Borç yüzünden 4 sene boyunca gözlem altındasın uefa tarafından, yaptırım aldın ceza kapıda. sana bundan sonra zarar edemezsin diyor, etsen de 20 yi geçemezsin. artık adım atarken çok dikkatli olacaksın. bu iş laf işi değil, atar hiç değil. kenarda 18 milyon paran olabilir ama bu hepsini bitireceksin anlamına gelmiyor. herkes harcama yapamısını bilir, borçlar bu yüzden dağ oldu. bundan sonra düşünülmesi gereken gelecektir
1 haftadır zarar vermemiz lazım yazıyorsun .bizde biliyoruz zarar etmememiz lazım .
20m euro transfer için harcama hakkımız var .bunu harcarsak zarara zaten düşmüyoruz .
Buradaki eleştirilerin nedeni ,plansızlık yüzünden.Kimse burada uçuk kaçık transfer beklemiyor.
Uygun maliyete ,birçok oyuncu vardı ,bunların elden kaçmasına üzülüyoruz ve bu üzüntünün dışa vurumu eleştiri oluyor.
ELEŞTİRMEYECEKSEK , Ozaman taraftarlığın ne manası kaldı.neden korkuyorsunuz eleştiriden anlamadım ,gitti.
Kurumsallık masalını bende 3 yıl yedim ,valla iyi yedirdiler bu masalı .3 yıl sustum ,bitti artık .
şu andaki yönetimin taraftar desteği taş çatlasın yüzde 10 dur.
İlk başa geldiklerine yüzde 80 ,90 bu taraftar destekliyordu bu yönetimi .feda yı bile bağrımıza taş bastık kabullendik .3 yıl koskaca bir 0 .yazıylada yazıyım SIFIR.
Bunun üstüne ,amatör branşlerda içler acısı durumumuza hiç girmiyorum bile.