Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384413 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erçin

Yasaklı Link[/member] fotolar için teşekkürler..

hakkın ödenmez  :)

Çevrimdışı ayayhan

s.a
beyler bu saatçi den haber yokmu hala 1 hafta dedi 3 ay oldu bişi çizemedi

Çevrimdışı Serkan7738

s.a
beyler bu saatçi den haber yokmu hala 1 hafta dedi 3 ay oldu bişi çizemedi

aralık ayın paylaşıcam demişti yeni girdik daha aralığa

Çevrimdışı emredogum

Yasaklı Link[/member] Hocam ellerini saglik sayende stadi gunluk takip ediyoruz cansin  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

gunaydın arkadaşlar
bügün; şuanki hava durumu çoğunlukla bulutlu en yüksek 14 derece bekleniyo
yağmur olasılığı %10 rüzgar  saate 17 km görüş mesefesi 10 km  hissedilen sıcaklık 14 derece

hayırlı çarşambalar  :evillol: :evillol: :evillol:

:evillol:
Hayırdır @Oktay meteorolojide işe mi başladın

Çevrimdışı Burak Akay

Numaralıdaki koyulan ilk testere kalıbı Kapalıya göre hem kısa hemde derecesi aynı değil gibi yoksa benmı yanlıs goruyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ayayhan

aralık ayın paylaşıcam demişti yeni girdik daha aralığa
inş. benim aklımda önümüzdeki hafta kalmış belki ben yanlış hatırlıyorumdur

Çevrimdışı FARUK

inş. benim aklımda önümüzdeki hafta kalmış belki ben yanlış hatırlıyorumdur
Eski halinin animasyonunu 1 hafta sonra paylasicam demişti yeni hali aralıkta :)

Çevrimdışı serti67

alt kısmında kırılmaz cam olucakmı sutun aralarında ole bı resım vardı projede
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serkan7738

Konya stadının görünmeyen yerlerinden resim çekicem pazar günü ince detaylarını falan bi karşılaştıralım bakalım tribün altlarına neler yapılabiliyor

Çevrimdışı ahmetx

Yasaklı Link[/member] teşekkürler,progress impressive  :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmett.67

Dün, bugün çalışmalar yoğunlaşmış, para mı geldi aceba? :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı quentine83

canlı dan yanış görmediysem 11.testere kiriş için tabla yatırılmış.ayrıca prekast vinci sütünları destekleyen testerelere dayanmayan demirleri dikiyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Numaralıdaki koyulan ilk testere kalıbı Kapalıya göre hem kısa hemde derecesi aynı değil gibi yoksa benmı yanlıs goruyorum.
Aynı olması lazım hocam aradaki fazladan kat küçük gösteriyor olabilir
Alttaki kalıba gore sira sayısını soylemek zor çünkü kalıbın en ust noktasindan 2m 15 cm yukseliyor beton basamak

Çevrimdışı Oktay

Hayırdır @Oktay meteorolojide işe mi başladın
@ahmet türken artık üst kat kirişlereri imalatı önem kazandı  ve ayrıca yağmur yağınca üst katlar duruyo bu sebeble artık günlük hava raporu önem kazandı :D :D

Çevrimdışı Burak Akay

Aynı olması lazım hocam aradaki fazladan kat küçük gösteriyor olabilir
Alttaki kalıba gore sira sayısını soylemek zor çünkü kalıbın en ust noktasindan 2m 15 cm yukseliyor beton basamak
Evet bende Katdan olabilirmi dedim yinede kısa geldi gözüme :D Özellikle Mustafanın resımlerıde 97 ye bakınca bı farklılık var gibi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cisse557

arkadaşlar ben endüstriyel, mimari ve oto cam üreten bir firmanın pazarlama departmanında çalışıyorum. söylediğiniz ölçülerde tek parça cam yapmak mümkün değil. buda çok parçalı olması anlamına gelir ki o büyük büşluklarda çok kötü bir görüntü verir. büyük gökdelenlerde kullanılan gibi bir cam sistemi ile bu iş çözülür ama bu sefer küfeki taşı olmaz.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim abi  :)

Çevrimdışı yavvuzz

Yasaklı Link[/member]  fotolar şahane her zaman ki gibi ellerine sağlık.

gunaydın arkadaşlar
bügün; şuanki hava durumu çoğunlukla bulutlu en yüksek 14 derece bekleniyo
yağmur olasılığı %10 rüzgar  saate 17 km görüş mesefesi 10 km  hissedilen sıcaklık 14 derece

hayırlı çarşambalar  :evillol: :evillol: :evillol:

:evillol:

Havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun @Oktay  :D

Çevrimdışı Mehmet92

Yasaklı Link[/member] Eline emeğine sağlık,Allah razı olsun.

Obitaş testere kiriş değil sanat eseri yapıyo resmen

Yasaklı Link[/member] eline sağlık hepsi çok güzel de No 96 efsane.. :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

Havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun @Oktay  :D
  dikkatini çekmiştir hava güzel oldummu statda iş çıkıyor  :tabe: :tabe: