Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378989 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı murat

teşekkürler hepinize.sabah ateşim 37.5 civarlarına inince dünkü açığı kapatayım istedim.epey bir yazmışsınız. :D

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar Hayırlı Cumalar
@MURAT abi geçmiş olsun... Kapalı Üstün eğim derecesi gibi 39 derece :D
tekrardean Geçmiş Olsun :)

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın... Günaydın... Günaydın...
Hayırlı Cumalar Herkese...

Stad inşaatımız tam gaz ilerliyor...  Çatı için kıpırdanma da oldu daha ne isteyelim ? :) Herşey çok güzel olacak...

Sabırrrr... :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı saricasi

teşekkürler hepinize.sabah ateşim 37.5 civarlarına inince dünkü açığı kapatayım istedim.epey bir yazmışsınız. :D
Geçmiş olsun abi resimler gelince ateşin dahada düşer :) Herkese hayırlı cumalar
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Erdinç

Gunaydin besiktas ailesi. Hayirli cumalar. @MURAT abim gecmis olsun.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı emredogum

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkese günaydın, konusu geçmiştir mutlaka ama ben kaçımışın , bunlar ne olaki?  bu yerdeki demirler falan?

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı doctore

@bjk_mabet mabet günaydın. daha önce değinildimi bilmiyorum ama numaralının eski açığa bakan tarafının tamamlanması ne kadar sürer tahminin?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Afyon Kartalı

herkese günaydın, konusu geçmiştir mutlaka ama ben kaçımışın , bunlar ne olaki?  bu yerdeki demirler falan?

Yukarıdakiler yangın boruları....
Alttakiler şap ve tesviye betonu için hazırlık..
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 09:47:58 Afyon Kartalı ]
TURSAN

Çevrimdışı Efe

Calismalar tam gaz suruyor prekast geldi onu indiriyorlar cicekler eski acik donuste ve son kat testerelerde ayrica numarali testerelerde calisiyor obitasta son tablada demir ormeye devam ediyor yeni acik tribun tablalarinda demir orme islemi pazar gunu bitecek insallah sadece betonlanmalari kalacak ayrica sutun ici demirler  yerlestiriliyor ve testereler kaliplaniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun yeni inonu fotosu iyi gider tablalari gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

84 tane olucak çelik çatı kolonlarindan 4 tanesi geldi montajı pazar günü başliyacak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Altuğ

Anadolu yakası Maltepe'den bildiriyorum sağnak yağış başladı umarım avrupa yakasında etkisini göstermez.

Çevrimdışı Efe

84 tane olucak çelik çatı kolonlarindan 4 tanesi geldi montajı pazar günü başliyacak
42 x 2 :84 adet zaten cok ince gelmislerdi bana 42 tane olmasi imkansiz dedim koca catiyi nasil kaldiracak dedim sen 84 adet dedin beni rahatlattin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

42 x 2 :84 adet zaten cok ince gelmislerdi bana 42 tane olmasi imkansiz dedim koca catiyi nasil kaldiracak dedim sen 84 adet dedin beni rahatlattin :D

Hemen hemen kiriş sayısı kadar yani..
TURSAN