Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link[/member] fotograflar harika tesekkurler.
Sansimiza bugun hava ne kadar guzel nazar degmesin. Ust katlarda cok guzel calismalar yapilir.

Çevrimdışı CanEmre

Numaralıdaki koyulan ilk testere kalıbı Kapalıya göre hem kısa hemde derecesi aynı değil gibi yoksa benmı yanlıs goruyorum.
ortada uzayacak. kenarlar biraz kısa.
açıyı da 34 olarak ölçtüm ben ama yaklaşık  tabii
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Numaralıdaki koyulan ilk testere kalıbı Kapalıya göre hem kısa hemde derecesi aynı değil gibi yoksa benmı yanlıs goruyorum.

göz yanılması sadece :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

5.tablada kalıplama başlamış 6.tablada dün koyulan tesere içi demirlerde demir örme başlamış tablalar gayet iyi hızlda sürüyor son 3 gündür yeni açıkta eski açık üstte ve yeni açık üstte 1er testere kalıbı daha kurulmuş numaralıda da 1 adet kalıp hazır 3 adet üzerinde çalışıyorlar ayrıca numaralı tablada da kalıplama ve demirleme sürüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Maç Günü 35 bin rakamını bulursak ki bu ivmeyle kolay gibi . Bence muazzam , hele de yenersek daha da muazzam bu arada obitaş çiçekler de bu hafta kıpırdandı gibi.

baya kıpırdanma var son 3 gündür aralık ayı şuan için iyi gidiyor bu ay bu hızla gitmeli çok büyük değişim göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

baya kıpırdanma var son 3 gündür aralık ayı şuan için iyi gidiyor bu ay bu hızla gitmeli çok büyük değişim göreceğiz :)
Ocak 7 diyorum @Efe  kardeşim . İnşallah bu aralar duam bu yönde .

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK-ts Maçı için yorumlar bilet sayısı yol durumu hava durumu vs buradan yazarsak daha iyi olur...!
http://besiktasarena.com/mac-gunu/12-hafta-besiktas-trabzonspor/msg111927/#new

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ocak 7 diyorum @Efe  kardeşim . İnşallah bu aralar duam bu yönde .

ocak sonuna doğru biter gibi yinede gelecek günler ne getirir bilinmez bekleyip göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onurt

Kapalı üst
Vay be. Şu obitaş köşeyi ne kadar uzun süre betonlamamıştı. Ne günlerdi.
Şu andaki tempo o günlerde olsaydı kaba inşaat ekimde bitmiş olurdu.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı cisse557

vay vay vay  :bandit:
numaralının daha küçük mü olduğunu soran arkadaşlar için koyayım dedim. Bi fark yok gibi.
Ama günlerdi be harfiyattı, fore kazıktı.
Havada çok iyiymiş.
Piknik niyetine git çalış statta o derece zevk alırsın :D

Çevrimdışı quentine83

Kapalı üst
o günlerdeki halimi düşündüm.vallahi canım sıkıldı.geçmek bilmiyordu zaman...nerden nereye
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı arrdda

Arkadaslar merhaba.
Mustafa fotolar icin eline ayagına saglık.
Daha once yazıldı mı ya da farkedildi mi bilmiyorum ama yeni acıktaki köprülerin iki tanesi belli olmaya başladı.  (Mustafanın paylaştıgı 93. Foto.)

Çevrimdışı SDemirsoy

numaralının daha küçük mü olduğunu soran arkadaşlar için koyayım dedim. Bi fark yok gibi.
Ama günlerdi be harfiyattı, fore kazıktı.
Havada çok iyiymiş.
Piknik niyetine git çalış statta o derece zevk alırsın :D
fotoyu ben çekmiştim hatırlıyorum sanki :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Konya stadının görünmeyen yerlerinden resim çekicem pazar günü ince detaylarını falan bi karşılaştıralım bakalım tribün altlarına neler yapılabiliyor
İyi fikir :ok:

kara pençe stadımızın mahlasından biri olabilir mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaslar merhaba.
Mustafa fotolar icin eline ayagına saglık.
Daha once yazıldı mı ya da farkedildi mi bilmiyorum ama yeni acıktaki köprülerin iki tanesi belli olmaya başladı.  (Mustafanın paylaştıgı 93. Foto.)
:hosgeldin iz köprü derken anlayamadım ama ? :)

Çevrimdışı levent

cennetten bir parça gökhan twiter hesabıman

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin iz köprü derken anlayamadım ama ? :)
Yatay Kirişlerden Bahsediyor Galiba @SDemirsoy  :iscrewy: :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK