Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Tamam abi dert etme fifa falan sıkıntı değil zaten gelirlerimiz var locaların tamamını sattık 13 bin kombine sattık stad bitmeye yakın bu sayı 25 bini aşar sıkıntı olmaz  :ok:
Uefa sikinti olmasaydi oyuncularin alicagi yoktur diye imza attirilmazdi:)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

UEFA diye FİFA dedim durudum ya be.... sağ olun düzelttiğiniz için.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stad iyi beton yiyor bu gece  :claps:  :claps:
Numaralı , yeni açık  :bandit:
@Efe Abi Numaralıda tabla ve kirişler betonlanıyor degişmi  :alala: Yanlış görmüyorsam  :alala:  :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 01:02:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar bugun anlatilanlar uzere iyi is cikarilmis gibi duruyor kisaca ozet gecebilecek olan var mi acaba ???

Çevrimiçi Necmi

Kartal yuvalarına da Destek olmamız lazım  :bandit: Ben her Ay gidip ufak tefek biz şeyler almaya çalışıyorum , elimden geldiğince  :ok:
Beyaz forma var , Siyah alacağımda M beden bulamıyorum Anadolu yakasındaki yuvaleın hiç birinde yok  :alala:  :alala:
maltepede vardı baktınmı ataşehirde de olabilir

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Stad iyi beton yiyor bu gece  :claps:  :claps:
Numaralı , yeni açık  :bandit:
@Efe Abi Numaralıda tabla ve kirişler betonlanıyor degişmi  :alala: Yanlış görmüyorsam  :alala:  :alala:
evt tabla ve testreler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar bugun anlatilanlar uzere iyi is cikarilmis gibi duruyor kisaca ozet gecebilecek olan var mi acaba ???

çatı aparatları geldi 2 adet yeni açık ve numaralı tablalar betonlanıyor işler çok çok iyi hızda @Mehmet  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

UEFA diye FİFA dedim durudum ya be.... sağ olun düzelttiğiniz için.  :evillol: :evillol:
Olur öyle hatalar. Çatı kolonu geldi diye halay çeken insanlarız nede olsa :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

maltepede vardı baktınmı ataşehirde de olabilir
Beşiktaş , Bağdat , Akasya ve Maltepeye baktım , aradım yoktu @Necmi abi gelmiş olabilir  :alala:
Yarın Maltepe Yuvayı Bi arayayım ozaman  :super:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

evt konu dışı olan tüm mesajları ben sileceğim şimdi muhabbet cafe sizi bekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Bir sorum olacak çatı işlerinde halatlar gerildikten sonra membran kapanırken sahada vinç kalırmı yoksa halattan sonra kaplanırken diğer işler yapılırmı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Bir sorum olacak çatı işlerinde halatlar gerildikten sonra membran kapanırken sahada vinç kalırmı yoksa halattan sonra kaplanırken diğer işler yapılırmı
Vinçler içerden çalışır büyük ihtimal ama mesela yeni açık tarafından başlanırsa membrana tamamlanan yerin altinda isler baslayabilir

Çevrimdışı Sedat_BJK

kaplanacak malzemenin yukarı çıkartılması gerekecek. ama dışardan vinç çalıştırma şansımız yok.. bence mecburen en azından bir tane vinç saha içinde çalışacak..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş , Bağdat , Akasya ve Maltepeye baktım , aradım yoktu @Necmi abi gelmiş olabilir  :alala:
Yarın Maltepe Yuvayı Bi arayayım ozaman  :super:

yunus kardeşim bu kozyatagında var orda genelde oluyor ... carrefourun orda..

Çevrimdışı Efe

mebran kaplanırken vinç olması gerekmiyor gerekli malzemeler yukarı çıkarıldıktan sonra bi sıkıntı yok bursada vinçler dışarı çıktı mebranlar bitmeden buda demek oluyor vince bi dereceden sonra gerek yok  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

mebran kaplanırken vinç olması gerekmiyor gerekli malzemeler yukarı çıkarıldıktan sonra bi sıkıntı yok bursada vinçler dışarı çıktı mebranlar bitmeden buda demek oluyor vince bi dereceden sonra gerek yok  :)
Ozaman kaplanırken koltuk çim yapılabilecek buda zaman kazancı cevap veren herkeze teşekkürler.

Ozaman kaplanırken koltuk çim yapılabilecek buda zaman kazancı cevap veren herkeze teşekkürler.
Prekastlar ve Çatı tamamen bitmeden , Koltuk ve Çime başlayamıyoruz diye biliyorum  :alala:  :alala:

Çevrimiçi Necmi

bu gidişle forumun çoğunluğu yönetici olacak o zaman @Necmi abi  :biggrinking:
yapacak bir şey yok onlarında üstüne süper yönetici atarız o zaman :D aslında burda sayı biraz fazla ama bunlar bekçilik görevi yapmak için bulunmuyorlar zaten yaptıklarıda yok  :D sadece forumu geniş taraftar yelpazesine yaymak amaç sayı az olsaydı demokratik ortam oluşmazdı renklere takılmayın her kes eşit bende bazen kaptırıyorum Ali Rıza bir sürü mesajımı siliyor birde üstüne fırça yiyorum her kes eşit derken bir Ali Rıza eşit değil adam azrail gibi dolaşıyor :bandit:

Çevrimdışı Efe

tabi zaten onun için çaba gösteriyorlar çatı parçaları ne kadar önce takılırsa bizim bitiş tarihimiz belli olur  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

En son saydigim da 6 tane mikser vardi statta...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Prekastlar ve Çatı tamamen bitmeden , Koltuk ve Çime başlayamıyoruz diye biliyorum  :alala:  :alala:

tamam onu anlatıyorum yaa çatı üst kaplaması hariç bittimi vinçler çıkabilir sahadan bir müddet sonra çim ve koltuk başlayabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK