2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954729 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Olaya böyle bakar da kabulleniş evresine girersek asıl topu o zaman atarız işte. O zaman küçük olduğunu tam anlamıyla kabul etmiş olursun. Burası la Liga değil buraya gelebilecek en üst kesin oyuncu da belli burada 40 milyon harcayan da 15 milyon harcayan da Eşit şampiyonluk şansına sahiptir çünkü mesele paranın çokluğu değil doğru oyuncu tercihidir. La ligada oynuyor olsak her oyuncu gelebiliyor olsa anlarım dediğini ama öyle bir durum yok biz doğru transfer yapsak aradaki kadro kalite farkı yazıyla rakamla Sıfır olur.

Muslera sende olsa sen şampiyondun Çağrı romantizme gerek yok.
Belirli bir süre bu devran böyle gider  elbet bizimde düzlüğe çıktığımız diğerlerinin buhran yaşadığı dönem gelicek.

Çevrimdışı Abdullah

Cok para harcamadan basarili olabiliriz ama her zaman oyle olmaz iste belki bir kez olursun ama dewamlilik icin mutlaka harcaman gerekir. Biz son 3 senedir az harcayarak basari peşinde kostuk ama olmadi bence bu sene daha farkli bir strateji belirlemeliydik ama o da olmadi dolayisiyla son 3 seneye bakarak bir benzerinin daha yasanmayacagini beklemek polyannacilik olur.
Az falan harcamadık abi son iki senedir 15 M un üzerinde bonservis ödedik bu hiç az bir rakam değil. Geçen sene nispeten daha doğru harcandı bu para ama bir önceki sene için bunları söylemek pek mümkün değil açıkçası 15 M doğru harcandığında gayet şampiyon yapabilecek bir mebla

Çevrimdışı TØLGA

Belirli bir süre bu devran böyle gider elbet bizimde düzlüğe çıktığımız diğerlerinin buhran yaşadığı dönem gelicek.
asıl romantizm bu öyle bekleyerek birşey yapmayarak gelmez sıkıntı burda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Belirli bir süre bu devran böyle gider  elbet bizimde düzlüğe çıktığımız diğerlerinin buhran yaşadığı dönem gelicek.
Sen de Muslera gibi kaleci alırsan şampiyon olursun.

Ama sıradan kalecilerle yola çıkarsan rakiplerinin şampiyonluğunu izlersin bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Burada çok basit bir denklem var.

Adamdaki para sende yok mu? Yok o zaman yapman gereken basit.

Gökhan Gönül'ün mevkine sen de Gönül koyamıyorsan Kaderabek koyabileceksin.

Meireles, Melo koyamıyorsan Tino Costa koyabileceksin.

Aynı paraya aynı klasmanda oyuncu alman şart değil aptal olan sen değilsin onlar. Onların harcadığının 3 te birine onların oyuncusundan aldığı verimin fazlasını kendi oyuncundan alabilirsin.

Burası Türkiye yahu, Süper Lig. Burada 2 yıl arka arkaya 15 milyon euroyu doğru harca, şampiyon olmama şansın yok 2. sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Cok para harcamadan basarili olabiliriz ama her zaman oyle olmaz iste belki bir kez olursun ama dewamlilik icin mutlaka harcaman gerekir. Biz son 3 senedir az harcayarak basari peşinde kostuk ama olmadi bence bu sene daha farkli bir strateji belirlemeliydik ama o da olmadi dolayisiyla son 3 seneye bakarak bir benzerinin daha yasanmayacagini beklemek polyannacilik olur.

aynen oyle bursaspor haydi tekrar şampiyon olsun görelim.ksk seneye basketbolda sampiyon olabilecek mi? hayır.

Çevrimdışı Abdullah

Her şampiyon olmadığımız yıl daha kötü bir duruma sürükleniyoruz abi. Şampiyon olmadığımız sürece de düzlüğe falan çıkmak mümkün değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2,5 katımızı harcamışlar öyle veya böyle 3 şampiyonluk almışlar 2 türkiye kupası 2 süper kupa almışlar. Bunlara ek olarak 3 defa şampiyonlar ligine direkt katılmışlar 2 defa gruplardan çıkmışlar. Bu sayede ciddi gelir elde etmişler hatrı sayılır miktarda ürün satışından ve stadyumdan gelir elde etmişler. Şimdi soruyorum biz bir spor kulübü isek başarı mı elde etmeliyiz yoksa başka bir şey mi? En az parayı harcayıp 0 (yazıyla sıfır) başarı elde ettiğimiz için övünmeli miyiz? Yönetim sportif olarak başarılı mıdır?
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Aynı paraya aynı klasmanda oyuncu alman şart değil aptal olan sen değilsin onlar. Onların harcadığının 3 te birine onların oyuncusundan aldığı verimin fazlasını kendi oyuncundan alabilirsin.

Burası Türkiye yahu, Süper Lig. Burada 2 yıl arka arkaya 15 milyon euroyu doğru harca, şampiyon olmama şansın yok 2. sene.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

Romantizm'den değil de Muslera'dan bahsedeceksek;

Muslera'yı adamlar Avrupa'ya bile gidemediği sene, yıllık 2.5 milyon euro maaş vererek aldılar bunu biliyorsun değil mi?

Bu onların başarısı mı senin başarısızlığın mı oluyor şimdi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

:claps: :claps: katılıyorum abi. Ama plansızlıkla 30 milyon da harcasan maalesef başarılı olamazsın. Neyse kaçtım ben herkese afiyet olsun.  :)

Çevrimdışı forzatunga

Romantizm'den değil de Muslera'dan bahsedeceksek;

Muslera'yı adamlar Avrupa'ya bile gidemediği sene, yıllık 2.5 milyon euro maaş vererek aldılar bunu biliyorsun değil mi?

