2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878510 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

elimizdeki futbolcularımız çok değerli çocuklar. transfer yapmak için transfer yapmağacağız. isimli diye bir futbolcuya milyon eurolar dökmeyiz. en iyisini almağa çalışıyoruz. 2 ya da 3 transfer yapmağa çalışıyoruz. goygoy goygoy, gider böyle basın topantısı.
oradakı "almağa" lafı beni bitirdi işte.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Beyler merhaba birkac gündür burda degildim bir sorum olacak.

Dudsaktan vazmı gecildi ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı can1903

Başlasada izlesek..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 2 dk.2 dakika önce

Rvp transferi..
Manchester United'tan Bjk'ye..
"Teklifiniz için teşekkürler..Biz Fenerbahçe ile anlaştık.."

Çevrimdışı Kemal

iyi hos Besiktas baskaninin soyledikleri ile  dalga geciyorsunuzda, soylenenlerin %90'i zaten dogru seyler.

biz Başkanla dalga geçmiyoruz, bu başlıkların toplantı yapıyorum ayağına pişirilip pişirilip önümüze sunulmasıyla eleştirel mizah yapıyoruz. Bunları söyleyeceksen ne gerek var basın toplantısına.

Çevrimdışı Kutay

Bir de şu var : benlen arkadaşlarım gece gündüz Beşiktaş için çalışıyoruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kemal

Beyler merhaba birkac gündür burda degildim bir sorum olacak.

Dudsaktan vazmı gecildi ?

Bekletiyormuş yönetşim. Sebebini bizde bilmiyoruz.

Çevrimdışı can1903

Basın toplantısını Bjk Tv'den izleyin , reyting yapsın azcık  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı halvetifarazi

2 sene önce Biliç ile anlaşmadan önce Kayserispor hocası Procineski ile ilgilendik ve alamadık. Hatırlayın Önder Özen istedik ama olmadı demişti. Sorarım size FB yada GS bir
anadolu takımı hocasını isteyecek ve alamayacak, böyle birşey mümkün mü? Fikret Orman yada onun ekibi diyelim, bir anadolu takımı hocasını bile alamayan bir yönetim.

Nasıl fb ile yarışa girip RVP'yi getirecekti?
Kaldı ki dün de yazdım. Çıkan haberler Aziz kaynaklı. Aziz bu işleri sever hatırlayın GS şampiyon olduğu her sene dikkati dağıtmak için sürekli istifa eder geri gelirdi.
"Beşiktaş'a çalım", "Büyük başkan bastı parayı aldı" demek için çıkarttı bu haberleri.

Yönetimin rvp-bjk haberleri çıktığı gibi yalanlaması gerekiyordu. Artık dönüşü yok geç kaldılar.

Çevrimdışı mert_

normalde pek bu üslupla yazmayı sevmem ama aziz yıldırımı veya onun camiasını öven, ondan korkan veya ona hayranlığını dile getiren herkes onunla aynıdır. burası da Beşiktaş forumu olduğuna göre aynı muameleyi görür!

Çevrimdışı halvetifarazi

Şunu da ekleyeyim. Görülüyor ki basın toplantısından birşeyler öğreneciğini düşünen arkadaşlarımız var.

Sorarım ne zaman Fikret Orman'nın basın açıklamalarından tam olarak net birşey öğrendiniz?

Diyeceklerinin özeti: Arkadaşlar çalışıyor, daha belli değil görüşüyüruz haftaya netleşecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali

"RVP dediğiniz adam kronik sakat bir adam"

2 oradan hayatınızı basın, 2 tane hayatınız olsun

Çevrimdışı Kemal

2 sene önce Biliç ile anlaşmadan önce Kayserispor hocası Procineski ile ilgilendik ve alamadık. Hatırlayın Önder Özen istedik ama olmadı demişti. Sorarım size FB yada GS bir
anadolu takımı hocasını isteyecek ve alamayacak, böyle birşey mümkün mü? Fikret Orman yada onun ekibi diyelim, bir anadolu takımı hocasını bile alamayan bir yönetim.

Nasıl fb ile yarışa girip RVP'yi getirecekti?
Kaldı ki dün de yazdım. Çıkan haberler Aziz kaynaklı. Aziz bu işleri sever hatırlayın GS şampiyon olduğu her sene dikkati dağıtmak için sürekli istifa eder geri gelirdi.
"Beşiktaş'a çalım", "Büyük başkan bastı parayı aldı" demek için çıkarttı bu haberleri.

Yönetimin rvp-bjk haberleri çıktığı gibi yalanlaması gerekiyordu. Artık dönüşü yok geç kaldılar.

Kulüp açıklamasında geciktiği dönüşü olmayan yola girdiği için şimdi çıkıp bizzat yalanlayacakya zaten .

Çevrimdışı murat_

aynen aynen  :D  bu arada orginden arkadaş olarak ekleşelim .
olur neden olmasin  :D bana pm den nickini yollarmisin ona gore eklerim  :icool:

Çevrimdışı can1903

''Dzsudzsak'ın maliyeti çok yüksek almıyacağız'' dese forum yıkılır heralde

Çevrimdışı aspireless

Yalanci demek pek dogru olmaz. Ama ne yapmak istedigini anlamadim 15  saat oncebirsey diyor simdi birsey diyor sanki sanki dun aksam onlaribsoylerken bu gun bunlari söyleyecegi belli gibiydi. Anlamadim dogrusu.

Çevrimdışı aspireless

Bahsettigim adam firat gunayer

Çevrimdışı yagiz1903

Komplo teorilerine hiç gerek yok ben birebir yönetici aradım o da mı Aziz Yıldırım kaynaklı? Araya girdik alamadık hepsi bu kadar.

Çevrimdışı aspireless

Ustelik kaynagi da yok soylediklerinin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Komplo teorilerine hiç gerek yok ben birebir yönetici aradım o da mı Aziz Yıldırım kaynaklı? Araya girdik alamadık hepsi bu kadar.

Aynen. İnsanlar olanları yazdı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Firat : Bjk yönetimi az sonra basın toplantısı düzenleyecek..
Borsaya bildirim olmadığı için "ilgimiz yok" diyebilirler ama Q7 ile 2.kez görüşüldü.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İmansız26

John Guidetti, Celta Vigo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.  Bir Aday Daha Gitti  :by2: :by2:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı aspireless

Mantik denen birsey var adamlar kap aciklamasi yapmis ondan sonra biz araya girecegiz hikayede bir tane tutarlilik olsun be.

Çevrimdışı Renton

Belki hic transfer yapmayiz -Fikret Orman benim favorim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet K

Basın toplantısını kim düzenliyor millet? Saat kaçta ve hangi kanalda?