2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896944 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

lindegaard kiralık olarak alınmış hayırlı olsun

Çevrimdışı cursedofdragon

lindegaard mı geliyor ne :)

Zaten bizim hatamız senelerdir bir tane kaliteli adam almak yerine 3 tane yeteneksiz adam almak. Şimdi git görüş ospina ya da onun ayarı bir kaleciyle. Eğer bir hafta içinde anlaşamazsan devre arasını bekle o zaman al ama şimdiden şartları uygun hale getir. Gerekirse ilk yarıyı mevcut kaleciler ile geçir ama devre arası aldığın adam fark yaratsın. Yok ama ne gerek var, nerede çer çöp varsa gidip onu getirin sonrada biz şampiyon olamıyoruz. Olsak zaten anormal bir durum olur.

Çevrimdışı Deniz

Beto iyi kaleci.

Yasinin 33 olmasi onemli degil.37 ye kadar kaya gibi durur kaleciler.

2 senelik kontrat yapilirsa guzel transfer olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yıl 2003.  Güçlü yönetim süper hoca ve sadece 15 milyon dolar borç ile Beşiktaş üst üste 2. Şampiyonluğa koşuyor Avrupa da çeyrek final gelmiş ilk defa. Derin futbol güçleri endişeli. Durduramazsak 10 yıla damga vururlar biteriz diye feryat etmekteler   sonrası malum büyük operasyon bir ayağında kendi yönetimine hocasına küfürler eden taraftarlar
Yıl 2015 stadsız takım Biliç le ligin en iyi topunu oynayarak şampiyonluğa gidiyor ve 5+3 e göre en iyi kadroyu kurmuş yerliler ligin en genç en iyileri Avrupa da yine başarılı Derin güçler yine endişeli Durduramazsak yeni stadla birlikte 10 yıla damga vururlar. Sonrası malum çalınan şampiyonluk kaldırılan yabancı sınırı yavaşlatılan inşaat kovdurulan hoca operasyonun bir ayağında yine saf taraftarlar. Sanıyorlarki Biliç Pektemek i oynattığı için şampiyonluk gitti derbi kazanamadık hangi derbiyi sahamızda oynadık hangi derbiyi tarafsız hakemle oynadık ki.
Bizden istenen Türk futbolunda bize biçilen rol 10 yılda bir şampiyonluk gerisi zarar. Oda ya bu yıl ya seneye olacak ama sadece o kadar Büyük resmi görün artık...

Çevrimdışı Batuhan1903

Lİndegaardın normal şartlar altında bu takımda 2. kaleci olması lazım Lİndegaardın sorumlusu Senol GUNEŞ'tir bile bile lades yapıp bu zamana kadar bekletti yazıklar olsun beşiktaş bunları haketmiyor

Çevrimdışı Savaş

2 senede 1 maç oynamış kaleciyi hangi akla hizmet alıyoruz anlamadım bunu. Günü kurtarmak adına yapılan amaçsız bi transfer.

Madem günü kurtaracaksın git Beto'yu al. Daha bir işe yarar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yıl 2003.  Güçlü yönetim süper hoca ve sadece 15 milyon dolar borç ile Beşiktaş üst üste 2. Şampiyonluğa koşuyor Avrupa da çeyrek final gelmiş ilk defa. Derin futbol güçleri endişeli. Durduramazsak 10 yıla damga vururlar biteriz diye feryat etmekteler   sonrası malum büyük operasyon bir ayağında kendi yönetimine hocasına küfürler eden taraftarlar
Yıl 2015 stadsız takım Biliç le ligin en iyi topunu oynayarak şampiyonluğa gidiyor ve 5+3 e göre en iyi kadroyu kurmuş yerliler ligin en genç en iyileri Avrupa da yine başarılı Derin güçler yine endişeli Durduramazsak yeni stadla birlikte 10 yıla damga vururlar. Sonrası malum çalınan şampiyonluk kaldırılan yabancı sınırı yavaşlatılan inşaat kovdurulan hoca operasyonun bir ayağında yine saf taraftarlar. Sanıyorlarki Biliç Pektemek i oynattığı için şampiyonluk gitti derbi kazanamadık hangi derbiyi sahamızda oynadık hangi derbiyi tarafsız hakemle oynadık ki.
Bizden istenen Türk futbolunda bize biçilen rol 10 yılda bir şampiyonluk gerisi zarar. Oda ya bu yıl ya seneye olacak ama sadece o kadar Büyük resmi görün artık...

biliç devre arası westham ile anlaşmıştı, bu konuda taraftarın bir suçu yok.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 17:49:33 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Kadir G.

Bilic hariç katılıyorum.

Çevrimdışı Kutay

Fırat Günayer Leiva alındıktan sonra besiktas transferi kapatacak dedi trt sporda
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

:kop: biliçi dış güçler gönderdi evet
Bak güzel kardeşim sana bir tavsiyem var. Bu yorumu yapan insan 39 yaşında bir abimiz. Yani senden tam olarak 14 yaş büyük. Beşiktaşlılık bir duruştur derler ya. O duruşun içinde sevgi, saygı, dürüstlük gibi erdemler yüksek oranda yaşanır. Şu yaptığının komik olduğunu düşünüyorsan git bir elini yüzünü yıka. Yaşça büyük birine böyle karşılık verilmez. Üstelik kim ne yorum yaparsa yapsın senin ya da bir başkasının haddine değildir yapılan yorum ile dalga geçmek. İnsanların düşünceleri kendilerini bağlar. Kimse burada komik olmak için yorum yapmıyor. Biraz empati yapmanı tavsiye ediyorum. Bu mesaj içinde diğer üyelerden özür diliyorum konuyla alakası olmadığı için.

Çevrimdışı talha

Fırat Günayer Leiva alındıktan sonra besiktas transferi kapatacak dedi trt sporda
Bende öyle olacağını düşünüyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Torunoğulları gün içinde söylemiş bunu zaten.dha ydı galiba kaynak
Nereden çıktıysa bi Beto bi Lindegaard haberi patladı bugün.Doğru olduğunu zannetmiyorum.
Kalemizde Tolga sol stoperimizde de Ersan olur.En azından devre arasına kadar

Çevrimdışı ayayhan

maalesef çok haklısın kardeşim
ama ne yazıkki yaşı yetmeyenlere anlatamıyoruz

sanıyorlarki kaleci stoper ön libero alınca kesin şampiyonuz
bu klübün kimlerle nelerle uğraştığının farkında değiller

twitirdaki malların gazına gelip futbolcuya yönetime saydırmaktan ibaret bütün olayları

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BADEM : Lucas Leiva nin yarin Istanbulda olmasi bekleniyor..
Bu BADEM de amma garantici he , Heryer yazdiktan sonra yaziyor :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

maalesef çok haklısın kardeşim
ama ne yazıkki yaşı yetmeyenlere anlatamıyoruz

sanıyorlarki kaleci stoper ön libero alınca kesin şampiyonuz
bu klübün kimlerle nelerle uğraştığının farkında değiller

twitirdaki malların gazına gelip futbolcuya yönetime saydırmaktan ibaret bütün olayları
İyi o zaman kimseyi almayalım nasıl oldu dış güçler

Bu kafayla daha çok üçüncü oluruz biz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Yönetim çok hata yapıyor al ospina'yı al Lucas'ı kapa lawal'ı da takasla al kapa transferi illaki saçma sapan transfer yapacaklar neymiş borz bir trilyonmuş bu borçlar senin 5 e ospinayı almayıp 2 ye lindegaardı almakla kapanmaz sen ospinayı getirirsen muslera gibi şampiyon yapar şampiyonlukta gelir 25 milyon euro...
Ospinayı fener almak için çok uğraştı alamadı sence öyle parasını verip her oyuncuyu alabiliyormusun
bak sosayıda bizden almak istiyorlardı ne oldu alabildilermi parasını ver al ne alıyorsun bakkaldan ekmekmi.
o kadar kolay olsaydı verip almak ozanı alırdık adam fenere bizim verdiğimizden daha az paraya gitti neden alamadık ver al nasıl olsa
verdimi alınıyor öyle ya

Çevrimdışı aykut.celenk

Bak güzel kardeşim sana bir tavsiyem var. Bu yorumu yapan insan 39 yaşında bir abimiz. Yani senden tam olarak 14 yaş büyük. Beşiktaşlılık bir duruştur derler ya. O duruşun içinde sevgi, saygı, dürüstlük gibi erdemler yüksek oranda yaşanır. Şu yaptığının komik olduğunu düşünüyorsan git bir elini yüzünü yıka. Yaşça büyük birine böyle karşılık verilmez. Üstelik kim ne yorum yaparsa yapsın senin ya da bir başkasının haddine değildir yapılan yorum ile dalga geçmek. İnsanların düşünceleri kendilerini bağlar. Kimse burada komik olmak için yorum yapmıyor. Biraz empati yapmanı tavsiye ediyorum. Bu mesaj içinde diğer üyelerden özür diliyorum konuyla alakası olmadığı için.

95 ve sonrası doğumlu arkadaşların hemen hemen hepsi babasının izinden gelip BEŞİKTAŞ 'lı olmuştur. Bu arkadaşlarımız artık sadece twet ile face ile yaşıyor BEŞİKTAŞ 'lılığı bu sebpten dolayı onları maruz görüp öğretmemiz lazım ;) :ok:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Üstüne basa basa biliçi taraftar gönderdi diyor. Demin burada çarşı Biliçi gönderdi diyordu silindi şimdi aynı şeyleri tekrar ima ediyor. Dayanağı ne? Uydurma bir şey yazıp burada algılarla oynamaya çalışmasın kimse.

95 ve sonrası doğumlu arkadaşların hemen hemen hepsi babasının izinden gelip BEŞİKTAŞ 'lı olmuştur. Bu arkadaşlarımız artık sadece twet ile face ile yaşıyor BEŞİKTAŞ 'lılığı bu sebpten dolayı onları maruz görüp öğretmemiz lazım ;) :ok:
Bende zaten tamamen tavsiye niyetinde yazdım bu yazıyı. Kimseyi küçük düşürmek vs benim haddime değildir.

Çevrimiçi Necmi

Bilic konusunda yanılıyorsun Devre arası anlaşmıştı zaten.
yönetimin opsiyonu kullanmaması içinde ikinci yarı maçlara asıldığını
pek sanmıyorum yoksa bilçe 60. dakikada Tolgayı çıkart en çok savaşan oyuncun
olcayı sağ beke al yerine Mustafayı oynat diye dış güçlermi söyledi daha lig devam ederken
Şampiyon olamayan hocayı gönderirler diyip gönderilmesine zemin yaratandamı dış güçler
biz burda söyledik geçen sene devre arası Bilic resmen transferleri engelledi açık açığa alırsanız oynatmam dedi.
Taraftardan çekinmeseler daha devre arası Bilici göndereceklerdi.

Çevrimdışı Ensar

Bilic konusunda yanılıyorsun Devre arası anlaşmıştı zaten.
yönetimin opsiyonu kullanmaması içinde ikinci yarı maçlara asıldığını
pek sanmıyorum yoksa bilçe 60. dakikada Tolgayı çıkart en çok savaşan oyuncun
olcayı sağ beke al yerine Mustafayı oynat diye dış güçlermi söyledi daha lig devam ederken
Şampiyon olamayan hocayı gönderirler diyip gönderilmesine zemin yaratandamı dış güçler
biz burda söyledik geçen sene devre arası Bilic resmen transferleri engelledi açık açığa alırsanız oynatmam dedi.
Taraftardan çekinmeseler daha devre arası Bilici göndereceklerdi.
abi bilmedigimden soruyorum , hangi transferleri engelledi 
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onur_U

maalesef dedikleriniz doğru. üzülerek söylüyorum ama tüm bu yaşananların ana sebebi pasif yönetimlerdir. kulup yönetimi cesaret, futbol bilgisi, güç ve para gerektirir ve bu özelliklerin hepsi olmalıdır. kulubümüzde uzun yıllardır bu standartta yönetici veya yönetimler yok.   bunlar yoksa aynı durumlar ile her zaman karşılaşırsınız. taraftarın ağzına bir parmak bal çalıp hocaları oyuncuları harcarsınız.

Çevrimdışı LORDBJK

Ya affedersiniz ama ben burada öldük bittik Beşiktaş'tan bir şey olmaz diyenlerin futboldan anladıklarını pek zannetmiyorum. Hatta onlar maç falan seyretmeyip direk yorumcuları dinliyorlar büyük ihtimal haliyle Türkiye'deki yorumcular da maç kazanınca göklere çıkarıp maç bitince dibe soktukları için taraftarda çok etkileniyor.
Arkadaşlar önce şu takımıza ve futbolcularımıza bir güvenin lütfen 2 senedir ara sıra düşüşte olsa bu lig'te en iyi futbolu biz oynuyoruz.
Bir arkadaş çıkmış bursa - trabzon kadro kalitesi bizden iyi demiş.Ben hafta sonu acaba başka maç mı seyrettim trabzon bizi futbol olarak ezdi akın akın üstümüze gel dide ben mi yanlış gördüm.Tamam ilk yarı takım tutuktu ama takım 2.yarıya çok iyi başladı ama talihsiz bir gol yedik sonra tam toparlandık derken 10 kişi kaldık.Biz 10 kişi iken bile Trabzon üzerimize gelemedi şans eseri uzaktan şutla golü buldular.Bursa geçen yıl en iyi top oynayan takım dediler geçen sene bursa beşiktaş maçlarına bir bakın kim daha iyi oynamış ve iddalıyım bursa geçen seneki kadar puan toplayamaz çünkü kanattaki adamlar geriye yardım etmeyen adamlar defansta bu sene çok sıkıntı yaşarlar.
Rakip futbolcuları da bizimkilerden üstün görmeyin tam mbia iyi ama ben maçta bizim atibayı daha çok beyendim mbia 50 metrede oynadıysa atiba 100 metrede oynadı neredeyse hem defansta hem ilerdeydi.Kendi futbolcularımızı bu kadar yerin dibine sokmayalım lütfen.
Ben hala iddaamın arkasındayım  bu stada,bu federasyona,bu hakemlere,bu basına ve hatta bu Beşiktaş taraftarına rağmen bu sene çok rahat şampiyon oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Üstüne basa basa biliçi taraftar gönderdi diyor. Demin burada çarşı Biliçi gönderdi diyordu silindi şimdi aynı şeyleri tekrar ima ediyor. Dayanağı ne? Uydurma bir şey yazıp burada algılarla oynamaya çalışmasın kimse.
Bu senin bir başkasına dalga geçen mesaj atma hakkını vermez
bak aynı konuda bizde cevap verdik bir bizimkini oku birde kendi mesajını dön oku.
birde benden çok küçük olan birine yazdım sen çok büyük birine yazıyorsun
her insan fikrini söyler fikir yanlışta olabilir ama bu onu aşağılama hakkı vermez kimseye
varsa karşı bir cevabın söylersin yoksa susarsın @Tuncay Heliya Sîa