2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897030 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi canım hakem düdüğü gözüne soktu bekle beni dedi adımları sayıyor baraj için orda
topa vurursan kart görürsün bunu oyuncu olarak bilmiyorsan Beşiktaş formasını giymeyeceksin
sen trabzonla oynuyorsun hakemin kart gösterme ihtimali %1 bile olsa o topa vurmayacaksın
sen orda kaleye vurup gol bile atsan o gol sayılmayacak orda artistlik yaptı yedi kırmızıyı sorun
puan kaybetmek değil sorun ordaki on tane takım arkadaşına yaptığı saygısızlık
Bak kayıtlara o kart çıktığında Beck i gör ne yaptığına bir bak sadece o sahne bile o kartın
takım üzerinde yaptığı etkiyi gösteriyor.

Adam kahroldu o pozisyonda. Kırmızı karta tepki gösteremedim ona üzüldüm.

Çevrimiçi Necmi

Lucas'ı bonservisiyle isteseydik kapıyı en az 6-7 m euro'dan açardı Liverpool.

Lucas'ı 1 yıl kiraladıktan sonra Liverpool ile 1 yıllık sözleşmesi kalıyor.

Bu yüzden pazarlıklarla satın alma opsiyonu düşürülmüş olabilir.
zaten kiraladıktan sonra liverpool için gözden düşer elinde olmayan
oyuncu için pazarlık yapmak daha kolay yeterki oyuncu kalmak istesin Beşiktaşta.

Çevrimdışı Tolga

oyuncu için pazarlık yapmak daha kolay yeterki oyuncu kalmak istesin Beşiktaşta.
Aynen abi kiraladıktan sonra bir şekilde bonservisini alırız diye düşünüyorum yeter ki opsiyonlu kiralansın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dlcs

Yahu zaten niye bile bile kart gormek istesin, Gokhan'i gorunce pas vereyim belki hakem sallamaz gol atariz sandi, hakem de biz oldugumuzdan yuzunde guller acarak basti karti tabii ki. Ayni olay daha yeni Chelsea macinda olmus, hakem sadece uyarip pozisyonu tekrarlatmis sarisi olan adama boyle bir pozisyon icin cart diye kart mi cikarilir? Adam sanki bekliyormus gibi cart diye topun oynandigini gorur gormez karti cikardi. Taraftar da maalesef hemen gaza geliyor, daha 2. hafta, Trabzon haddini bilerek oynadi biri defans hatasindan digeri biz 10 kisi kaldiktan sonra ceza sahasi disindan tesadufi bir golle kazandilar. Gidip de Caykur'a kaybedilmis bir puan yok ortada, 27 puan kaybetme luksumuz var. 3'u gitti sadece. Ne kadar tezcanli sabirsiz bir milletimiz var niye boyle bilemiyorum...

Bu zihniyetle 30 yıl şampiyon olmasak 30 yıl da sorun etmeyiz kendimize bunu. Çok ayrı bir dünyan varmış.

Çevrimdışı TALAT

Yahu zaten niye bile bile kart gormek istesin, Gokhan'i gorunce pas vereyim belki hakem sallamaz gol atariz sandi, hakem de biz oldugumuzdan yuzunde guller acarak basti karti tabii ki. Ayni olay daha yeni Chelsea macinda olmus, hakem sadece uyarip pozisyonu tekrarlatmis sarisi olan adama boyle bir pozisyon icin cart diye kart mi cikarilir? Adam sanki bekliyormus gibi cart diye topun oynandigini gorur gormez karti cikardi. Taraftar da maalesef hemen gaza geliyor, daha 2. hafta, Trabzon haddini bilerek oynadi biri defans hatasindan digeri biz 10 kisi kaldiktan sonra ceza sahasi disindan tesadufi bir golle kazandilar. Gidip de Caykur'a kaybedilmis bir puan yok ortada, 27 puan kaybetme luksumuz var. 3'u gitti sadece. Ne kadar tezcanli sabirsiz bir milletimiz var niye boyle bilemiyorum...

işte hakem sallayınca bile bile göstere göstere kart görmüş oluyorsun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kutay

necmi abi lucas kesin geldi di mi bir sıkıntı yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Kadroya alınmaması için dua edeceğiz artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Resmi açıklama gelmeden hiç bir şey için kesin denmez  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Resmi açıklama gelmeden hiç bir şey için kesin denmez  :)
yarın kap geleceğini düşünüyorum bugün maçta oynamaz levha :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Balotelli zu Milan

Ne menajerler var bir Ertan değiller tabi

Çevrimdışı AsiRuh86

Hoş geldin kardeşim Ben keserim faturayı Şenol Güneşe
ben gelmesini istemedim bir çok arkadaşın ergumanı oyuncu yetiştiriyor oldu
ben katılmıyorum Beşiktaş okul değil oyuncu o kadar parayı alıyorsa çıkıp oynayacak
yetiştirsin diye hoca alınmaz şampiyon yapsın diye alınır şenol Hocanın saldırdan başka
taktiği yoktur geçen sene makine düzeninde oynayan takımın şu anda sahada ne yaptığı belli değil
bu takımdan BA dışında oyuncu gitmedi sivok atınç falan demiyelim zaten oynamıyorlardı
geçen sene duran toplardan gol yiyorduk bu sene kontra yiyoruz topu alan kaleciyle karşı karşıya
geliyor tabiki Şenol Güneşe keseceğim faturayı yönetimi eleştirmeye gelince yanlış oldumu tabiki
eleştirmek gerekir ama haddi aşmak kısmına takıldım eleştiri eleştiridir haddi aşmak küfür ve hakaret
demektir ve burda buna izin vermeyiz.
Şenol hocayı eleştiririz ama faturayı kesemeyiz.Kadro kalitemiz ve bölgelere göre oyuncu sayımız başarı için yetersiz.
Hoca'nın istediği transferler yapıldı mı?Hayır
İstemediği yapıldı mı?Evet
İstemedikleri gönderildi mi?Hayır
Yani hocaya bileti kesmek yönetimi görmezden gelmek olur.Şenol hoca oyuncu yetiştiren değil oyuncudan yüksel performans alan bir hoca.Bunu da her teknik direktörün yapması gerekir.Taktik olarak eleştirmek için daha çok erken 2 haftalık bir sınav var ortada.Yönetim 3 yıldır klübün başında.Ben her sene hevesimi kaybetmek zorunda değilim.Adam akıllı bir kadro olmadığı sürece bir şey yapamayacağız.Yönetim şampiyonluğu hedeflemiyor maalesef,yarış içinde kalalım olursa olur olmazsa olmaz diyor.Ama bu sene yarış içinde de kalamayacağız haberleri yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün E.Torunoğulları'nın nereye gideceği merak konusuydu. Liverpool deplasmandaymış. Arsenal olduğuna göre Londra'ya gitmiştir. Gider ağırlığını koyar 18 e almayın der  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı AsiRuh86

5 şampiyonluk yaşamış takım içinde en dengesiz ve yetersiz kadro Galatasaray ve bizde ancak Gs'nin yabancı kalitesi takımı hep üst düzey tutuyor.

Çevrimdışı Çağatay

Leiva şu açıdan da iyi olur
Adam hırçın, agresif, atiba gibi değil karakter olarak
yani kavgaya filan giderken al yanına götür :)
dolayısıyle maç sırasında ortam gerildiğinde
bizde o anda eksik olan agresyona da sahip
ha bu iyi birşey mi diyeceksiniz ama geçen sene gs maçında velinin gördüğü kartı hatırlayın
adamın etrafında 5 kişi varken yalnız kaldı işte oraya leiva levyeyle dalar  :evillol:
meloyu dövemez belki ama melo bunu kovalasa yetişemez
vur-kaç :D :boxin:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Kamuoyuna

DHA Ajansı mahreçli haberde “bir Beşiktaş yöneticisine” atfen bazı iddialara yer verilmiştir. Haberin yayınlanması sonrasında sosyal medyada sözkonusu haberdeki “yöneticinin” 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi olduğu yönünde yorumlar nedeniyle, Ahmet Nur Çebi, kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ve DHA muhabiriyle görüşmediğini bildirmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Beşiktaş JK

haber yalanlanmamış yalnız
Bu nedir ya bu nasıl bi açıklamadır yazıklar olsun ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

ts marko marin'i almış.

Çevrimdışı Tolga

ts marko marin'i almış.
Aspor'da bugün söylemişlerdi zaten.

Çevrimdışı JoseDemba

Leiva 11 de sıkıntı olmaz demi ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Leiva 11 de sıkıntı olmaz demi ?
Bir daha izleriz işte fena mı :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Bizim Leiva ilk 11'de

#Liverpool XI (Arsenal): Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Milner, Emre Can, Lucas, Firmino, Coutinho, Benteke.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR
SON DAKİKA - Beşiktaş'ın gündemindeki Lucas Leiva, Liverpool'un Arsenal ile oynayacağı maçta ilk 11'de yer alıyor.

Çevrimdışı talha

Geçmiş olsun. Leiva daha gitmez.

Ve kaldık lawal'a.

Orasaha trasnferi bu denli muhteşem yöneten yöneticilere selam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

gomezde kampa gitmişti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Tom de sutterde oynadı geldi

Rhodolfoda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AsiRuh86

Henderson sakat.
Leiva'yı vermezler taraftar da istemiyor,Liverpool tarafı da yalanladı.Bizim kolpacı muhabirlerin gazına geldi taraftar