2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Katiliyorum acickasi.

Bizim kalite acisindan eksigimiz cok olsada, bu sezon sampiyonlugu uzun sure kovaladik.
Bunu kalede Tolga ve Cenkle, yedeklerde Pektemekle, sol kanatta Olcay'la, orta sahada Necipler, Velilerle, sagbekte Serdar ile yaptik.

Gokhan Gonul, Melo, Meireles felan cok iyi oyuncularmi? Hayir, degiller, tam tersi. Gokhan Gonul cok kotu bek. Ligde bile iyi rakipler karsisinda yetersiz kalan, sadece domine ettikleri maclarda hep ileri cikislari ile dikkat ceken oyuncu. Gokhan Avrupa seviyesinde hep rezil olmustur ve senelerdir milli takimin kanseri.Melo'un Arsenal macinda nasil rezil oldugunu herkes gordu.

En az bu seviyede (ki, kolayca daha iyisi alinabilir) oyuncu almak icin cok para harcamamiza gerek yok. Cagrinin dedigi gibi, senelik 15 milyon euro'yu dogru harca ve bu ligi domine edersin.

Çevrimdışı ozan062

Bizim yönetim futboldan anlamıyor ama anlıyormuş gibi yapıyor. Hayır yani başkanın işi mi Konop'u izlemeye 3 kere gitmek? O zaman niye scout ekibi var ve sen niye sürekli scout ekibinden bahsedip duruyorsun?

cocuk cocuk seyler adamın sozlesmesi biticek ve buna scout basarısı diye ve kendisinin izlemesi sebebiyle büyük basarı diye lanse ediyor

anca 5 yasındaki kardeslerimizi etkiler bunlar...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

Yahu her sene doğru stratejin olsun bir oyuncuya maksimum vereceğin bonservis 4 milyon euroyu geçmez.

4 milyon eurodan 3 adam almaktan bahsediyorum.

Zaten doğru adamları alabiliyorsan hem maksimum verimi alıp şampiyonluğa oynarsın hem de adamın fiyatını ikiye katlar bir sene sonra hemen 8'e satarsın.

Porto olmaya filan gerek yok olamazsın da zaten. Sen yılda 3 kez şunu yap yeter.

3 tane 4'e aldığın oyuncunu 7-8'e sat her sene zaten başarılı say kendini sonra bu ülke şartlarında.

Kaderabek'i bu sene alsan seneye 8'e verecektin. Kimse senden Konoplanka'yı 20 milyona almaz. Alacak olan şuan boştayken alır zaten.

Ama sağ bekini, kanadını stoperini 6-7'e mutlaka alan çıkar. Zaten amaç bu dolaşımı sağlamak.

Al, şampiyonluğa  oynat 2 katına sat ki adam hem bonservisi hem maaşını çıkararak gitsin. Yani bedavaya oynasın burada.

Senin diğer gelirlerin de olduğu gibi sana kalsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bakın yine yazıyorum para işi filan değil; mesele.

Tino Costa max. 3 milyon bonservisi şu anda.Kulübü şutlayacak.

Maaşı Sosa fiyatına.

Sonra bunu da delirerek "alıntı" yapmayayım.

San Lorenzo.  :by2:

Çevrimdışı Atkar

Ziyech tam bir 10 numara, forvet degil. Bertrand Traore ise merkez santrofor, sag kanatta oynayabilmesine ragmen.

Traore ne kadara gelir bilmiyorum fakat gerçekten çok beğendim 19 yaşında.Tecrübeli bir forvet(Eder-Cisse vb) 5-6Ma alabilsek Traoreyede 3-4 verip alabilirsek harika olur ama Chelseanin futbolcusu satarlar mı mecbul.Bence Traorede yeni bir Bony transferi var Feda döneminde 4M'a almamıştık 30M'a Citye gitti..

Çevrimdışı Türkay

Her seferinde scout ekibinden bahsediliyor, binlerce oyuncu izliyorlar deniliyor, kulüplerle iyi niyet anlaşması yapılıyor ama sol kanat için alternatifler 6 aydır uğraşılan Konop ve Babel.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Var mı bir gelişme :)

Çevrimdışı Türkay

Var mı bir gelişme :)

Kötü haber Isla gelmiyor, iyi haber Toraman ayrıldı  :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

@Çağrı twittlerde adin geciyor :D Transfer edecekler seni klube bu gidisle ..

Çevrimdışı Abdullah

Who is Zafer Demir?  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

@ZEKI Abi  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Who is Zafer Demir?  :evillol:
cağrinin yazdiklarini yazmis bir de klubu eklemis..hayırlısı olsun taraftar olarak ancak bu sekilde sesimizi duyurabiliriz.

Çevrimdışı Abdullah

cağrinin yazdiklarini yazmis bir de klubu eklemis..hayırlısı olsun taraftar olarak ancak bu sekilde sesimizi duyurabiliriz.
@zafer19031969  muhtemelen doğum tarihi 1969 yaş:46 foruma bir bakıyorum kimin yaşı 46 aaa Zeki abi de 46 yaşında. :alala: acaba  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Tolga'ya da aklım ermiyor bu arada.

Biz bu adamı ilk aldık ilk 6 ay tamam dedi değil mi herkes? Kale yıllar sonra tamam.

Bir oyuncu 0 6 aydan sonra nasıl bu hale gelir yahu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

@zafer19031969  muhtemelen doğum tarihi 1969 yaş:46 foruma bir bakıyorum kimin yaşı 46 aaa Zeki abi de 46 yaşında. :alala: acaba  :evillol:
yok artik @Abdullah yastan bunu cikardin ya... :steamed: :steamed: :steamed:

Daha önce adı geçmişti.Parası neyse verip almak lazım.

Çevrimdışı Abdullah

yok artik @Abdullah yastan bunu cikardin ya... :steamed: :steamed: :steamed:
:kop: :kop: tamam abi kızma ya şaka yaptım  :iblush:

Çevrimdışı TØLGA

Daha önce adı geçmişti.Parası neyse verip almak lazım.

az para değil  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Zafer abime saygılarımı iletiyorum buradan  :D ama hep twitter hep twitter nereye kadar foruma da bekleriz.  :tabe: Wowdan beri takip edipte hiç yazmamak çok ilginç.  :bandit:

Çevrimdışı Karabay

görüşme bitmiş mi? birşey çıkmış mı?

Çevrimdışı Türkay

Fener Nani Ospina Maicon'u bi hafta içinde açıklayacak neredeyse. Biz bir Konop tutturmuşuz gidiyoruz.  :s20:

Çevrimdışı alimm

Yahu her sene doğru stratejin olsun bir oyuncuya maksimum vereceğin bonservis 4 milyon euroyu geçmez.

4 milyon eurodan 3 adam almaktan bahsediyorum.

Zaten doğru adamları alabiliyorsan hem maksimum verimi alıp şampiyonluğa oynarsın hem de adamın fiyatını ikiye katlar bir sene sonra hemen 8'e satarsın.

Porto olmaya filan gerek yok olamazsın da zaten. Sen yılda 3 kez şunu yap yeter.

3 tane 4'e aldığın oyuncunu 7-8'e sat her sene zaten başarılı say kendini sonra bu ülke şartlarında.

Kaderabek'i bu sene alsan seneye 8'e verecektin. Kimse senden Konoplanka'yı 20 milyona almaz. Alacak olan şuan boştayken alır zaten.

Ama sağ bekini, kanadını stoperini 6-7'e mutlaka alan çıkar. Zaten amaç bu dolaşımı sağlamak.

Al, şampiyonluğa  oynat 2 katına sat ki adam hem bonservisi hem maaşını çıkararak gitsin. Yani bedavaya oynasın burada.

Senin diğer gelirlerin de olduğu gibi sana kalsın.

kesinlikle aynı düşüncedyim... Beşiktaş'ın tarzı bu olmalı... Zamanla hem başarı hem kar gelecektir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Abdullah

Ralf Bosse ‏@RalfBosse  23 dk.23 dakika önce
Herrlich! Jeden Tag gibt es einen neuen Innenverteidiger bei @borussia Heute: Atinc Nukan von @Besiktas
 :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Tolga'ya da aklım ermiyor bu arada.

Biz bu adamı ilk aldık ilk 6 ay tamam dedi değil mi herkes? Kale yıllar sonra tamam.

Bir oyuncu 0 6 aydan sonra nasıl bu hale gelir yahu.
tolga diye başlayınca yine ne yapmışım moduna girdim tamm  :kop: :kop:
neyseki yanlış alarm
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK