Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384126 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Konu dışı:

Kendinize ya da yakın çevrenize ait orjinal Kartal Yuvası ürünleriyle çekilmiş fotoğraflarınız vardır, şüphe yokki hepsi birbirinden güzeldir.
Maksat muhabbet olsun diyerekten içlerinden bir tanesini ön plana çıkartalım forum olarak ve birinci seçilecek resim sahine bir adet orjinal Beşiktaş forması hediye edelim.
Az önce yarışmayı başlattık, katılımlarınızı bekliyoruz.  :)

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/besiktas-resimleriniz-konulu-yarisma/

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe  sen bu inşaat sırasında öğrendiğin bilgiler ile yakında gökdelen dikersin stadyumun karşısına :D

denizin içine bile dikerim   :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe çatı malzemeleri geldi mi _? gümrükte idi en son kamera da bişe mişe göründü mü

Çevrimdışı cagdas44

Çatı imalatı @Efe  abinin tecrübeleri ile birleşince çok farklı olacak :) prekastlar takılırken strand jack montajları yapılır, ayrıca prekastların üzerine tahtadan iskeleler kurulacak ve gerilecek kablolar bunların üzerine gelecek, saka içerisinde ise iç halka birleşimi yapılacak, günlük olarak ortalama yükselmeyi izleyeceğiz :) açıkcası ben Bursa da rüzgar sebebiyle germe işleminde yaşanan sorunun bizde yaşanacağını pek düşünmüyoruz çünkü yeterince gömdük zaten stadı :)

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada takılacak strand jackler bu şekilde çalışıyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 23:39:36
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu arada takılacak strand jackler bu şekilde çalışıyor

şu strand jackler bir nevi frenleme sistemi mi oluyor acab _? halat gerdirip tutuyor _?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 23:44:14
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu dışı : Arkadaslar necmi abiden izin aldim bugun muhabbet cafe ve takim sayfasinda da paylastim yogun katilim burada oldugundan paylasma izini aldim .Hepinizin bildigi gibi haber sitesi kurma fikrimiz var ve sitede yazacak gonullu arkadaslara ihtiyac var iste ben simdiden yazmaya basladim ki bundan sonra her macimizdan sonra yazacagim ins. Ve sitemiz aktif hale gelene kadar kendimi sizin yapici elestieilerinizle gelistiririm diye dusunuyorum takimimizin oynadigu maclsr ile ilgili kendi blogumdaki yazim http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/ hepinizin yorumlarini bekliyorum arkadaslar yorum kismina da forumda muhabbet cafe veya ozelden mesaj da atabilirsiniz..Simdiden tesekkurler..
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:49:56 ALI RIZA ]

Çevrimdışı mcgray

Çevrimdışı cagdas44

şu strand jackler bir nevi frenleme sistemi mi oluyor acab _? halat gerdirip tutuyor _?
Yok bu alet bir çeşit hidrolik sistem, kablo yolunda çift kilit mekanızması var gerdirirken biri çekerken biri kilitleniyor.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 23:53:16 cagdas44 ]

Çevrimdışı izorlu85

Konu dışı : Arkadaslar necmi abiden izin aldim bugun muhabbet cafe ve takim sayfasinda da paylastim yogun katilim burada oldugundan paylasma izini aldim .Hepinizin bildigi gibi haber sitesi kurma fikrimiz var ve sitede yazacak gonullu arkadaslara ihtiyac var iste ben simdiden yazmaya basladim ki bundan sonra her macimizdan sonra yazacagim ins. Ve sitemiz aktif hale gelene kadar kendimi sizin yapici elestieilerinizle gelistiririm diye dusunuyorum takimimizin oynadigu maclsr ile ilgili kendi blogumdaki yazim https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3017375117496896571#allposts/src=dashboard hepinizin yorumlarini bekliyorum arkadaslar yorum kismina da forumda muhabbet cafe veya ozelden mesaj da atabilirsiniz..Simdiden tesekkurler..
sayfaya giremiyorum

Mevcut hesabınızın (izorlu85@*****.com) bu sayfayı görüntüleme erişimi yok.
Çıkış yapmak ve hesap değiştirmek için buradan öğesini tıklayın.

diye bi uyarı çıkıyor
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok bu alet bir çeşit hidrolik sistem, kablo yolunda çift kilit mekanızması var gerdirirken biri çekerken biri kilitleniyor.
anladım bunlar tüm çatı halat sistemine tek tek takılacak

Sana Efe diyeceğim izninle,

Efe o anlamda sormadım, tam anlatamadım, oldukça şık bir stadımız olacak, küfeki taşlarının o şıklığının yanına altları görünen prekast yakışacak mı?  Herkesin bir derdi var benim de aklıma bu geldi.
Yanlış bilmiyorsam dış kolonlar arasına cam yapılacak. O yüzden prekastların altı dışardan fazla görünmeyecek.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar kaçırdıysam kusura bakmayın, prekastların alttan görünümü sanırım çirkin biraz, onla ilgili bir şey yapılacak mı? Edirne'den sevgiler.
mabet görünmüyceğini söyledi prekastların altının ne yapılıcak dersen bir fikrim yok ama görünmüycekmiş :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

mabet görünmüyceğini söyledi prekastların altının ne yapılıcak dersen bir fikrim yok ama görünmüycekmiş :ok:
alttan cam yapılacak prekast renginde hiç belli etmeyecek

Çevrimdışı TØLGA

alttan cam yapılacak prekast renginde hiç belli etmeyecek
görecez bakalım nasıl olacak  :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Barış Hoca

Yanlış bilmiyorsam dış kolonlar arasına cam yapılacak. O yüzden prekastların altı dışardan fazla görünmeyecek.

Bilgi için teşekkür ederim ancak testere kirişlere alttan bağlanacak şekilde bir kaplama yapılsa daha şık olur diye düşünüyorum.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bugün iyi iş oldu stadyumda :evillol:
Özellikle Rampa da baya iyi çalışma oldu @Tolga  :kop:  :kop:
Alınma Sakın takılıyorum  :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

görecez bakalım nasıl olacak  :naughty:
benden söylemesi süper olacak süper harika ötesi olacak...! @Tolga

Çevrimdışı asi_kartal

Konu Dışı ;

Kıymetli futbolcumuz Uğur Boral’ın babası Saldıray Boral’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bugün saat 14.00'te Gazi Mahallesi Cemevinde yapılacak törenin ardından merhumun cenazesi Tokat'a götürülerek, yarın defnedilecektir.

Merhum Saldıray Boral’a Allah’tan rahmet, değerli oyuncumuz Uğur Boral ile değerli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK

Uğur abimize Allahtan rahmet ailesine baş sağılığı dilerim. Bugün öğlen paylaşmıştım kimse bir şey yazmamış bu konuda garibime gitti kendi yazdığıma kendim cevap verim dedim..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

kaba bittikten sonra çatı başlayacak.çatı 3-4 ay sürecek.peki biz ne yapacağız o sürede.çatıyı zaten seyredemeyeceğiz.kaldı ki kaba inşaat kadar hareketli olmayacak sanırım ilerlemeler.
@quentine83 asli konumuza döneriz birazda takımımızı ve futbolu konuşuruz :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Barış Hoca alt bölümlerde 2 metrelik camlar olacak tabi tam nasıl görünecek  bilmiyoruz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@quentine83 asli konumuza döneriz birazda takımımızı ve futbolu konuşuruz :evillol:
yani artık diğer konularda takımız hakkında konulara dönmeliyiz...! stat gayet iyi gidiyor az kaldı sayılır