2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954664 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Herkesin fikri alinmadan yapilan genellemeler dogru olmayabilir aklinda bulunsun :)

aynen :claps:

genelleme yapabilmek icin anket yapilmasi gerekir.

Çevrimdışı MumbLe

Hakan Yurtsever ‏@c4b1f486d57b4d9  18 dk.18 dakika önce
Konplyanka nin menajer babasi erdal torunoğullari'la görüşme talep etti

Çevrimdışı Abdullah

neden hamallığı yapıp sıkıntıyı çekip başkasınamı yedirsin onun yarattıklarıyla birileri kralmı olsun
birde kulüp düze çıktıktan sonra ne yapıyor görmek lazım değilmi iyi olanı yönetmek her kesin yapacağı bir iş
esas kriz durumlarında ne yapacağın önemli stadı bitirsin kulüp düze çıksın gitsin dediğine göre demekki şu an doğru şeyler yaptığını düşünüyorsun
birde kulüp düze çıktıktan sonra doğru şeyler yapabilecekmi görmek gerekir.
Abi kulüp düze kolay kolay çıkmaz zaten de çıktıktan sonra yapacakları da bundan fazla olmaz. Son iki yılda gayet yeterli miktarda bonservis paraları ödendi. Şu anda ne yaptıkları da az çok belli bu kadar paraya rağmen tek bir teneke parçası bile gelmiyorsa bir finali geçtim yarı final bile olmuyorsa iki katını da harcasalar ben çok bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Maalesef durum bu bir şey olmuyorsa fazla zorlamamak gerekiyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Başka yer derken :icool:

avrupada alıcaklardı ısrarla ama simdi baska kıtalara taktılar kafayı brezilya falanda değilki

iştw hep plansızlık menejer oyunları
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 18:56:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Ertan Süzgün Zambrano Vlaar ve Britos diyo valla 3'ü de iyi stoper öncelik Vlaarmış ama

Ertan Süzgün her kimse decoder eskiymiş.  :D

Çevrimdışı Ozan E.

Sevilla'nin teklifini begenmediler mi acaba

Çevrimiçi Necmi

Abi kulüp düze kolay kolay çıkmaz zaten de çıktıktan sonra yapacakları da bundan fazla olmaz. Son iki yılda gayet yeterli miktarda bonservis paraları ödendi. Şu anda ne yaptıkları da az çok belli bu kadar paraya rağmen tek bir teneke parçası bile gelmiyorsa bir finali geçtim yarı final bile olmuyorsa iki katını da harcasalar ben çok bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Maalesef durum bu bir şey olmuyorsa fazla zorlamamak gerekiyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben stadımızda oynamaya başlamadan böyle bir yorum yapmam
Beşiktaş tarihinin en zor gündemini yaşıyor büyük sıkıntılar var hem maddi
hemde diğer nedenlerden bu şartlar altında sizin dediklerinizi yapabilecek bir
yönetim olduğunu ben sanmıyorum tabi birilerine biat edecek bir yönetim çıkmazsa
bunada ben kabul değilim. Gerçekleri değerlendirmeden yapılan yorumlar
hayalden öteye gitmez Federasyonun başında yıllarca Beşiktaşa başkanlık yapmış biri
oturuyor ve federasyondan en büyük engellemeleri hakem doğramalarını bu federasyondan
görüyoruz Yönetim değişirse düzeleceğinemi inanıyorsunuz. Düzelir Hasan arat gelir
herşeyi düzeltir. Ama söyleyeyim bu yönetimin taraftar yönetim ilişkisini mumla ararsınız.

Çevrimdışı Tolga

Sevilla'nin teklifini begenmediler mi acaba
En yüksek parayı zaten biz verdik eğer parayı tercih edecekse bize gelir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

neden hamallığı yapıp sıkıntıyı çekip başkasınamı yedirsin onun yarattıklarıyla birileri kralmı olsun
birde kulüp düze çıktıktan sonra ne yapıyor görmek lazım değilmi iyi olanı yönetmek her kesin yapacağı bir iş
esas kriz durumlarında ne yapacağın önemli stadı bitirsin kulüp düze çıksın gitsin dediğine göre demekki şu an doğru şeyler yaptığını düşünüyorsun
birde kulüp düze çıktıktan sonra doğru şeyler yapabilecekmi görmek gerekir.

Evet abi haklısın burda :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ozan E.

En yüksek parayı zaten biz verdik eğer parayı tercih edecekse bize gelir. :)
Parayi tercih edecek gibi duruyor :) yoksa coktan Sevilla'ya imzayi atmisti

Çevrimiçi Savaş

Ne çektiysek su menajer akrabalardan cektik. Ronaldinho'nun abisi de fazla para koparmak icin bizi kullanmıştı. Ben hala kullanıldığımızı düşünüyorum.  Umarım yanılırım.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Mbia, Trabzon ile 4 yıllık anlaşmış. :)

Resmi imza Salı günü atılacakmış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen :claps:

genelleme yapabilmek icin anket yapilmasi gerekir.

Ben genel olarak sezdiğim havadan yola çıkarak öyle söyledim abi haklısınız tabi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Parayi tercih edecek gibi duruyor :) yoksa coktan Sevilla'ya imzayi atmisti
Gözüken o ki hala ortada net birşey yok her türlü sonuca hazırlıklı olmak lazım :)

Çevrimdışı ozan062

oguzhandan bahseden yok demekki yalanmıs transfer teklifleri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BlackEagle1989

Ron Vlaar tavsiye etmem, tek bir dunya kupasinda iyi oynadigi diye alinmamasi lazim.. daha agresif almak lazim... zaten iyi olsaydi adam Premier ligte kalirdi.. 

Benim anlamadigim herseyi forvet kokan bir L. Adriano var bizim yonetim neyi Bekler bas 3 milyonu all adami cok mu zor, biraz risk al kardesim adam zaten bosta imza parasini istiyorsa cepinizden ver cok mu zor toplayin aranizda.. bunu yapamiyorsaniz zaten niye orda oturuyorsunuz ki .. illah fb veya gs almasi beklemek mi gerekir. fb ve gsde zor durumdalar ama herifler aliyor.. ben Bukadar korkak bir yonetim gormedim..

Çevrimdışı Ozan E.

Gözüken o ki hala ortada net birşey yok her türlü sonuca hazırlıklı olmak lazım :)
Kesinlikle katiliyorum :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yönetim olduğunu ben sanmıyorum tabi birilerine biat edecek bir yönetim çıkmazsa
hayalden öteye gitmez Federasyonun başında yıllarca Beşiktaşa başkanlık yapmış biri
oturuyor ve federasyondan en büyük engellemeleri hakem doğramalarını bu federasyondan
görüyoruz Yönetim değişirse düzeleceğinemi inanıyorsunuz. Düzelir Hasan arat gelir
herşeyi düzeltir. Ama söyleyeyim bu yönetimin taraftar yönetim ilişkisini mumla ararsınız.
Abi tek bişi soracam son iki üç cümlenle ilgili. Başkan yönetim olarak Beşiktaş başkanlığı yapmış birisinin federasyon başkanlığının devam etmesini istiyoruz dedi geçen hafta. Bu nasıl bir çelişkidir? Senin yorumun nedir bu konuda..
Korku akıl katilidir.

Macera aramaya gerek yok.Çare Eder.

Çevrimdışı sosyalkartal

şu dakikalarda erdal torunoğulları ile konoplyankanın babası görüşüyorlar diye bir bilgim var
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Strand Jack

https://twitter.com/Fatikarasu/status/612394203319037952

Zambrano boş bulunmuş favlamış harbiden bence kesin zambrano transferi bitti  :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ertan Süzgün Zambrano Vlaar ve Britos diyo valla 3'ü de iyi stoper öncelik Vlaarmış ama
Ersanı Satıp , Vlaar- Britos ikilisini alırsak savunmada sıkıntı yaşamayız bu sezon..
Tek başına Vlast olmaz :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Ama voleybol küme düştük basketbol playofflara bile kalamadık Her şey stat değilki abi.
Bunun yüksek bütçeyle alakasıda yok pınar Karşıyaka bizim basketboldan çok daha düşük bir bütçeyle şampiyon oldu doğru planlama İle başarı kazanılıyor Ama bizim yönetim hentbol dışında Çeyrek final bile göremedi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Fatikarasu/status/612394203319037952

Zambrano boş bulunmuş favlamış harbiden bence kesin zambrano transferi bitti.Güzel transfer hayırlı olsun :sevinc
Kap gelmeden inanmam :D ama gelirse yanına bir stoper daha lazım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu dakikalarda erdal torunoğulları ile konoplyankanın babası görüşüyorlar diye bir bilgim var
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Bırahın Gelsin , bırahın gelsin Gel hele gel gel gel
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık