Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi canım hakem düdüğü gözüne soktu bekle beni dedi adımları sayıyor baraj için ordatopa vurursan kart görürsün bunu oyuncu olarak bilmiyorsan Beşiktaş formasını giymeyeceksinsen trabzonla oynuyorsun hakemin kart gösterme ihtimali %1 bile olsa o topa vurmayacaksınsen orda kaleye vurup gol bile atsan o gol sayılmayacak orda artistlik yaptı yedi kırmızıyı sorunpuan kaybetmek değil sorun ordaki on tane takım arkadaşına yaptığı saygısızlıkBak kayıtlara o kart çıktığında Beck i gör ne yaptığına bir bak sadece o sahne bile o kartıntakım üzerinde yaptığı etkiyi gösteriyor.
Lucas'ı bonservisiyle isteseydik kapıyı en az 6-7 m euro'dan açardı Liverpool.Lucas'ı 1 yıl kiraladıktan sonra Liverpool ile 1 yıllık sözleşmesi kalıyor.Bu yüzden pazarlıklarla satın alma opsiyonu düşürülmüş olabilir.
zaten kiraladıktan sonra liverpool için gözden düşer elinde olmayanoyuncu için pazarlık yapmak daha kolay yeterki oyuncu kalmak istesin Beşiktaşta.
Yahu zaten niye bile bile kart gormek istesin, Gokhan'i gorunce pas vereyim belki hakem sallamaz gol atariz sandi, hakem de biz oldugumuzdan yuzunde guller acarak basti karti tabii ki. Ayni olay daha yeni Chelsea macinda olmus, hakem sadece uyarip pozisyonu tekrarlatmis sarisi olan adama boyle bir pozisyon icin cart diye kart mi cikarilir? Adam sanki bekliyormus gibi cart diye topun oynandigini gorur gormez karti cikardi. Taraftar da maalesef hemen gaza geliyor, daha 2. hafta, Trabzon haddini bilerek oynadi biri defans hatasindan digeri biz 10 kisi kaldiktan sonra ceza sahasi disindan tesadufi bir golle kazandilar. Gidip de Caykur'a kaybedilmis bir puan yok ortada, 27 puan kaybetme luksumuz var. 3'u gitti sadece. Ne kadar tezcanli sabirsiz bir milletimiz var niye boyle bilemiyorum...
necmi abi lucas kesin geldi di mi bir sıkıntı yok
Resmi açıklama gelmeden hiç bir şey için kesin denmez
Hoş geldin kardeşim Ben keserim faturayı Şenol Güneşeben gelmesini istemedim bir çok arkadaşın ergumanı oyuncu yetiştiriyor olduben katılmıyorum Beşiktaş okul değil oyuncu o kadar parayı alıyorsa çıkıp oynayacakyetiştirsin diye hoca alınmaz şampiyon yapsın diye alınır şenol Hocanın saldırdan başkataktiği yoktur geçen sene makine düzeninde oynayan takımın şu anda sahada ne yaptığı belli değilbu takımdan BA dışında oyuncu gitmedi sivok atınç falan demiyelim zaten oynamıyorlardıgeçen sene duran toplardan gol yiyorduk bu sene kontra yiyoruz topu alan kaleciyle karşı karşıyageliyor tabiki Şenol Güneşe keseceğim faturayı yönetimi eleştirmeye gelince yanlış oldumu tabiki eleştirmek gerekir ama haddi aşmak kısmına takıldım eleştiri eleştiridir haddi aşmak küfür ve hakaretdemektir ve burda buna izin vermeyiz.
Kamuoyuna DHA Ajansı mahreçli haberde “bir Beşiktaş yöneticisine” atfen bazı iddialara yer verilmiştir. Haberin yayınlanması sonrasında sosyal medyada sözkonusu haberdeki “yöneticinin” 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi olduğu yönünde yorumlar nedeniyle, Ahmet Nur Çebi, kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ve DHA muhabiriyle görüşmediğini bildirmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Beşiktaş JKhaber yalanlanmamış yalnız
ts marko marin'i almış.
Leiva 11 de sıkıntı olmaz demi ?