Sağ bekte bana göre ikisi de aynı katkıyı verirler bunu sağ bekte performansı düşen Atiba için söylüyorum.
Nyom bize kalite katmaz.
Katilmiyorum. Nyom La Liga'in en iyi bekleri arasinda ve kucumsenmesinin tek sebebi istatistikleri galiba. Granada'in bu ligin en zayif takimlari arasinda oldugunu unutmamak gerek, ki bu yuzden istatistik olarak geride kalmis olabilir.
Nyom istisna olarak orta saha ve stopper oynamisligi var. Marsilyali Rod Fanni ile benzer ozelliklere sahip bir futbolcu, ki Nyom'un top kontrolu gayet iyi.
Yaklasik 1,89'luk boyu icin, hele ki uzun mesafede gayet suratli bir futbolcu, ikili mucadelelerde cok guclu ve topu olumlu kullanabiliyor.
Bizim taraftarimizin Johnsonu Nyom'a tercih etmesinin tek sebebi Johnsonun EPL'de oynayip ismi buyuk olmasi. Lakin, bir sure once Nyom'da Liverpool ile adi geciyordu, ve o donem Bleacherreport Squawkadan da istatistik kullanarak scout raporu hazirlamisti.
Sonuc olarak Nyom'un defansif yonu Johnson'dan cok daha guclu oldugu gibi, mac basi yaptigi basarili orta yuzdesi Johnsonun iki kati.
http://www.bleacherreport.com/articles/2082560-scouting-report-could-allan-nyom-be-liverpools-future-right-back