2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878120 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Dzsudzsak ı bekletmenin tek mantıklı açıklaması toplu birkaç oyuncuyu birden aynı anda açıklamak olabilir diye düşünüyorum. Hani bir anda böyle bizi aşırı doz transferden götürmek olabilir. Başka türlüsünü aklım almıyor.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:18:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dzsudzsak ı bekletmenin tek mantıklı açıklaması toplu birkaç oyuncuyu birden aynı anda açıklamak olabilir diye düşünüyorum. Hani bir anda böyle bizi aşırı doz transferden götürmek olabilir. Başka türlüsünü aklım almıyor.

Daha 1 tanesi ile imzalayamıyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:20:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer üzerinden olmayan yönetim tartışmalarını öbür başlıkta yapın mesajlar temizlendi herkes sağduyulu olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim zaten anlamadığım.

Al Dzsdudzsak ve Douglas'ı biraz olsun hem kafan rahatlasın, hem 1 hafta süre kazan taraftarın gözünde.

Hem de Şenol hoca taşları yerine koysun. Neyi bekliyorsun neden bekliyorsun kimse anlamıyor.

Dnipro lu Douglas mı . İki Douglas ı kıyaslarmısın  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:22:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Dnipro lu Douglas mı . İki Douglas ı kıyaslarmısın  :money:

Dnipro'lu olan çabuk ama hava toplarında iyi değil.

Öbürü ağır ama hava toplarında iyi.

Kesinlikle Dinamo'dakini isterim ben duran toptan gol yemekten fenalık geldi artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Burada, ne acelesi var çalışıyorlar işte.
sanki yarın maçımız var bakıyorlar işte.

gibi şeyler yazanları ciddiye alamıyorum ve kızıyorum malesef. Ama zaten yorumu okurken daha kimlerin yazmış olabileceğini tahmin etmek zor olmuyor artık böyle şeyleri, o yüzden son zamanlarda takılmamaya başladım

Çevrimiçi COB

Dzsudzsak'i bekletmek icin Di Maria ile ugrasilmasi lazim. Obur turlu ancak Dzsudzsak Bizi bekletebilir. Herif 28 yasinda ve kariyerinin en verimli doneminde.  Bonservis icin 3-4 bakilmasin, ama biz bekletiyoruz...

Çevrimdışı brkntcnr

Daha 1 tanesi ile imzalayamıyoruz  :evillol:
Eyvallah ta hocam şimdi üçünü birden bildirmek için bekletme amaçları gövde gösterisi olabilir. Yoksa quaresma için dzsudzsak ı bekletmek akla mantığa sığmıyor.

Çevrimdışı Alparslan

Durun şu Van Persie de gitsin de o zaman basit düşünmeye başlarlar.

Kafaları o kadar karışık ki kolay olanı göremiyorlar 2 haftadır ne yapacaklarını şaşırdılar.

Önce Kono ile oyaladılar milleti, sonra DEV İddiası attılar ortaya, şimdi Van Persie bir güzel uyutuyorlar.

Lukaku'ymuş sponsormuş. Ya alamazsın abicim. Sponsor da para versem adam 40 milyon. Senin bonservis ödeme hakkın zaten 20 milyon ne Lukaku'su Dzeko'su 30 kez yazdık burada yalan bunlar diye.

Sponsor parayı verse de senin transfer kotandan düşüyor bu. Tek ihtimal Persie onu da Fener'in elinden almak mucize.

Sponsor verirse neden benim kotamdan düşüyor. Bu çok saçma birşey. Futbol gelirlerini kullanmıyoruzki o zaman. Para bizden çıkmıyor.

Çevrimdışı Deniz

Ba yı satarlarken yerine alacakları kişiyi belirlemeleri lazımdı.

Nasıl olsa kervan yolda düzülür mantığı ile iş olmuyor işte.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca çok karamsarız arkadaşlar ya Bende dahil çok aşırı derecede karamsarız. Tolgay ı da alanlar bu adamlar, Sosa yı da, Töre yi de , Ba yı da. 

Çevrimdışı Ersoy

Futbol şubesini de verdiler Şenol Hocaya yapamadıkları transferlerin cezasını da sene içinde Şenol Güneş çekecek başarısızlık Şenol Güneş'e kalacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali

Geçen sene de böyleydi ama artık şansa yapılan transferler tuttu
Yapılan transferler planlı programlı değidli ancak bunu söylediğimizde eleştirildik hep
Bu transfer döneminde de aynısını söylediğimizde "geçen sene yapılan tüm transferler başarılıydı, yönetim bu işi biliyor, sabredin hele" dendi
Ama yok işte, becerisizlik paçalardan akıyor. Yani zaten bu şartlar altında sahada başarılı olamayacağımız belli, bari stad iyice gecikse de FO yönetiminin tutunacağı hiçbir dal kalmasa diye düşünüyorum artık. Yoksa "stad yaptılar hajum" denilerek yine seçilecekler, yine başarısızlıkara sürükleneceğiz

Çevrimdışı ozan062

simdi rvp veya lukaku veya ibra veya cucakı aldıklarında

medyanın onune cıkacaklar onu soyle yaptık bunu boyle yaptık biz planlıydık biz scoutla bunları yaptık baskan gitti onu aldı geldi biz müthis takımız falan deyip

yine bizi kandıracaklar bizi değilde safları...

o sebeble arkadaslar ruzgarın dediği gibi yarın birisi gelse sakın olaki birseyler dogru yoldaymıs deyipte oyuna gelmeyin....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Transfer dışı yönetim tartışması yapmayınız.başlık amacından şaşıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:34:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Sponsor verirse neden benim kotamdan düşüyor. Bu çok saçma birşey. Futbol gelirlerini kullanmıyoruzki o zaman. Para bizden çıkmıyor.

Para senden çıkmak zorunda sorun bu.

Finansal Fair Play'de artık kısıtlamaya girersen fon ve sponsor oyuncunun bonservisi ödese bile senin kotandan düşüyor.

Öyle olmasa Psg istediği gibi adam alır hiç kısıtlamaya takılmadan devamlı sponsor olur kulüp sahibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Simdi Cucak'ı bekletmelerinin mantikli bi aciklamasini bulmaya calisalim.

Muhtemelen hem Remy ile hem de bu sponsorlu yildiz ile görüştük.  Eger sponsorlu adam okey verirse sola Remy forvete sponsorluyu koyacaklar. O sebeple Cucak bekletiliyor suan.

Ola ki sponsorlu adam olmazsa sola Cucak'ı ileriye Remy'i koyacaklar bence.

Cucak'ın bekletilmesinin, once forvet denmesinin nedeni bu bence. Ne zaman ki sponsorlu mevzu netlesir, Remy'nin oynayacağı mevki belli olur o zaman Cucak işi de belli olur gibime geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman remyi açıklasınlar :)

Çevrimdışı aspireless

Merhabalar form balazs istiyor. Balaxs formun istediği birisi. Ama kono nun ilk alternatif i değil di ilk alternatif sako ydu sako nun alternatifi Balazs di. daha iyi daha kotu demiyorum hesapli olan tercih edilmeli. hergun degistigi icin bende bilmiyoRum

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Para senden çıkmak zorunda sorun bu.

Finansal Fair Play'de artık kısıtlamaya girersen fon ve sponsor oyuncunun bonservisi ödese bile senin kotandan düşüyor.

Öyle olmasa Psg istediği gibi adam alır hiç kısıtlamaya takılmadan devamlı sponsor olur kulüp sahibi.

Peki, Oyuncunun haklarını 2 firma alsa, Ücretsiz kiralasa beşiktaşa?

Çevrimdışı Savaş

o zaman remyi açıklasınlar :)
Yok onu da vermiyorlarmis. Bu teori de yalan oldu :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar form balazs istiyor. Balaxs formun istediği birisi. Ama kono nun ilk alternatif i değil di ilk alternatif sako ydu sako nun alternatifi Balazs di. daha iyi daha kotu demiyorum hesapli olan tercih edilmeli. hergun degistigi icin bende bilmiyoRum

Balazs sakonun alternatifiyse, boşuna konuşuyoruz bu başlıkta.

Biz danny i nasıl kaçırdık onu bilsek bile yetecek aslında ne kadar boş tartıştığımızı  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:36:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayrıca çok karamsarız arkadaşlar ya Bende dahil çok aşırı derecede karamsarız. Tolgay ı da alanlar bu adamlar, Sosa yı da, Töre yi de , Ba yı da. 

Töre'yi aldıran Özen. Olcan'ı alıyorları göz göre göre bir de Bilic inat etti iyi ki.

Ba'yı aldıran zaten direk Özen Çebi de söyledi.

Sosa'yı Diego ve ondan Ronaldinho ile anlaşmasalar rüyamızda bile göremeyecektik.

Tolgay iyi transfer.

Olaya böyle de bakabiliriz ben o yüzden dedim ki 1 ay önce bu transfer dönemi öncekilerin planlı mı yoksa şans mı olduğunu gösterecek diye.

Maalesef parlak değil durum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Balazs sakonun alternatifiyse, boşuna konuşuyoruz bu başlıkta.

Biz danny i nasıl kaçırdık onu bilsek bile yetecek aslında ne kadar boş tartıştığımızı  :lol: :lol:
Danny'i kaçırmadık bildiğin almadık.

Sırf Sosa var diye alınmadı bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...