Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

testereler bitince yeni açık bitmiş olmuyor :D
@Necmi abi arka tarafa bakmıyorum önle ilgileniyorum  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı sado

Stadın plansız programsız bir şekilde yürütüldüğüne dair eleştirileri son derece acımasız buluyorum. Beşiktaş İnşaat A.Ş. nezdinde İhsan Coşkuna yapılan eleştirileride. Herkesin yeterince özverili ve inanarak çalıştığını düşünüyorum. Yoksa Böyle bir inşaatın 11 ayda bu hale gelmesi mümkün olmazdı.

Forumlarda onu niye öyle yaptılar acaba dediğimiz şeylerin bir kaç ay sonra sebebini öğrendiğimiz çok oldu.

İhsan Coşkunu tanımam etmem ama Sabrileştirmeninde alemi yok. Bu inşaat yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz demeden çalışıyor, bu adamlar arka planda gecelerini gündüzlerine katıp çalışmasalar yürür mü sanıyorsunuz. 

Adamlar Türkiyenin en zengin başkanının 8 senede başlatamadığı bir projeyi başlattı ve bitiriyor, ama burada "haftaya netleşir" geyiği bitmek bilmedi. ayıptır. 

Başkanın verdiği tarihleri takip edenler maşallah stadı bu kadar yakından takip etmiyor. Allah bilir ne kombine almıştır ne olimpiyat yollarına düşmüştür.

Prefabrik tek katlı bi evi bile 30 günde teslim ediyorlar, el insaf.

Helal olsun çok güzel yazmıssın..  :claps:  :claps:  :claps:

Haftaya netleşir geyigi yaparlar demba baları sosa ları keyıfler ızlerler bunu alan başka başkan sanki..
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı sado

Başkan demba ba yada kronik sakat dedi transfer sürecinde sonuc ne oldu pekı Besıktasımıza kazandırdı oyuncuyu menfaetler için yapılan acıklamalar bunlar tarihlere takılmaya gerek yok yalancılıkta olmuyor bunun adı.
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

testereler bitince yeni açık bitmiş olmuyor :D
Testereye bile gerek yok üst katın tablası bitince yeni açık bitmiş oluyor @Necmi abi

Kapalı tribün inşaatı başladıktan 120 gün sonra bjk_mabet kapalı tribün inşaatını teslim ettikleri için teşekkür etmişti çiçekler inşaata. Aynı teşekkürü önümüzdeki hafta obitaş için bekliyoruz :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kArtAlyAn

arkadaşlar ben endüstriyel, mimari ve oto cam üreten bir firmanın pazarlama departmanında çalışıyorum. söylediğiniz ölçülerde tek parça cam yapmak mümkün değil. buda çok parçalı olması anlamına gelir ki o büyük büşluklarda çok kötü bir görüntü verir. büyük gökdelenlerde kullanılan gibi bir cam sistemi ile bu iş çözülür ama bu sefer küfeki taşı olmaz.
Öylesine Değil, Ölesiye..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 3 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(97 Resim)  :busted_cop:

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111850#msg111850 date=1417593627]
[/quote]Teşekkürler kardeşim

Çevrimdışı SDemirsoy

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111850#msg111850 date=1417593627]
[/quote] Adamsın Mustafa sana Demba BA diyecem bundan sonra :D Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Kapalı tribün inşaatı başladıktan 120 gün sonra bjk_mabet kapalı tribün inşaatını teslim ettikleri için teşekkür etmişti çiçekler inşaata. Aynı teşekkürü önümüzdeki hafta obitaş için bekliyoruz :evillol:

günaydın cemaat-ül Beşiktaş  :friendship:

@aktar_ismail başkan otopark bi bitsin  :naughty:

@bjk_mabet her zaman eşit mesafededir . gerekli tebriği yapar.   :deal:

:ok: :ok: :ok: :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese Günaydın
An itibarıyla İstanbulda Yağmur Yok  :sevinc
Dun Akşam ve Gece bayağı yağdı , Ama Şuan yok  :bandit: Allah a şükür bizi duyuyor , Gece yağıyor , gündüz yağmıyor  :super:
Çalışmalar tam gaz Devam
Bugün gidecektim Stada ama Aciil işim çıktı  :s20: Bir dahaki haftaya artık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

dış kolonlar arasında cam yok malesef sadece altta bir metre veya birbuçuk metre kadar korkuluk olarak konacaktır insanlar aşağı uçmasın diye onun dışında cam beklemeyin yok öyle bir şey prekastların altıda büyük ihtimal kapatılmayacak yanlış bilgileri ortaya atıp sonra kendi söylediğinize kendiniz inanıyorsunuz sonrada yönetimi suçluyorsunuz mabet aradaki camdan bahsederken korkuluklardan bahsediyor siz bütün sütunlara cam kaplıyorsunuz :D @halvetifarazi yanlış bilgiden kaçının daha sonra bir sürü yanlış anlamaya sebep oluyor

