birşey diyecem farkında değilsiniz ama yıldırım demirören dönemine gidiyoruz tekrar
feda dendi küçültüldü takım thşörtler çıktı aldık forma aldık falan flen
baktılar küçülerek olmuyor açıldılar para harcamadan olmucak diye
para harcamaya başladılar borç tavan yaptı kimse bana eski yönetimin borcunu
ödüyoruz hikayesini anlatmasın ödüyorsun eyvallahta bu borcun azalması lazım
aksine artıyor borç neyse 4 senede 2 şampiyonluk 1 ziraat kupası varda ondan eleştiriyoruz
biz yönetimi zaten devam bu kafayla stadyum açılsa bile hiçbir ümidim yok benim bu yönetimle
borcun arttığını düşünüyorsan devraldıklarında olan borcu o zamanki kurdan dövize çevir
birde şimdiki borcu bu günün kurundan dövize çevir birde öyle bak biz tl borçlu değiliz döviz bazlı borçluyuz
birde üstüne ekstradan stad için harcanan parayı koy aslında borcun büyümediğini görürsün birde
devraldıklarında borcunu ödeyemeyen bütün gelirlerin temlik altında icralık bir kulüpken şimdi borcunu ödeyebilen
bir kulüp durumuna gelmişsin birde devraldıkları borçta öyle durmuyor ha bire faiz yiyor
birde elde ettikleri sponsorluk gelirleri var kasaya gelir olarak girmediği için ana borçtan düşmüyor
bildiğim kadarıyla kasaya nakit girdikçe gelir hanesine yazılır. bilet gelirleri temlikli fulya gelirleri temlikli
bir taraftan transfer yapıyorsun bir taraftanda geçmiş transferlerin borcunu ödüyorsun hesap yapın boş konuşmaktan iyidir.
şimdi muhasebeciler bir ay oturur hesap yapar borç büyüyormu yoksa geriledimi veye durağanlaştımı diye
ama siz burda iki kelimeyle hüküm verirsiniz. bu yönetim bütçeyi 140 M dan 440 milyona çıkarttı bu bile kulübün gelirleri
üzerine kattıklarını gösterir. Bütçeleri kafana göre çıkartamazsın ne kadar harcayacaksan o kadar kazanman gerekir
onaylandığına göre gelir gider dengesi bütçede sağlanmış demektir