2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896935 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

gerçekten bu kadromuzu yerin dibine sokma işi fazla abartildi , bir orta saha transferi ile biz bu lige fazla gelecek kadroya sahibiz ama tabi takım uyumu çok önemli ki burada ilk bomba quaresma ikincisi töre, şenol hocaya güveniyorum zarar veren her kim ise adına bakmadan silecektir
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Batuhan1903

Ospinayı fener almak için çok uğraştı alamadı sence öyle parasını verip her oyuncuyu alabiliyormusun
bak sosayıda bizden almak istiyorlardı ne oldu alabildilermi parasını ver al ne alıyorsun bakkaldan ekmekmi.
o kadar kolay olsaydı verip almak ozanı alırdık adam fenere bizim verdiğimizden daha az paraya gitti neden alamadık ver al nasıl olsa
verdimi alınıyor öyle ya
scezny 5 milyon euro opsiyonla gitti ospinadan farkı yokru aynı şekilde sergio romero uniteda 2. kaleci olmaya gitti bize 1. kalecilik için gelebilirdi yine neto 2. kaleci olmaya gitti Juventusa. Fener istese ospinayı alırdı aziz yıldırım volkanı sevdiğinden onun ustune adam almadı kaldıkı volkan iyi bir kaleci akşam kurtardıklarını bizim kaleciler 5 yılda kurtarmıyorlar. Bu tüm kaçan kalecilerin sorumlusu Şenol Güneştir...

gerçekten bu kadromuzu yerin dibine sokma işi fazla abartildi , bir orta saha transferi ile biz bu lige fazla gelecek kadroya sahibiz ama tabi takım uyumu çok önemli ki burada ilk bomba quaresma ikincisi töre, şenol hocaya güveniyorum zarar veren her kim ise adına bakmadan silecektir
Bence hepimizin bildiği ama söylemekten çekindiği bir nokta var. Tolga artık tribünlerden epey tepki almaya başladı. ts maçında bir degaj sonrası dahi yuhalandı. Bir futbolcunun ve özellikle de bir kalecinin bu koşullarda konsantre olması çok zor diye düşünüyorum. Bence ek olarak kesinlikle iyi bir kaleci alınmalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu senin bir başkasına dalga geçen mesaj atma hakkını vermez
bak aynı konuda bizde cevap verdik bir bizimkini oku birde kendi mesajını dön oku.
birde benden çok küçük olan birine yazdım sen çok büyük birine yazıyorsun
her insan fikrini söyler fikir yanlışta olabilir ama bu onu aşağılama hakkı vermez kimseye
varsa karşı bir cevabın söylersin yoksa susarsın @Tuncay Heliya Sîa

Demin silinen mesajları vardı ordan kalma bir tepki oldu. Tekrar aynı şeyi ima edince ciddiyetsiz bir cevap vermiş oldum ama düzelttim. Kusura bakmasın yanlış oldu kabul ediyorum.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Selamlar,
Uzun zamandır takip ettiğim foruma üşengeçliği bırakıp kayıt olmuş bulunuyorum.Açıkçası pek bir beklentim yok bu seneki takımdan.Çok ciddi eksiklerimiz var,transferin kapanmasına şurada 7 gün kalmış maalesef 1.5 aydır ihtiyaç olunan orta saha oyuncusu alınmadı.Tolgay ve Veli sakatlıkları olmasa bile bu takımın 1 tane orta sahaya ihtiyacı vardı.2 oyuncumuzun sakatlanmasına rağmen bu transferin bu kadar gecikmesi çok büyük bir beceriksizliktir,iş bilmemezliktir.Defans için de aynı şeyler geçerlidir.Sivok takımda kalmayacağını taa Gençlerbirliği maçında açıklamıştı.Bundan tam 3 ay önce.Atınç gideli de 2 aya yaklaşıyor.Alınan stoper sayısı 1!Dolayısıyla takımın sol tarafı kanserli.Kesip atamadık orayı...

Quaresma mevzusu da bambaşka tabiki.Beşiktaş'a yapılacak en büyük kötülüğü yaptı yönetim bu elemanı alarak.Umarım kadro dışı bırakılır ve sene sonu transfer listesinin başına konur.Tabi bu süreçte bize vereceği zararı hesaba katmıyorum çekeceğimiz varmış çekeceğiz.

Cumartesi Trabzon'u dün de Bursa'yı izledim.Kadro kalitesi olarak bizde altta kalır yanları yok.Sen Beşiktaşsan kaliteni bu kadar aşağılara çekemezsin.Kalite bu kadar düşükken bu takımdan değil şampiyonluk ikincilik beklemem.Bilic bizi 2 senedir şampiyon yapıyormuş haberimiz yok.

Yönetim bu saatten sonra minimum maaliyette bizi 1 sene idare edecek oyuncular almalıdır,mümkünse kiralık Opare vari...
Çünkü bu sezon başlamadan bitti,en azından benim gibi işe fanatizimden uzaklaşmış bir düşünceyle bakanlar için.Bu sezonda yaşanacak bir 3.lük başarı olacaktır.Kimse kızmasın ama durum böyle.Umarım başarısız sezonun faturası Şenol Güneş'e kesilmez.Quaresma transferinde hocayı taraftarın önüne atanları anımsayarak böyle bir terbiyesizliğe ihtimal veriyorum.Renktaşlarımdan tek isteğim artık kaderine küsmek yerine yönetime gerekli eleştirilerin gerekirse haddi aşarak yapılmasıdır.Çünkü bu insanlar 3 yıldır taraftarın aklıyla dalga geçerek hadlerini fazlasıyla aştılar.
Hoş geldin kardeşim Ben keserim faturayı Şenol Güneşe
ben gelmesini istemedim bir çok arkadaşın ergumanı oyuncu yetiştiriyor oldu
ben katılmıyorum Beşiktaş okul değil oyuncu o kadar parayı alıyorsa çıkıp oynayacak
yetiştirsin diye hoca alınmaz şampiyon yapsın diye alınır şenol Hocanın saldırdan başka
taktiği yoktur geçen sene makine düzeninde oynayan takımın şu anda sahada ne yaptığı belli değil
bu takımdan BA dışında oyuncu gitmedi sivok atınç falan demiyelim zaten oynamıyorlardı
geçen sene duran toplardan gol yiyorduk bu sene kontra yiyoruz topu alan kaleciyle karşı karşıya
geliyor tabiki Şenol Güneşe keseceğim faturayı yönetimi eleştirmeye gelince yanlış oldumu tabiki
eleştirmek gerekir ama haddi aşmak kısmına takıldım eleştiri eleştiridir haddi aşmak küfür ve hakaret
demektir ve burda buna izin vermeyiz.

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/arkadirekcom/status/635826838837854208

yok artık
İngilizler piyasayı daha çok mahvedecek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Demin silinen mesajları vardı ordan kalma bir tepki oldu. Tekrar aynı şeyi ima edince ciddiyetsiz bir cevap vermiş oldum ama düzelttim. Kusura bakmasın yanlış oldu kabul ediyorum.
silindiğine göre demekki görüp müdahale etmişiz.
birde üstüne senin müdahale etmene gerek yokmuş demektir :)

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/arkadirekcom/status/635826838837854208

yok artık
şimdi fikret orman devreye girse bu işi 100m euroya baglasa bi 10 milyon komisyon alsa biz de rahatlasak olmaz mi :o

Çevrimdışı Tolga

Lindegaard gelmemeli. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

Daha önce Lucas Leiva'nın gidişine onay veren Brendan Rodgers Henderson un sakatlığı nedeniyle bekleme kararı aldı @FutbolArenaTR
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

@Necmi abi bilmedigimden soruyorum , hangi transferleri engelledi bilic devre arası

Çevrimdışı Kutay

Daha önce Lucas Leiva'nın gidişine onay veren Brendan Rodgers Henderson un sakatlığı nedeniyle bekleme kararı aldı @FutbolArenaTR
Böyle bir şey varsa lawala adım adım yaklaşıyoruz demektir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı beşiktaşk

Bence hepimizin bildiği ama söylemekten çekindiği bir nokta var. Tolga artık tribünlerden epey tepki almaya başladı. ts maçında bir degaj sonrası dahi yuhalandı. Bir futbolcunun ve özellikle de bir kalecinin bu koşullarda konsantre olması çok zor diye düşünüyorum. Bence ek olarak kesinlikle iyi bir kaleci alınmalı diye düşünüyorum.

Trabzonspor maçında tribünden gördüğüm taraftar tek tek futbolcuları çağırdı olcay, gökhan, oğuzhan vs. hepsi koşarak isteyerek geldi tolga tolga tolga diye bağırıldığında tolga yürüyerek öyle bir isteksiz geldiki hatta tribünlere kadar gelmedi 2-3 adım attı el kaldırdı bence tolga club b. maçından beri tarafara kırgın ve kendisinden verim alınmazmış gibi bir hava var tabi şenol hoca ne yapar onu bilemem

Çevrimdışı ahmetx

Kaleci transferi ve stoper transferi olmayacak . Onları devre arasında konuşuruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Doğukan E.

Kaleci transferi ve stoper transferi olmayacak . Onları devre arasında konuşuruz.
Abi gs nin yeni transferine ne diyosun Denayer İstanbula gelmiş nası biri sence?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

silindiğine göre demekki görüp müdahale etmişiz.
birde üstüne senin müdahale etmene gerek yokmuş demektir :)

:friendship:

belleğimden silememişim abi cache'te kalmış önyargı olmuş :)

Çevrimdışı can1903

Aziz yıldırım coşmuş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ersan'a güvenen yarı yolda kalır.

YÖnetim iki gram inanmıyormuş şampiyonluğa. Quaresma hamlesinden belliydi zaten.

Hayırlı olsun. Bu senenin sonuna varmadan biz yarıştan koparız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Aziz yıldırım coşmuş.
Bunlar yandex olayından baya bi para alacaklar gibi konuşuyorlar

Çevrimdışı can1903

Adam resmen Galatasaraya ayık olun dedi.

İbra konusunda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Takım omurgalarına baktığımız zaman rakiplerimizden geriyiz , eşitliği sağlamak için 1 kaleciye ve 1 stopere daha ihtiyacımız var.(Lucası almış kabul ediyorum)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Abi gs nin yeni transferine ne diyosun Denayer İstanbula gelmiş nası biri sence?
İsimleri @Çağrı ve @atalay a sormak lazım  :D