2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954619 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ama voleybol küme düştük basketbol playofflara bile kalamadık Her şey stat değilki abi.
Bunun yüksek bütçeyle alakasıda yok pınar Karşıyaka bizim basketboldan çok daha düşük bir bütçeyle şampiyon oldu doğru planlama İle başarı kazanılıyor Ama bizim yönetim hentbol dışında Çeyrek final bile göremedi

işin tuhafı kimsenin kabul etmediği sey su

hentbolude onlar yaratmadı:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

bence babası daha fazla para isticektir aynı ronaldinho  lanzinin klup baskanı ve ribasın babası gibi

hep aynı terane
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimiçi Necmi

Abi tek bişi soracam son iki üç cümlenle ilgili. Başkan yönetim olarak Beşiktaş başkanlığı yapmış birisinin federasyon başkanlığının devam etmesini istiyoruz dedi geçen hafta. Bu nasıl bir çelişkidir? Senin yorumun nedir bu konuda..
Bir yorum yapamam bunun nedenlerini bilmek gerekiyor belkide
bu tür bir zararın alternatiflerinden daha kabul edilir olduğunu düşünüyordur
çünkü mevcut gelenlerde sana zarar verecek ama birde rakiplerine daha fazla artı değer katacak
tek taraflı zararı iki taraflı zarara göre daha uygun bulmuş olabilir. Kapalı kapılar arkasında
yapılan pazarlıkları bilemiyoruz.

Çevrimdışı Abdullah

Ben stadımızda oynamaya başlamadan böyle bir yorum yapmam
Beşiktaş tarihinin en zor gündemini yaşıyor büyük sıkıntılar var hem maddi
hemde diğer nedenlerden bu şartlar altında sizin dediklerinizi yapabilecek bir
yönetim olduğunu ben sanmıyorum tabi birilerine biat edecek bir yönetim çıkmazsa
bunada ben kabul değilim. Gerçekleri değerlendirmeden yapılan yorumlar
hayalden öteye gitmez Federasyonun başında yıllarca Beşiktaşa başkanlık yapmış biri
oturuyor ve federasyondan en büyük engellemeleri hakem doğramalarını bu federasyondan
görüyoruz Yönetim değişirse düzeleceğinemi inanıyorsunuz. Düzelir Hasan arat gelir
herşeyi düzeltir. Ama söyleyeyim bu yönetimin taraftar yönetim ilişkisini mumla ararsınız.
Anlatmak istediğim şey isimler değil abi zihniyet. Başkan ali olmuş veli olmuş Fikret Orman olmuş Hasan Arat olmuş umrumda değil ki benim. Yönetimler etkin insanlardan olusturulmadiktan sonra herkes kendi bildiginin doğru olduğunu iddia edip diğerinin fikrine saygı gostermedikten kabul etmedikten sonra, plan program olmadan hareket edilip her şey spontane gelistikten sonra başkan Süleyman Seba olmuş ne farkeder. Mesele isimler değil mesele yöneten zihniyet ben demeyecekler biz diyecekler. En iyisini ben bilirim zihniyetinden fayda gelmez abi eline 100 M euroda versen carcur eder parayı. Ama doğru düşünceyi bulmaya çalışan yapıcı olan her fikre saygı gösteren insana 10 M ver daha başarılı olur. Biz hiçbir zaman en zengin kulüp olmadık ama yöneten akillarimiz iyiydi futbolu biliyorduk doğru kişiye doğru parayı veriyorduk. Maalesef ki şu an aynı futbol aklı tarafından yonetildigimizi düşünmüyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı JoseDemba

Beyler adama come to Beşiktaş yazdım benide favladı  :super: :ok: :sevinc
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı TØLGA

bu yönetimin başarılı olduğu tekşey inşaat gerisi hikaye  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Zambrano ilac olur, yaninda Samba. Oyhs :claps:

Çevrimdışı Abdullah

Ron Vlaar tavsiye etmem, tek bir dunya kupasinda iyi oynadigi diye alinmamasi lazim.. daha agresif almak lazim... zaten iyi olsaydi adam Premier ligte kalirdi.. 

