Selamlar,
Uzun zamandır takip ettiğim foruma üşengeçliği bırakıp kayıt olmuş bulunuyorum.Açıkçası pek bir beklentim yok bu seneki takımdan.Çok ciddi eksiklerimiz var,transferin kapanmasına şurada 7 gün kalmış maalesef 1.5 aydır ihtiyaç olunan orta saha oyuncusu alınmadı.Tolgay ve Veli sakatlıkları olmasa bile bu takımın 1 tane orta sahaya ihtiyacı vardı.2 oyuncumuzun sakatlanmasına rağmen bu transferin bu kadar gecikmesi çok büyük bir beceriksizliktir,iş bilmemezliktir.Defans için de aynı şeyler geçerlidir.Sivok takımda kalmayacağını taa Gençlerbirliği maçında açıklamıştı.Bundan tam 3 ay önce.Atınç gideli de 2 aya yaklaşıyor.Alınan stoper sayısı 1!Dolayısıyla takımın sol tarafı kanserli.Kesip atamadık orayı...
Quaresma mevzusu da bambaşka tabiki.Beşiktaş'a yapılacak en büyük kötülüğü yaptı yönetim bu elemanı alarak.Umarım kadro dışı bırakılır ve sene sonu transfer listesinin başına konur.Tabi bu süreçte bize vereceği zararı hesaba katmıyorum çekeceğimiz varmış çekeceğiz.
Cumartesi Trabzon'u dün de Bursa'yı izledim.Kadro kalitesi olarak bizde altta kalır yanları yok.Sen Beşiktaşsan kaliteni bu kadar aşağılara çekemezsin.Kalite bu kadar düşükken bu takımdan değil şampiyonluk ikincilik beklemem.Bilic bizi 2 senedir şampiyon yapıyormuş haberimiz yok.
Yönetim bu saatten sonra minimum maaliyette bizi 1 sene idare edecek oyuncular almalıdır,mümkünse kiralık Opare vari...
Çünkü bu sezon başlamadan bitti,en azından benim gibi işe fanatizimden uzaklaşmış bir düşünceyle bakanlar için.Bu sezonda yaşanacak bir 3.lük başarı olacaktır.Kimse kızmasın ama durum böyle.Umarım başarısız sezonun faturası Şenol Güneş'e kesilmez.Quaresma transferinde hocayı taraftarın önüne atanları anımsayarak böyle bir terbiyesizliğe ihtimal veriyorum.Renktaşlarımdan tek isteğim artık kaderine küsmek yerine yönetime gerekli eleştirilerin gerekirse haddi aşarak yapılmasıdır.Çünkü bu insanlar 3 yıldır taraftarın aklıyla dalga geçerek hadlerini fazlasıyla aştılar.
Hoş geldin kardeşim Ben keserim faturayı Şenol Güneşe
ben gelmesini istemedim bir çok arkadaşın ergumanı oyuncu yetiştiriyor oldu
ben katılmıyorum Beşiktaş okul değil oyuncu o kadar parayı alıyorsa çıkıp oynayacak
yetiştirsin diye hoca alınmaz şampiyon yapsın diye alınır şenol Hocanın saldırdan başka
taktiği yoktur geçen sene makine düzeninde oynayan takımın şu anda sahada ne yaptığı belli değil
bu takımdan BA dışında oyuncu gitmedi sivok atınç falan demiyelim zaten oynamıyorlardı
geçen sene duran toplardan gol yiyorduk bu sene kontra yiyoruz topu alan kaleciyle karşı karşıya
geliyor tabiki Şenol Güneşe keseceğim faturayı yönetimi eleştirmeye gelince yanlış oldumu tabiki
eleştirmek gerekir ama haddi aşmak kısmına takıldım eleştiri eleştiridir haddi aşmak küfür ve hakaret
demektir ve burda buna izin vermeyiz.