Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379245 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı faith

@faith sana 2 sorum var cevaplarsan sevinirim.

1 tribün inşaatı alıpta 3 tribün inşaatı yapan dünya ya da kainat üzerinde bana tek bir inşaat firması söyleyebilir misin?

Çiçekler inşaatının yavaşlamasını nasıl Obitaş'a bağlayabildin bunu da çok merak ediyorum biraz açıklayabilirsen sevinirim.  :)

Obitaş avukatı geldi :D, valla hiç bir firma babamın oğlu değil ben gördüğümü ve bana mantıklı geleni söylerim. Yanlışsa düzeltin olsun bitsin.

1 nci sorunu anlamadım, o sebepten maalesef cevap veremiyorum.

2 nci soruna gelince. Abi sen bilirsin belki, eskiden Bold Pilot diye bir at vardı, (96 - Gazi Koşusu Rekortmeni) bu at çıktığı her yarışta tek atılırdı. Atın en büyük özelliği, özellikle 1800-2400 metre yarışlarında tempoyu arttırıp en önü alırdı. Önde koşar, ekürisini bekler ve yanına ekürisini alıp normal tempoda yarışı bitirirdi. Kıssadan hisse, bilmem anlatabildim mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

teşekkürler Yasaklı Link[/member] eline sağlık

Çevrimiçi Kartal Ç

bu yeni gelen çatıyı taşıyacak metal kolonlar monte edildikten sonra dış görünüş açısından dışına küfeki ya da başka bi kaplama giydirilecek mi ? sanki planlarda öyle gördüm diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaş avukatı geldi :D, valla hiç bir firma babamın oğlu değil ben gördüğümü ve bana mantıklı geleni söylerim. Yanlışsa düzeltin olsun bitsin.

2 nci soruna gelince. Abi sen bilirsin belki, eskiden Bold Pilot diye bir at vardı, (96 - Gazi Koşusu Rekortmeni) bu at çıktığı her yarışta tek atılırdı. Atın en büyük özelliği, özellikle 1800-2400 metre yarışlarında tempoyu arttırıp en önü alırdı. Önde koşar, ekürisini bekler ve yanına ekürisini alıp normal tempoda yarışı bitirirdi. Kıssadan hisse, bilmem anlatabildim mi?
abi çok iyi Attı o :D ama ne alaka çözemedim  :D (Ribellayı unutmayalım) @faith
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 11:34:54 SDemirsoy ]

Çevrimdışı SDemirsoy

bu yeni gelen çatıyı taşıyacak metal kolonlar monte edildikten sonra dış görünüş açısından dışına küfeki ya da başka bi kaplama giydirilecek mi ? sanki planlarda öyle gördüm diye hatırlıyorum.
sanırım kaplama yapılır abi küfeki olmazda ekopsi kaplama yapılabilir @Kartal Ç 

Çevrimdışı Haldun

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg113971#msg113971 date=1417768920]
Sorma hocam bu kadar pasaklı çalışılır mı bunu bende anlamıyorum.
[/quote]kaba inşaatın yüzde 47 si obitaşta ama çiçekler 3 tribünde çalıştı tek tribünde yoğunlaşmak var bütün malzemelerinin yeri bellidir 3 tribünde ayrı ayrı çalışmak var.sadece pilav yaparsak malzemeleriz bellidir ona göre hareket ederiz,ama pilavın yanına bi de karnıyarık ve cacık da yaparsak haliyle biraz daha pasaklı olmamak elde değil.kaldı ki çiçeklerin vites düşürmesini ben de obitaşın kabayı belli sürede yetişteremeyeck olmasına baglıyorum.daha hızlı yapmak fazladan işcilere boş yere para vermek boşuna külfat demek.

Çevrimdışı alperseyhanli

Yeni açık tabla betonu neden yarım kalmış acaba?
--

Çevrimdışı faith

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg113985#msg113985 date=1417770738]
@faith Obitaşa verilen ihale zamanına bakalım bir de numaralı tribün Obitaş'ındı zaten ama başkan aldı çiçeklere verdi şartsız şurtsuz.
[/quote]

Başkan'ın işi malum inşaat mutlaka bir bildiği vardır. Zamanında bazı uygulamalarına karşı çıkmış biri olarak stadyum konusunda verdiği ödünlerde göz önüne alınınca, adam bu işe bedenini koydu, eminim bir bildiği vardır. Bu şekilde itham altına atmak bana göre doğru değil. Ayrıca bu duruma Obitaş tepki verdi mi? Sanırım vermedi.

Öte yandan o süreci ihaleye açtığını bir düşünelim ve zaman kaybını tahmin edelim. Böyle bir değişiklikte kim olsa süreci uzatmamak adına ve edindiği tecrübeye bakarak işi yanındakine verir. Bence yaptığın çıkarım pek doğru değil.

Geçmiş olsun @MURAT abi ve hasta olan tüm arkadaşlar;

Hasta olmamak için bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmek en önemli unsurdur fakat diyelim şu hastasınız, soğuk algınlığı ve grip gibi kış hastalıklarında yapılması gerekenler kısaca şunlardır.

1- Dinlenin fakat sürekli yatmayın, evin içerisinde arada bir yürüyüş yapın. Uyumadan önce yattığınız odayı mutlaka havalandırın.
2- Bol su için, su dışında c vitamini içerekli içecekler için.
3- Kuşburnu, ıhlamur, minik tıbbi papatya, zencefil ve özellikle meyan kökü çayı için.
4- Antibiyotik içmeyin çünkü antibiyotikler virüsler üzerinde etkisidir. Doğal gıda takviyesi olarak " propolis " için.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Başkan'ın işi malum inşaat mutlaka bir bildiği vardır. Zamanında bazı uygulamalarına karşı çıkmış biri olarak stadyum konusunda verdiği ödünlerde göz önüne alınınca, adam bu işe bedenini koydu, eminim bir bildiği vardır. Bu şekilde itham altına atmak bana göre doğru değil. Ayrıca bu duruma Obitaş tepki verdi mi? Sanırım vermedi.

Öte yandan o süreci ihaleye açtığını bir düşünelim ve zaman kaybını tahmin edelim. Böyle bir değişiklikte kim olsa süreci uzatmamak adına ve edindiği tecrübeye bakarak işi yanındakine verir. Bence yaptığın çıkarım pek doğru değil.

Ya ne alakası var Obitaş yavaş değil ki ben sana bişey söyleyim Obitaş da olsaydı kaba inşaat Ocakta bitmişti çiçeklerin yaptığı inanılmaz ve telafi edilmeyen hatalar şu anda inşaatı bu kadar uzattı. Ayrıca Obitaş tepki koydu tabii ki ihalesiz direkt çiçeklere verildiği için ve ayrıca başkan bedenini koydu diye herşeyi doğru mu yapmış oluyor sen uzaktan sadece iç güdüsel olarak yazıyorsun ben her gün statdayım.

Çevrimdışı Oktay

bold pilot şampiyon attı geneldede ekürisi airman diye bir attı yanlız ALLAH hiç bir canlıyı kusursuz yaratmamış bold pilotun yağmurlu ve agir çimde hiç koşamazdı... bende bilmem anlatabildimmi?

Çevrimdışı ALI RIZA

Geçmiş olsun @MURAT abi ve hasta olan tüm arkadaşlar;

Hasta olmamak için bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmek en önemli unsurdur fakat diyelim şu hastasınız, soğuk algınlığı ve grip gibi kış hastalıklarında yapılması gerekenler kısaca şunlardır.

1- Dinlenin fakat sürekli yatmayın, evin içerisinde arada bir yürüyüş yapın. Uyumadan önce yattığınız odayı mutlaka havalandırın.
2- Bol su için, su dışında c vitamini içerekli içecekler için.
3- Kuşburnu, ıhlamur, minik tıbbi papatya, zencefil ve özellikle meyan kökü çayı için.
4- Antibiyotik içmeyin çünkü antibiyotikler virüsler üzerinde etkisidir. Doğal gıda takviyesi olarak " propolis " için.

Detaylı bilgiler için...!
http://besiktasarena.com/aktarin-dunyasi/
ve
http://besiktasarena.com/saglikli-yasam/

Çevrimdışı Serkan7738

çiçeklerin yavaşlamasını obitaşa bağlamak hatalı bir düşünce bence kaldıki ben yavaşladığını düşünmüyorum artık son bölüme geldiler işleri bitti eskiden çok yapacak iş vardı da hızlı görünüyorlardı standart gidiyorlar bence hatta numaralı bölümünde kapalıdan daha hızlılar

Biz Obitaş'ın da avukatıyız Çiçekler İnşaatın da, her kim haklarını yemeye çalışırsa karşısına çıkarız. Farkımız da burada zaten.

Obitaş'ı haksız yere eleştirenlerin genel bir tezi var neymiş efendim Obitaş tek tribün yapıyormuş da Çiçekler 3 tribün yapıyormuş. Bunu bir kıyaslama aracı olarak kullanmanız kadar tuhaf bir durum olamaz. Ben de diyorumki adama sorarlar, 1 tek tribün ihalesi alan bir firma nasıl olurda 3 tribün yapabilir diye. Zaten bu soruyu anlayabilen herkes Obitaş'ın başarısının farkında.

Çevrimdışı Haldun

başkan hakkaten birilerine yandaşık etmek isteseydi bunu en başta yapabilirdi,sonradan yapmaya gerek yoktu

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Biz Obitaş'ın da avukatıyız Çiçekler İnşaatın da, her kim haklarını yemeye çalışırsa karşısına çıkarız. Farkımız da burada zaten.

Obitaş'ı haksız yere eleştirenlerin genel bir tezi var neymiş efendim Obitaş tek tribün yapıyormuş da Çiçekler 3 tribün yapıyormuş. Bunu bir kıyaslama aracı olarak kullanmanız kadar tuhaf bir durum olamaz. Ben de diyorumki adama sorarlar, 1 tek tribün ihalesi alan bir firma nasıl olurda 3 tribün yapabilir diye. Zaten bu soruyu anlayabilen herkes Obitaş'ın başarısının farkında.

aynen abi ihalesiz 3 tribün yapması lazımdı Obitaşın  :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Abiler at, yemek derken yine obitas cicekler.... Ne yardan gecelim ne de serden. Biri can biri canan.. hatalar olmustur ama telafisi olmayan hata olmadi ki bu stad bukadar zorluga ragmen gozumuzun onunde 2 yilda bu seviyeye geldi...
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 11:43:02 Sedat_BJK ]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Sergen ? Sen misin?  :kop:

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg114007#msg114007 date=1417772374]
aynen abi ihalesiz 3 tribün yapması lazımdı Obitaşın  :evillol:
[/quote]

Değil 3 tribün 30 tribün bile yapsa gene kendini beğendiremez Obitaş çünkü bazı arkadaşlar Çiçekler inşaatın yavaşlamasını bile Obitaş'a bağlayacak kadar konuyla ilgisiz ve en önemlisi taraflı.

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş da Çiçekler de iyidir ama Obitaş ilk aylarda inşaatı resmen trolledi, bu da bir gerçek.

@Oktay bazı arkadaşların durup dururken Obitaş'a haksız eleştiri çabasını anlayamıyorum. Sonra diyorlar bu konu nereden açılıyor, açılır tabi, durup dururken kimsenin bu 2 firmanın hakkını yemelerine göz yummak istemiyoruz. Bizim tek gayemiz bu. Dikkat edin bu konu hep Obitaş'a haksız eleştiriler yazıldığında start alıyor. Çünkü ister istemez tepki topluyor.

Obitaş'ı savunmak çiçekler inşaat düşmanlığı değildir. Gerektiğinde ne çok biz savunduk Çiçekler İnşaatımızı da. 1 yıldır Obitaş obitaş diye yaygara kopardınız gereksiz yere. Bu yerin dibine soktuğunuz firma bu inşaattan daha erken çıkarsa bu yaygaranın ne kadar manasız ve haksız olduğunu görme fırsatı bulacağız.

Çevrimdışı demir_kArtAl

şu obitaşçılık/çiçeklercilik muhabbeti geyik ve goy goy konusuyken iyiydi de, böyle insanlar birbirine düşmeye başlayınca kabak tadı verdi. Sanki biri Beşiktaşın diğer fenerin tribünlerini yapıyor  :s20:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

şu obitaşçılık/çiçeklercilik muhabbeti geyik ve goy goy konusuyken iyiydi de, böyle insanlar birbirine düşmeye başlayınca kabak tadı verdi. Sanki biri Beşiktaşın diğer fenerin tribünlerini yapıyor  :s20:

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Haldun

iki firma da beşiktaş için çalışıyor çiçekler de iyi çalışıyor obitaş da,ama çiçeklere çok fazla yükleniliyor gibi son zamanlarda pasaklıymış,kalıpları bozukmuş,2-3 kere hata yapmışlar,ihalede peşkeş çekmişler......