2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954566 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Zambrano gibi adam gelmez bu tarafa.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Mehmet57

Macera aramaya gerek yok.Çare Eder.

Bize, yanina Mbokani gibi birini alirsak ilac olabilecek oyuncu. Ba'dan gelecek parayla cok kolay alinabilirler.

Eder vs Semih Kaya. Adamin icinden gecmisti  :lol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Balıkesirsporu yazıp birisi zambranoya twit atsın onuda favlar şuanda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen ulusoy dönemini çok iyi hatırlamıyorsun sanırım  :)
Benim gözümde hiç farkı yok. 3 sezonda 3.lükten öteye gidemedik. Ulusoy döneminde bundan daha kötü olan ne vardı ki? En çok sahası kapatılan biziz en çok ceza alan bizi en çok kırmızı kart gören biziz, Demirören döneminde 50 hafta kadar penaltı atamadık. Bu liste say say bitmez. Üstelik kulübü bu hale sokan, avrupa kupalarından men edilmesine sebep olan birisine Beşiktaş'ın çıkarına bile olsa prim verilmesini doğru ve etik bulmuyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Beni bu plansızlık olduğu sürece Stat ve borçlar ilgilendirmiyor. Kimse çok para harcayın Yıldız getirin demiyor herkes bu plansızlığı eleştiriyor.

Sol bek ihtiyacın varken tosici ne mantıkla aldığını, yabancı Kuralı esmemişken pektemeke bu sözleşmeyi nasıl yaptığını, Tolga antrenmanların yarısını kaçırmışken 3 aydır kaleci ihtiyacın varolduğu belliyken hiçbir kaleci ile görüşmemeni bunların Hiçbirini açıklayamazsın kimseye.

Açıklayamadığın için de 120 liralık taksitle eleştirmekten birçok yere kadar saldırganlaşırsın. Devamlı aynı şeyleri tekrarlar aynı bahaneleri Önümüze koyarsın. Ama öyle değil. 4. Senedeyiz papaz artık pilav yemiyor.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Beyler zambrano gs tweetinide favladi.Adam oylesine favliyomus gibi. :kop:

Çevrimdışı Strand Jack

Zambrano ağam bizimle eğleniyir ya

Çevrimdışı forzatunga

Abi kulüp düze kolay kolay çıkmaz zaten de çıktıktan sonra yapacakları da bundan fazla olmaz. Son iki yılda gayet yeterli miktarda bonservis paraları ödendi. Şu anda ne yaptıkları da az çok belli bu kadar paraya rağmen tek bir teneke parçası bile gelmiyorsa bir finali geçtim yarı final bile olmuyorsa iki katını da harcasalar ben çok bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Maalesef durum bu bir şey olmuyorsa fazla zorlamamak gerekiyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

durum bu

Çevrimiçi Samet Ç

Kanata Kono olmazsa Babel'i alacağımıza Bertrand Traore gitsek daha mantıklı değil mi ?

Bize, yanina Mbokani gibi birini alirsak ilac olabilecek oyuncu. Ba'dan gelecek parayla cok kolay alinabilirler.

Eder vs Semih Kaya. Adamin icinden gecmisti  :lol:

Aynen.

Çevrimdışı talha

Kanata Kono olmazsa Babel'i alacağımıza Bertrand Traore gitsek daha mantıklı değil mi ?

Ba satılacaksa Hakim Ziyech'i tercih ederim. Çocuğu izleyin. Bence 5-6M arası tamamlanabilir.  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Ba satılacaksa Hakim Ziyech'i tercih ederim. Çocuğu izleyin. Bence 5-6M arası tamamlanabilir.  :tabe:
Ziyech'i biliyorum Önder Özen zamanında bir ara gündeme gelmişti :)

Çevrimdışı Kutay

şu dakikalarda erdal torunoğulları ile konoplyankanın babası görüşüyorlar diye bir bilgim var
inşallah gelir töreyle beraber yardırırlar  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Mehmet57

Ziyech tam bir 10 numara, forvet degil. Bertrand Traore ise merkez santrofor, sag kanatta oynayabilmesine ragmen.

Çevrimdışı Kadir G.

durum bu

Doğru galatasaray 2.5 kat fazla harcayarak 4 yılda 3. Şampiyonluğunu aldı.

Çevrimdışı talha

Ziyech'i biliyorum Önder Özen zamanında bir ara gündeme gelmişti :)

3.5M'e gitti ben olsam getirirdim. Bilic istemedi sanırım. Konop falan boş bence. Eğer Ba satılacaksa bu çocuğu deneyelim. Geçen seneden sonra üstüne çok çok koydu.  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Babel e hazır olun bu hafta ama bence kötü değil bizde iş yapar, Kasımpaşa maçlarını izleyin bizde olsa farklı olur

Çevrimiçi Samet Ç

Ziyech tam bir 10 numara, forvet degil. Bertrand Traore ise merkez santrofor, sag kanatta oynayabilmesine ragmen.
Transfermarkt'da her iki kanatta da oynayabildiği yazıyor. Valla Babel'e falan düşeceksek bu adam düşünülmeli.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bence forvette vlaar sol açıkta ochoa stoper de sako baya iş yapar. Alınmalı

Çevrimiçi Necmi

birşey diyecem farkında değilsiniz ama yıldırım demirören dönemine gidiyoruz tekrar
feda dendi küçültüldü takım thşörtler çıktı aldık forma aldık falan flen
baktılar küçülerek olmuyor açıldılar para harcamadan olmucak diye
para harcamaya başladılar borç tavan yaptı kimse bana eski yönetimin borcunu
ödüyoruz hikayesini anlatmasın ödüyorsun eyvallahta bu borcun azalması lazım
aksine artıyor borç neyse 4 senede 2 şampiyonluk 1 ziraat kupası varda ondan eleştiriyoruz
biz yönetimi zaten devam bu kafayla stadyum açılsa bile hiçbir ümidim yok benim bu yönetimle

borcun arttığını düşünüyorsan devraldıklarında olan borcu o zamanki kurdan dövize çevir
birde şimdiki borcu bu günün kurundan dövize çevir birde öyle bak biz tl borçlu değiliz döviz bazlı borçluyuz
birde üstüne ekstradan stad için harcanan parayı koy aslında borcun büyümediğini görürsün birde
devraldıklarında borcunu ödeyemeyen bütün gelirlerin temlik altında icralık bir kulüpken şimdi borcunu ödeyebilen
bir kulüp durumuna gelmişsin  birde devraldıkları borçta öyle durmuyor ha bire faiz yiyor
birde elde ettikleri sponsorluk gelirleri var kasaya gelir olarak girmediği için ana borçtan düşmüyor
bildiğim kadarıyla kasaya nakit girdikçe gelir hanesine yazılır. bilet gelirleri temlikli fulya gelirleri temlikli
bir taraftan transfer yapıyorsun bir taraftanda geçmiş transferlerin borcunu ödüyorsun hesap yapın boş konuşmaktan iyidir.
şimdi muhasebeciler bir ay oturur hesap yapar borç büyüyormu yoksa geriledimi veye durağanlaştımı diye
ama siz burda iki kelimeyle hüküm verirsiniz. bu yönetim bütçeyi 140 M dan 440 milyona çıkarttı bu bile kulübün gelirleri
üzerine kattıklarını gösterir. Bütçeleri kafana göre çıkartamazsın ne kadar harcayacaksan o kadar kazanman gerekir
onaylandığına göre gelir gider dengesi bütçede sağlanmış demektir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beni bu plansızlık olduğu sürece Stat ve borçlar ilgilendirmiyor. Kimse çok para harcayın Yıldız getirin demiyor herkes bu plansızlığı eleştiriyor.

Sol bek ihtiyacın varken tosici ne mantıkla aldığını, yabancı Kuralı esmemişken pektemeke bu sözleşmeyi nasıl yaptığını, Tolga antrenmanların yarısını kaçırmışken 3 aydır kaleci ihtiyacın varolduğu belliyken hiçbir kaleci ile görüşmemeni bunların Hiçbirini açıklayamazsın kimseye.

Açıklayamadığın için de 120 liralık taksitle eleştirmekten birçok yere kadar saldırganlaşırsın. Devamlı aynı şeyleri tekrarlar aynı bahaneleri Önümüze koyarsın. Ama öyle değil. 4. Senedeyiz papaz artık pilav yemiyor.

Yola çıkış noktalarında büyük umut beslediğimi ve birşeyleri fazlasıyla değiştireceklerine inandığımı belirtmek istiyorum. İbrahim Altınsay hamlesi sonrasında Önder Özen hamlesi, genç isimlere yönelinmesi, feda çıkışı, stadın inşaatının başlanması bunlar hepsi çok güzel gelişmelerdi ama bir bir ellerindeki tüm kaleleri kaybettiler Önce Altınsay'ı sonra Önder Özen'i, büyük bir proje olduğuna inandıkları Bilic'i, takımın geleceğini planladıklarını söyledikleri yabancı kuralını. Hepsini tek tek kaybettiler. Şimdi seninde dediğin gibi tek yaptıkları kendilerini eleştirenleri eleştirmek bunu yaparken de hiç özeleştiri yapmamaları. Suçu veya öfkeyi başka yöne yönelterek durumdan kaçamazsın veya kurtulamazsın. 3 sene az bir zaman değil. Hem taraftar hem kongre yeterince destek vermiştir. Bundan sonra yapacakları yanlış hamleler hem kendilerinin sonu olur hem de Beşiktaş'ın geleceğini daha da kötü noktalara getirir. Başta futbol olmak üzere her branşta yeniden yapılanmak şarttır, Pınar Karşıya güzel bir örnektir onu geçtim bundan üç sene önceki Beşiktaş Basketbol takımı Pınar Karşıyaka'dan çok daha iyi bir örnektir. Önemli olan para ve bütçe değildir vizyondur, sistemdir, devamlılıktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Ziyech sol kanatta da oynayabiliyor.  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

3.5M'e gitti ben olsam getirirdim. Bilic istemedi sanırım. Konop falan boş bence. Eğer Ba satılacaksa bu çocuğu deneyelim. Geçen seneden sonra üstüne çok çok koydu.  :tabe:
Özen Depay'ı da istedi ilk senesinde baya bir haberler döndü 5 milyon euroya anlaşıldı diye sanırım scout ekibi veto etmiş nasıl scoutsa artık. :D Sonra gittiler Töre'yi kiraladılar. Özen'in istediklerini almadılar gittiler Sezer'i falan getirdiler.   :D

Çevrimdışı Çağrı

Bu önümüzdeki yıl bütçesi 440 milyon tl açıklandı ya sanırım kongre kitapçıklarında ya da sunumda hangi gelirin nereden geleceğini yazmışlar elinde olan ya da bir yerde gören var mı Dökümü?

Bir Görelim nereden ne gelecek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Transfermarkt'da her iki kanatta da oynayabildiği yazıyor. Valla Babel'e falan düşeceksek bu adam düşünülmeli.

Transfermarkt'a gore oyle, ama orda performansi duser. Klasik kanat oyuncusu degil, zaten gectigimiz sezon Vitesse'de tum sezon boyunca merkez'de oynadi.

Ki, orda cok etkili. Bence kesinlikle kiralanmali zaten. Bu takima Ba giderse 2 santrofor, 1 sol kanat, 2 stopper ve sagbek sart zaten. Ilk santroforun yedegi Pektemek ve Cenk olmamali. Omer'i tutmazlar bence, haksizlik olsada ona.