Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379243 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg113951#msg113951 date=1417767639]
Vodafone Arena 5 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(104 Resim)
[/quote]

:claps: :acim:

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

hepinize teşekkür ederim.Allah işçilerimize sağlık sıhhat versin. evde durup dururken hasta olduk.bu soğukta yağmurda çalışan işçlerimize :claps: samet iyiki stadı 39 derecede bırakmışlar  :D 41-42 derece yapsalardı stadın açılışını göremezdim :D
aman abi Allah korusun :D hastalığımız bile Stada bağlı :)

Çevrimdışı faith

Obitaş bu tempoyu en başında yakalamış olsaydı kaba inşaat şimdi çoktan bitmişti. Çiçekler bariz vites küçülttü, eş zamanlı bitirmek için. Kapalının ne kadar sürede tamamlandığına bakmak buna en büyük örnek. Neyse geç olsun, güç olmasın..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Obitaş bu tempoyu en başında yakalamış olsaydı kaba inşaat şimdi çoktan bitmişti. Çiçekler bariz vites küçülttü, eş zamanlı bitirmek için. Kapalının ne kadar sürede tamamlandığına bakmak buna en büyük örnek. Neyse geç olsun, güç olmasın..

Kapalı 8 ayda bitti hocam çiçeklerin temposu çok yavaş aslında Obitaş gayet hızlı zaten kaba inşaatın %43'ü Obitaşta.

Çevrimdışı Oktay

günaydın dostlar :tabe:
bugünkü hava  en yüksek 13 derece çoğunlukla bulutlu yağmur olasılığı %10 rüzgar saate 19 km görüş mesafesi 10 km

hayırlı cumalar :tabe:

Çevrimdışı faith

bu yağmur yağınca prekastlar ıslanıyor ya, üstü çamur falan oluyor kirleniyorlar çok üzülüyorum ya :by2:
bu hafta sonu evden bez falan getirsin herkes gidelim serelim üstlerine, hem genel bi temizlik yapmış oluruz.

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimdışı serti67

suan etkılı bı yagıs yok herksım da calısma devam edıyo masallh gece yagsın gunduz bole ıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmett.67

günaydın dostlar :tabe:
bugünkü hava  en yüksek 13 derece çoğunlukla bulutlu yağmur olasılığı %10 rüzgar saate 19 km görüş mesafesi 10 km

hayırlı cumalar :tabe:
Bu tahmin sabah için tutmadı dostum. İnşallah öğlen yağmur durur. :eyes

Çevrimdışı adnan

bu çiçekler inşaat neden bu kadar pasaklı çalışıyo anlamıyorum.mustafa nın resimlerinde dikkat ettim numaralının arkasındaki yürüyüş yeri olan kısım halkalı çöplüğü gibi :s20:
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Serkan7738

Mustafa eline sağlık, yeni açık tabla betonu yarım kalmış betonmu bitti acaba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu çiçekler inşaat neden bu kadar pasaklı çalışıyo anlamıyorum.mustafa nın resimlerinde dikkat ettim numaralının arkasındaki yürüyüş yeri olan kısım halkalı çöplüğü gibi :s20:

Sorma hocam bu kadar pasaklı çalışılır mı bunu bende anlamıyorum.

Çevrimdışı kaanzor

Bence tam tersi obitaş çiçeklerin hızını gördü ve küçük viteste başladı  :bandit: :evillol: :evillol:

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

Efe sanırım arka taraftaki merdivenler betonlanmış. bjk_mabet in  paylaştığı fotoda tablada beton gözükmüyor.
mustafanin fotolara bakarsaniz beton atilmis ama dipte kalmis yani beton gelmemis gece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet gunaydın hocam ornek locaların yenılerını nezamn gorebılıcez alcagımızdan degıl merak ettık zengın abıler nerde vıskı yudumlıcak dıee:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

dün bende farkettim her şeyi oraya atmışlar :D

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg113971#msg113971 date=1417768920]
Sorma hocam bu kadar pasaklı çalışılır mı bunu bende anlamıyorum.
[/quote]

En azından iş güvenliğinin müsade etmemesi lazım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı faith

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg113961#msg113961 date=1417768354]
Kapalı 8 ayda bitti hocam çiçeklerin temposu çok yavaş aslında Obitaş gayet hızlı zaten kaba inşaatın %43'ü Obitaşta.
[/quote]

Çiçeklerin temposu mu yavaş, yapma Mustafa.
Bu stadyum ilk ihaleye çıktığında Kapalı-Eski Açık Çiçekler, Numaralı-Yeni Açık Obitaş değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum. Ne oldu da sonradan Numaralı tribün de Çiçekler İnşaata döndü?

Sekiz ayda demişsin ya, sekiz ayda ne olmuş bakalım.
18.12.2013 tarihinde Kapalı Tribünün temeli atılıyor, ortada henüz Yeni Açıktan eser yok.

28.03.2014 tarihinde Yeni Açık tribün temel çalışmaları başlamış,
Kapalı tribünün ise yarısından çoğu bitmiş Eski Açık tribün de ise yine temel çalışmalarına başlanmış.

08.08.2014 tarihinde kapalı tribün bitmiş, fakat Çiçekler eş zamanlı olarak üç tribünde devam ediyor.

Benim şahsi fikrim en başında bir şekilde Obitaş, Çiçeklerin temposuna ayak uydursa idi şimdiki durum farklı olurdu. Fakat tam tersi oldu :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Gecmis olsun @MURAT persembeye kadar iyilesmen lazim :)
Gunaydin Bu arada simdilik yagmur gozukmuyor ama hava bayagi kapali
bu yaka şıkır şıkır sabahtan beri

@faith sana 2 sorum var cevaplarsan sevinirim.

1 tribün inşaatı alıpta 3 tribün inşaatı yapan dünya ya da kainat üzerinde bana tek bir inşaat firması söyleyebilir misin?

Çiçekler inşaatının yavaşlamasını nasıl Obitaş'a bağlayabildin bunu da çok merak ediyorum biraz açıklayabilirsen sevinirim.  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@faith Obitaşa verilen ihale zamanına bakalım bir de numaralı tribün Obitaş'ındı zaten ama başkan aldı çiçeklere verdi şartsız şurtsuz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

05.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı cagdas44

Başkan bir ara bu 84 çatı kolonnunu 42ye düşüreceğiz demişti vazmı geçildi ondan?

Emin olmak için google da arattım ilk @Necmi  abi çıktı arama listesinde :)

Ben kullanılacak kolonların değilde gergide kullanılacak çekil halat sayısının düşürüldüğünü hatırlıyorum çatıda halatlar arasındaki boşluk daha büyük olacak daha güzel görünecek tamamen havada duruyor gibi gelecek felan denmişti sanırım @Necmi @bjk_mabet

@MURAT abi geçmiş olsun @aktar_ismail  abi bir el at hastalıklar başladı