Benim anlamadigim herseyi forvet kokan bir L. Adriano var bizim yonetim neyi Bekler bas 3 milyonu all adami cok mu zor, biraz risk al kardesim adam zaten bosta imza parasini istiyorsa cepinizden ver cok mu zor toplayin aranizda.. bunu yapamiyorsaniz zaten niye orda oturuyorsunuz ki .. illah fb veya gs almasi beklemek mi gerekir. fb ve gsde zor durumdalar ama herifler aliyor.. ben Bukadar korkak bir yonetim gormedim..
Adriano boşta değil sözleşmesi devam ediyor. Ayrıca basıp parayı alamayabilirsin her oyuncuyu. Basıp aldığından hayir gelmeyedebilir.

Çevrimdışı Abdullah

Ama voleybol küme düştük basketbol playofflara bile kalamadık Her şey stat değilki abi.
Bunun yüksek bütçeyle alakasıda yok pınar Karşıyaka bizim basketboldan çok daha düşük bir bütçeyle şampiyon oldu doğru planlama İle başarı kazanılıyor Ama bizim yönetim hentbol dışında Çeyrek final bile göremedi
  demek istediğim şey bu benim de

Çevrimdışı Strand Jack

Gerçi içinde gs geçen twitleride favlamış ama bilemedim şimdi.Kime yandığı belli değil Zambrano'nun :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

adam hala favlıyor  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir yorum yapamam bunun nedenlerini bilmek gerekiyor belkide
bu tür bir zararın alternatiflerinden daha kabul edilir olduğunu düşünüyordur
çünkü mevcut gelenlerde sana zarar verecek ama birde rakiplerine daha fazla artı değer katacak
tek taraflı zararı iki taraflı zarara göre daha uygun bulmuş olabilir. Kapalı kapılar arkasında
yapılan pazarlıkları bilemiyoruz.
Rakiplerimize daha ne kadar artı değer katacak abi? Federasyon başkanı Beşiktaşlı MHK başkanı Beşiktaşlıydı en çok doğranan biz olduk. Tüm yatırımımızı yabancı kuralına göre yapmıştık bir anda tüm bu kural iptal edildi. Durum böyleyken bundan daha kötü ne olabilirdi diye düşünüyorum bir sonuç çıkartamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs ile ilgili twitide favladı geçiniz  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Zambrano konusunda beklemek lazım hemen gaza gelmeyelim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Benim twitide favladı :D

Çevrimdışı Çağrı

Hani sağ bek diyoruz ya;

Srna'nın 400 maçta 100 asisti var  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hani sağ bek diyoruz ya;

Sağ bek değil o winger.

Çevrimdışı Tolga

Hani sağ bek diyoruz ya;

Srna candır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

birşey diyecem farkında değilsiniz ama yıldırım demirören dönemine gidiyoruz tekrar
feda dendi küçültüldü takım thşörtler çıktı aldık forma aldık falan flen
baktılar küçülerek olmuyor açıldılar para harcamadan olmucak diye
para harcamaya başladılar borç tavan yaptı kimse bana eski yönetimin borcunu
ödüyoruz hikayesini anlatmasın ödüyorsun eyvallahta bu borcun azalması lazım
aksine artıyor borç neyse 4 senede 2 şampiyonluk 1 ziraat kupası varda ondan eleştiriyoruz
biz yönetimi zaten devam bu kafayla stadyum açılsa bile hiçbir ümidim yok benim bu yönetimle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Rakiplerimize daha ne kadar artı değer katacak abi? Federasyon başkanı Beşiktaşlı MHK başkanı Beşiktaşlıydı en çok doğranan biz olduk. Tüm yatırımımızı yabancı kuralına göre yapmıştık bir anda tüm bu kural iptal edildi. Durum böyleyken bundan daha kötü ne olabilirdi diye düşünüyorum bir sonuç çıkartamıyorum.
sen ulusoy dönemini çok iyi hatırlamıyorsun sanırım  :)

Çevrimdışı Abdullah

Hani sağ bek diyoruz ya;

:saeek: