2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877900 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

26 yaşında bu noktaya varmak kötü ama söylemem gerek :D

İşinize bakın büyütün, güzel bir hayat yaşayın bir gün görev alan insanlar inşaatçı tüp çü demirci değil de gönül veren profesyoneller olursa Beşiktaş Türkiye'nin en büyük takımı olacak.
O güne kadar böyle devam.

acaba diyorum ilerde yönetici olsak biz de böyle kaybeder miyiz kendimizi. Normal değil şu durum çünkü. Para yokken yapılanma vs uğraşalım adam çıksın denildi şimdi biraz para gelince yd ye bağladılar transfer politikasını ne önceden bir inceleme ne birşey. Başkan izliyor adamları karar veriyor  :kop: :kop: :alala:

Hayır futbol aklı olan yok düzende diyelim arkadaş bu scoutlar sene boyunca ne yaptı şurası eksik burayı güçlendirelim diyerek sayfalarca alternatiflerle gelmediler mi? boş boş oturdular mı? kupon yapıp maçlara mı baktılar. Wyscout alıp evde can sıkılınca mı baktılar nedir olay?

Baştan aşağı herşeyin değiştirilmesi şart bu düzende. Ya ben daha scouting ekibinin başarısı bir transfer göremedim nasıl olacak bu iş :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kimse şunu hesap etmiyor.

Oldu da bu adamı getirdiler bu adamı istemeyenler kafadan yarı yarıya.

Arena'da yaptığı ilk abest harekette neler olacağını tahmin edebiliyor musunuz?

Oyuncuyu geçtim taraftar arasında iç savaş çıkar.

O yüzden getirmeyecekler, getiremezler.

Resmen taraftarı 2'ye bölecek, kaosa sürükleyecek bişey bu. :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

@BJKTÜRK23
Pasta yapıyorsan, tabanından kremasına kadar, en üstüne ne koyduğuna kadar önemlidir. öyle birşey eklersin ki pasta çöp olur, o yüzden o risklere gitmeden, takım dinamikleriyle uğraşmadan transfer yapmaları lazım. Yani Q7 yi isteyenler var diye, bile bile lades denilmemesi lazım.

Ve transfer lazım bolca.  :lol:

Pastayı muzlu sevende var çilekli sevende Q7 benim pastamdaki şeker hamurundan yapılma süs sırf yağ  ama çocuklar bayılır.  yoksa ben senden daha da çok karşıyım ve dikkat ettiysen 90.000 arkasına isim yazdırılmış forma diye bir şart koydum (maksat yokuş yapmak ama onu yaparlarsa da hak etmişlerdir demek) sence Q7 sevenlerden ve bu paraların verilmesinden zul görmeyenlerden kaçı kendi ekmeğini kazanıyordur ve kaçı 139+15 isim 154 lira verebilir. Ben söyleyeyim %5 i hemde tüm taraftarın değil twitere come back yazanların  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pastayı muzlu sevende var çilekli sevende Q7 benim pastamdaki şeker hamurundan yapılma süs sırf yağ  ama çocuklar bayılır.  yoksa ben senden daha da çok karşıyım ve dikkat ettiysen 90.000 arkasına isim yazdırılmış forma diye bir şart koydum (maksat yokuş yapmak ama onu yaparlarsa da hak etmişlerdir demek) sence Q7 sevenlerden ve bu paraların verilmesinden zul görmeyenlerden kaçı kendi ekmeğini kazanıyordur ve kaçı 139+15 isim 154 lira verebilir. Ben söyleyeyim %5 i hemde tüm taraftarın değil twitere come back yazanların  :)

Quaresma için alınacak formayı söyleyeyim sana 5 bin.

:lol:

Ya gerçekten bahsi geçen 20-21 milyona inanılmaz kadrolar kurulur kiralık olsun bonservisli olsun. Hele üstüne bir de milosevic yada ersan gibi bir piyango çıkarsa, tabanca gibi takım yapılır.

Çevrimdışı aspireless

Simdi 20 yasinda cok iyi ama bizim adini duymadigimiz bir forvet alsalar onla mi şampiyon olcaz diyecegiz milesovic i aldi bir dolu scaot izliyor adami biz hic sallamiyoruz . Yani biz izin vermiyoruz biseylere ibra isteyenler var ya yuh. Ama nedeni basin demedi ki yonetim biz ibrayi alicaz rvp yi alicaz basin taraftarin beklentisini artirdi.

Çevrimdışı dlcs

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  4 dk.4 dakika önce
Bşk. F. Orman, E.Torunoğulları, M.Albayrak, bugün saat TSİ 16.00'da takım otelinde gündemle  ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Herkes raad olsun en ıyı sekılde calısıyoruz. Ince eleyıp sık dokuyoruz. Bu yuzden quaresma hayırlı olsun :sevinc :kop:

Çevrimdışı Karabay

basın toplantısı yapılıyor olması pek hayra alamet değil.
ancak toplantıyı F.Orman, E.Torunoğulları ve M.Albayrak'ın yapıyor olması beklenti yaratıyor ister istemez.
bir bomba patlar ama ya içimizde ya dışımızda.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kimse şunu hesap etmiyor.

Oldu da bu adamı getirdiler bu adamı istemeyenler kafadan yarı yarıya.

Arena'da yaptığı ilk abest harekette neler olacağını tahmin edebiliyor musunuz?

Oyuncuyu geçtim taraftar arasında iç savaş çıkar.

O yüzden getirmeyecekler, getiremezler.

Tam tersi de olabilir. Son yarım saat oyuna girip maçı kazandırırsa taraftar bütünlüğü oluşur.
Burada bazı kardeşler biz kimseye laf anlatamayız diye yazıyorlar. Bu yanlış bir şey , haklı isen fikrini sonuna kadar savunacaksın. Ben kendi adıma, isteyenlerin ortak sebeplerinden dolayı Q7 gelsin istiyordum ama forumda yazılanları okuduktan sonra fikrim değişti. İstemeyenler o kadar çok sebep verdi ki artık bende istemiyorum çünkü bu sebeplerden birisi bile gerçekleşse takım adına hiç iyi olmaz. Aklıma birden Beck geldi. Kimsenin itirazının olmadığı bir futbolcu ve diyorum ki bize böyleleri lazım. Lazım ki her maç yüreğimiz ağzımıza gelmesin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Quaresma için alınacak formayı söyleyeyim sana 5 bin.

:lol:

Ya gerçekten bahsi geçen 20-21 milyona inanılmaz kadrolar kurulur kiralık olsun bonservisli olsun. Hele üstüne bir de milosevic yada ersan gibi bir piyango çıkarsa, tabanca gibi takım yapılır.

:tabe: Ben yine 10-15 bin olur diye düşünmüştüm  normal forma alıp isim bulamayıp onu yazdıranlarla birlikte. hadi 20 bin de 25 tl ile çarp 170 bin euro işine gelirse... Zaten başka olacak olan olsa kovulduğu yere gelmez insan.

Neler neler kurulur işte de yapabilecekler mi diğer konuların çoğunda desteklerim ama bu konu da ciddi şüphelerim var yönetime karşı bu seneki transferlerden yana... İnşallah yanılırım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı talha

Simdi 20 yasinda cok iyi ama bizim adini duymadigimiz bir forvet alsalar onla mi şampiyon olcaz diyecegiz milesovic i aldi bir dolu scaot izliyor adami biz hic sallamiyoruz . Yani biz izin vermiyoruz biseylere ibra isteyenler var ya yuh. Ama nedeni basin demedi ki yonetim biz ibrayi alicaz rvp yi alicaz basin taraftarin beklentisini artirdi.

Alınsın sırf taraftar bunlar ne diyor diye genç forvet mi almayacaklar.

Arjantin gırla forvet bak bir tanesi 9M e gitti den onu almaszın senin seviyene uygunu alırsın
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 14:26:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Demeyiz. Futbolu takip edenler gerçekten iyi oyuncuysa zaten diğerlerine anlatır o insanlar da rahatlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Siz azinliksiniz genel kitle sadece şöhret istiyor ben milesovic aik te de izlerdim 21 yasindayken cok begenirdim biliosunuz a milli takima kadar da yükseldi. Ama adam sohretsiz diye takimin stoperi görülmüyor iyi olsaydi bize birakmazlardi diyenler var.

Çevrimdışı Bertug

Yanan eve girdik 1.05
Stad yapıyoruz 1.05
İnce eleyip sık dokuyoruz 1.05
Transferleri ikinci kampa yetiştirmeyi düşünüyoruz 1.05
Transfer sabır işi 1.05
Rakiplerin transferleri bizi ilgilendirmiyor 1.05
Orta sahaya takviye düşünmüyoruz 1.10
Sosa'yı son gün aldık 1.10
Transfer döneminin bitmesine daha 1.5 ay var 1.20
Kaleci transferi yapacağız 125.00

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanan eve girdik 1.05
Stad yapıyoruz 1.05
Transfer sabır işi 1.05
Rakiplerin transferleri bizi ilgilendirmiyor 1.05 Bence 1.001

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yanan eve girdik 1.05
Stad yapıyoruz 1.05
Transfer sabır işi 1.05

:lol: :lol: :ok: :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 14:39:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Siz azinliksiniz genel kitle sadece şöhret istiyor ben milesovic aik te de izlerdim 21 yasindayken cok begenirdim biliosunuz a milli takima kadar da yükseldi. Ama adam sohretsiz diye takimin stoperi görülmüyor iyi olsaydi bize birakmazlardi diyenler var.

Miloseviç'i ben de izledim çok izleyen biri olarak şuan Beşiktaş'ın stoperi olmadığını ben de söylerim. Çok eksiği var.

Bir de milli takım olayını abartmamak gerek İsveç alt takımlarından stoper çıkmıyor. 5 oyuncu Var oynayabilecek olan sadece biri de Miloseviç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Milesovic bizde olmaz su saatten sonra ama bizim disimizda bir buyuk takimda yillarca oynayacak emin ol daha 22 yasinda tabi gelisirse 28 yasinda tap yapacaginida düşün. Isvec milli takiminda da oynayacak bu fa benim fikrim.

Çevrimdışı Ersoy

Yanan eve girdik 1.05
Stad yapıyoruz 1.05
Transfer sabır işi 1.05

Aynen böyle.Özellikle ucuza en iyisini almayı hatırlatacaktır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GökhanG

Beşiktaş için en hayırlısını yapmağaa çalışıyoruz.

Stadımızı eylül ayında bitirmek istiyoruz.

Biz bu kulübe geldiğimizde 13842463 tane dava vardı.

Bunlarda benim favorilerim :icool:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş için en hayırlısını yapmağaa çalışıyoruz.

Stadımızı eylül ayında bitirmek istiyoruz.

Biz bu kulübe geldiğimizde 13842463 tane dava vardı.

Bunlarda benim favorilerim :icool:

Bu beninde favorim :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ergin1903

Yine hiçbir action yok, zaman gecmiyor ...  :s20:

Çevrimdışı murat_

bide baskan cikip transfer falan yok kaybolun diyomus  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mert_

Bugün sinirleniriz, yarın işimize gücümüze bakarız.

Çevrimdışı yigitcan1903

Öyle zaten
Yaparlarsa şaşırın  :D