Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 yaşında bu noktaya varmak kötü ama söylemem gerek İşinize bakın büyütün, güzel bir hayat yaşayın bir gün görev alan insanlar inşaatçı tüp çü demirci değil de gönül veren profesyoneller olursa Beşiktaş Türkiye'nin en büyük takımı olacak.O güne kadar böyle devam.
Kimse şunu hesap etmiyor.Oldu da bu adamı getirdiler bu adamı istemeyenler kafadan yarı yarıya.Arena'da yaptığı ilk abest harekette neler olacağını tahmin edebiliyor musunuz?Oyuncuyu geçtim taraftar arasında iç savaş çıkar. O yüzden getirmeyecekler, getiremezler.
@BJKTÜRK23 Pasta yapıyorsan, tabanından kremasına kadar, en üstüne ne koyduğuna kadar önemlidir. öyle birşey eklersin ki pasta çöp olur, o yüzden o risklere gitmeden, takım dinamikleriyle uğraşmadan transfer yapmaları lazım. Yani Q7 yi isteyenler var diye, bile bile lades denilmemesi lazım.Ve transfer lazım bolca.
Pastayı muzlu sevende var çilekli sevende Q7 benim pastamdaki şeker hamurundan yapılma süs sırf yağ ama çocuklar bayılır. yoksa ben senden daha da çok karşıyım ve dikkat ettiysen 90.000 arkasına isim yazdırılmış forma diye bir şart koydum (maksat yokuş yapmak ama onu yaparlarsa da hak etmişlerdir demek) sence Q7 sevenlerden ve bu paraların verilmesinden zul görmeyenlerden kaçı kendi ekmeğini kazanıyordur ve kaçı 139+15 isim 154 lira verebilir. Ben söyleyeyim %5 i hemde tüm taraftarın değil twitere come back yazanların
Fatih Doğan @fatihdogan_38 4 dk.4 dakika önceBşk. F. Orman, E.Torunoğulları, M.Albayrak, bugün saat TSİ 16.00'da takım otelinde gündemle ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
Quaresma için alınacak formayı söyleyeyim sana 5 bin. Ya gerçekten bahsi geçen 20-21 milyona inanılmaz kadrolar kurulur kiralık olsun bonservisli olsun. Hele üstüne bir de milosevic yada ersan gibi bir piyango çıkarsa, tabanca gibi takım yapılır.
Simdi 20 yasinda cok iyi ama bizim adini duymadigimiz bir forvet alsalar onla mi şampiyon olcaz diyecegiz milesovic i aldi bir dolu scaot izliyor adami biz hic sallamiyoruz . Yani biz izin vermiyoruz biseylere ibra isteyenler var ya yuh. Ama nedeni basin demedi ki yonetim biz ibrayi alicaz rvp yi alicaz basin taraftarin beklentisini artirdi.
Yanan eve girdik 1.05Stad yapıyoruz 1.05İnce eleyip sık dokuyoruz 1.05Transferleri ikinci kampa yetiştirmeyi düşünüyoruz 1.05Transfer sabır işi 1.05Rakiplerin transferleri bizi ilgilendirmiyor 1.05 Bence 1.001Orta sahaya takviye düşünmüyoruz 1.10Sosa'yı son gün aldık 1.10Transfer döneminin bitmesine daha 1.5 ay var 1.20Kaleci transferi yapacağız 125.00
Yanan eve girdik 1.05Stad yapıyoruz 1.05İnce eleyip sık dokuyoruz 1.05Transferleri ikinci kampa yetiştirmeyi düşünüyoruz 1.05Transfer sabır işi 1.05Rakiplerin transferleri bizi ilgilendirmiyor 1.05Orta sahaya takviye düşünmüyoruz 1.10Sosa'yı son gün aldık 1.10Transfer döneminin bitmesine daha 1.5 ay var 1.20Kaleci transferi yapacağız 125.00
Siz azinliksiniz genel kitle sadece şöhret istiyor ben milesovic aik te de izlerdim 21 yasindayken cok begenirdim biliosunuz a milli takima kadar da yükseldi. Ama adam sohretsiz diye takimin stoperi görülmüyor iyi olsaydi bize birakmazlardi diyenler var.
Beşiktaş için en hayırlısını yapmağaa çalışıyoruz.Stadımızı eylül ayında bitirmek istiyoruz.Biz bu kulübe geldiğimizde 13842463 tane dava vardı.Bunlarda benim favorilerim
Bu beninde favorim
bide baskan cikip transfer falan yok kaybolun diyomus