2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896939 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle. Lucas iyi olabilir lakin 11 milyonluk oyuncu değil.

Mağazaların %70 indirimlerine benzemiş.
11 milyonluk oyuncu degil tabiki ama Bedavaya kiralayip 4 milyon satis opsiyonuyla almakta buyuk basari olur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dlcs

:o_o: :o_o: :nerd:

Yaa öyle işte Q7 kardeş, şoparı isterken çok rahat konuşuyordun.

Çevrimdışı LuceGel

:o_o: :o_o: :nerd:
Ts sağlam kadro kurdu yarışta olsunlar iyidir  :ok: Bursadan hiç bişey olmaz ilk 10 a zor girerler  :tabe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

Ts sağlam kadro kurdu yarışta olsunlar iyidir  :ok: Bursadan hiç bişey olmaz ilk 10 a zor girerler  :tabe:

Bursa iki transfer ile çok rahat takip eder de. Ertuğrul o oyunla ve o orta saha ile anca 10ncu olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fırat Günayer ‏@firatgunayer
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Lucas Leiva yarın İstanbul'a geliyor..
Detaylar 00.23'te

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
Size çok NET olarak söylüyorum Quaresma kendine çeki düzen vermiş de gelmiş, antrenmanlarda herhangi bir şımarık harekette bulunmadı..

Erdal T. beklenti yaratmamak adına transferi Lucas ile bitireceğimizi söylemiştir. Şartlar oluşursa stoper ve kaleci transferi yapılacak...

Lawal veya Romao'nun Lucas'a ilaveten takıma katılma ihtimalleri mevcut..

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon son transferleri yaparsa kadro kalitesi olarak bizi geçer. Bunu sorun eden bir tek ben miyim? Keza bursa ile de pek fark kalmadı gibi.

Büyük abartı var gömmeyin bu kadar gerçeklik payı yok çünkü.

Trabzon bizim seviyemize gelir son transferlerle. Biz de yine bir adım öne çıkarız son transferlerle. Bursa'yı konuşmaya gerek bile yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

11 milyonluk oyuncu degil tabiki ama Bedavaya kiralayip 4 milyon satis opsiyonuyla almakta buyuk basari olur :bandit:

Anlamıyorsun kastettiğim 11 milyonluk gösterip 4 e alıca muazzam iş yaptık görüntüsü oluşturmaları.

Ts iyi kadro kurdu evet hatta su son transferleride aciklarlarsa Sampiyonluga oynayacak kalitede kadrolarida olacak Ama Baslarinda Sota olduğu surece en buyuk başarıları 3.culuk olur :tabe:
Takim Mercedes olsa ne olur T.Direktor Tofas olduktan sonra :D :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bilmedigimden soruyorum , hangi transferleri engelledi bilic devre arası

isimlerini şimdi hatırlamıyorum ama ingiltereden stoper vardı hatta bununla ilgili haber yapmıştık
sonra biliç çıktı şu istediği sağ bek vardı moldedeki o olmazsa başka transfer istemiyorum dedi bunu çıkıp basın açıklamasıyla
söyledi biz tolgay opare milosevici o istemediği halde aldık oda istemediği hiç bir oyuncuyu oynatmıyordu
Tolgay liverpool a o golü atmasa forma yüzü göremezdi o halde bile dakika 60 olunca çıkartıyordu.
oparede solda mottodan iki katı daha iyi iş çıkartıyordu ama oynatmadı. Kendi menejerlerinin üzerinde olmayan hiç bir oyuncuyu istemiyordu
en son devre arasında yönetim rest çekmiş diye duydum bize oyuncu ismi verme senin istediğin oyuncuyu almayacağız demişler
zaten devre arasında west ham la anlaştığı haberi gelmişti ikinci yarıda takımın üzerine hiç düşmedi saçma sapan oyuncu değişiklikleri
yaptı

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

A.Sporu açın
Quaresma : Ben böyle birşey yapmak istemiyordum
O Kartı bilerek görmedim
Taraftarımızdan özür dilerim Dedi
Gomezin Gaziantep maçında ilk 11 de olması bekleniyor
Şuan antremanda Gomez gelen ortaya Vole vurup harika bir gola attı ve Muhteşem bir kafa golü attı
Hakan Gündoğan : Alman Oyuncu Mario Gomez Yavaş yavaş geliyorum sinyallerini veriyor Yıldız golcü ben hazırım sinyalleri veriyor Performansı Muhteşem Formayı istediğini çok belli ediyor Çok istekli Üst Üste Roveşatalar atıyor.

Yahu zaten niye bile bile kart gormek istesin, Gokhan'i gorunce pas vereyim belki hakem sallamaz gol atariz sandi, hakem de biz oldugumuzdan yuzunde guller acarak basti karti tabii ki. Ayni olay daha yeni Chelsea macinda olmus, hakem sadece uyarip pozisyonu tekrarlatmis sarisi olan adama boyle bir pozisyon icin cart diye kart mi cikarilir? Adam sanki bekliyormus gibi cart diye topun oynandigini gorur gormez karti cikardi. Taraftar da maalesef hemen gaza geliyor, daha 2. hafta, Trabzon haddini bilerek oynadi biri defans hatasindan digeri biz 10 kisi kaldiktan sonra ceza sahasi disindan tesadufi bir golle kazandilar. Gidip de Caykur'a kaybedilmis bir puan yok ortada, 27 puan kaybetme luksumuz var. 3'u gitti sadece. Ne kadar tezcanli sabirsiz bir milletimiz var niye boyle bilemiyorum...

Çevrimdışı TALAT

Kamuoyuna

DHA Ajansı mahreçli haberde “bir Beşiktaş yöneticisine” atfen bazı iddialara yer verilmiştir. Haberin yayınlanması sonrasında sosyal medyada sözkonusu haberdeki “yöneticinin” 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi olduğu yönünde yorumlar nedeniyle, Ahmet Nur Çebi, kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ve DHA muhabiriyle görüşmediğini bildirmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Beşiktaş JK

haber yalanlanmamış yalnız
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetx

lucasa 2,5 milyon € garanti ücret , LFC ye kiralama bedeli 1 milyon € ve Opsiyonu 5 milyon € dan fazlası doğru olmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

isimlerini şimdi hatırlamıyorum ama ingiltereden stoper vardı hatta bununla ilgili haber yapmıştık
sonra biliç çıktı şu istediği sağ bek vardı moldedeki o olmazsa başka transfer istemiyorum dedi bunu çıkıp basın açıklamasıyla
söyledi biz tolgay opare milosevici o istemediği halde aldık oda istemediği hiç bir oyuncuyu oynatmıyordu
Tolgay liverpool a o golü atmasa forma yüzü göremezdi o halde bile dakika 60 olunca çıkartıyordu.
oparede solda mottodan iki katı daha iyi iş çıkartıyordu ama oynatmadı. Kendi menejerlerinin üzerinde olmayan hiç bir oyuncuyu istemiyordu
en son devre arasında yönetim rest çekmiş diye duydum bize oyuncu ismi verme senin istediğin oyuncuyu almayacağız demişler
zaten devre arasında west ham la anlaştığı haberi gelmişti ikinci yarıda takımın üzerine hiç düşmedi saçma sapan oyuncu değişiklikleri
yaptı

Peki Necmi ab bu adamın bu hareketleri (menajer işleri) insanın aklına farklı şeyler getiriyor sen ne diyorsun?

Anlamıyorsun kastettiğim 11 milyonluk gösterip 4 e alıca muazzam iş yaptık görüntüsü oluşturmaları.
Yok anladim ben seni :ok:
Eger Bedava kiralayıp 4 milyon satis opsiyonu ile alinirsada muazzam is olur gercekten dedim bende..
Hem 1 yil bedava kullanicaz hemde istersek seneye 4 milyona alicaz buyuk basari aslinda da gerceklik payi nedir bilemem tabi :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Yok anladim ben seni :ok:
Eger Bedava kiralayıp 4 milyon satis opsiyonu ile alinirsada muazzam is olur gercekten dedim bende..
Hem 1 yil bedava kullanicaz hemde istersek seneye 4 milyona alicaz buyuk basari aslinda da gerceklik payi nedir bilemem tabi :bandit:

Makul fazlası zarar. Bu adam yotalde en az 3 alacak çünkü.

Çevrimdışı Tolga

Loverpool Leiva için 2 milyon kiralama bedeli istemis , Baskan araya girip Bedava kiralamış :D 9 milyon Satis opsiyonu koymak istemisler 4 Milyon satis opsiyonuna bitirmis isi Diyolar :bandit:
Yok artık :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Peki Necmi ab bu adamın bu hareketleri (menajer işleri) insanın aklına farklı şeyler getiriyor sen ne diyorsun?
Artık bir şey demeye gerek yok gitti ve konu kapandı.

Çevrimdışı Scout

8 Milyon € Verip Josef De Souzayı Alınca Transfer Sihirbazı Oluyor , Biz 4 Milyon € Ya Opsiyonla Kiralık Lucas Leivayı Almamız Bence İyi Bir İş @Kadir Güney
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Lucas'ı bonservisiyle isteseydik kapıyı en az 6-7 m euro'dan açardı Liverpool.

Lucas'ı 1 yıl kiraladıktan sonra Liverpool ile 1 yıllık sözleşmesi kalıyor.

Bu yüzden pazarlıklarla satın alma opsiyonu düşürülmüş olabilir.

Çevrimdışı talha

Kamuoyuna

DHA Ajansı mahreçli haberde “bir Beşiktaş yöneticisine” atfen bazı iddialara yer verilmiştir. Haberin yayınlanması sonrasında sosyal medyada sözkonusu haberdeki “yöneticinin” 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi olduğu yönünde yorumlar nedeniyle, Ahmet Nur Çebi, kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ve DHA muhabiriyle görüşmediğini bildirmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Beşiktaş JK

haber yalanlanmamış yalnız

Yalanlanacak bir şey yok ki zaten olayın gidişatından hepimizin bile az buz haberi var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihbjk

Bu sene yabanci siniri kalkmasiyla anadolu takimlarina inanilmaz puanlar kaptiracak sampiyonluga oynayan takimlar buyuk ihtimal. Antalya eskisehir caykur rize bursa keza trabzon oyle. Trabzon sampiyonluga da oynayabilir bence ama ne kadar dayanir bilinmez. Kimse karalar baglamasin biz bi trabzona puan kaybettik diye. Kucumsenecek hic bir takim yok su anda bence. Iki haftadir butun takimlari 90 dakka izledim benim cikarimim bu.

Çevrimdışı Kadir G.

8 Milyon € Verip Josef De Souzayı Alınca Transfer Sihirbazı Oluyor , Biz 4 Milyon € Ya Opsiyonla Kiralık Lucas Leivayı Almamız Bence İyi Bir İş @Kadir Güney

Kötü iş demedim zaten dikkatli okumalısın.

Kaldı ki o 8 milyonlardan pay alanlar olmuştur başka açıklaması olamaz.

Çevrimiçi Necmi

Yahu zaten niye bile bile kart gormek istesin, Gokhan'i gorunce pas vereyim belki hakem sallamaz gol atariz sandi, hakem de biz oldugumuzdan yuzunde guller acarak basti karti tabii ki. Ayni olay daha yeni Chelsea macinda olmus, hakem sadece uyarip pozisyonu tekrarlatmis sarisi olan adama boyle bir pozisyon icin cart diye kart mi cikarilir? Adam sanki bekliyormus gibi cart diye topun oynandigini gorur gormez karti cikardi. Taraftar da maalesef hemen gaza geliyor, daha 2. hafta, Trabzon haddini bilerek oynadi biri defans hatasindan digeri biz 10 kisi kaldiktan sonra ceza sahasi disindan tesadufi bir golle kazandilar. Gidip de Caykur'a kaybedilmis bir puan yok ortada, 27 puan kaybetme luksumuz var. 3'u gitti sadece. Ne kadar tezcanli sabirsiz bir milletimiz var niye boyle bilemiyorum...
Hadi canım hakem düdüğü gözüne soktu bekle beni dedi adımları sayıyor baraj için orda
topa vurursan kart görürsün bunu oyuncu olarak bilmiyorsan Beşiktaş formasını giymeyeceksin
sen trabzonla oynuyorsun hakemin kart gösterme ihtimali %1 bile olsa o topa vurmayacaksın
sen orda kaleye vurup gol bile atsan o gol sayılmayacak orda artistlik yaptı yedi kırmızıyı sorun
puan kaybetmek değil sorun ordaki on tane takım arkadaşına yaptığı saygısızlık
Bak kayıtlara o kart çıktığında Beck i gör ne yaptığına bir bak sadece o sahne bile o kartın
takım üzerinde yaptığı etkiyi gösteriyor.

Çevrimdışı Tolga

Hadi canım hakem düdüğü gözüne soktu bekle beni dedi adımları sayıyor baraj için orda
topa vurursan kart görürsün bunu oyuncu olarak bilmiyorsan Beşiktaş formasını giymeyeceksin
sen trabzonla oynuyorsun hakemin kart gösterme ihtimali %1 bile olsa o topa vurmayacaksın
sen orda kaleye vurup gol bile atsan o gol sayılmayacak orda artistlik yaptı yedi kırmızıyı sorun
puan kaybetmek değil sorun ordaki on tane takım arkadaşına yaptığı saygısızlık
Bak kayıtlara o kart çıktığında Beck i gör ne yaptığına bir bak sadece o sahne bile o kartın
takım üzerinde yaptığı etkiyi gösteriyor.
:claps: