2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897016 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Onur Bey

Ne yaptiniz arkadaslar,daha ligin ikinci haftasi,dünyamiz simdiden batmis.

Senol hoca oyunu okuyamiyor
Motta futbolcu degil
Quaresma truva ati
Töre hain
yöneticiler kavgali
taraftarlar bölünmüs

Söyle bi 4,5 hafta daha gecsin,hepimiz ne oldugunu ne olacagini bi görelim. Allahtan bi Quaresma var takimda ve bütün medya bu arkadasa catiyor.Yoksa simdi Töre'yi yollama derdine girmislerdi.
O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Basına malzemeyi önce taraftar veriyor. Tamam istenmemiş olabilir ama gelip formayı giyen adam hata yapsın da sallayalım diye basından önce beklemek sıkıntı.

Ts maçını kaybetti isek bunun 1 numaralı sebebi, şanssız sakatlıklardan sonra aylardır planlamayı yapamayıp transferi yetiştiremeyen (hadi stadyum konusunda girmeyelim) yönetimdir. Ondan sonra sahayı okuyamayan Şenol Güneş'tir. Sonra da maç içinde bireysel hatalar yapan Quaresma ve Gökhan'dır.

O bayıla bayıla anatılan ve rakiplere senelerce en üst düzeyden katkı veren Emre, Melo, Burak gibi adamlar Beşiktaş'ta 6 ay barındırılmazdı, ki barındırılmadılar da.

Guti için de aynı teraneler basından önce forumlarda ve tribünlerde başladı, ilk sezonunda 14 asist yapmış adamı yolladık. Fernandes için yapıldı şimdi bırak ortayı kapatacak, frikik atacak adam bile bulamıyoruz. Nouma belki çok skora katkı veremiyordu ama üst üste Nouma ve İlhan'a sahip çıkamadık yıllarca forvet sıkıntısı çektik. Sergen'den en iyi yıllarında faydalanamadık. Neden? Bu adamlar sorunlu, saçma kart görüyorlar. Bu kartlar rakibe çıkmadığında her hafta yaygara koparacak yönetim var mı? Yok. Sahayı hakeme dar edecek taraftar var mı? Yok. Yarısı lay lay lom tribün şovu peşinde, yarısı da elinde martini, önünde transfermarkt/youtube/fm açık scouting tanrısı gibi takılıyor. He canım he, Quaresma veya Gökhan veya Tolga veya Olcay kim derseniz deyin o adam olmasa 3-0 yenmiştik aynı şartlarda. Sorun tek futbolcuda. Ya gidin işinize.

Şu takımda İbrahimoviç 2 sene futbol oynayamazdı çok eminim. Bir kısım Beşiktaş taraftarı düşman başına.

Kac iletidir bunu anlatiyorum ama dinleyen yok ki, tutturmuslar bir Quaresma Quaresma yok Quaresma savunucusuymusuz bilmem ne. Yahu Ilhan artist diye gitmesini isteyen, Ilhan gidip sampiyonluk kactiktan sonra keske gitmeseymis diyen adamlarin oldugu taraftar profili var. Seneye Quaresma'yi basinla el ele gondertiler, ondan sonraki sene Tore, sonra Oguzhan vs. derken boyle gider bu. Cunku kendileri hep evliya, Besiktas'a gelen herkes en azindan muftu olmak zorunda.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Lindegaard iyidir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

hala quaresmayı savunmak için ilhan nouma diyenler var inanamıyorum. adam bunları daha önce de yaptı hala yapıyor hatalı diyemiyorlar belli ki demeyecekler de.

ben evliya olmuşum olmamışım ne fark eder. sanki ben oynuyorum takımda ben baltalıyorum.

ayrıca o kadar gözleri kararmış ki maç içinde kötü oynayan yanlış yapan adamları eleştirdiğimizi bile göremiyorlar sadece quaresma mı hatalı diyorlar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çebi  amcasının cenazesindeymiş ve yazılanların kurgu olduğunu söylemiş. (Ergin Aslan)

Çevrimdışı Ensar

Lindegaard iyidir.
Ya adam 5 senede 19 maç oynamış ligde , senede ortalama 4maç , hangi ara izledin de iyi olduğuna kanaat getirdin merak ediyorum

Kalecici deyip duygularımla oynamayın harbi inanırım.  :bandit: :bandit: :money:

Çevrimdışı Ensar

Çebi  amcasının cenazesindeymiş ve yazılanların kurgu olduğunu söylemiş. (Ergin Aslan)
Yapılacak iş belli , yalansa çıkarlar baskanla beraber bi toplantı yaparlar , dosta düşmana bizi yıkamazsiniz bunların alayı yalan derler olur biter , ama bu saat oldu hala açıklama yok