Bu onların başarısı mı senin başarısızlığın mı oluyor şimdi?

bonservis?
ben yazayım 6.750 artı bir oyuncu
Bu onların parası senin parasızlığın oluyor başka bişey değil.

Çevrimdışı Tolga

Mesela biz boştaki Neto'ya teklif yaptık mı hiç gelir mi diye sorduk mu hiç.

Muslera etkisi istiyorsan ne yapıp edip getireceksin Neto'yu.

Çevrimiçi Mehmet57

Yanilmiyorsam Muslera icin 6-7 milyon arti Cana vermislerdi.

Çevrimdışı atalay

:eyes

Bu kadar basit; zor olan bu basiti yapmak.

Yazmaktan klavye eskidi.

Çevrimdışı Çağatay

Az falan harcamadık abi son iki senedir 15 M un üzerinde bonservis ödedik bu hiç az bir rakam değil. Geçen sene nispeten daha doğru harcandı bu para ama bir önceki sene için bunları söylemek pek mümkün değil açıkçası 15 M doğru harcandığında gayet şampiyon yapabilecek bir mebla

Peki o harcananlar bize ne getirdi ?
pektemekle neciple cenkle ersanla sozlesme yenilediler ya saka gibi
hala aklima geldikçe delleniyorum
paralar bu adamlara akitildi sezon boyunca toplam katkilari yuzde 5 i gecemeyen topluluga...
bir bucuk senedir sag bek almiyor bu adamlar kiralikla filan idare de edemiyorlar
neyin pesindeler bi anlayabilsem
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

bonservis?
ben yazayım 6.750 artı bir oyuncu
Bu onların parası senin parasızlığın oluyor başka bişey değil.

E tamam ben sana reçeteyi vereyim.

Neto boşta şuanda. Bonservisi de yok. Parasızsın ya hani Buyur al.

Üstelik onlar gibi de değilsin sen uefa'ya gidiyorsun bu sene.

Şimdi al bu adam seneye Muslera olacak sana. Almazsan ya da alamazsan bu sefer bahane olacak?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şimdi al bu adam seneye Muslera olacak sana. Almazsan ya da alamazsan bu sefer bahane olacak?
Almayı geçtim @Çağrı hiç mi oyuncu ile temasa geçilmez.

En azından fikrini öğrenirsin ona göre teklif yaparsın gelir gelmez ayrı bir olay.

Biz bugün Konplyanka gelir mi gelmez mi diye tartışıyorsak bu sırf bütün kulüplerden daha fazla para önerdiğimiz içindir.

Neto'ya da en iyi teklifi sen yap adam gelmezse de deriz ki en azından böyle bir kaleci için girişimde bulundu yönetim.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Haziran 2015, 20:26:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kaleci konusunda bana göre paraya kıyıp almak lazım ama şenol hocanın tecrübesine ve kalitesine de güveniyorum . Günay'dan bir Onur çıkarır heralde şuan ki ekonomik durumda kaleciye para vermek nekadar mantıklı olur bilemem . Trafatarlık yapmak gibi olmasın da ben Rüzgar sağnak'ın söylemlerini çok mantıklı rasyonel bulmakla bir yandan da popülist buluyorum . Söyledikleri doğru mantıklı ama bir yandan da teori ile pratiğin her zaman örtüşmediğini bilmemiz gerekiyor . Yöneticilik başka bir şeydir . Artık klasik hale getirildiği için söyleyeyim stad inşaatını yüz yıl geçse rüzgar Sağnak alamazdı izinlerini . Sadece stad inşaatı içinde değil ülke 2 seendir çok farklı bir ideolojide gidiyor . Yine söylüyorum ve söylüycem gezi olaylarının faturasını geçen sene çok çektik . Gezi yanlıştır doğrudur demiyorum sadece bize sonucundan bahsediyorum ki gezi'nin tarafı bir insanım ben . ha demirörenden de az buz bir enkaz kalmadı bunu da unutmamak lazım .

Çevrimdışı Türkay

Bizim yönetim futboldan anlamıyor ama anlıyormuş gibi yapıyor. Hayır yani başkanın işi mi Konop'u izlemeye 3 kere gitmek? O zaman niye scout ekibi var ve sen niye sürekli scout ekibinden bahsedip duruyorsun?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

Şu netoyu yönetime iletme imkanımız yok mu gerçekten çok iyi kaleci bir yönetici duysun artık sesimizi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Allah'tan ellerinde para yok.Yoksa Mustafa Pektemek vakalarını birçok kez yaşardık.Bu yönetimin elinde para olmaması bizim için de onlar içinde bir bakıma şans ama dediğin gibi değerlendiremiyorlar.

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı Çağatay

Almazlarsa bahane hazir çağrı
3 tane kalecimiz varken neto lüks olurdu bizim icin diyecekler.
nasil olsa cenk ve tolga ya da bi teklif yokken niye alsinlar dimi bi kaleci daha :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Haziran 2015, 20:28:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Peki o harcananlar bize ne getirdi ?
pektemekle neciple cenkle ersanla sozlesme yenilediler ya saka gibi
hala aklima geldikçe delleniyorum
paralar bu adamlara akitildi sezon boyunca toplam katkilari yuzde 5 i gecemeyen topluluga...
bir bucuk senedir sag bek almiyor bu adamlar kiralikla filan idare de edemiyorlar
neyin pesindeler bi anlayabilsem
ha bak bu konu işte hiç bir şekilde açıklanamaz  :s20: :s20: :s20: cenk'e bile hadi bir yerde neyse diyorum ama şu loser necip ile pektemeğin yaptığı oyunla parasını 1.7'ye çıkarması içime oturdu benim  :s20: :s20: :s20: