2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896487 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Takım omurgalarına baktığımız zaman rakiplerimizden geriyiz , eşitliği sağlamak için 1 kaleciye ve 1 stopere daha ihtiyacımız var.(Lucası almış kabul ediyorum)
kaleci de haklsın da stoper konusunda rakiplerimizden geri değiliz , ama kesinlikle transfer şart , benim yazima herkes transfer cevabı vermiş , katılıyorum bende istiyorum da orda bahsettigim bizim lig ölçeğinde idare edebiliriz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Trabzonspor maçında tribünden gördüğüm taraftar tek tek futbolcuları çağırdı olcay, gökhan, oğuzhan vs. hepsi koşarak isteyerek geldi tolga tolga tolga diye bağırıldığında tolga yürüyerek öyle bir isteksiz geldiki hatta tribünlere kadar gelmedi 2-3 adım attı el kaldırdı bence tolga club b. maçından beri tarafara kırgın ve kendisinden verim alınmazmış gibi bir hava var tabi şenol hoca ne yapar onu bilemem

Tolga rüzgardan mı vuramadı yoksa ayağında problem mi var bilmiyorum ama sonradan degaj yerine mottaya falan topu yuvarlayınca tehlikeler atlattık. Rakip hücumları kale vuruşunda bile zorladılar bizi.

Olcay çok sadakatli adam gerçekten çağırınca zıplaya zıplaya geldi.

Çevrimdışı Mehmet57

Tolga'nin ayaklari cok kotu, bu da bizim icin buyuk bir dezavantaj. Degajlari gercekten berbat. Her top rakibine gidiyor, bizim yari sahayi zor geciyor. Her geri pasta aha rakibe gidecek hissi veriyor.

Bu yuzden baskinin altindan cikmamiz bir okadar zorlandigi kadar, oyun kurabilen bir kalecinin nekadar onemli oldugunu gormus oluyoruz gunumuz futbolunda.

Çevrimdışı Çağatay

Çok merak ediyorum gs nin denayeri bitirme suresine bakarak. Acaba bu adama biz talip olsaydik trasferin bitmesi yaklasik kaç hafta surerdi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

Bunlar yandex olayından baya bi para alacaklar gibi konuşuyorlar

yaptıkları anlaşma kötü bir anlaşma değil. iyi paralar kazanabilirler o anlaşmayla
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

EssiLor

• Ziyaretçi

Şuan A Spor Da Beşiktaşın Gaziantep Spor Maçı Antremanı Canlı Olarak Yayınlanmaktadır.

Çevrimdışı can1903

Aziz Yıldırım ; Aziz Yıldırım: "Cüneyt Çakır dışarıda yönettiği gibi yönetirse, saygı duyarız. Ama buradaki gibi yönetirse, saygı duymam"

Böyle olucaksın abi Korkutacaksın alayını..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Aykan19o3

Defans hattında Rhodolfo'nun yanına hızlı ve  güçlü bir stoper kesinlikle gerekiyor. Ersan zaman zaman pozisyonunu kaybediyor Trabzon maçında solda Motta yanında Ersan olunca fena şekilde zorlandık.
Lucas'ın gelişiyle orta saha ciddi şekilde toparlanacaktır.
Zorluk derecesi düşük dereceli maçlarda Lucas-Ozi önlerinde Olcay-Sosa-Töre, zorluk derecesi yüksek maçlarda Lucas-Atiba önlerinde Olcay-Sosa-Töre oynamalı. Sosa'nın form durumuna göre Ozi ileriye atılabilir, Olcay'ın form durumuna göre Quaresma geçebilir sola.
Marıo Gomez sakatlık, yorgunluk etkenleri olmadıkça her zaman 11'de olmalı bu çok net. Trabzonspor maçında oyuna girdiği anlarda sahada 10 kişi olmamıza rağmen ileride iyi top tuttu, hava toplarında güçlü gözüktü. Atiba topu düzgün gönderebilse golü bile bulabilirdi Mario  :ok:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 19:03:34 Aykan19o3 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Loverpool Leiva için 2 milyon kiralama bedeli istemis , Baskan araya girip Bedava kiralamış :D 9 milyon Satis opsiyonu koymak istemisler 4 Milyon satis opsiyonuna bitirmis isi Diyolar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Loverpool Leiva için 2 milyon kiralama bedeli istemis , Baskan araya girip Bedava kiralamış :D 9 milyon Satis opsiyonu koymak istemisler 4 Milyon satis opsiyonuna bitirmis isi Diyolar :bandit:
Yok artık hem opsiyonlu hem 4 M € kıyak iş olur olursa 2 gün daha bekleyelim ne çıkacak,ben hala sürpriz bir transfer daha bekliyorum :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Yok artık hem opsiyonlu hem 4 M € kıyak iş olur olursa 2 gün daha bekleyelim ne çıkacak,ben hala sürpriz bir transfer daha bekliyorum :)
Valla resmi kaynak olmadigi icin bisey diyemem ama Baskanin yapmadigi seyler degil yani :D
Once kronik sakat diyorsun sonra Allah sahibine bagislasin diyorsun Sonra Bedavaya Alıyorsun :evillol: :evillol: :evillol:
Sakasi bir yana bu sartlarda olursa Buyuk transfer basarisi olur