Çevrimdışı aa1903

quaresma ile ilgili ne yazdıysak daha 2. haftada çıktı. ben bir 7-8 hafta sorunsuz gideceğimizi düşünüyordum ama düşündüğümden de daha kötü bir hale geldi bu quaresma konusu.

quaresma'ya hiç kızmıyorum, adamın karakteri böyle. biraz da şanslı açıkçası. böyle sorumsuz bir kişiliğe sahip olmasına rağmen ona hala milyonlar kazandıran bir kitle dünya'da mevcut.

takımın daha çok transfere ihtiyacı var ama esas konu o değil. bu yönetim kuruluyla beşiktaş başarısızlığa mahkumdur bana göre. ne yazık ki bunlara alternatif olduğunu söyleyen şahıslar bunlardan da beter. çok umutsuzum. bir şeyler olmalı, bir şeyler değişmeli.

Çevrimdışı Ersoy

Ya adam 5 senede 19 maç oynamış ligde , senede ortalama 4maç , hangi ara izledin de iyi olduğuna kanaat getirdin merak ediyorum

Işte o maçlardan. Mevcut kalecilerin de hepsinden iyidir.Beto ya da tercih edebilirim çünkü Beto 33 yaşında.Linde 31 yaşında fazla fark yok ama Lindegaard bana daha çok güven veriyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Etrafımdaki Fenerliler o kadar kadro kurduk nolacak yinemi şampiyon olamıcaz moduna girmişler  :biggrinking: Ali Şen Aziz soyunma odasına girmeli diyor ya şaka gibi  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Işte o maçlardan. Mevcut kalecilerin de hepsinden iyidir.Beto ya da tercih edebilirim çünkü Beto 33 yaşında.Linde 31 yaşında fazla fark yok ama Lindegaard bana daha çok güven veriyor.
Ya canım kardeşim yaşın daha 18 , adam son iki senede 1 maç oynamış ligde , sen o zaman 16 yaşındasın , 13 ile 16 yaş aralığında izledin yani lindegaard'ı ve son yıllar da uefaya ambargo koymuş sevillanin kalecisinden iyi diyorsun

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yapılacak iş belli , yalansa çıkarlar baskanla beraber bi toplantı yaparlar , dosta düşmana bizi yıkamazsiniz bunların alayı yalan derler olur biter , ama bu saat oldu hala açıklama yok

Yalan değildir ve toplantı yapıp bunlar yalan diyebilirler. İstifa gerekiyor.

Çevrimdışı Batuhan1903

Lindegaardın mcgregor transferinden ne farkı var şaçma sapan adam alıcaz yine almışken ver 5-6 ospinayı al...

Çevrimdışı Ersoy

Ya canım kardeşim yaşın daha 18 , adam son iki senede 1 maç oynamış ligde , sen o zaman 16 yaşındasın , 13 ile 16 yaş aralığında izledin yani lindegaard'ı ve son yıllar da uefaya ambargo koymuş sevillanin kalecisinden iyi diyorsun

Beto da kabulüm ama yaşı 33 yani ne bileyim.  :alala:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Bak her şeyi geç adam maç yapmıyor yıllardır , bize oynayan kaleci lazım çünkü hedef şampiyonluk

Çevrimdışı Haldun

Su quaresma haberleri tamamiyla besiktasi yikmak icin kahpelikten baska bise degil bizim taraftarlar da insanlari yokmak icin hazir kita ne yazik ki.cocuk a soylesen cocuk inanmaz

Çevrimdışı Haldun

kalecilerde yas onemli degil 36 37 ye kadar yolu var.

