2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876920 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:38:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Peki, Oyuncunun haklarını 2 firma alsa, Ücretsiz kiralasa beşiktaşa?

Teknik olarak mümkün.

Anca Uefa artık Avrupa'da fonların oyuncu bonservisi almasını kısmen yasakladı.

Bizim gibi zaten takipte olan bir kulüp bu yola girerse sonucu çok ağır olabilir.

Alıntı
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), futbolda üçüncü şahıs mülkiyetini prensipte yasakladı.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, UEFA İcra Komitesi, hafta sonu İsviçre'nin Lozan kentinde yaptığı toplantıda futbolcuları yakından ilgilendiren bir karar aldı.

Komite, bir futbolcunun kulübünün dışında bir yatırım fonu veya üçüncü bir şahısça, bonservisi başta olmak üzere, tüm pazarlama ve satış haklarının alınıp satılmasına olanak sağlayan "Üçüncü şahıs mülkiyeti"ne, "karşı" bir tutum sergileyeceğini açıkladı.

Komitenin bu kararının ardından, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) dünya çapında bir mevzuat değişikliğine gitmesi bekleniyor.

UEFA İcra Komitesi, FIFA konuyla ilgili gerekli adımları atmasa bile, Profesyonel Futbol Strateji Konseyi'ne (PFSC), UEFA turnuvalarında üçüncü şahıs mülkiyetine ilişkin düzenleme yapması için yetki verdi.

UEFA Başkanı Michel Platini, toplantının ardından yaptığı açıklamada, konuyla ilgili kesin kararlılığını belirtti. Platini, "Bazı takımlardaki futbolcuların finansal bir şirkete veya şahıslara ait olmasının iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Bu, ahlaken de doğru bir şey değil. Bu konu hakkında kafa yorduk ve FIFA'dan konuyla ilgilenmesini istedik" dedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Almeidayı ikna etseler demba ba gelmeyecekti.

Ronaldinhoyu ikna etseler sosa gelmeyecekti.

Aynen budur hesap edin işte.

Töre de çağrının dediği gibi, özen ısrarı yüzünden olmuştu. Ben dahil bir çok kişi olcan daha mantıklı buluyorduk maliyet açısından vs

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gel cocukkkk

Yok artık hiç bişeyi begenmeyen sen Quaresma Gelsin dedin :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:40:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar kaç kez daha uyarmalıyım?

Fikret Orman'a adı ve soyadı ile ya da başkan olarak hitap edin. Uslübünüzü koruyun.

Ve bu topikte transfer haricinde yönetime girmeyin her konunun yeri var forumda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özgür K.

Ş. Güneş nasıl bir sistem kurmak istediğini yönetime anlatmış ve istediği takviyeleri iletmiş olduğunu varsayarak konuşuysak;

Kulup bildiği yolda gitse idi tıpkı gecen senelerde olduğu gibi scout ekibinin önerileri ile Güneş'in istekleri arasında orta nokta bulunup yönetim içindeki bence var olan sıkıntılara rağmen süreç ilerletilirdi, çıkan haberlerde buna paralel gidiyordu.

Ne zaman ki renkliler podolski ve nani transferlerini yaptı bizim dengemiz bozuldu sanki, anlamsız bir gerginlik oluştu üzerimizde. Halbu ki bildiğimiz yolda ilerlesek mesela Dzsudzsak alsak (kendim topçuyu bildiğim için değil forumda bilgisine güvendiğim arkadaşlardan edindiğim izlenim) en az onlar kadar iş yapacak.

Kendi doğru bildiklerini yapsalar, ben yönetime ve Ş. Güneş'e güveniyorum eldeki imkanlarla en doğrusunu yapacaklardır. Sponsordu Rvp şuydu buydu derken rotamızdan sapar gibi oluyoruz, gerek yok.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Teknik olarak mümkün.

Anca Uefa artık Avrupa'da fonların oyuncu bonservisi almasını kısmen yasakladı.

Bizim gibi zaten takipte olan bir kulüp bu yola girerse sonucu çok ağır olabilir.

Fakat, etrafından dolanırsan kuralı bir şekilde aşabiliyorsun anladığım kadarıyla, riskli mi? evet ama aşılabilir mi ? evet. Riske gerek var mı? hayır.

Llorenteyi alsınlar 7-8 e. 2 yıl taksitle bitti gitti. Balazs a douglas a verilecek para zaten 4-5 dir max.
Orta sahaya adam bile alabilirsin.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre'yi aldıran Özen. Olcan'ı alıyorları göz göre göre bir de Bilic inat etti iyi ki.

Ba'yı aldıran zaten direk Özen Çebi de söyledi.

Sosa'yı Diego ve ondan Ronaldinho ile anlaşmasalar rüyamızda bile göremeyecektik.

Tolgay iyi transfer.

Olaya böyle de bakabiliriz ben o yüzden dedim ki 1 ay önce bu transfer dönemi öncekilerin planlı mı yoksa şans mı olduğunu gösterecek diye.

Maalesef parlak değil durum.
Değil abi de Anç hala yönetimin içinde. Birde Erdal Torunoğulları. İkisine çok güveniyorum. Ama fikret orman da bu sene fazla rol üstlendi ingiltereler moskovalar falan. Bence yine de kötü kadro kurulmaz. Sizin yazdığınıza göre bekletilen adamlar Douglas, Dzsudzsak ve Mitro. Şu 3 adama bile fitiz biz. Yani forvete en kötü mitro gelir. İstatistikleri ortada adamın da. Daha iyisini kovalıyorlarsa beklesin. He bu söylediklerim dzsudzsak için geçerli değil. Ondan iyisinin geleceğini sanmıyorum ki Dzsudzsak bu lige yeter de artar

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:42:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Fakat, etrafından dolanırsan kuralı bir şekilde aşabiliyorsun anladığım kadarıyla, riskli mi? evet ama aşılabilir mi ? evet. Riske gerek var mı? hayır.

Llorenteyi alsınlar 7-8 e. 2 yıl taksitle bitti gitti. Balazs a douglas a verilecek para zaten 4-5 dir max.
Orta sahaya adam bile alabilirsin.

Aynen bu plan üzerinden gidilmeli.

Fer'i kiralarsın olmadı mutlaka kiralanacak bir oyuncu bulunur ortasaha mevki kolay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bşk. F. Orman, E.Torunoğulları, M.Albayrak, bugün saat TSİ 16.00'da takım otelinde gündemle  ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Eyvah eyvah. 31 ağustosa kadar vaktimiz var, beşiktaşın parası kıymetlidir laflarına hazır olun. Benim sinirim kaldırmaz bunu.

Çevrimdışı aspireless

Sosa varken danny bencede anlamsiz maaş lar bile kritere bagliyken sako yada haksizlik etmeyelim alirlarsa ben fitim tabi bu bir ay önce ki muhabbet.     

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:45:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa varken danny bencede anlamsiz maaş lar bile kritere bagliyken sako yada haksizlik etmeyelim alirlarsa ben fitim tabi bu bir ay önce ki muhabbet.     

Danny 10 numara değil ki?

Danny sol açık olarak alınacaktı şimdi sol açığımız yok neden anlamsız?

Ayrıca Sako buraya gelirse Olcay'a bile tercih etmezsiniz baya takip etmiş biri olarak kendi fikrim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Sabah gazetesi Rhodolfo bitmis ama Douglas ve Vlaar hedefte diyor. Bu ikisi gelmezse Rhodolfo gelecekmis. Su 3 oyuncudan birini secmek okadar zor mu? Hepsiyle anlasip sonra mi karar verecekler?

Bu sene Franco ve Milo'nun formda olmasi sart cunku yeni stoper gelip alisana kadar fazla gol yemememiz lazim..

Çevrimiçi Samet Ç

Transferin son gününe kadar Q7, olursa Adebayor ki onu da alabileceklerini sanmıyorum. Başka da transfer olmaz yapamazlar koskoca kulüpte iki kişi transferler ile ilgileniyorsa en fazla bunu yapabilirler.

Çevrimdışı Ergin1903

Rvp gündemimizde yoktu. İlgilenmedik aciklamalari muhtemeldir.

Çevrimdışı Deniz

De Marke ‏@demarkesports  9 dk.9 dakika önce
TRANSFER - Bursaspor'dan ayrılan Fernando Belluschi, Meksika ekiplerinden Cruz Azul'a transfer oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  4 dk.4 dakika önce
Bşk. F. Orman, E.Torunoğulları, M.Albayrak, bugün saat TSİ 16.00'da takım otelinde gündemle  ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi mayguntr

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=856016771102770&set=a.197586853612435.44115.100000833663430&type=1&theater

Quaresma geliyormuş bugün İstanbul'a diyorlar ?

:D :D :D iki duble viski içtirtik imzayı attırdık ne ya hiç güleceğim yoktu valla  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:48:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

eyvallah @Deniz bu haberi bizlerle paylaştığın için
bakalım ne gibi söylemlerde bulunacaklar şimdiden merak sardı.

Çevrimdışı Tolga

Danny sol kanat olarak alınacaktı belki.

Ama bugün Danny kadroda olsaydı Sosa'yı satabilirdik.

Danny ortaya geçer Dsuduzsak'ı da sol kanada alırdık.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 13:52:28 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp'yi yalanlarlar onun dışında vaktimiz var transfer için çok çalışıyoruz en iyisini mümkün olduğunca ucuza alacağız derler. Başka bir beklentim yok.

Çevrimdışı Savaş

Eyvah eyvah. 31 ağustosa kadar vaktimiz var, beşiktaşın parası kıymetlidir laflarına hazır olun. Benim sinirim kaldırmaz bunu.
Beşiktaş için en iyisini bakıyoruz.  Taraftarimizin ici rahat olsun. Vodafone Arena'da basariya ulasacak takimi olusturacagiz. Elimizde farkli alternatifler var degerlendiriyoruz. Hocamizin son kararina gore transferlerimizi bitirip kampa yetistirecegiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

eğer gerçekse toplantıdan önce kap beklerim ben.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:51:06
  • Beşiktaş / Bodrum

- Uğraşıyoruz Beşiktaş'ın menfaatleri için.

Transfer kolay bir süreç değil.

Uefa'nın kısıtlaması var doğru adam atmak zorundayız.

Çok fazla spekülasyon var sabırlı olsun en iyisini yapacağız.

İsim vermek istemiyoruz.

Basın Toplantısından çıkacak tek net cevap Quaresma konusunda olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli