Kac iletidir bunu anlatiyorum ama dinleyen yok ki, tutturmuslar bir Quaresma Quaresma yok Quaresma savunucusuymusuz bilmem ne. Yahu Ilhan artist diye gitmesini isteyen, Ilhan gidip sampiyonluk kactiktan sonra keske gitmeseymis diyen adamlarin oldugu taraftar profili var. Seneye Quaresma'yi basinla el ele gondertiler, ondan sonraki sene Tore, sonra Oguzhan vs. derken boyle gider bu. Cunku kendileri hep evliya, Besiktas'a gelen herkes en azindan muftu olmak zorunda.
Evet her yanlış yaptığında ben kendi hesabıma yerin dibine sokacağım ama ondan çok onu getirenlere koyuyorum tepkimi
sonuçta Quaresma bu bile bile getiren suçludur. bu malubiyetin nedeni on kişi kalmamızdır. Bununda sorumlusu
sorumsuzca davranan Quaresmadır tamam oyun gereği kırmızı görürsün buna kimsenin lafı olmaz. Ama göz göre görede
yapılan bu ihanet savunulamaz evet Quaresmanın cumartesi akşamı yaptığı takıma ihanettir. Savunulacakta bir yanı yoktur.
o kırmızıdan sonra o oyuncuyu alkışla göndereninde Beşiktaş taraftarlığı ile yakından uzaktan ilgisi yoktur. O gün alkışlayanlar
kesinlikle Beşiktaşın başarılı olmasını istemeyenlerdir. Zaten isteseler böyle bir disiplinsizliği alkışla ödüllendirmezlerdi.
Quaresmayı savunmak içinde başka örnekler vermek bence abesdir. Cumartesi günkü quaresmanın savunulacak bir yanı
yok bunu ben Törenin yerine quaresmayı tercih ederim dediğim halde söylüyorum. Bu gün bu olayı onaylamasam bile
genede quaresma Törenin yerinde oynamalı diyorum.