Ben burda kendi kendime uydurup ortaya birşey atmıyorum. Stad inşaatında görevli insanların sözlerine göre haraket ediyoruz. Bize verilen bilgi kırıntısı ile yetiniyoruz. Allahtan direk kendim sorduğum için ve aldığım cevabı bildiğim için çok net hatırlıyorum.

Buyrun bakin
2.stad başlığındaki 894 sayfadaki sorum ve stadaki görevli arkadaşın cevabı.

Burdan ne anlam çıkar siz karar verin. Yorum yapmıyorum. @Necmi

Eline sağlık Yasaklı Link[/member] , günaydın beyler günaydın @SDemirsoy   :)

Çevrimdışı Serkan7738

Herkeşlere günaydın eline koluna sağlık Mustafa

Çevrimdışı onurt

Yasaklı Link[/member] fotolar için teşekkürler

@Necmi abi, şu fotoda 2 kolon eksik gibi duruyor?
Eski açığın diğer köşesinde vardı diye hatırlıyorum. Neden koymamış olabilirler?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

gunaydın arkadaşlar
bügün; şuanki hava durumu çoğunlukla bulutlu en yüksek 14 derece bekleniyo
yağmur olasılığı %10 rüzgar  saate 17 km görüş mesefesi 10 km  hissedilen sıcaklık 14 derece

hayırlı çarşambalar  :evillol: :evillol: :evillol:

:evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 10:35:56 Oktay ]

Çevrimdışı Serkan7738

gunaydın arkadaşlar
bügün; şuanki hava durumu çoğunlukla bulutlu en yüksek 14 derece bekleniyo
yağmur olasılığı %10 rüzgar  saate 17 km görüş mesefesi 10 km  hissedilen sıcaklık 14 derece

hayırlı çarşambalar  :evillol: :evillol: :evillol:

:evillol:

@Oktay Abi denizcilerden mi alıyorsun bilgileri :D

Çevrimdışı melih

Yasaklı Link[/member] eline sağlık çok iyi fotoğraflar
Temelinde aşk var!

Piyasa kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Türkiye yerel inşaat demiri piyasasında bazı ebatlar için bulunabilirlik sıkıntısı ciddiyetini koruyor.  :busted_cop:

Çevrimdışı idilahmet

önceden bir arkadaş stadın hangi bölümü ne durumda neler kaldı diye bir çalışma yapmıştı. yakın zamanda yapıldımı bilmiyorum ama rica etsem böyle bir çalışma mümkünmüdür biz inşaat işlerinden çok anlamayan takipçiler için.

Çevrimdışı Serkan7738

önceden bir arkadaş stadın hangi bölümü ne durumda neler kaldı diye bir çalışma yapmıştı. yakın zamanda yapıldımı bilmiyorum ama rica etsem böyle bir çalışma mümkünmüdür biz inşaat işlerinden çok anlamayan takipçiler için.

az kaldı  :D

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi, şu fotoda 2 kolon eksik gibi duruyor?
Eski açığın diğer köşesinde vardı diye hatırlıyorum. Neden koymamış olabilirler?

eski açık diğer köşede aynı hocam eski açıkta köşelerde bu öndeki kolonlar bir dolu bir bos yapıldı 11 testere var ama 6 kolon var

Çevrimdışı ahmetx

Ben burda kendi kendime uydurup ortaya birşey atmıyorum. Stad inşaatında görevli insanların sözlerine göre haraket ediyoruz. Bize verilen bilgi kırıntısı ile yetiniyoruz. Allahtan direk kendim sorduğum için ve aldığım cevabı bildiğim için çok net hatırlıyorum.

Buyrun bakin
2.stad başlığındaki 894 sayfadaki sorum ve stadaki görevli arkadaşın cevabı.

Burdan ne anlam çıkar siz karar verin. Yorum yapmıyorum. @Necmi

:claps:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum