Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

naptın deniz iflas bayrağını çekeriz sezona vodafone arenada girmeliyiz bu kadar para verdi insanlar localarda vip tribünde 1903 tribününde ağustos ilk iç saha maçında açacklar başka çareyok şuan  :)
Abi benim de gönlümden geçen yeni sezona yetişmesi ama pek sanmıyorum zemini bekleyecez muhtemelen..İnşallah ben yanılırım  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi benim de gönlümden geçen yeni sezona yetişmesi ama pek sanmıyorum zemini bekleyecez muhtemelen..İnşallah ben yanılırım  :)

agustos a açılmazsa yuh yani deniz adamlar 1 senede stat yapıp 1 sene geri kalanını yaparlar heralde bide işin içine fikret baskan var yeni sezona yetişmeme şansı bence yok gibi.

Çevrimdışı Deniz

agustos a açılmazsa yuh yani deniz adamlar 1 senede stat yapıp 1 sene geri kalanını yaparlar heralde bide işin içine fikret baskan var yeni sezona yetişmeme şansı bence yok gibi.
Onur Başkan gecesini gündüzüne katıyor zaten ama sonuçta bu işler de zaman ve paraya bakıyor.Ki ikisi de bizde çok azaldı  :) .Sen de bu stadı benim gibi ilk gününden beri takip ediyorsun şimdiye kadar hedef olarak koyduğumuz hiçbir tarihe hiçbir işimiz yetişmedi..Ağustos da zorda bence.Zemin için ekim ayını bekleriz o sırada çevre düzenlemeleri ve eksikler de yapılır açarız stadımızı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neyse abartmayalım konu kapansın burdan @ALI RIZA ya el sallıyorum benim bir suçum yoktu  :evillol: :evillol:
Sen zaten hep masumsun @Tolga  :bandit:
Sonra Kabak bize patlasın  :evillol:
Yine yazayım 31 Ağustosta Stadı açarız  :bandit:
Eylu - Ekime kalmaz , Şuanki hıza göre Ağustos Garanti gibi  :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

çatı havaya kalkıp üstündeki atkı ve kedi yolları montajı olduktan sonra vinç yada vinçler sahadan ayrılacak mayıs sonu bunların tamamının biteceğini düşübüyorum ağustosa kadar sahayı hazır hale getirirler bence  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

naptın deniz iflas bayrağını çekeriz sezona vodafone arenada girmeliyiz bu kadar para verdi insanlar localarda vip tribünde 1903 tribününde ağustos ilk iç saha maçında açacklar başka çareyok şuan  :)
Aynen katılıyorum. Çok başka sonuçları olur. Sponsorluklar. Güven. Bu güven hem borsa açısından önemli hemde FİFA açısından önemli. Daha bir yığın şey girer içine.

Çevrimdışı Deniz

çatı havaya kalkıp üstündeki atkı ve kedi yolları montajı olduktan sonra vinç yada vinçler sahadan ayrılacak mayıs sonu bunların tamamının biteceğini düşübüyorum ağustosa kadar sahayı hazır hale getirirler bence  :)
Ben de o işlerin temmuz gibi biteceğini düşünüyorum  :D .Stadımız çok zor bir lokasyonda vinç işleri vs tamamen bitmeden kesinlikle zemine başlayamayız çünkü dışardan müdahaleye kapalı stad konumu itibariyle..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Herzaman temkinli ve Garanti yi tercih ediyor  :bandit: :evillol:
ne yapayım burda hayalmi satayım neyse o, kaldıki bende aslında süreleri makul olanın minimumunu veriyorum stad temeli atıldığında bu stad 2015 mayıs ayından önce bitmez demiştim ama Beşiktaş inşaat AŞ nin beceriksizliğini düşünmemiştim buda işi en az 3 ay geriye attı biraz düzgün planlama yapabilselerdi mayıs tutturulabilir bir hedefti ama tersini yaptılar firmaların önünü kesen aptalca kararlar aldılar Tabiki en büyük kabahat yönetimde malesef ama onlarada bir şey denmiyor öyle şeylerle uğraşılıyorki 3 aylık gecikme önemsiz kalıyor en azından kaliteden taviz verilmiyor bunada şükür

Çevrimdışı Deniz

Aynen katılıyorum. Çok başka sonuçları olur. Sponsorluklar. Güven. Bu güven hem borsa açısından önemli hemde FİFA açısından önemli. Daha bir yığın şey girer içine.
Fifaya ne oluyor abi dünya kupasına mı stadı yapıyoruz  :kop: .Hibrit çim yapıyoruz zeminin dinlenmesi lazım  ondan gecikti falan denir olayın üstü kapatılır sıkıntı çıkmaz  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur Başkan gecesini gündüzüne katıyor zaten ama sonuçta bu işler de zaman ve paraya bakıyor.Ki ikisi de bizde çok azaldı  :) .Sen de bu stadı benim gibi ilk gününden beri takip ediyorsun şimdiye kadar hedef olarak koyduğumuz hiçbir tarihe hiçbir işimiz yetişmedi..Ağustos da zorda bence.Zemin için ekim ayını bekleriz o sırada çevre düzenlemeleri ve eksikler de yapılır açarız stadımızı..

benim sabırsız olmamın sebebi büyük ihtimalle okul bitecek yazın askere gidecem bu statta maç izlemeden gidersem yeminle o 6 ay geçmez bana askerde :)

Çevrimdışı Efe

bursa asma germe çatıyı 2.5 ayda montaj dahil havaya kaldırdı havaya kalktıktan 1.5 ay içinde atkı ve kedi yollarını tamamladı ve mebran döşeme başladı toplamda 4 ayda tüm işlmeleri bitirdiler biz şubatta başlasak en başından yine biter mayıs sonuna ki çatı aparatlarının montajı şimdiden başlayacak kaba bittikçede çelik halatlar serilmeye başlanır orta yuvarlak oluşturulur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bursa asma germe çatıyı 2.5 ayda montaj dahil havaya kaldırdı havaya kalktıktan 1.5 ay içinde atkı ve kedi yollarını tamamladı ve mebran döşeme başladı toplamda 4 ayda tüm işlmeleri bitirdiler biz şubatta başlasak en başından yine biter mayıs sonuna ki çatı aparatlarının montajı şimdiden başlayacak kaba bittikçede çelik halatlar serilmeye başlanır orta yuvarlak oluşturulur :)
Hadi bakalım inşallah  :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Şu an stadda onlarca  beton arabası var..

Çevrimdışı Deniz

benim sabırsız olmamın sebebi büyük ihtimalle okul bitecek yazın askere gidecem bu statta maç izlemeden gidersem yeminle o 6 ay geçmez bana askerde :)
Sen sağ salim git dön de gerisini kafana takma o stad senelerce orada olacak  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Fifaya ne oluyor abi dünya kupasına mı stadı yapıyoruz  :kop: .Hibrit çim yapıyoruz zeminin dinlenmesi lazım  ondan gecikti falan denir olayın üstü kapatılır sıkıntı çıkmaz  :)
Ekimden beri FİFA tepende. Adamlara finansal fairplay konusunda garantiler vermen lazım. Gelirim olacak diye anlatıyorsun. Nerden gelirlerin? Stattan. Sadece maç oynanmasını düşünüyorsunuz. Sadece bir stat yapılmıyor. Kongre ve moda alanın var. Konserler için dizayn edilmiş bir tribünün var. Hibrit çim tercihin bu nedenle.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Ekimden beri FİFA tepende. Adamlara finansal fairplay konusunda garantiler vermen lazım. Gelirim olacak diye anlatıyorsun. Nerden gelirlerin? Stattan. Sadece maç oynanmasını düşünüyorsunuz. Sadece bir stat yapılmıyor. Kongre ve moda alanın var. Konserler için dizayn edilmiş bir tribünün var. Hibrit çim tercihin bu nedenle.
Yanlışın var o UEFA  :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sen sağ salim git dön de gerisini kafana takma o stad senelerce orada olacak  :)

eyvallah denizim dogru diyosunda okadar her gün her saat takip ettik insan görmeden gitmek istemiyor :)

Çevrimdışı Efe

heryerde beton var vodafone arenadayız bu gece  :drunkard: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Tamam abi dert etme fifa falan sıkıntı değil zaten gelirlerimiz var locaların tamamını sattık 13 bin kombine sattık stad bitmeye yakın bu sayı 25 bini aşar sıkıntı olmaz  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

kamera açılmiş çok beton mikseri var sanırsınız maç yapıyorlar . :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fikret Başkan sahaya halı serer yine de yeni sezona bu sahada girer arkadaş. üstüne de sadece bizde var halı sponsoru diye havasını da basar.. :super:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tamam abi dert etme fifa falan sıkıntı değil zaten gelirlerimiz var locaların tamamını sattık 13 bin kombine sattık stad bitmeye yakın bu sayı 25 bini aşar sıkıntı olmaz  :ok:
Kartal yuvalarına da Destek olmamız lazım  :bandit: Ben her Ay gidip ufak tefek biz şeyler almaya çalışıyorum , elimden geldiğince  :ok:
Beyaz forma var , Siyah alacağımda M beden bulamıyorum Anadolu yakasındaki yuvaleın hiç birinde yok  :alala:  :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

:ok:  :ok: