbirinden kopuk olacaktır. Yeni kaleci zaten kimseyi tanımayacak ismail yanındaki adamı tanımayacak Rhodolfo yanındaki adamı tanımayacak. Hazırlık maçı fırsatımız da pek olmayacaktır. defansta uyum önemli. Hatta ben ikinci yarı ilk bir kaç hafta yeni transferlerin oynamayacağını düşünüyorum zaten.

Çevrimdışı AmaralGürses

Şansal Büyüka kesinleşmiş diyor. Yarın açıklanacakmış Dniprolular

Çevrimdışı F1903

Boyko transferinde bir yanlislik ya da sikinti gormuyorum. Bence iyi bir tercih olur. Ama Douglas konusunda soru isaretlerim var. Daha cevik, daha atletik bir isim dusunulebilir gibi geliyor.

Ancak teknik ekip ve yonetim hem kaleci hem de stoperi ayni takimdan almayi bir avantaj olarak goruyor olabilir, sonucta kaleci ve tandem uyumu cok onemli. Ayrica Douglas - Rhodolfo ayni dili konusuyorlar bu da onemli bir detay.

Yine de Papy'yi tercih ederim Rhodolfo'nun yanina.

Çevrimdışı 38life

Miloseviçin gelişi gibi olur bu adamın, hissettim şuan.

Yok artık daha neler.

Çevrimdışı AmaralGürses

Douglas'ın da Boyko'nun da başarılı olacaklarını ve şampiyonluğumuza büyük katkı vereceklerini düşünüyorum.

Heyecanla bekliyorum. Havaalanına bile gidebilirim şahsen takvimim uyarsa.

Çevrimdışı Ensar

hiç istemiyorum douglas ve boykoyu , boyko vasat bir kaleci çokta ahım şahım değil

not : tolgadan her halükarda iyidir gelirse mesaj felan alıntılamayin boşuna :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Adamı geçen sene final oynamasalardı tanıyan bile yoktu.Hemen bi videoyla Boyko hayranı oldular.Boyko'nun gelip geleceği en yüksek seviye volkan demireldir ki o bile  zor.Adı geçenlerden Ospina'da Mandanda'da Adler'de bu boyko'dan çok daha kaliteli kaleciler.

o saydığın kalecilerin geleceğine inanıyor musun sen bu devre arasında?

Çevrimdışı can1903

Beyaz TVde son dakika geçiyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kartal43

Bence adı geçen Ospina ve Mandanda imkansız gibi. Yönetim yoklamıştır bu isimleri ama boyko douglas paketi mantıklı ve cazip geldiği için ona yükleniyorlar. Kim gelecekse gelsin sağlam durmalı güven vermeli hem taraftara hem takıma.ikinci yarı sonunu getirmek için bu çok önemli.

Çevrimdışı mellfred

şansal dniprolular geecek diyor. umarım olmaz

Çevrimdışı Mehmet57

Ajax-Dnipro macini hatirliyom. Hollandali spiker ve yorumcular Douglas'i cok ovmuslerdi, neden Dnipro gibi "kucuk" takim buluyor da PSV ve Ajax boyle oyuncu bulamiyor gibisinden.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bence Sansal ortaligi karistirmaya calisiyor. Douglas'in alinacagini sanmiyorum. Belki Boyko. Boyko faydali olur, tabii yerine Adler olsa daha iyi olur ama her turlu Tolga'dan iyidir.

Çevrimdışı F1903

Çevrimdışı Koa_lAA

konu dışı..
- kendi pencerenden bakma abdulkerim hocam..
- nerden bakcam. başkasının penceresindenmi.. röntgencimiyim ben..

bu ne ya:D

Çevrimdışı Karabay

devre arası transfer sezonunun açılış tarihi ne?

Çevrimdışı cursedofdragon

devre arası transfer sezonunun açılış tarihi ne?

1 ocak diye biliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı F1903

Haber1903'ten Murat Ozen de ayni durumu dile getirmis; Boyko ve Douglas konusunda futbolcular ile ilgili bir sorun yok, anlasma zaten tamam. Artik onemli olan Dnipro ile anlasmak ama saniyorum o konuda henuz somut bir gelisme yok. Muhtemelen bizim baskan kusuratin bile pazarligini yapiyordur suan.

Çevrimdışı eski inönü

Ben Douglas'ı begeniyorum. Yaşı da genç. Ersanı da kesebilir, zaman zaman Rodolfoyu da.