2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878553 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Rvp gündemimizde yoktu. İlgilenmedik aciklamalari muhtemeldir.
bencede. dünden beri bir açıklama yapsısnlar deyip durduk. alın işte açıklama geliyor "rvp gündemimizde hiç olmadı. fenerbahçeye hayırlı uğurlu olsun" der artık bizim başkan

Çevrimiçi Samet Ç

- Uğraşıyoruz Beşiktaş'ın menfaatleri için.

Transfer kolay bir süreç değil.

Uefa'nın kısıtlaması var doğru adam atmak zorundayız.

Çok fazla spekülasyon var sabırlı olsun en iyisini yapacağız.

İsim vermek istemiyoruz.

Basın Toplantısından çıkacak tek net cevap Quaresma konusunda olur.
Q7 ve Rvp bir bakmışız Q7 masada oturuyor  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

eğer gerçekse toplantıdan önce kap beklerim ben.

Bekle güzel abim bekle, beklemekle geçiriyoruz ömrümüzü.. Yarını bekle, ölümü bekle..

Çevrimdışı aspireless

Zenit teki danny kastediyosan eger bildiğin sasa.

Çevrimiçi COB

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  4 dk.4 dakika önce
Bşk. F. Orman, E.Torunoğulları, M.Albayrak, bugün saat TSİ 16.00'da takım otelinde gündemle  ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Ince eleyip sik dokuyoruz,
Kulubun sokaga atacak parasi yok,
Haftaya netlesir,
Transferi scout ekibimiz ile yapiyoruz
Taraftar merak etmesin,

Izlemeyin bosuna vakit kaybetmeyin...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:52:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Q7 ve Rvp bir bakmışız Q7 masada oturuyor  :D

Nasıl oturtacaklar :D

Bir daha personelin üzerine işememeye söz verdi diye mi.

Neresinden tutarsan elinde kalır Quaresma cesaret edemezler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=856016771102770&set=a.197586853612435.44115.100000833663430&type=1&theater

Şöyle bir şey attım kimse bir şey yazmadı.Doğru mudur ?
Onun altına yazılan yorum:

Thy de çalışıyom onun adına kesilmiş bilet yok :)) millet nerden öğrenmiş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BJKTÜRK23

3 gün geriden, 150 sayfa okuyarak geldim. İçimde kalmasın diye yazıyorum sen daha orada mısın demeyin.

1- Fikstür tam beklediğim gibi ayarlanmış şekilde çekildi. Psikolojik baskı yapmaya şimdiden başladılar. Tek olumlu tarafı stadın açılış tarihini biliyoruz artık. 15. HAFTA.

2-Yıllık gelirimizin 440 milyon olduğu söylenmiş başkanda söylemişti aynı rakamı ama onun içinde sermaye arttırımı ve 3 yıllık loca gelirleri var. Sabit gelir olarak hala rakiplerin yarısındayız. Ayrıca elimizde 18 milyon sıcak para yok sadece 18 milyon harcayacak hak var o paralar acil ödemelere gidecek. Transfer bütçesine bunları hesap ederek bakın.

3-Bu kadar savunduk gelelim eleştirilere 3 yıldır yapılanma planlama deniliyor takımda stoperin yok. Stoperler oynaya oynaya alışır ve oturmaları süre alır. 1 tane mi alınacak 2 tane mi neyse bir an önce bitirilmeli. (Samba-Zapata veya Samba-Zambrano) iyi olur. Sola macar ı alacaklarsa da bir an önce almalılar. Sonra forvet transferini isterlerse son gün getirsinler pazarlık vs için forvet uyum süreci daha kolay olur kaliteliyse.

4-Gelelim Q7 ye ben isteyenlere kızmıyorum kendilerince haklılar ama yaptığı ihanetleri görünce kesinlikle gelmesini istemiyorum. Q7=Muhammed Demirci birebir kıyaslama değil muadili için örnek. Yetenek var ahlak(futbol-takım ruhu) yok...
Ama şu da var Atıyorum Ospina-Beck-Samba-Zapata-Motta-Veloso-Tolgay-Macar-Sosa-Töre-Soriano gibi kadro yaparsın. Çoluk Çocuk çok istiyor formadan 25 tl kalıyor kulübe yıllık 750 bin euro civarı bir paraya 90.000 arkasına q7 yazılmış forma alınma şartı koyarsın ağzımı açmam... Milletinde gönlü olur.

Ama sen daha kadronu kurmamışsın 1.5 m euro 5 trilyon paramı q7 gibi bir polümcüye verirsen yazıklar olsun sana sayın başkan...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Nasıl oturtacaklar :D

Bir daha personelin üzerine işememeye söz verdi diye mi.

Neresinden tutarsan elinde kalır Quaresma cesaret edemezler.
Hakan Özköse imzayı attırır basına da gerek yok Tosic hesabı yaparlar :D

Çevrimdışı Deniz

- Uğraşıyoruz Beşiktaş'ın menfaatleri için.

Transfer kolay bir süreç değil.

Uefa'nın kısıtlaması var doğru adam atmak zorundayız.

Çok fazla spekülasyon var sabırlı olsun en iyisini yapacağız.

İsim vermek istemiyoruz.

