Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

En son saydigim da 6 tane mikser vardi statta...

biraz önce dahada fazlaydılar 10 u geçikti heralde çift tabla olunca trafik çok aynı hafriyat gibi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Bir sorum olacak çatı işlerinde halatlar gerildikten sonra membran kapanırken sahada vinç kalırmı yoksa halattan sonra kaplanırken diğer işler yapılırmı
tam bir muamma bu ama kalır diye tahmin ediyorum sonuçta çatı kaplama malzemeleri yukarı çıkacak ve sahada vinç dolaşırkende drenaj sistemi yapılmaz diye tahmin ediyorum inşallah yanılıyorumdur

Çevrimdışı Melekcik

En kötü günümüz böyle olsun. Stad hızlandı çatı kolonu geldi betonlama güzel mutluyuz baya  :sevinc :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Oyak beton bize çalışıyor maşallah hemen hemen hergün betonlaşma var.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunus kardeşim bu kozyatagında var orda genelde oluyor ... carrefourun orda..
Teşekkürler @onur4563 yarın oraya da  bakacağım  :ok:
Tüm Foruma iyi Geceler :by2:
Yarın Sabah Yağmursuz , Bol Demirli , kirişli , Kolonlu bir Vodafone Arena gününe uyanmak üzere
Yaşanan Ufak tatsızlıktan Dolayı tekrardan Bütün forumdan özür Diliyorum , İyi Geceler  :uyucam:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

tam bir muamma bu ama kalır diye tahmin ediyorum sonuçta çatı kaplama malzemeleri yukarı çıkacak ve sahada vinç dolaşırkende drenaj sistemi yapılmaz diye tahmin ediyorum inşallah yanılıyorumdur
abi bende seninle aynı kanaatteyim.. şimdi bir kaç asma germe çatı kaplama videosu izledim. kimisi muşamba tarzı malzemeyle kaplanıyor. eğer bizimkisi  ptfe tarzı bir malzeme ile kaplanacaksa yukarıda stoklanacak alan olmadığı için vinç gerekecek diye düşünüyorum.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

iyi geceler.. foruma kısa bir uyku arası..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cisse557

Çatının kaplamasına kapalı ve numaralının üstünde başlansa daha sonra vinçler eski açığın ve yeni açığın dışında devam etse kaplamaya bize çim ve koltuk için zaman kazandırmaz mı? Eski ve yeni açıkta kurulacak vinç trafiği etkilemez herhalde

Çevrimdışı Fatih

Yagmur basladi simdi...

Istanbul'daki barajlarin doluluk orani %50'lere geldi neredeyse... Havalar biraz yumusasa suanlik fena olmaz gibi...  :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı forzatunga

Hani ilerde olurda kuleleri gecme izni cikar ve kapasite arttirmak istersek, fazla zorlanmadan tadilat yapilabilir gibi duruyor eski acikta.

burayı merak ediyorum hep harika! 50 yıl kullanılacak stad eninde sonunda ekleme yapılacak oraya.

Çevrimiçi Necmi

Çatının kaplamasına kapalı ve numaralının üstünde başlansa daha sonra vinçler eski açığın ve yeni açığın dışında devam etse kaplamaya bize çim ve koltuk için zaman kazandırmaz mı? Eski ve yeni açıkta kurulacak vinç trafiği etkilemez herhalde
çatıya malzeme çıkaracak olan vinç büyük vinçdir paletli gibi ve o sahada dolaşırken drenaj yapılmaz bütün drenajı mahveder trafikle ilgili değil yani saha zeminini yapamazsın birde malzemeyi vinç çıkaracaksa kenarda duramaz sahanın ortasına yakın duracaktır

Çevrimdışı kral_bjk

yeni tır gelmiş çatı parçası olabilirmi acaba :busted_cop:

Çevrimdışı cisse557

çatıya malzeme çıkaracak olan vinç büyük vinçdir paletli gibi ve o sahada dolaşırken drenaj yapılmaz bütün drenajı mahveder trafikle ilgili değil yani saha zeminini yapamazsın birde malzemeyi vinç çıkaracaksa kenarda duramaz sahanın ortasına yakın duracaktır
Hmm anladım abi teşekkür ederim bilgi için  :ok:

Çevrimiçi Necmi

burayı merak ediyorum hep harika! 50 yıl kullanılacak stad eninde sonunda ekleme yapılacak oraya.
yapılmaz oraya harcayacağın parayı elli yılda amorti edemezsin deymez kimsede geliri olmayacak bir işe kalkışmaz yopu topu stadın en ucuz satılan 700 koltuğu için 17 M€ luk çatıyımı sökeceksin bu stad yapıldığı gibi kalır başkada bir şey yapılmasına izin verilmez

Çevrimdışı quentine83

yapılmaz oraya harcayacağın parayı elli yılda amorti edemezsin deymez kimsede geliri olmayacak bir işe kalkışmaz yopu topu stadın en ucuz satılan 700 koltuğu için 17 M€ luk çatıyımı sökeceksin bu stad yapıldığı gibi kalır başkada bir şey yapılmasına izin verilmez
katılıyorum.kaldı ki zamanın başkanı derseki ben büyütücem burayı o zaman yerin altına insin biraz daha .en fazla 3-5 metre iner oda  .zemini çeksin aşağı.biz göremeyiz de. bizim çocuklar görür belki...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

katılıyorum.kaldı ki zamanın başkanı derseki ben büyütücem burayı o zaman yerin altına insin biraz daha .en fazla 3-5 metre iner oda  .zemini çeksin aşağı.biz göremeyiz de. bizim çocuklar görür belki...
oda olmaz artık nereye iniyorsun sıfırdasın hadi uefa kurallarını boş verdin en fazla üç sıra inersin buda yukardakilerin taç çizgilerini görmemesi demektir oda olmaz bu stad budur olması gereken en büyük şekilde yapılmıştır artık dahada büyütmenin imkanı yok daha büyük stad başka yer demektir hem kafaya takmayada gerek yok 15 M taraftarın varsa 40 binlik stadda 60 binlik stadda aynı stadı doldurabiliyorsan her zaman dışarda birileri kalacak birde stad büyüdükçe baskıda azalır  75 binlik olimpiyatta 17 binlik başak şehir stadında kurduğun baskıyı kuramıyorsun stad büyüyünce gelirler aynı oranda büyümez arz talep meselesi arz ne kadar azsa o kadar değerlidir 75 lik olimpiyatı 20 tllik biletle dolduramazken mabeti 50 tl lik biletle doldurursun olimpiyattaki hasılattan fazlasını kaldırırsın

Çevrimdışı ALI RIZA

03.52 yeni açık betonlama devam ediliyor...! 20 saat forum 4 saat uyku  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

03.57 numaralı da da betonlama devam ediyor...! kamera aheste aheste dönüyor deli oluyorum  :s20:

Çevrimdışı KLEBERR

oda olmaz artık nereye iniyorsun sıfırdasın hadi uefa kurallarını boş verdin en fazla üç sıra inersin buda yukardakilerin taç çizgilerini görmemesi demektir oda olmaz bu stad budur olması gereken en büyük şekilde yapılmıştır artık dahada büyütmenin imkanı yok daha büyük stad başka yer demektir hem kafaya takmayada gerek yok 15 M taraftarın varsa 40 binlik stadda 60 binlik stadda aynı stadı doldurabiliyorsan her zaman dışarda birileri kalacak birde stad büyüdükçe baskıda azalır  75 binlik olimpiyatta 17 binlik başak şehir stadında kurduğun baskıyı kuramıyorsun stad büyüyünce gelirler aynı oranda büyümez arz talep meselesi arz ne kadar azsa o kadar değerlidir 75 lik olimpiyatı 20 tllik biletle dolduramazken mabeti 50 tl lik biletle doldurursun olimpiyattaki hasılattan fazlasını kaldırırsın

az olsun biletler pahalı olsun değerli olsun herkes giremesin kıymeti bilinsin...girende kıymetini bilsin...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı murat

Günaydın forum.dün güzel bir gündü 39 derece ateşe rağmen.bugün daha güzel olur inşallah.

Çevrimdışı Yakup

günaydınlar besiktasarena ahalisi...

@MURAT  abi geçmiş olsun.

@Ardau  yeni işin hayırlı olsun.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın forum.dün güzel bir gündü 39 derece ateşe rağmen.bugün daha güzel olur inşallah.
Gecmis olsun @MURAT persembeye kadar iyilesmen lazim :)
Gunaydin Bu arada simdilik yagmur gozukmuyor ama hava bayagi kapali

Çevrimdışı doctore

Alıntı

günaydınlar herkese. geçmiş olsun
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ers_an

Güzel bir gün olması dileğiyle herkese günaydın. :)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam