2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954738 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

ilkte ben karşı çıkmıştım o transfere doğruya doğru ama adam kamptan dönünce üzülmüştüm enazından yedek klübesin'de öyle bir adam lazımdı

Herkes karşı çıktı. Özellikle Diego'nun FB'ye gitmesinden sonra Yalçın Ayhan çok büyük kumar oldu yönetim için.

Ama Ersan yerin Necip ya da direk Ersan oynayınca lan adam gelse miydi demeyen Beşiktaş'lı yoksa namerdim.  :lol:

Ama burada Bilic'in de suçu çok fazla. Adam Ersan yokken inadına Necip'i oynattı. Atınç zamanında daha fazla rol alsaydı belki Yalçın bile iyi gözükmezdi.  :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Orhan_

Sana 2 Yıl hizmet edip üzerine bide Sana İHANET eden BİLİÇ e PLAKET verip , Sana 10 yıl hizmet etmiş Futbolcuna ayrılıgı Kulüp personeli vasıtasıyla söylersen Haksızlıgın en büyüğünü yapmışsın demektir @stillbirth

Bilic ihanet ettiyse ona plaket vermek yanlış bence. Aynı muameleyi Toraman'a da yapmak yanlış üstüne yanlış. 10 senelik hizmetinin karşılığını parayla aldı zaten bu zatı muhterem. Arada harcadığı Üzülmez'i de unutmamak lazım!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene ilgilendiğimiz adamların isimleri bu sene tekrar tekrar ortaya atılıyor. Bu işte bir yanlışlık var ama nerede bilemiyorum. Bence yine yönetim ters köşe yapabilir Ba ve Sosa'da olduğu gibi. Umarım öyle yaparlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Geçen sene ilgilendiğimiz adamların isimleri bu sene tekrar tekrar ortaya atılıyor. Bu işte bir yanlışlık var ama nerede bilemiyorum. Bence yine yönetim ters köşe yapabilir Ba ve Sosa'da olduğu gibi. Umarım öyle yaparlar.

Aynı isimler tekrar ediliyorsa anla  ki içeriden bilgi gelmiyordur.  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı isimler tekrar ediliyorsa anla  ki içeriden bilgi gelmiyordur.  :tabe:
Başkan trt sporda söyledi isimleri sızdırıyorsunuz sonra zor durumda kalıyoruz diye. Tam tersi bir durum mevcut olabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Oguzhan, Kerim, Atinc.

bu üc Oyuncunun gelisimi henüz sona ermedi. seneye Patlama yapip degerini 2-3'e katlayabilirler.

bunlar haricinde Piyasa Degeri seviyesinde teklif alan bütün Oyuncular satilabilir bana göre.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler Selamün Aleyküm :)

Sabah 5'te kalkıp otobüse bindim 2 saat yol çektim. Bir buçuk saat Antalya sıcağında yürüdüm, 3 taksi, 1 belediye otobüsüne bindim. 2 saatlik bir sınava girdim. Tekrar 2.5 saatlik otobüs yolculuğunun ardından eve yeni girdim.

Ama Edebiyat ve Coğrafyanın canına okudum geldim :evillol: :evillol:

Şimdi, bana özet geçebilecek varmı :pray: :pray:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Jukebox

Sabah 5'te kalkıp otobüse bindim 2 saat yol çektim. Bir buçuk saat Antalya sıcağında yürüdüm, 3 taksi, 1 belediye otobüsüne bindim. 2 saatlik bir sınava girdim. Tekrar 2.5 saatlik otobüs yolculuğunun ardından eve yeni girdim.

İbrahim Toraman bıraktı o kadar.
Onun dışında sessiz sakin sıkıcı bir gün.

Çevrimdışı Abdullah

1-Toraman gitti.
2-... :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Turgay Demir ‏@turgaydemirr  47 dk.47 dakika önce
Bu arada Beşiktaş'ta stoper konusunda bu gece bir gelişme olursa (olabilir) yarın sabah A Spor'da, Sabah Sporunda ilk duyan siz olacaksınız.

Dayıdan inciler.  :D

Çevrimdışı ZEKI

gelende giden de yok.. senn sinav naisl gecti esas haberler sende :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Büyük ihtimalde öyle olacak sızmıyor hiç bir bilgi

Çevrimiçi Mehmet57

Sağ bekte bana göre ikisi de aynı katkıyı verirler bunu sağ bekte performansı düşen Atiba için söylüyorum.

Nyom bize kalite katmaz.

Katilmiyorum. Nyom La Liga'in en iyi bekleri arasinda ve kucumsenmesinin tek sebebi istatistikleri galiba. Granada'in bu ligin en zayif takimlari arasinda oldugunu unutmamak gerek, ki bu yuzden istatistik olarak geride kalmis olabilir.

Nyom istisna olarak orta saha ve stopper oynamisligi var. Marsilyali Rod Fanni ile benzer ozelliklere sahip bir futbolcu, ki Nyom'un top kontrolu gayet iyi.

Yaklasik 1,89'luk boyu icin, hele ki uzun mesafede gayet suratli bir futbolcu, ikili mucadelelerde cok guclu ve topu olumlu kullanabiliyor.

Bizim taraftarimizin Johnsonu Nyom'a tercih etmesinin tek sebebi Johnsonun EPL'de oynayip ismi buyuk olmasi. Lakin, bir sure once Nyom'da Liverpool ile adi geciyordu, ve o donem Bleacherreport Squawkadan da istatistik kullanarak scout raporu hazirlamisti.

Sonuc olarak Nyom'un defansif yonu Johnson'dan cok daha guclu oldugu gibi, mac basi yaptigi basarili orta yuzdesi Johnsonun iki kati.

http://www.bleacherreport.com/articles/2082560-scouting-report-could-allan-nyom-be-liverpools-future-right-back

Çevrimiçi Samet Ç

Evren denen arkadaş Anç ile yarın son kez görüşülecek dedi Nyom için. Bir isim daha varmış görüşmeler olumlu gidiyormuş daha basına yansımadı dedi.

Çevrimdışı ozan062

stoper alıcaklar dedik dedik baska baska yerlere gidiyorlar almak için ilginc işler yani hala kararsızlar demekki
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

stoper alıcaklar dedik dedik baska baska yerlere gidiyorlar almak için ilginc işler yani hala kararsızlar demekki
Başka yer derken :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Herhalde transfer yapmayacağız.Malum iş bitirme 0.

Çevrimdışı talha

Isla'da bir garip. İngiltere'den kimse seni almaz geç o işi. O kadar yüksek fiziğe sahip değilsin. İngiltere'de fark yaratmazsın kim alacak seni? İtalya'da kalmak nedir Allah aşkına Juventus seni istemiyor Roma,İnter Milan gibi takımlarda almayacak bir Fiorentina için mi bizi istemiyorsun? Bizden daha iyi maaş mı verecekler yok? Bizden daha iyi Avrupa macerası mı olacak o da yok. Biz nereye gidiyoruz onlarda oraya gidiyor.

Bir ligin kalitesi bir tkaımı bu kadar etkiler mi arkadaş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sanırım çoğumuz Fikret Orman ve yönetiminin stadı bitirip biraz düzlüğe çıktıktan sonra bırakmasında hemfikiriz :)

Çevrimdışı Tolga

Isla'da bir garip. İngiltere'den kimse seni almaz geç o işi. O kadar yüksek fiziğe sahip değilsin. İngiltere'de fark yaratmazsın kim alacak seni? İtalya'da kalmak nedir Allah aşkına Juventus seni istemiyor Roma,İnter Milan gibi takımlarda almayacak bir Fiorentina için mi bizi istemiyorsun? Bizden daha iyi maaş mı verecekler yok? Bizden daha iyi Avrupa macerası mı olacak o da yok. Biz nereye gidiyoruz onlarda oraya gidiyor.

Bir ligin kalitesi bir tkaımı bu kadar etkiler mi arkadaş.
Adam İtalya'da kalmak istiyorsa yapacak birşey yok. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

aslinda Tosic'in alindigi ve Atiba'nin kalacagi belli oldugu an hedeflenilen Kadro yapisi netlik kazandi.

sol Bek ve defansif orta saha gibi önemli Bölgeler bu kalitede Oyunculardan kuruluysa anlasiliyor ki sadece en önemli Bölgelerdeki aciklar kapatilacak.

muhtemelen Kanat Oyuncusu alinmayacaktir. Ba satilirsa o parayla Cenk Tosuna alternatif fazla maliyeti olmayan bir forvet alinir. kalan parayla 1 Stoper ve 1 Sag Bek alinir ve Transfer kapatilir.

yani beklentilerimizi biraz asagi cekmeliyiz.

Dinamo Moskova'nin Avrupa'dan men cezasi almasi bizim icin bir sans olabilir.

belki Samba bir sekilde koparilabilir oradan.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım çoğumuz Fikret Orman ve yönetiminin stadı bitirip biraz düzlüğe çıktıktan sonra bırakmasında hemfikiriz :)
neden hamallığı yapıp sıkıntıyı çekip başkasınamı yedirsin onun yarattıklarıyla birileri kralmı olsun
birde kulüp düze çıktıktan sonra ne yapıyor görmek lazım değilmi iyi olanı yönetmek her kesin yapacağı bir iş
esas kriz durumlarında ne yapacağın önemli stadı bitirsin kulüp düze çıksın gitsin dediğine göre demekki şu an doğru şeyler yaptığını düşünüyorsun
birde kulüp düze çıktıktan sonra doğru şeyler yapabilecekmi görmek gerekir.

Çevrimdışı Ozan E.

Herkesin fikri alinmadan yapilan genellemeler dogru olmayabilir aklinda bulunsun :)

Çevrimdışı JoseDemba

Ertan Süzgün Zambrano Vlaar ve Britos diyo valla 3'ü de iyi stoper öncelik Vlaarmış ama
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!