Çevrimdışı Çağatay

Lindegaard cepheden fena değil ama yandan çekilen şutlarda çok sıkıntı yaratır bize
yani şu adamı ha almışsın ha almamışsın hiç de öyle fark yaratmaz
bu adama para vereceğine atalay'ın bahsettiği uruguaylı 20 yaşındaki kaleciyi tercih ederim
en azından onu pişirirsin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Kac iletidir bunu anlatiyorum ama dinleyen yok ki, tutturmuslar bir Quaresma Quaresma yok Quaresma savunucusuymusuz bilmem ne. Yahu Ilhan artist diye gitmesini isteyen, Ilhan gidip sampiyonluk kactiktan sonra keske gitmeseymis diyen adamlarin oldugu taraftar profili var. Seneye Quaresma'yi basinla el ele gondertiler, ondan sonraki sene Tore, sonra Oguzhan vs. derken boyle gider bu. Cunku kendileri hep evliya, Besiktas'a gelen herkes en azindan muftu olmak zorunda.
Evet her yanlış yaptığında ben kendi hesabıma yerin dibine sokacağım ama ondan çok onu getirenlere koyuyorum tepkimi
sonuçta Quaresma bu bile bile getiren suçludur. bu malubiyetin nedeni on kişi kalmamızdır. Bununda sorumlusu
sorumsuzca davranan Quaresmadır tamam oyun gereği kırmızı görürsün buna kimsenin lafı olmaz. Ama göz göre görede
yapılan bu ihanet savunulamaz evet Quaresmanın cumartesi akşamı yaptığı takıma ihanettir. Savunulacakta bir yanı yoktur.
o kırmızıdan sonra o oyuncuyu alkışla göndereninde Beşiktaş taraftarlığı ile yakından uzaktan ilgisi yoktur. O gün alkışlayanlar
kesinlikle Beşiktaşın başarılı olmasını istemeyenlerdir. Zaten isteseler böyle bir disiplinsizliği alkışla ödüllendirmezlerdi.
Quaresmayı savunmak içinde başka örnekler vermek bence abesdir. Cumartesi günkü quaresmanın savunulacak bir yanı
yok bunu ben Törenin yerine quaresmayı tercih ederim dediğim halde söylüyorum. Bu gün bu olayı onaylamasam bile
genede quaresma Törenin yerinde oynamalı diyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Ospina gelse coşardık ne güzel  :halay:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Batuhan1903

Yönetim çok hata yapıyor al ospina'yı al Lucas'ı kapa lawal'ı da takasla al kapa transferi illaki saçma sapan transfer yapacaklar neymiş borz bir trilyonmuş bu borçlar senin 5 e ospinayı almayıp 2 ye lindegaardı almakla kapanmaz sen ospinayı getirirsen muslera gibi şampiyon yapar şampiyonlukta gelir 25 milyon euro...

Çevrimdışı AsiRuh86

Selamlar,
Uzun zamandır takip ettiğim foruma üşengeçliği bırakıp kayıt olmuş bulunuyorum.Açıkçası pek bir beklentim yok bu seneki takımdan.Çok ciddi eksiklerimiz var,transferin kapanmasına şurada 7 gün kalmış maalesef 1.5 aydır ihtiyaç olunan orta saha oyuncusu alınmadı.Tolgay ve Veli sakatlıkları olmasa bile bu takımın 1 tane orta sahaya ihtiyacı vardı.2 oyuncumuzun sakatlanmasına rağmen bu transferin bu kadar gecikmesi çok büyük bir beceriksizliktir,iş bilmemezliktir.Defans için de aynı şeyler geçerlidir.Sivok takımda kalmayacağını taa Gençlerbirliği maçında açıklamıştı.Bundan tam 3 ay önce.Atınç gideli de 2 aya yaklaşıyor.Alınan stoper sayısı 1!Dolayısıyla takımın sol tarafı kanserli.Kesip atamadık orayı...

Quaresma mevzusu da bambaşka tabiki.Beşiktaş'a yapılacak en büyük kötülüğü yaptı yönetim bu elemanı alarak.Umarım kadro dışı bırakılır ve sene sonu transfer listesinin başına konur.Tabi bu süreçte bize vereceği zararı hesaba katmıyorum çekeceğimiz varmış çekeceğiz.

Cumartesi Trabzon'u dün de Bursa'yı izledim.Kadro kalitesi olarak bizde altta kalır yanları yok.Sen Beşiktaşsan kaliteni bu kadar aşağılara çekemezsin.Kalite bu kadar düşükken bu takımdan değil şampiyonluk ikincilik beklemem.Bilic bizi 2 senedir şampiyon yapıyormuş haberimiz yok.

Yönetim bu saatten sonra minimum maaliyette bizi 1 sene idare edecek oyuncular almalıdır,mümkünse kiralık Opare vari...
Çünkü bu sezon başlamadan bitti,en azından benim gibi işe fanatizimden uzaklaşmış bir düşünceyle bakanlar için.Bu sezonda yaşanacak bir 3.lük başarı olacaktır.Kimse kızmasın ama durum böyle.Umarım başarısız sezonun faturası Şenol Güneş'e kesilmez.Quaresma transferinde hocayı taraftarın önüne atanları anımsayarak böyle bir terbiyesizliğe ihtimal veriyorum.Renktaşlarımdan tek isteğim artık kaderine küsmek yerine yönetime gerekli eleştirilerin gerekirse haddi aşarak yapılmasıdır.Çünkü bu insanlar 3 yıldır taraftarın aklıyla dalga geçerek hadlerini fazlasıyla aştılar.