Çevrimdışı canU

Güzel algı operasyonu

Çevrimdışı ahmetx

Leiva bugün muhtemelen ilk 18 deymiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

EssiLor

• Ziyaretçi

A.Sporu açın
Quaresma : Ben böyle birşey yapmak istemiyordum
O Kartı bilerek görmedim
Taraftarımızdan özür dilerim Dedi
Gomezin Gaziantep maçında ilk 11 de olması bekleniyor
Şuan antremanda Gomez gelen ortaya Vole vurup harika bir gola attı ve Muhteşem bir kafa golü attı
Hakan Gündoğan : Alman Oyuncu Mario Gomez Yavaş yavaş geliyorum sinyallerini veriyor Yıldız golcü ben hazırım sinyalleri veriyor Performansı Muhteşem Formayı istediğini çok belli ediyor Çok istekli Üst Üste Roveşatalar atıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 19:31:24 EssiLor ]

Çevrimdışı Easthanbool

Bence Leiva da pürüzler var büyük ihtimalle yoksa imzalar atılırdı.Alternatiflere bile bakılıyor olabilir
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı berk_bjk

Djilobodjiyi araya girip alamazmıyız trabzona kaptırmamak lazım

Çevrimiçi Rasim

Yıl 2003.  Güçlü yönetim süper hoca ve sadece 15 milyon dolar borç ile Beşiktaş üst üste 2. Şampiyonluğa koşuyor Avrupa da çeyrek final gelmiş ilk defa. Derin futbol güçleri endişeli. Durduramazsak 10 yıla damga vururlar biteriz diye feryat etmekteler   sonrası malum büyük operasyon bir ayağında kendi yönetimine hocasına küfürler eden taraftarlar
Yıl 2015 stadsız takım Biliç le ligin en iyi topunu oynayarak şampiyonluğa gidiyor ve 5+3 e göre en iyi kadroyu kurmuş yerliler ligin en genç en iyileri Avrupa da yine başarılı Derin güçler yine endişeli Durduramazsak yeni stadla birlikte 10 yıla damga vururlar. Sonrası malum çalınan şampiyonluk kaldırılan yabancı sınırı yavaşlatılan inşaat kovdurulan hoca operasyonun bir ayağında yine saf taraftarlar. Sanıyorlarki Biliç Pektemek i oynattığı için şampiyonluk gitti derbi kazanamadık hangi derbiyi sahamızda oynadık hangi derbiyi tarafsız hakemle oynadık ki.
Bizden istenen Türk futbolunda bize biçilen rol 10 yılda bir şampiyonluk gerisi zarar. Oda ya bu yıl ya seneye olacak ama sadece o kadar Büyük resmi görün artık...
balikesiri yenemememizene diyelim o zaman bunun da bir açıklaması varmi
Beşiktaş!

Çevrimdışı dlcs

Trabzon son transferleri yaparsa kadro kalitesi olarak bizi geçer. Bunu sorun eden bir tek ben miyim? Keza bursa ile de pek fark kalmadı gibi.

Çevrimdışı ahmetx

Mail online göre kadroda yok çok şükür  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

A.Sporu açın
Quaresma : Ben böyle birşey yapmak istemiyordum
O Kartı bilerek görmedim
Taraftarımızdan özür dilerim Dedi
Gomezin Gaziantep maçında ilk 11 de olması bekleniyor
Şuan antremanda Gomez gelen ortaya Vole vurup harika bir gola attı ve Muhteşem bir kafa golü attı
Hakan Gündoğan : Alman Oyuncu Mario Gomez Yavaş yavaş geliyorum sinyallerini veriyor Yıldız golcü ben hazırım sinyalleri veriyor Performansı Muhteşem Formayı istediğini çok belli ediyor Çok istekli Üst Üste Roveşatalar atıyor.
Kenarlardan orta gelmedikten sonra Gomez ortada beklese noluuuurrr beklemese nolur.

Töre ile Quaresma'nın işi topu alsınlar iki sağa iki sola çeksinler, kaptırsınlar felan.

Bu adamlar ne zaman takım için oynamaya karar verirler lig bizim için o zaman başlar. Olay bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Güzel algı operasyonu

Öyle. Lucas iyi olabilir lakin 11 milyonluk oyuncu değil.

Mağazaların %70 indirimlerine benzemiş.

Çevrimdışı LuceGel

Bence Leiva da pürüzler var büyük ihtimalle yoksa imzalar atılırdı.Alternatiflere bile bakılıyor olabilir
Bugün Kap olması gerekiyordu sıkıntı var bencede 31 Ağustos gecesine kadar her türlü sürpriz olur demedi demeyin  :bandit: Gerçi Forumdakilerin %70 i benim gibi düşünüyordur. :icool:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 19:29:40 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Trabzon son transferleri yaparsa kadro kalitesi olarak bizi geçer. Bunu sorun eden bir tek ben miyim? Keza bursa ile de pek fark kalmadı gibi.
:o_o: :o_o: :nerd:

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomez Şov yaptı bu akşamki antremanda.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 19:31:55 EssiLor ]

Mail online göre kadroda yok çok şükür  :D
Ozaman