Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379311 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Anadolu yakası Maltepe'den bildiriyorum sağnak yağış başladı umarım avrupa yakasında etkisini göstermez.
stadtada var yagmur ama isleri pek etkilememis gibi gorunuyor yardirmaya devam bugunde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

42 x 2 :84 adet zaten cok ince gelmislerdi bana 42 tane olmasi imkansiz dedim koca catiyi nasil kaldiracak dedim sen 84 adet dedin beni rahatlattin :D
  :kop:  :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

84 tane olucak çelik çatı kolonlarindan 4 tanesi geldi montajı pazar günü başliyacak

Başkan bir ara bu 84 çatı kolonnunu 42ye düşüreceğiz demişti vazmı geçildi ondan?

Emin olmak için google da arattım ilk @Necmi  abi çıktı arama listesinde :)

Çevrimdışı Efe

Isciler tentenin altina girdi yagmur siddetinu arttirdi galiba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Başkan bir ara bu 84 çatı kolonnunu 42ye düşüreceğiz demişti vazmı geçildi ondan?

Emin olmak için google da arattım ilk @Necmi  abi çıktı arama listesinde :)

abi iyi yakalamışsın :D bırakılan filizlere göre 84 normale benziyor ama 42 olsa daha boşluk fazla olup estetik olarak bence güzel dururdu

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Atakan Uzun

@bjk_mabet twitter hesabından...
Numaralı tabla dün gece dökülmedimi:( neresi betonlandı ozaman :alala:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

İşciler tenteden cikip tekrar calismaya basladilar ciceklerde obitas ise hic durmadi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ugurkartalizma

42 x 2 :84 adet zaten cok ince gelmislerdi bana 42 tane olmasi imkansiz dedim koca catiyi nasil kaldiracak dedim sen 84 adet dedin beni rahatlattin :D

En son bizde 42 diye kalmış görüntüde sıkıntı olmazsa hiç problem değil fazla olsun çatı sağlam dursun  :boxin:

Çevrimdışı Efe

Numaralı tabla dün gece dökülmedimi:( neresi betonlandı ozaman :alala:
beton atildida heralde yeteri kadar gelmedi fiskirticilar bekliyor beton yok buyuk ihtimal bugun beton lamalari surecek 2 tablaninda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

En son bizde 42 diye kalmış görüntüde sıkıntı olmazsa hiç problem değil fazla olsun çatı sağlam dursun  :boxin:
goruntu daha guzel olur 84 kirisle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

İşciler tenteden cikip tekrar calismaya basladilar ciceklerde obitas ise hic durmadi :D

Obitaş şu azmini önce gösterseydi şimdi sadece numaralıyı bekliyor olurduk....
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg113937#msg113937 date=1417766865]
104 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote] :busted_cop: eline sağlık Mustafa

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşlar stadın ışıklandırma ve ses sistemi hakkında bilgisi olan var mı ? özellikle ses sistemi nasıl olacak.

goruntu daha guzel olur 84 kirisle

Sen öyle diyosan öyledir Efe sen bu işin piri oldun  :)  hayal edince bana da iyi durur gibi geliyor

Çevrimdışı Afyon Kartalı

[/quote]

Teşekkürler kardeşim... Tarih senide unutmayacak....
TURSAN

[/quote]

Ellerin dert görmesin Mustafa  :tabe: :claps:

Çevrimdışı Atakan Uzun

beton atildida heralde yeteri kadar gelmedi fiskirticilar bekliyor beton yok buyuk ihtimal bugun beton lamalari surecek 2 tablaninda
Efe sanırım arka taraftaki merdivenler betonlanmış. bjk_mabet in  paylaştığı fotoda tablada beton gözükmüyor.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 5 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(104 Resim)

Çevrimdışı murat

Günaydınlar Hayırlı Cumalar
@MURAT abi geçmiş olsun... Kapalı Üstün eğim derecesi gibi 39 derece :D
tekrardean Geçmiş Olsun :)
Geçmiş olsun abi resimler gelince ateşin dahada düşer :) Herkese hayırlı cumalar
Gunaydin besiktas ailesi. Hayirli cumalar. @MURAT abim gecmis olsun.
Geçmiş olsun @MURAT  :uyucam:
hepinize teşekkür ederim.Allah işçilerimize sağlık sıhhat versin. evde durup dururken hasta olduk.bu soğukta yağmurda çalışan işçlerimize :claps: samet iyiki stadı 39 derecede bırakmışlar  :D 41-42 derece yapsalardı stadın açılışını göremezdim :D