Basın Toplantısından çıkacak tek net cevap Quaresma konusunda olur.

aynen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:54:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Bekle güzel abim bekle, beklemekle geçiriyoruz ömrümüzü.. Yarını bekle, ölümü bekle..

26 yaşında bu noktaya varmak kötü ama söylemem gerek :D

İşinize bakın büyütün, güzel bir hayat yaşayın bir gün görev alan insanlar inşaatçı tüp çü demirci değil de gönül veren profesyoneller olursa Beşiktaş Türkiye'nin en büyük takımı olacak.

O güne kadar böyle devam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Rvp ile ilgimiz yok demelerini özellikle bekliyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Zaten açık açık birşey söyleyecekleri yok, imkansız. Şunla şunla görüşüyoruz dese zaten ceza yer. Ya ince eleyip sık dokuyoruz ayarında bir açıklama olur ya da RVP yalanlaması gelir.
Ama muhtemelen rvp yalanlaması gelir, gazetecilerin soracağını bile bile çıkıyosan ya aldın ya da bitti bu iş kapandı

Çevrimdışı Deniz

Basın toplantısını herkes aşağı yukarı tahmin ediyor zaten  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:57:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakalım kaç cümleyi tutturmuş olacağız yüzde 80 filan oran yakalarsak mükemmel olur  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Borç yüzünden 4 sene boyunca gözlem altındasın uefa tarafından, yaptırım aldın ceza kapıda. sana bundan sonra zarar edemezsin diyor, etsen de 20 yi geçemezsin. artık adım atarken çok dikkatli olacaksın. bu iş laf işi değil, atar hiç değil. kenarda 18 milyon paran olabilir ama bu hepsini bitireceksin anlamına gelmiyor. herkes harcama yapamısını bilir, borçlar bu yüzden dağ oldu. bundan sonra düşünülmesi gereken gelecektir
1 haftadır zarar vermemiz lazım yazıyorsun .bizde biliyoruz zarar etmememiz lazım .
20m euro transfer için harcama hakkımız var .bunu harcarsak zarara zaten düşmüyoruz .
Buradaki eleştirilerin nedeni ,plansızlık yüzünden.Kimse burada uçuk kaçık transfer beklemiyor.
Uygun maliyete ,birçok oyuncu vardı ,bunların elden kaçmasına üzülüyoruz ve bu üzüntünün  dışa vurumu eleştiri oluyor.
ELEŞTİRMEYECEKSEK , Ozaman taraftarlığın ne manası kaldı.neden korkuyorsunuz eleştiriden anlamadım ,gitti.
Kurumsallık masalını bende 3 yıl yedim ,valla iyi yedirdiler bu masalı .3 yıl sustum ,bitti artık .
şu andaki yönetimin taraftar desteği taş çatlasın yüzde 10 dur.
İlk başa geldiklerine yüzde 80 ,90 bu taraftar destekliyordu bu yönetimi .feda yı bile bağrımıza taş bastık kabullendik .3 yıl koskaca bir 0 .yazıylada yazıyım SIFIR.
Bunun üstüne ,amatör branşlerda içler acısı durumumuza hiç girmiyorum bile.

Çevrimdışı Tolga

Bakalım kaç cümleyi tutturmuş olacağız yüzde 80 filan oran yakalarsak mükemmel olur  :kop:
% 80'i kesin buluruz :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

Bşk. F. Orman, E.Torunoğulları, M.Albayrak, bugün saat TSİ 16.00'da takım otelinde gündemle  ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Eyvah eyvah. 31 ağustosa kadar vaktimiz var, beşiktaşın parası kıymetlidir laflarına hazır olun. Benim sinirim kaldırmaz bunu.

Armağan abi hangi kanalda
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Paramız yok
Borcumuz çok
Stada çok para gidiyor
Stadı 20 eylülde açacaz
Beşiktaşın sokağa atacak parası yok
En iyi transferleri yapacaz
İsim vermeyiz
Kimse meraklanmasın
RVP ve Q7 mevzusu
Muhaliflere birkaç iğneleyici laf
Kapanış

Çevrimdışı Deniz

Ağlanacak halimize gülüyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@BJKTÜRK23
Pasta yapıyorsan, tabanından kremasına kadar, en üstüne ne koyduğuna kadar önemlidir. öyle birşey eklersin ki pasta çöp olur, o yüzden o risklere gitmeden, takım dinamikleriyle uğraşmadan transfer yapmaları lazım. Yani Q7 yi isteyenler var diye, bile bile lades denilmemesi lazım.

Ve transfer lazım bolca.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Ben Beşiktaş'ın kuruşunu düşünürüm"

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

senin cümlelerin kuponu kaç misli veriyor  :kop:
garanti kupon lazım da bana
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aspireless

Besiktas acisindan rvp yalanlanmali. Iki muhabir diyor diye Herkes talip oldugumuza inan di

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 14:04:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Kimse şunu hesap etmiyor.

Oldu da bu adamı getirdiler bu adamı istemeyenler kafadan yarı yarıya.

Arena'da yaptığı ilk abest harekette neler olacağını tahmin edebiliyor musunuz?

Oyuncuyu geçtim taraftar arasında iç savaş çıkar.

O yüzden getirmeyecekler, getiremezler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli