Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384326 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugün nereleri betonluyorlar ?
numaraları + yeni acık perde beton + eski açıkta oldu..! belki yarın ( bugun) yeni açık tabla da olabilir :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

İstanbulda 5 gün yağmurlu gösteriyor.Verim çok düşüyor yahu yağmur yağınca  :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

İstanbulda 5 gün yağmurlu gösteriyor.Verim çok düşüyor yahu yağmur yağınca  :akuma:
inşallah stadın oralarda yağmaz giderk başka mahallelerde yağar  :akuma:

Çevrimiçi Necmi

baskanın tarih değil tarihlerle gelmesi konusu tamamen tartısma konusudur herkesin fikri vardır
benimkide yalan soyleme,sen demiyormusun güven tesis ettik alacaklılarla eee??? biz neyiz bizim hiçmi değerimiz yok?? gerceklerle gelmek ayrıdır yanlıslarla bir hedefe kitlemek ayrıdır
peki sonuca bakın işe yaradımı??? 20bin kombine sattı bana loca demeyin zaten 100tane adamın orada tarihten dolayımı alıcagını sanıyorsunuz Sponsor demeyin onlar herseyi biliyorlardı
yani strateji tamamen fiyaskoydu... Benim düşüncemi eleştiricekseniz hiç yazmayın tamamen bu fikrimi ilk gunden bu yana hep sorguladım ve her zaman gordumki bosuna yapıldı bu iş.Stad bittikten sonra kombinedeki artısı ben napayım bari yeni seoznda tekrar bi komb,ine satısı yapardım en azından ek gelir kazanırdım 15bin kombine kaç para kazandırdı bize allah askına:((

belki bunun başka nedenleri vardır seni değilde başkalarını hedefe kitlemek istemiştir belki basının gündeminde tutmak ve stad inşaatının sürekli basının gündeminde ve göz önünde kalmasını istemiştir. O inşaatın ne zorluklar altında yapıldığını biliyormusun maddi anlamda demiyorum her şeyi oturup taraftara anlatmak zorunda değiller kaldıki bu ayağına kurşun sıkmaktır başından beri takip ediyor olsan zaten yaşananları bilir böyle konuşmazsın televizyonda seyretmek sadece demeçleri dinlemek stad inşaat sürecini takip etmek anlamına gelmiyor her şey ortalıkta konuşulmuyor bazen başka şeyleri önleyebilmek için ittialı konuşmak zorundasın bende eminim buz dağının ucunu biliyorumdur bu bile Başkanın konuşmalarına hak vermeme yetiyor @WarrChief

Çevrimdışı Efe

bu gece betonlanan eski açık tabla ve yeni açık perdeli kolonlar başka biyer betonlanmadı şuana kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bu gece betonlanan eski açık tabla ve yeni açık perdeli kolonlar başka biyer betonlanmadı şuana kadar :)
yarın tabla yapılabilir _? ilerlemişlerdir yarın da son ayarları çekerler beton dökerler

Çevrimdışı Efe

Alıntı
yarın tabla yapılabilir _? ilerlemişlerdir yarın da son ayarları çekerler beton dökerler

5.tabla en erken 3 gün sonra 6.tablada 1 hafta sonra betonlanır bana göre @ALI RIZA  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt alıntı düzeldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

5.tabla en erken 3 gün sonra 6.tablada 1 hafta sonra betonlanır bana göre @ALI RIZA  :bandit:
hayırlısı olsun yagmur işi bozdu bence neyse diyelim sağ salim hatasız kazasız belasız bitirilse  iyi olur

Çevrimdışı FARUK

Düz tabla olsa biterde öndeki testere hazırlığı uzatıyor işleri yeni açıktaki son katta
Ama testereler bu hızla gidecekse çok ta önemli degil 2-3 gün geç bitmesi

Çevrimdışı Mehmet92

Betonlanan kirişe prekast takılabilmesi için geçmesi gereken minimum süre ne kadar ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Düz tabla olsa biterde öndeki testere hazırlığı uzatıyor işleri yeni açıktaki son katta
Ama testereler bu hızla gidecekse çok ta önemli degil 2-3 gün geç bitmesi

gayet hızlı obitaş testere yapıyor ister misin eski açıktan önce bitirsin  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Özellikle Rampa da baya iyi çalışma oldu @Tolga  :kop:  :kop:
Alınma Sakın takılıyorum  :ok:
öncelikle alınıp gücenme bu söyliyeceklerime @Yunus Emre Dökmeci
kaç gündür bana mentions atıp olmadık yerden rampa muhabbetini açıyorsun
diğer arkadaşlarında dikkatini çekiyordur bu farkındaysan bir kere haricinde birdaha
cevap vermedim bu konu hakkında ancak sen durmadan durmadan aynı konuyu açıp
mentions atmaya başlayınca benimde bir sabrım var ve bu sınırına geldi artık
kusura bakma zamanında güldük eğlendik konu kapandı arada açılıyor gülüyoruz ama hergün hergün aynı şeyi duymak
aynı konu hakkında mentions gelmesi canıma tak etti kısaca senden ricam artık yeterrrrrrrrrrr!!!!
daha açık olamıycağım kusura bakma neden burdan yazıyorsun bunuda diyebilirsin herkes görsün istedim tadında bırakın

şimdi gelelim bir diğer konuya bunu forumdaki herkes görüyor yazılanları sonuçta o akşam güldük eğlendik
benim bilgisizliğim nedeniyle eğlenen arkadaşların abilerimin kardeşlerimin bir uyarıda bulunmasını beklerdim
ki bende bunu yazmak zorunda kalmayayım tadı kaçtımı birşeyin çekilmez oluyor kusura bakmayın

bir saygısızlıkda bulunduysamda kusruma bakılmasın hayırlı geceler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Gökdelenlerdeki camlardan işte abi  :D Fotoşopu becerebilsem bi tane araya koyardım nasıl bişey düşündüğümü daha net gösterirdim de zaten öyle bişey olmadığına göre peki tribünlerin sütunlara yaslandığı yerler de küfeki ile kaplanacak mı?
taş kaplama projesini görmedim ama bu işi biraz biliyorsam oralarında kaplanması gerekir :D (yatay kirişlerden bahsediyorum) bu arada sizin düşündüğünüzün aksine prekast altları pek görünmeyecek görünen kısımlarda dikkat çekmeyecek diye tahmin ediyorum ama oralarla ilgili detay projeleri yok daha doğrusu ben görmedim o yüzden çokta fazla yorum yapmak istemiyorum bir şey söylesem bu benim kişisel görüşüm olur yanlışta olabilir sonuçta bir sürü farklı yol var

Çevrimdışı Efe

gayet hızlı obitaş testere yapıyor ister misin eski açıktan önce bitirsin  :evillol:

obitaş ilk önce şu tablaları bi bitirsinde rahatlayalım testereler numaralıyla beraber bitsin yeterli :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AhmetY

Hayırlı geceler arkadaşlarım bi sorum olacaktı; acaba neden her statta tribün dönüşleri oval olarak yükselip alçalırkenken bizde basamak şeklinde? bunu çözebilmiş değilim acaba bu estetik görünüm açısından olumsuz bir durum yaşatır mı? Daha önce sorulduysa kusura bakmayın dikkatimden kaçmış olabilir

Çevrimiçi Necmi

öncelikle alınıp gücenme bu söyliyeceklerime @Yunus Emre Dökmeci
kaç gündür bana mentions atıp olmadık yerden rampa muhabbetini açıyorsun
diğer arkadaşlarında dikkatini çekiyordur bu farkındaysan bir kere haricinde birdaha
cevap vermedim bu konu hakkında ancak sen durmadan durmadan aynı konuyu açıp
mentions atmaya başlayınca benimde bir sabrım var ve bu sınırına geldi artık
kusura bakma zamanında güldük eğlendik konu kapandı arada açılıyor gülüyoruz ama hergün hergün aynı şeyi duymak
aynı konu hakkında mentions gelmesi canıma tak etti kısaca senden ricam artık yeterrrrrrrrrrr!!!!
daha açık olamıycağım kusura bakma neden burdan yazıyorsun bunuda diyebilirsin herkes görsün istedim tadında bırakın

şimdi gelelim bir diğer konuya bunu forumdaki herkes görüyor yazılanları sonuçta o akşam güldük eğlendik
benim bilgisizliğim nedeniyle eğlenen arkadaşların abilerimin kardeşlerimin bir uyarıda bulunmasını beklerdim
ki bende bunu yazmak zorunda kalmayayım tadı kaçtımı birşeyin çekilmez oluyor kusura bakmayın

bir saygısızlıkda bulunduysamda kusruma bakılmasın hayırlı geceler
@Tolga Bandırmalıların ne kadar asabi olduğunu bilmiyorlarki :D bilseler hayatta bulaşmazlardı sakin ol dostum sinirlenme

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı geceler arkadaşlarım bi sorum olacaktı; acaba neden her statta tribün dönüşleri oval olarak yükselip alçalırkenken bizde basamak şeklinde? bunu çözebilmiş değilim acaba bu estetik görünüm açısından olumsuz bir durum yaşatır mı? Daha önce sorulduysa kusura bakmayın dikkatimden kaçmış olabilir
bittiğinde konuşalim her stad basamak şeklinde inip çıkıyor tersi teknik olarak imkansız :D sadece üstüne yapılan korkuluklar ovalliği sağlıyor ve bizimki daha finiş olmadı korkuluklar bir takılsın peşin konuşmak yanlış sonrasında olumsuz bir durum tartışılır :D @AhmetY

Çevrimdışı Deniz

Yoo aslında o da basamak olarak iniyor.Aynı yani.Koltuklar konunca öyle görünmeyecek :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mhmtkartal

eski açık-kapalı köşesindeki yarık için portatif tribün düşünülemez mi?
o yarığın gerekliliği ile maçların alakası yok diye hatırlıyorum.
valla müthiş bir fikir ama yönetime nasıl iletilebilir ? Bu fikir forumda kalır maalesef

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga Bandırmalıların ne kadar asabi olduğunu bilmiyorlarki :D bilseler hayatta bulaşmazlardı sakin ol dostum sinirlenme
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

oysaki orda kocaman BANDIRMA 10.5 yazıyor   :alala: asabi olmasak balkese isyanımızda olmazdı   :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 02:38:41 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

valla müthiş bir fikir ama yönetime nasıl iletilebilir ? Bu fikir forumda kalır maalesef

stada bu betonerme yapıdan başka hiç birşey yapılamaz sadece üstüne çatıyı koyacaklar okadar başka bişey olması bu saatten sonra imkansız stad ömrü boyunca bu tribün yapısıyla devam edecek değişmesi çok çok zor ve maliyeli o yüzden sadece bitişine odaklanalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AhmetY

Çevrimiçi Necmi

testereler bitince yeni açık bitmiş olmuyor :D